You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες στην Αλβανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sirio00
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 297
- Εμφανίσεις 127K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Λετε να κατεβηκαν ολες προς τα εδω!!
Μαλλον! Γενικα τις εξαγουν
Αναφορά από το μέτωπο της Αλβανίας.
μετά από ταξίδι στα Τίρανα η κατάσταση έχει ως κάτω:
γενικά η πορνεία απαγορεύεται με νομο από ότι έμαθα. στα καλά ξενοδοχεία όπως το Sheraton, όπου και εμενα δεν μπορείς να ζητήσεις kti τέτοιο από σχεδόν κανέναν. όμως στο lobby έρχουνται κορίτσια που τις πλησιάζεις ακη η στο bar, oπός και έκανα μετά από συμβουλή γνωστού. μετά από μια μπίρα πήρα την Olsa, 20 χρονων, μελαχρινή και μου ζήτησε 250 euro για μια νύχτα.
φωτιά στο δωμάτιο, πολύ, πολύ καλή πίπα και μουνί και κώλος. άρχισε από "αρχιδογλιψιμο" και μετά συνέχισε με πίπα, μουνί και κώλος.γενικά πολύ καλή. την "επωμνη" φορα θα την ξαναπάρω.
γενικά η πορνεία απαγορεύεται με νομο από ότι έμαθα. στα καλά ξενοδοχεία όπως το Sheraton, όπου και εμενα δεν μπορείς να ζητήσεις kti τέτοιο από σχεδόν κανέναν. όμως στο lobby έρχουνται κορίτσια που τις πλησιάζεις ακη η στο bar, oπός και έκανα μετά από συμβουλή γνωστού. μετά από μια μπίρα πήρα την Olsa, 20 χρονων, μελαχρινή και μου ζήτησε 250 euro για μια νύχτα.
φωτιά στο δωμάτιο, πολύ, πολύ καλή πίπα και μουνί και κώλος. άρχισε από "αρχιδογλιψιμο" και μετά συνέχισε με πίπα, μουνί και κώλος.γενικά πολύ καλή. την "επωμνη" φορα θα την ξαναπάρω.
PANAXIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
Αναφορά από το μέτωπο της Αλβανίας.
προσεχε γιατι στην αλβανια κυκλοφορει πολυ υπατητιδα Β'
για κάτσε ρε φίλε, λίγα τα κόβεις τα 250?Για πες μας τα κονε σου που με 250 γαμας μοντελο ολη νυχτα.
γαμώ την αλβανία μου γαμώ
Επισκέπτης
ρε παιδιά θα τρελαθούμε εδώ μέσα έχουμε γαμήσει όλη την υφήλιο εδώ μέσα και ιδικά πιάσαμε και την Αλβανία?
Σε ένα ξενοδοχείο σαν το Σέρατον και να σου κάτσει κάποια θα σε πετάξουν στο δρόμο από καμιά βεράντα κατ αρχήν και δεύτερον γκόμενα με προσόντα θα κάτσει να κάνει αυτή την δουλειά εκεί? κανένα μπάζο μπορεί.
και αυτό που μου είπε πρόσφατα Αλβανός εκεί δεν υπάρχει τίποτε καλό όλα την έχουνε κάνει προς τα εδώ και την Γερμανία!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ένα ξενοδοχείο σαν το Σέρατον και να σου κάτσει κάποια θα σε πετάξουν στο δρόμο από καμιά βεράντα κατ αρχήν και δεύτερον γκόμενα με προσόντα θα κάτσει να κάνει αυτή την δουλειά εκεί? κανένα μπάζο μπορεί.
και αυτό που μου είπε πρόσφατα Αλβανός εκεί δεν υπάρχει τίποτε καλό όλα την έχουνε κάνει προς τα εδώ και την Γερμανία!!!!!!!!!!!!!!!
με 250 ευρο δεν γ..ς σιγουρα μοντελο για ολη τη νυχτα ,αλλά για μια ώρα ,πόσο μάλλον σε όλες τις στάσεις .Πρέπει να σκεφτείς όμως ότι τα 250 € ευρό στην Ελλάδα είναι ίσα τουλάχιστον με 1000 ευρώ στην Αλβανία (σε αγοραστική δύναμη ) .ποια μάμησε τη Γωγώ Μαστροκώστα???
bigfucker_69master
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδια παιζουνε παντως κατι αλβανιδακια απιστευτα!!!
Επισκέπτης
και πριν μερικά χρόνια πήγε να μπει στην Ελλάδα Αλβανός υπουργός με κλεμμένη Μερσεντές.απλά σας θυμίζω οτί όταν πήγε ο πλανητάρχης bush στους φίλους του στην Αλβανία εκεί που τον χαιρέτουσαν του πήρανε το πανάκριβο ρολόι...Για να έχουν ένα ενθύμιο απο το μεγάλο ηγέτη το κάνανε ... Τι σας πέρασε απο το μυαλό ???
Παίδες, εγώ σας αναφέρω ότι είδα. Στο Sheraton Τιράνων paizountai πολλά, απλά δεν μπορείς να το ζήτησης από το προσωπικό. Και 250 euro είναι ένας καλός μισθός στο δημόσιο εκεί πέρα. Και οι Αλβανίδες που είδα στα Τίρανα, είναι γενικός "μουναρες" .
Μακρυα απο Αλβανία. Κατα πάσα πιθανότητα θα σε κλέψουν και θα σε πλακώσουν στο ξύλο. Δεν μας συμπαθούν και πολύ εμάς τους Έλληνες. Σαν να πηγαίνεις στον εγγονό του Κεμάλ Αττατούρκ και να του ζητάς να σου βρεί μια Τουρκάλα να γαμήσεις.... Μ Α Κ Ρ Υ Α
Παίδες, λυπάμαι για τις έλλειψης στις πληροφορίες σας διότι όπως βλέπω κανεις δεν έχει πάει και μιλάτε άνευ ενδείξεις. Τα Τίρανα είναι το ίδιο ασφαλές πόλη όπως η Αθηνα, και οι κοπέλες γενικός "μουναρες". και το Sheraton "κλοιδατο". η κοπέλα που "επισκεπτικα" και 2 φορα είναι η Olsa στο όνομα, που κράτησα και τηλ.
Δεν με έκλεψε κανεις, δεν ένιωθα ποτε ανασφάλεια και "εμεας" τους έλληνες μας συμπαθούν γενικά. una φάτσα , una ράτσα
Δεν με έκλεψε κανεις, δεν ένιωθα ποτε ανασφάλεια και "εμεας" τους έλληνες μας συμπαθούν γενικά. una φάτσα , una ράτσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις