Νέα

Πουτάνες στην Αλβανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sirio00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 297
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Θελω να δηλωσω οτι δεν ειμαι ρατσιστης και δεν εχω τιποτα με την γειτονα χωρα(αλβανια).Δεν ανεχομαι ομως να διαβαζω μεμονωμενες γνωμες(προφανως στο site εδω ειναι και ξενοι) για την Πατριδα μου,που κατα την εκτιμηση μου δεν ευσταθουν.Δεν συγκρινω,απλα οταν καποιοι εκφραζονται δυσμενως για την Πατριδα μου και ειναι ξενοι,τοτε γιατι συνεχιζουν και μενουν εδω,αφου δεν τους αρεσει.Ας μας αδειασουν την γωνια επιτελους και ας μην καθονται σε ενα φιλοξενο,δημοκρατικο,πολιτισμενο κρατος οπως το Ελληνικο και να μας βριζουν.Φτανει πια.Ας πουν και ενα ευχαριστω ολοι οι ξενοι που στο Ελληνικο κρατος τρωνε ψωμι και πολλοι απο αυτους εχουν κανει περουσιες.

Συνημμένα

• rafman.jpg
    rafman.jpg
    33,5 KB · Εμφανίσεις: 76

almas

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
βρεθηκα πριν μια εβδομαδα για εππαγγελματικους λογους 2 μερες αυλωνα και 1 μερα τιρανα.σαν κρατος ειναι παρα πολλυ πισω σε θεματα υποδομων πολυ σκουπιδι και απιστευτη σκονη, οι πεπισοτεροι δρομοι σε τραγικη κατασταση,ανυπαρκτες συνθηκες υγιηνης σε βασικα πραγματα πχ ειδα να σφαζουν ζωα στο πεζοδρομιο εξω αππο το χασαπικο κτλπ......οπου πηγα παντος μου φερθηκαν με τον καλυτερο τροπο και απο οτι καταλαβα μας βλεπουν με καλο ματι.τορα στο κυριως θεμα στα τιρανα οι γυναικες οχι πολλα πραγματα,ειχε καλλες αλλα οι περισοτερες ειχαν αυτο το ασχημο ξερακιανο στενομακρο προσοπο με τα μεγαλα αυτια και τη μεγαλη μυτη......στην αυλωνα ομος επαθα πλακα χρειαστικε να περιμενω καμια ωρα εξω απο τα δικαστηρια τους και κοντεψα να καψω το ρανταρ δεν ηξερα προς τα που να κοιταξω απεναντι ειναι πανεπιστημιο.......πολλυ νιμου σας λεω αφου τελειωσαν οι αλλοι τη δουλεια στο δικαστηριο και με τραβουσαν να φυγουμε....τελος απο τανες απλα δεν υπαρχουν εκτος αν εχεις κανενα ντοπιο αλλα πρεπει να ειναι πολλη μπασμενος στα κολπα και αν....πεζουν kafe και club αλλα χωρις γλωσσα?αγγλικα δεν μιλανε μονο ιταλικα και ελληνικα μερικοι λογο μεταναστεθσις.....τορα το ωραιο παω hotel bolonia στην αυλωνα ζηταω μονοκλινο και μου δινει δωματιο με 1 διπλο 2 μονα και ενα ραντζο πανω στη θαλασσα τιμη 25ε τημερα ενοειται δορυφορικη τηλ.αρκουδοσιο και τα ρεστα...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
τι πουτανες στην αλβανια ρε μαγκες??αφου ολες οι αλβανιδες πουτανες μαζευτηκαν εδω!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
συμπερασμα. οι ελληνες αρχιζουν να απορριπτουν σιγα σιγα τις μπαζολες ελληνιδες.

και προτιμουν τις ξενες.

ναι ρε φίλε τις Ελληνίδες την παιρνουμε για να κανουμε οικογένεια και  παιδια
τις ξένες τις θέλουμε για γκόμενες και να τις γαμάμε.
Αλλά δεν ξέρω για τις Αλβανίδες κατι μου κάθετε στραβά ουτε να τις γαμήσω δεν θέλω.
Μου στείλαν κάποτε στην Αθήνα μια Πουτάνα στο Ξενοδοχειο και την έστειλα οταν μου είπε οτι είναι Αλβανίδα.
μήν ρωτήσης γιατί δεν ξέρω με ενόχλησε οτι ήταν Αλβανίδα Βέβαια νομίζω οτι ευχαρίστως θα γαμούσα την ΠΟΥΤΣΙ Αλβανίδα δεν είναι;;;;.

Το κυριότερο  πάντως θα συμφωνήσω με τον παραπάνω συναγωνιστή
ΤΙ ΠΟΥ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΕΛΛΑΔΑ _ ΙΤΑΛΙΑ κλπ.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
δε μας εφταναν εδω, τωρα τις ψαχνουμε και στην Αλβανια!!!
:2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
[size=10pt]Θελω να δηλωσω οτι δεν ειμαι ρατσιστης και δεν εχω τιποτα με την γειτονα χωρα(αλβανια).Δεν ανεχομαι ομως να διαβαζω μεμονωμενες γνωμες(προφανως στο site εδω ειναι και ξενοι) για την Πατριδα μου,που κατα την εκτιμηση μου δεν ευσταθουν.Δεν συγκρινω,απλα οταν καποιοι εκφραζονται δυσμενως για την Πατριδα μου και ειναι ξενοι,τοτε γιατι συνεχιζουν και μενουν εδω,αφου δεν τους αρεσει.Ας μας αδειασουν την γωνια επιτελους και ας μην καθονται σε ενα φιλοξενο,δημοκρατικο,πολιτισμενο κρατος οπως το Ελληνικο και να μας βριζουν.Φτανει πια.Ας πουν και ενα ευχαριστω ολοι οι ξενοι που στο Ελληνικο κρατος τρωνε ψωμι και πολλοι απο αυτους εχουν κανει περουσιες.[/size]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
δε μας εφταναν εδω, τωρα τις ψαχνουμε και στην Αλβανια!!!
:2funny: :2funny:

Συμφωνώ ναι μέν αλλά κακώς υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφορα θεματα συναγωνιστων εδώ το
θρέντ θα επρεπε να υπάρχουν αν υπάρχουν πληροφορίες για πουτάνες και εσκορτς στην Αλβανια
καθότι πολλόι συναγωνιστες επισκεπτωνται για διαφορους λογος την γείτονα χώρα.

για τις αντιπαραθέσεις κλπ ασ ναοιξουν μια άλλη ενοτητα στις γενικές συζητήσεις ας μην μας χαλούν την ταξινόμηση των πληροφοριων για τις χωρες εκτος Ελλάδος.

terminator

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
ρε μαγκεσ πως μπορω να βαλω ενα καινουριο θεμα?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε μαγκεσ πως μπορω να βαλω ενα καινουριο θεμα?

αν αναφερεσαι στην Αλβανια ή σε οποιο  άλλο θέμα θέλεις πχ κάνε κλικ στην Αλβανιά
σου βγάζη ενα πινακάκι με θέματα που αφορούν Αλβανία και πάνω δεξια γράφη νέο θέμα κάνε κλικ εκεί ονομασε το και ξεκινάς να γράφης  οτι θέλεις.
Κατανοητό;;;;;

terminator

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
150
Πόντοι
1
οχι ρε φιλε δεν ειναι κατανοητο βοηθα λιγο ειμαι νεος

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
οχι ρε φιλε δεν ειναι κατανοητο βοηθα λιγο ειμαι νεος

ρε φιλε ακολουθα τις οδηγίες που σου δίνω κανε μια δοκιμή :
1) κλικ στην αλβανια σου βγάζει εναν πίνακα με θεματα της Αλβανιας επάνω δεξια γραφει   
   διαφορα 4 λίνκ με κόκκινα γράμματα
2) κάνε κλίκ εκει που λέει Νέο θεμα
3) ονομασέ το θέμα σου εκει που λέει τίτλος γράψε  μια αναφορά στή θέση για το
    κείμενο και ειναι έτοιμο.

πόσο ποιό απλά;; δεν γίνεται.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Θελω να δηλωσω οτι δεν ειμαι ρατσιστης και δεν εχω τιποτα με την γειτονα χωρα(αλβανια).Δεν ανεχομαι ομως να διαβαζω μεμονωμενες γνωμες(προφανως στο site εδω ειναι και ξενοι) για την Πατριδα μου,που κατα την εκτιμηση μου δεν ευσταθουν.Δεν συγκρινω,απλα οταν καποιοι εκφραζονται δυσμενως για την Πατριδα μου και ειναι ξενοι,τοτε γιατι συνεχιζουν και μενουν εδω,αφου δεν τους αρεσει.Ας μας αδειασουν την γωνια επιτελους και ας μην καθονται σε ενα φιλοξενο,δημοκρατικο,πολιτισμενο κρατος οπως το Ελληνικο και να μας βριζουν.Φτανει πια.Ας πουν και ενα ευχαριστω ολοι οι ξενοι που στο Ελληνικο κρατος τρωνε ψωμι και πολλοι απο αυτους εχουν κανει περουσιες.

Αυτό το κόμπλεξ στην κακομοιριασμένη Ελλάδα που πρέπει πρώτα από όλα να δηλώσεις ότι δεν είσαι ρατσιστής για να τολμήσεις μετά να πεις τη γνώμη σου, πάντα σεμνότυφα και με το κεφάλι σκυμμένο μην σε «κακοχαρακτηρίσουν», μου φέρνει αηδία.

Αμφιβάλλω αν κανένας από τους κακομοίρηδες που πετάν εύκολα τον χαρακτηρισμό του «ρατσιστή» σε κάποιον άλλο, γνωρίζουν τι πραγματικά σημαίνει ρατσισμός, δηλαδή φυλετισμός. Και που να γνωρίζουν δηλαδή, όταν η παραπληροφόρηση είναι τόσο έντονη (δες τι μπούρδες γράφει η Βίκιπαιδία στον όρο «ρατσισμός») και τόσο συντονισμένη στις υπηρεσίες του κεφαλαίου, που περιθώρια να σηκώσεις κεφάλι, να σταθείς στα πόδια σου και να κρίνεις ελεύθερα τι γίνεται και τι πραγματικά σημαίνουν οι λέξεις σου αφήνουν ελάχιστα.

Κατά τα άλλα Παίχτουρα σωστά τα λες, αφορμή παίρνω από το ποστ σου για να κάνω το off topic μου.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αυτό το κόμπλεξ στην κακομοιριασμένη Ελλάδα που πρέπει πρώτα από όλα να δηλώσεις ότι δεν είσαι ρατσιστής για να τολμήσεις μετά να πεις τη γνώμη σου, πάντα σεμνότυφα και με το κεφάλι σκυμμένο μην σε «κακοχαρακτηρίσουν», μου φέρνει αηδία.

Αμφιβάλλω αν κανένας από τους κακομοίρηδες που πετάν εύκολα τον χαρακτηρισμό του «ρατσιστή» σε κάποιον άλλο, γνωρίζουν τι πραγματικά σημαίνει ρατσισμός, δηλαδή φυλετισμός. Και που να γνωρίζουν δηλαδή, όταν η παραπληροφόρηση είναι τόσο έντονη (δες τι μπούρδες γράφει η Βίκιπαιδία στον όρο «ρατσισμός») και τόσο συντονισμένη στις υπηρεσίες του κεφαλαίου, που περιθώρια να σηκώσεις κεφάλι, να σταθείς στα πόδια σου και να κρίνεις ελεύθερα τι γίνεται και τι πραγματικά σημαίνουν οι λέξεις σου αφήνουν ελάχιστα.

Κατά τα άλλα Παίχτουρα σωστά τα λες, αφορμή παίρνω από το ποστ σου για να κάνω το off topic μου.
                                                Καλημερα,ουτε κομπλεξ-ουτε απολογια ειναι,αν με γνωριζες απο κοντα θα το καταλαβαινες.Απλως με τον ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ γραπτο λογο ειμαι προσεχτικος στις διατυπωσεις μου για τετοια ειδους

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
                                                Καλημερα,ουτε κομπλεξ-ουτε απολογια ειναι,αν με γνωριζες απο κοντα θα το καταλαβαινες.Απλως με τον ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ γραπτο λογο ειμαι προσεχτικος στις διατυπωσεις μου για τετοια ειδους
                                                      Συνεχεια.....θεματα λαμβνανομενου υποψη οτι δεν απευθυνεσαι καπου συγκεκριμενα(ωστε να ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου), αλλα σε αγνωστο κοσμο δηλαδη σε μαζα.Χαρηκα παντως και παντα στην διαθεση σου να σου δωσω λυσεις σε οτι σε απασχολει.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

solonos_poutaniaris

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αυτες θελουν μεγαλη προσοχη γιατι οι περισσοτερες εχουν 100 κιλα υπατιτηδα πανω τους.Ασε που καμια δεν λεει οτι ειναι απο εκει.Δηλωνουν Πολωνεζες Ρουμανες Βουλγαρες κ.τ.λ.Μηπως πρεπει να ζηταμε Διαβατηριο ?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αυτες θελουν μεγαλη προσοχη γιατι οι περισσοτερες εχουν 100 κιλα υπατιτηδα πανω τους.Ασε που καμια δεν λεει οτι ειναι απο εκει.Δηλωνουν Πολωνεζες Ρουμανες Βουλγαρες κ.τ.λ.Μηπως πρεπει να ζηταμε Διαβατηριο ?

Στην Ιταλία να φανταστείς οι αλβανίδες δηλώνουν ελληνίδες.
Μου έχει τύχει να γαμήσω μία που μου έλεγε ότι είναι Θεσσαλονικιά και μάλιστα με τα σπαστά ελληνικά της μου είπε δυο-τρεις παπαριές.
Και εγώ της το έπαιζα Ιταλός για να μη μου πέσει σε καταθλιψη που την ανακάλυψα και χαλάσει η πίπα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
                                                      Συνεχεια.....θεματα λαμβνανομενου υποψη οτι δεν απευθυνεσαι καπου συγκεκριμενα(ωστε να ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου), αλλα σε αγνωστο κοσμο δηλαδη σε μαζα.Χαρηκα παντως και παντα στην διαθεση σου να σου δωσω λυσεις σε οτι σε απασχολει.Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Όχι δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα παίχτουρα και φυσικά όχι σε εσένα. Εξάλλου το δήλωσα ρητά από το πρώτο μου ποστ.
Επαναλαμβάνω, αφορμή πήρα από το ποστ σου για να κάνω το off topic μου.

Επίσης πιστεύω ότι μάλλον θα συμφωνούσαμε στα περισσότερα αν ανοίγαμε προσωπική συζήτηση.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Όχι δεν απευθύνομαι σε κάποιον συγκεκριμένα παίχτουρα και φυσικά όχι σε εσένα. Εξάλλου το δήλωσα ρητά από το πρώτο μου ποστ.
Επαναλαμβάνω, αφορμή πήρα από το ποστ σου για να κάνω το off topic μου.

Επίσης πιστεύω ότι μάλλον θα συμφωνούσαμε στα περισσότερα αν ανοίγαμε προσωπική συζήτηση.
            Χαρηκα για την εκτιμηση σου.Φιλικα ο Παιχτουρας.

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

ακριβώς!!!
άμα πεις τους αλβανούς βρωμιάρηδες είσαι εκ προοιμίου ρατσιστής
το να έχεις φίλους από άλλες χώρες και να μην έχεις θέμα με αυτούς δεν μετράει
αυτό που λένε οι ανόητοι είναι το να είναι όλοι οι ξένοι αποδεκτοί ανεξαρτήτως αν είναι κλέφτες, τομάρια, βρωμιάρηδες κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom