Νέα

Πουτάνες στην Αλβανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sirio00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 297
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
φίλε κάνεις λάθος
εγώ πχ για τους τούρκους και ιδίους για αυτούς της Κωνσταντινούπολης έχω τη καλύτερη γνώμη, μπορεί να είναι κάποιοι φτωχοί αλλά είναι αξιοπρεπέστατοι και σέβονται τον άλλον (εκτός βέβαια όταν το κράτος τους τους βάζει να κάνουν πογκρόμ μια στο τόσο)
οι αλβανοί ήταν και είναι ζώα όπως και κάποιοι εδώ, είναι πολύ απλό ένα ταξίδι και θα το διαπιστώσεις μετά από κάποιες μέρες

προς το παρον εχω συναντησει μονο ελληνες ζωα. και πιστεψε με ειναι πολλοι!

ζητημα αν ενα 5% εχει παιδεια απο τους ελληνες.

απο αλβανους εχω συναντησει μονο μεροκαματιαρηδες που κανουν το σταυρο τους πριν φανε και μετα πανε στην οικογενεια τους. α, και καποιους μεγαλοεπιχειρηματιες.

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

κάνε ένα ταξίδι πάνω από τα σύνορα και θα πειστείς
για τα εδώ ζώα συμφωνώ μαζί σου σε μεγάλο βαθμό

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Την τινάζουν ή σκουπίζονται με χαρτί οι Μουσουλμάνοι;

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
απο αλβανους εχω συναντησει μονο μεροκαματιαρηδες που κανουν το σταυρο τους πριν φανε και μετα πανε στην οικογενεια τους. α, και καποιους μεγαλοεπιχειρηματιες.
θα έχεις συναντήσει καποιους του νότου που είναι χριστιανοί
το 70% είναι μουσουλμάνοι-άθεοι και δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο
πολύ απλά έτσι έχουν μάθει

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Στο πνευμα του σπαμ

Εχω συναντήσει αλβανους που εχουν ενσωματωθεί στην κοινωνία και ειναι κανονικοί άνθρωποι. Υπαρχουν πολλοί ομως  που την εχουν δει λάθος και καλα καουμπουδες και λεβεντες και ο αετος πεθαινει στον αερα.

Εχω συναντησει εκτος ελλαδος αλβανους εθνικιστες που μόνο μια σφαιρα μπορουσε να βαλει τελος σε αυτά που λέγανε. Και ειναι πολλοι τετοιοι. Οι αμερικανοι και οι "πολιτισμενοι" ευρωπαιοι με τις μαλακειες τους δημιουργησαν στα βαλκανια τους μεγαλύτερους αληταραδες θρασυπουστες που νομίζουν οτι γαμανε και δερνουνε ατιμωρητι

Κοσοβο = Σερβία

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Εχεις ξεφυγει απο το θεμα(πουτανες στην αλβανια),δειξε μας επιτελους την δικη σου παιδεια και συμορφωσου με την συζητηση και μετα μιλησε μας για την παιδεια των ΕΛΛΗΝΩΝ.Αντε μπραβο σου.

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
για το θέμα μας πουτάνες στην αλβανία μόνο στο σέρατον με γνωστό ή με κονέ
εγώ δεν θα πάρω προτιμώ να περιμένω μερικές μέρες και να ψωνίσω εδώ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δεν ηθελα να το καταθεσω,ισως ξεφευγει απο το θεμα λιγο αλλα να λαβετε γνωση και μια προσωπικη μου εμπειρια.Στο παρελθον γνωρισα ενα παντρεμενο ζευγαρι αλβανων.Ο Αλβανος μου ελεγε συνεχεια οτι οι αλβανιδες ειναι τιμιες και τον ανδρα τους τον σεβονται,οχι σαν τις Ελληνιδες που αμολανε το κερατο συννεφο.Του εδωσα συγχαρητηρια για το δεσιμο της αλβανικης οικογενειας.Στο μηνα πανω η γυναικα του, την επεσε σε καποιον γνωστο μου.Βγαλτε συμπερασμα μονοι σας.Μην σας αναφερω πολλες τετοιες περιπτωσεις που ξερω.Οποτε καλως εχει το θεμα <πουτανες στην αλβανια>.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν ηθελα να το καταθεσω,ισως ξεφευγει απο το θεμα λιγο αλλα να λαβετε γνωση και μια προσωπικη μου εμπειρια.Στο παρελθον γνωρισα ενα παντρεμενο ζευγαρι αλβανων.Ο Αλβανος μου ελεγε συνεχεια οτι οι αλβανιδες ειναι τιμιες και τον ανδρα τους τον σεβονται,οχι σαν τις Ελληνιδες που αμολανε το κερατο συννεφο.Του εδωσα συγχαρητηρια για το δεσιμο της αλβανικης οικογενειας.Στο μηνα πανω η γυναικα του, την επεσε σε καποιον γνωστο μου.Βγαλτε συμπερασμα μονοι σας.Μην σας αναφερω πολλες τετοιες περιπτωσεις που ξερω.Οποτε καλως εχει το θεμα <πουτανες στην αλβανια>.

το συμπερασμα ειναι οτι ο γνωστος σου λεει ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.!!

οι αλβανιδες οντως ειναι δεμενες με τον αντρα τους και δεν απατουν.

σε αντιθεση με τις ελλεινιδες. ;)

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1

εσαι βαθια νυχτωμενος ανπιστευεις κατι τετοιο,το μονο που της κανει να πιστευεις κατι τετοιο ειναι ο φοβος μην τις τσιμπησει ο αντρας τους και μετα θα τρωνε ξυλο μεχρι να γερασουν.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Δυστυχως,θα σε στεναχωρησω εχει συμβει και σε μενα.Οχι ομως με παντρεμενη,αλλα με αλβανιδα, γκομενα αλβανου και επειδη ηταν βυζαρου(εχω αδυναμια στις βυζαρες) της πεταξα τα ματια εξω και μου ελεγε συνεχεια τι ωραιο γαμησι κανουμε εμεις οι Ελληνες. :) :) :) :)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
                                                                                                                            Δυστυχως,θα σε στεναχωρησω εχει συμβει και σε μενα.Οχι ομως με παντρεμενη,αλλα με αλβανιδα, γκομενα αλβανου και επειδη ηταν βυζαρου(εχω αδυναμια στις βυζαρες) της πεταξα τα ματια εξω και μου ελεγε συνεχεια τι ωραιο γαμησι κανουμε εμεις οι Ελληνες. :) :) :) :)

Καλα εξηγηθηκες !! :2funny: :2funny: :2funny:

Και οι παντερεμενες Αλβανιδες τον παιρνουν ασυστολως (Μην ακους τις μαλακιες του καθενα) !! :knockinb: :fuck1:

Ξερω περιπτωσεις  :uglystupid:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παντως οι αλβανοι ειναι σοβαροι ανθρωποι εν σχεση με τις αλβανιδες.Σε οποιο μπαρ της Αθηνας και της επαρχιας εχω παει και εχω μιλησει με αλβανιδα, μου εχει μιλησει <με τα καλυτερα λογια για τους αλβανους>.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η προηγούμενη που μας καθάριζε το σπίτι ήταν Αλβανίδα και έπαιρνε το γκόμενο (Έλληνα) φανερά από το κινητό της, ενώ ο άντρας της δούλευε οικοδομή μέχρι το βράδυ!
Και η τωρινή που είναι Γεωργιανή το ίδιο κάνει δηλαδή, αλλά είναι τουλάχιστον χωρισμένη... (Ο Έλληνας γκόμενος όμως όχι!! ;) ;) )

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η προηγούμενη που μας καθάριζε το σπίτι ήταν Αλβανίδα και έπαιρνε το γκόμενο (Έλληνα) φανερά από το κινητό της, ενώ ο άντρας της δούλευε οικοδομή μέχρι το βράδυ!
Και η τωρινή που είναι Γεωργιανή το ίδιο κάνει δηλαδή, αλλά είναι τουλάχιστον χωρισμένη... (Ο Έλληνας γκόμενος όμως όχι!! ;) ;) )

συμπερασμα. οι ελληνες αρχιζουν να απορριπτουν σιγα σιγα τις μπαζολες ελληνιδες.

και προτιμουν τις ξενες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
συμπερασμα. οι ελληνες αρχιζουν να απορριπτουν σιγα σιγα τις μπαζολες ελληνιδες.

και προτιμουν τις ξενες.

Προσωπικά δεν έπαιρνα καμία που να είχα βγει από δεκαετή ειρκτή!!

Κι όμως οι γκόμενοι ήταν στην ηλικία μου και πιο νέοι!

Περί ορέξεως...

Επισκέπτης
Στο πνευμα του σπαμ

Εχω συναντήσει αλβανους που εχουν ενσωματωθεί στην κοινωνία και ειναι κανονικοί άνθρωποι. Υπαρχουν πολλοί ομως  που την εχουν δει λάθος και καλα καουμπουδες και λεβεντες και ο αετος πεθαινει στον αερα.

Εχω συναντησει εκτος ελλαδος αλβανους εθνικιστες που μόνο μια σφαιρα μπορουσε να βαλει τελος σε αυτά που λέγανε. Και ειναι πολλοι τετοιοι. Οι αμερικανοι και οι "πολιτισμενοι" ευρωπαιοι με τις μαλακειες τους δημιουργησαν στα βαλκανια τους μεγαλύτερους αληταραδες θρασυπουστες που νομίζουν οτι γαμανε και δερνουνε ατιμωρητι

Κοσοβο = Σερβία

ακροδεξιε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θελω να δηλωσω οτι δεν ειμαι ρατσιστης και δεν εχω τιποτα με την γειτονα χωρα(αλβανια).Δεν ανεχομαι ομως να διαβαζω μεμονωμενες γνωμες(προφανως στο site εδω ειναι και ξενοι) για την Πατριδα μου,που κατα την εκτιμηση μου δεν ευσταθουν.Δεν συγκρινω,απλα οταν καποιοι εκφραζονται δυσμενως για την Πατριδα μου και ειναι ξενοι,τοτε γιατι συνεχιζουν και μενουν εδω,αφου δεν τους αρεσει.Ας μας αδειασουν την γωνια επιτελους και ας μην καθονται σε ενα φιλοξενο,δημοκρατικο,πολιτισμενο κρατος οπως το Ελληνικο και να μας βριζουν.Φτανει πια.Ας πουν και ενα ευχαριστω ολοι οι ξενοι που στο Ελληνικο κρατος τρωνε ψωμι και πολλοι απο αυτους εχουν κανει περουσιες.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Δικιο εχεις..

Η τζερτζελιαρα ειναι φρικη ατομο  :uglystupid: :uglystupid:

Τη μια το παιζει Ακροδεξιος και την αλλη Αριστεραντζα !!

Δεν μπορω να καταλαβω (Μηπως την εχει δει ΟΜΠΑΜΑ :uglystupid:)

Ακρη δεν βρισκεις  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom