Εύα Ρουμάνα ,όμορφη, κορμάρα, super gfe, συμμετοχή φούλ.
Δούλευε στο πράσινο με τον γέρο τσάτσο και στην Σαπφούς σε αυτό που είναι μόνο του μετά την Ταντάλου. Νομίζω παντρεύτηκε.
Έλενα ουκρανέζα, ψηλή, ξανθιά ,αδύνατη, τόνοι γκάβλας. Δούλευε στην Σαπφούς στο γωνιακό δίδυμο, γύρω στο 2003 στο Μαρινόσπιτο, για λίγο στο Αλουμινάτο και πριν 2 χρόνια περίπου στην Ανδρέου Γεωργίου πάνω από το Βενζινάδικο, με κάπως πεσμένη απόδοση λόγω κάποιων άσχημων καταστάσεων που της έτυχαν, όπως μου είπε μια τσατσά.
Κατερίνα Ουκρανία ,ξανθιά κοντούλα, κατώτερη από τις προηγούμενες σε εμφάνιση αλλά με το που την έβλεπα στο σαλόνι και πριν μπω στο δωμάτιο μου γινόταν ο πούτσος πύραυλος στην σκέψη του τι θα ακολουθήσει. Δουλευε κυρίως στο ανορθόγραφο με την κοντή γύφτισσα τσατσα. Πολλές φορές μάλιστα όταν έβγαινε με την τσατσα στο σαλόνι την έδειχνε (την τσατσά) και έλεγε " από εδώ το κορίτσι μας , τσιμπουκάκι πισωκολλητό ελεύθερα πιασίματα".
Τέλος η Κατερίνα (νομίζω) Ρουμάνα (νομίζω) που δούλευε στο Μαρινόσπιτο περίπου 2002-2003 μαζί με την έλενα την ουκρανέζα. Όχι πολύ όμορφη και αυτή αλλά super καυλιάρα.Τώρα πρέπει να παντρεύτηκε ,έχει παχύνει, και την έχω δεί να φέρνει ψώνια στο μαρινόσπιτο και την είδα να φεύγει μαζί με την Μαρίνα.
Απο τις εν ενεργεία μόνο η Αφρούλα παίζει στην ίδια κατηγορία.
Σαν Β κατηγορία βάζω την κοντοπούτανη Γιάννα με τις δολοφονικές καμπύλες που δούλευε στο πράσινο μέχρι πέρσι, και από τις εν ενεργεία Βερόνικα και Χριστίνα Πολωνή.