You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες στην Αλβανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sirio00
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 297
- Εμφανίσεις 127K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Το συμπέρασμα ειναι οτι ελαχιστοι γαμησαν (και αν). και εγω, 2 φορες τιρανα, δεν ειδα τιποτα και δεν εκανα τιποτα. θα παω durres εντος του μηνος. προβλέπω και εκει τιποτα. οταν δε πηγαινεις για δουλειες - και μαλιστα σοβαρες- ειναι ακομψο - και ισως καινει και κακο- να ζητήσεις από τον συνεργάτη σου να γαμήσεις. θα χαλάσει και η δουλειά.
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
με 250 ευρο δεν γ..ς σιγουρα μοντελο για ολη τη νυχτα ,αλλά για μια ώρα ,πόσο μάλλον σε όλες τις στάσεις .Πρέπει να σκεφτείς όμως ότι τα 250 € ευρό στην Ελλάδα είναι ίσα τουλάχιστον με 1000 ευρώ στην Αλβανία (σε αγοραστική δύναμη ) .ποια μάμησε τη Γωγώ Μαστροκώστα???
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
έτσι μπράβο.Το συμπέρασμα ειναι οτι ελαχιστοι γαμησαν (και αν). και εγω, 2 φορες τιρανα, δεν ειδα τιποτα και δεν εκανα τιποτα. θα παω durres εντος του μηνος. προβλέπω και εκει τιποτα. οταν δε πηγαινεις για δουλειες - και μαλιστα σοβαρες- ειναι ακομψο - και ισως καινει και κακο- να ζητήσεις από τον συνεργάτη σου να γαμήσεις. θα χαλάσει και η δουλειά.
αυτό είναι το συμπέρασμα.
11 σελίδες με τίποτα ουσιαστικό.
και μια και μου την είπανε για το προηγούμενο ποστ μου και προφανώς ούτε καν διαβάσανε τι είχα γράψει, είπα 2 πράγματα απλά.
1. Δεν είχα χρόνο για να ψάξω να δω τι γίνεται (μιάμιση μέρα δεν φτάνει) και ΔΕΝ πήδηξα.
2. Τα τίρανα ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (το συμπληρώνω αφού ξαναπήγα) είναι μια χαρά πόλη, στα πέριξ έχει πολλή δουλειά στο infrastructure να γίνει. Όμως οι κοπέλεσ στις καφετέριες είναι πρόθυμες να μιλήσουνε και να ανοίξουνε κουβέντα. Δεν ξέρω αν πηδιούνται κιόλας, αλλά σίγουρα θα χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από ό,τι σε ανατολικές χώρες και με αμφίβολο αποτέλεσμα.
Συμπερασματικά, θα έλεγα πως η εντύπωσή μου είναι πως δεν είναι καλός σεξοτουριστικός προορισμός. Σου βγαίνουνε βεβαίως τα μάτια και εκεί, ειδικά καλοκαιρινούς μήνες.
Για το φίλο αλλαν... η αναζήτηση μέσω ίντερνετ δεν θα σε βγάλει πουθενά .... δυστυχώς.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αλβανια δεν εχω παει.αλλα εδω εχω γνωρισει κατα καιρους αρκετες Αλβανιδες φοιτητριες.δυσκολες δεν ειναι θελουν βεβαια να εχεις τροπο προσεγγισης.η πειρα μου μου λεει οτι αν θελεις να κανεις κατι εκει.πρεπει 1.να μαθεις Αρβανητικα εστω και λιγο για να σε νιωσουν δικο τους.και ακομα και αν δεν εισαι να τους πεις οτι εισαι Αρβανιτης απο την Ελλαδα και οτι οι Αρβανιτες ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!να σκεφτεις ενα επιθετο Αρβανητικο που στα Αλβανικα κατι σημαινει Π.Χ. Πριφτης,Πρεκας και να πεις οτι ετσι λεγοταν οι προγονοι σου.καλη ιστορια ειναι να τους πεις οτι ηρθες εδω στην Αλβανια για να βρεις τα μερη απο οπου οι προγονοι σου που ηταν Αρβανιτες ζουσαν πριν κατεβουν στην Ελλαδα το 1400-1500.Τοτε δε νομιζω οτι θα εχεις δυσκολιεςέτσι μπράβο.
αυτό είναι το συμπέρασμα.
11 σελίδες με τίποτα ουσιαστικό.
και μια και μου την είπανε για το προηγούμενο ποστ μου και προφανώς ούτε καν διαβάσανε τι είχα γράψει, είπα 2 πράγματα απλά.
1. Δεν είχα χρόνο για να ψάξω να δω τι γίνεται (μιάμιση μέρα δεν φτάνει) και ΔΕΝ πήδηξα.
2. Τα τίρανα ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ (το συμπληρώνω αφού ξαναπήγα) είναι μια χαρά πόλη, στα πέριξ έχει πολλή δουλειά στο infrastructure να γίνει. Όμως οι κοπέλεσ στις καφετέριες είναι πρόθυμες να μιλήσουνε και να ανοίξουνε κουβέντα. Δεν ξέρω αν πηδιούνται κιόλας, αλλά σίγουρα θα χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από ό,τι σε ανατολικές χώρες και με αμφίβολο αποτέλεσμα.
Συμπερασματικά, θα έλεγα πως η εντύπωσή μου είναι πως δεν είναι καλός σεξοτουριστικός προορισμός. Σου βγαίνουνε βεβαίως τα μάτια και εκεί, ειδικά καλοκαιρινούς μήνες.
Για το φίλο αλλαν... η αναζήτηση μέσω ίντερνετ δεν θα σε βγάλει πουθενά .... δυστυχώς.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.134
- Πόντοι
- 12.056
Αλβανια δεν εχω παει.αλλα εδω εχω γνωρισει κατα καιρους αρκετες Αλβανιδες φοιτητριες.δυσκολες δεν ειναι θελουν βεβαια να εχεις τροπο προσεγγισης.η πειρα μου μου λεει οτι αν θελεις να κανεις κατι εκει.πρεπει 1.να μαθεις Αρβανητικα εστω και λιγο για να σε νιωσουν δικο τους.και ακομα και αν δεν εισαι να τους πεις οτι εισαι Αρβανιτης απο την Ελλαδα και οτι οι Αρβανιτες ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ!να σκεφτεις ενα επιθετο Αρβανητικο που στα Αλβανικα κατι σημαινει Π.Χ. Πριφτης,Πρεκας και να πεις οτι ετσι λεγοταν οι προγονοι σου.καλη ιστορια ειναι να τους πεις οτι ηρθες εδω στην Αλβανια για να βρεις τα μερη απο οπου οι προγονοι σου που ηταν Αρβανιτες ζουσαν πριν κατεβουν στην Ελλαδα το 1400-1500.Τοτε δε νομιζω οτι θα εχεις δυσκολιες
Σε εχει γαμησει ποτε Αρβανιτης??
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Εχω ακουσει πως οι αλβανιδες και οι αρβανιτισσες(σχεδον το ιδιο δηλαδη) κανουν τα καλυτερα τσιμπουκια και μαλιστα απο πολυ μικρη ηλικια,οι αλβανιδες ειδικα εχουν ονειρο τους να ερθουν στην Ελλαδα να φανε ελληνικο καβλι και να το γλυφουν ολη μερα με λυσσα.Ειναι στα ηθη και εθιμα της φυλης τους απο τα παλια τα χρονια κατι τετοιο.
Εχω ακουσει πως οι αλβανιδες και οι αρβανιτισσες(σχεδον το ιδιο δηλαδη) κανουν τα καλυτερα τσιμπουκια και μαλιστα απο πολυ μικρη ηλικια,οι αλβανιδες ειδικα εχουν ονειρο τους να ερθουν στην Ελλαδα να φανε ελληνικο καβλι και να το γλυφουν ολη μερα με λυσσα.Ειναι στα ηθη και εθιμα της φυλης τους απο τα παλια τα χρονια κατι τετοιο.
Έτσι
Μη σου πω και για τους Αρβανίτες και παρεξηγηθεί κανένας τους
sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
η επωνυμία του θρεντ πρέπει να αλλάξει σε " Αλβανίδες πουτάνες στην Ελλάδα"
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Λογικο,φιλε.Οι Αλβανιδες ειναι μετριες εως μπαζα.Ακομα και καλοφτιαγμενες να ειναι αυτη η Αλβανικη ηλιοκαμμενη κουτελα σημα κατατεθεν της φυλης με τα δοντια που απεχουν 5 εκατοστα το ενα απ'το αλλο λειτουργουν μαλλον αποτρεπτικα για τους Ελληνες επιβητορες που επισκεπτονται το πρωην κομμουνιστικο καθεστως και νυν ιμπεριαλιστικο τσιρακι των αμερικανοτσολιαδων και του Σορος.
οι λεξεις αλβανος και αρβανιτης δεν εχουν την ιδια ετυμολογικη προελευση..οι αρβανιτες ηρθαν στην ελλαδα τον 14ο και 15ο αιωνα ως εποικοι με την υποστηριξη των βυζαντινων.
αυτα τα ολιγα..τωρα το να δηλωνεις ελληνας και να μην γνωριζεις τις εθνοτητες που κατοικουν στο κρατος σου ειναι λιγο.....
Κωστας
αυτα τα ολιγα..τωρα το να δηλωνεις ελληνας και να μην γνωριζεις τις εθνοτητες που κατοικουν στο κρατος σου ειναι λιγο.....
Κωστας
Επισκέπτης
Aρβανίτης σού έκανε τη ζημιά;
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
οι λεξεις αλβανος και αρβανιτης δεν εχουν την ιδια ετυμολογικη προελευση..οι αρβανιτες ηρθαν στην ελλαδα τον 14ο και 15ο αιωνα ως εποικοι με την υποστηριξη των βυζαντινων.
Κωστας
Ρωτα Αρβανιτη.Ιδια γλωσσα ειναι πανω-κατω.Σαφεστατα οι Αρβανιτες ειναι Ελληνες πλεον αφου εχουν αφομειωθει,οπως θα ειναι καλως-κακως οι Αλβανοι σε καποια χρονια.Μερικοι δευτερης γενιας ειναι ηδη.Αλλα ξερω πως οσοι μιλανε αρβανιτικα καταλαβαινουν αλβανικα,περιεργως δεν πανε τους Αλβανους ομως.Κατι που ποτε δεν καταλαβα αφου και στο σουλουπι μοιαζουν και ιδια προελευση εχουν,χορους,γλωσσικο ιδιωμα.
Επισκέπτης
Ρωτα Αρβανιτη.Ιδια γλωσσα ειναι πανω-κατω.Σαφεστατα οι Αρβανιτες ειναι Ελληνες πλεον αφου εχουν αφομειωθει,οπως θα ειναι καλως-κακως οι Αλβανοι σε καποια χρονια.Μερικοι δευτερης γενιας ειναι ηδη.Αλλα ξερω πως οσοι μιλανε αρβανιτικα καταλαβαινουν αλβανικα,περιεργως δεν πανε τους Αλβανους ομως.Κατι που ποτε δεν καταλαβα αφου και στο σουλουπι μοιαζουν και ιδια προελευση εχουν,χορους,γλωσσικο ιδιωμα.
Προφανώς "ποτέ δεν κατάλαβες" διότι είσαι αγράμματος καί ανιστόρητος.
Αει κίχου κνώδαλο.
1)οι αρβανιτες ηταν παντα διγλωσσοι ,οι αλβανοοι οχι!!!
2)οι αρβανιτες πολεμησαν σε απελευθερωτικους αγωνες εναντιον των τουρκων
3)η διαλεκτος των αρβανιτων μιληθηκε σκορπια και ατακτα επι 5 και πλεον αιωνες .μηπως γνωριζεις τον αριθμο των διαλεκτων που ομιλουνται στην ελλαδα?αν οχι μην γραφεις ανοησιες!!!!!!!!!!!
3)η διαλεκτος των αρβανιτων μιληθηκε σκορπια και ατακτα επι 5 και πλεον αιωνες .μηπως γνωριζεις τον αριθμο των διαλεκτων που ομιλουνται στην ελλαδα?αν οχι μην γραφεις ανοησιες!!!!!!!!!!!
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
1)οι αρβανιτες ηταν παντα διγλωσσοι ,οι αλβανοοι οχι!!!
Οι Αρβανιτες καταλαβαινουν η' οχι Αλβανικα?
Οταν βλεπεις παραδοσιακους Αλβανικους χορους σου θυμιζουν κατι?
Παρατηρεις ομοιοτητες στη φατσα και το σουλουπι των αρβανιτων και των Αλβανων?
Το δευτερο που λες ειδικα το αναγνωριζω και ειναι γνωστο πως επι της ουσιας εαν δεν υπηρχαν οι Αρβανιτες θα ειμασταν ακομα κατω απο το Τουρικικο πεος.Ο Τζιμης Πανουσης λεει πως οι καμποσοι επαναστατες του 21' δεν μιλουσαν γρι ελληνικα.Βεβαια υπερβαλει για να σπασει πλακα.Αλλα υπαρχουν στοιχεια που το επιβεβαιωνουν,αλλα φυσικα οι Ελληνες τα κανουμε γαργαρα.
KARALIAKOURAS
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Προφανώς "ποτέ δεν κατάλαβες" διότι είσαι αγράμματος καί ανιστόρητος.
Αει κίχου κνώδαλο.
Εισαι απ'αυτους που δεν αποδεχονται την αληθεια.Πως εχεις περισσοτερα κοινα με εναν Αλβανο παρα με με ενα Μανιατη που αντε να εχει αρπαξει κανενα σερβικο πεος στα κλεφτα.Εσυ εχει φαει μπολικο αλβανικο καβλι και εχεις υποστει αμετρητα gag sessions κατα τον 13ο αιωνα απο αλβαναραδες νομαδες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
ολο μαλακιες λες εδω μιλαμε σοβαρα και εσυ παιζειςΣε εχει γαμησει ποτε Αρβανιτης??
Ετσι ειναι.οι περισσοτεροι τοτε κατεβηκαν απο βορα στην Ελλαδα αν και οχι ολοι αρκετοι ηρθαν το το 18ο αιωνα οπως οι Αρβανιτες που ζουν στα μεσογεια.οι δικοι μου προγονοι ηρθαν στην Πελλοπονισο επι Κωνσταντινου παλαιολογου.Οι Βιζαντινοι τοτε εφερναν οικογενειες χριστιανων ορθοδωξον Αρβανιτων στην Πελοπονισο αφομοιοθηκαν μαλλον λογω θρησκειας πολυ γρηγορα.γενικα οι Αλβανοι σαν λαος ειναι πολυ κοντα στους Ελληνες μιλαω για τα Νοτια Αλβανικα φυλα (Τσαμιδες και Λιαπιδες).αυτο φενεται και απο το οτι οι Αλβανοι δευτερης γεννιας που εχουν γεννηθει στην Ελλαδα πολυ λιγο διαφερουν απο τους Ελληνες και ακομα και αυτοι που ηρθαν μιλανε τα Ελληνικα παρα πολυ καλα!σε αντιθεση με τους Πολωνους που τα μιλανε σαν τον Γιατσεκ Γκμοχ οι περισσοτεροι.ή σαν τους Πακιστανους που δεν μιλανε σχεδον καθολου Ελληνικα!οι λεξεις αλβανος και αρβανιτης δεν εχουν την ιδια ετυμολογικη προελευση..οι αρβανιτες ηρθαν στην ελλαδα τον 14ο και 15ο αιωνα ως εποικοι με την υποστηριξη των βυζαντινων.
Κωστας
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Δεν υπερβαλει καθολου!Π.Χ. το 1907 στην Υδρα παρα πολλοι λιγοι μιλαγαν Ελληνικα.οι περισσοτεροι Αρβανητικα.ο Παπους μου που ηταν γεννημενος το 1905 τα Ελληνικα τα εμαθε οταν πηγε στο σχολειο στο σπιτι και στο χωριο μιλαγανε μονο Αρβανητικα..Ο Τζιμης Πανουσης λεει πως οι καμποσοι επαναστατες του 21' δεν μιλουσαν γρι ελληνικα.Βεβαια υπερβαλει για να σπασει πλακα.Αλλα υπαρχουν στοιχεια που το επιβεβαιωνουν,αλλα φυσικα οι Ελληνες τα κανουμε γαργαρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις