Νέα

Πουλάω το mini cooper cabrio μου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πωλειται mini cooper cabrio κρεμ με μπλε κουκουλα με πολλα εξτρα οπως αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων αυτοματο κλιματισμο partronic τριακτινο σπορ τιμονι δερματινα καθισματα ABS radio cd κ πολλα αλλα εχει μολις 27 χιλιαδες χιλιομετρα τα service εχουν γινει στην athens car κ στην motion n style και ειναι μοντελο του 2006.Ειναι πραγματικα σαν καινουριο!το πουλαω λογω καπιου οικονομικου προβληματος μου.στειλτε πμ!Ευχαριστω.

Aν κάποιος σου έδωσε πάνω απο 15.000€ γι'αυτό το αυτοκίνητο,εγώ δίνω 30.000€ και το ξαναγοράζω.

λοιπον παιδια με κουρασατε ας ανοιξουνε καποιοι κανενα καταλογο γιατι μαλλον δε γνωριζουν.το αυτοκινητο το πηρα καινουριο το 2006 33 χιλιαρικα το ειχε η μητερα μου και το χρησιμοποιουσα κ εγω επειδη ημουνα κ καποιο χρονικο διαστημα Λονδινο.τωρα δε συνεχιζω να λεω αλλα πραγματα γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη.Επισης πηγα σε γνωστο μαντρα της παραλιακης με πολυτελες αυτοκινητα κ μου το παιρνει 21 χιλιαρικα κ μου ειπε επειδη ειναι cabrio θα το δωσω τωρα που καλοκαιριαζει στα 23 με 24.ειναι κ γωστος μου.εγω το πουλαω 22 χιλιαρικα σε οποιον αρεσει κ σε οποιον το θελει.το αυτοκηνιτο ειναι all time classic.Αυτα!

Ρίξε μια ματιά στην τιμή,σε πρόχειρο κατάλογο που βρήκα : ]

Πες μου το όνομά του αν θέλεις ή δώσε διεύθυνση & τηλέφωνο σε πμ,έχω μερικά coopers για πώληση.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ρε παιδια φαγωθηκατε με τον ανθρωπο!!!
οκ ουτε εγω πιστευω σε περιοδο κρισης που ολοι ψαχνουνε για ευκαιριες να το πουλησει 25!!! αν παλι τα καταφερει μπραβο του.......!
οσο για τα παραδειγματα με τις πορσε ειναι λιγο ακυρα!
στην γερμανια βρισκεις και με 25 χιλιαρικα τι σημαινει αυτο??? στην ελλαδα ομως οχι!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια μην τρελενεστε.αν ειναι να δωσει καποιος 25000 για μινι κουπερ,κολαει αλλες 5000 και περνει ενα aydi tt καμπριο και τελειωνει η φαση.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να σου δώσω 100.000€,να μου φέρεις 4 ?

Συν όσα χρειάζεσαι για τον κόπο σου!

μεγαλε μην ανοιγεσε εσυ και πολυ.πανε καμια βολτα στην γερμανια να δεις τι γινετε πρωτα,και μετα να μιλας.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Να σου δώσω 100.000€,να μου φέρεις 4 ?

Συν όσα χρειάζεσαι για τον κόπο σου!
φιλε......μην κολας! παραδειγμα ειπα!
ειναι ανομοια τα παραπανω! το θρεντ ειναι για μινι κουπερ και εμεις λεμε για πορσε! δεν πα να χει και 850!!
στο ειπα και παραπανω ουτε εγω πιστευω σε περιοδο κρισης που ολοι ψαχνουνε για ευκαιριες να το πουλησει 25!!! αν παλι τα καταφερει μπραβο του.......!

Επισκέπτης
ρε παιδια φαγωθηκατε με τον ανθρωπο!!!
οκ ουτε εγω πιστευω σε περιοδο κρισης που ολοι ψαχνουνε για ευκαιριες να το πουλησει 25!!! αν παλι τα καταφερει μπραβο του.......!
οσο για τα παραδειγματα με τις πορσε ειναι λιγο ακυρα!
στην γερμανια βρισκεις και με 25 χιλιαρικα τι σημαινει αυτο??? στην ελλαδα ομως οχι!

ο κλαινμαιν αναφερθηκε στη gt3 ποθ ειναι αγωνιστικη κατασκευη κ απευθυνεται σε συγκεκριμενο κ ιδιαιτερο κοινο.Πολυ το χαρακτηριζουν ως το απολυτο trackdaycar
στο Ελλαδισταν δεν το βλεπυμε συχνα γιατι οι ιδιοκτητες πορσικων προτιμουν τη τουρμπατη αν πας μια βολτα στο ρινγκ θα δεις πολλα gt3 μαζεμενα(brain orgasm)

ειναι αστειο να συγκρινεις μποξτερ με gt3.Τελος.

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
πανε εσυ στη γερμανια και φερε και για εμας.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ο κλαινμαιν αναφερθηκε στη gt3 ποθ ειναι αγωνιστικη κατασκευη κ απευθυνεται σε συγκεκριμενο κ ιδιαιτερο κοινο.Πολυ το χαρακτηριζουν ως το απολυτο trackdaycar
στο Ελλαδισταν δεν το βλεπυμε συχνα γιατι οι ιδιοκτητες πορσικων προτιμουν τη τουρμπατη αν πας μια βολτα στο ρινγκ θα δεις πολλα gt3 μαζεμενα(brain orgasm)

μα δεν συγκρινε κανενας!
ποση ωρα λεω οτι ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ!

Επισκέπτης

Όταν αγοράζεις 4s με 130-140Κ,τότε είναι χαζομάρα να μην πάρεις με 15Κ περισσότερα το απλό GT3 ή με 40Κ ακόμη το RS!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
κουλαρετε παιδακια ειπαμε το σαιτ δεν ειναι
θεατρο αντιπαραθεσης...........

Συνημμένα

• 6foodie.jpg
    6foodie.jpg
    91,1 KB · Εμφανίσεις: 73

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
και ποια ειναι τα δεδομενα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολλά Κέι ακούω...
δε μπαίνει και ο Γιωργάκης που είναι ειδικός στα τουτού με αστέρι πλέον να μας πει και τη γνώμη του.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μήπως έχεις κανένα mini cooper περίσσευμα ? Πωλούνται στα 25Κ μεταχειρισμένα. :P :P :P
περίσσεμα έχω μόνο 2-3 κιλά στο στομάχι αυτή την εποχή............
όλα τα άλλα είναι σε έλλειψη.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
25K Μεταχειρισμένα?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΣΚΡΟΥΤΖ,

Επειδη δειχνει να εισαι μεσα στα πραματα, πες μου αν θες μια τιμη για ενα πορσικο:
5/2006, ατρακαριστο βεβαιως.
Τα υπολοιπα τα βλεπεις στις φωτο (τωρα νυχτιατικα τις τραβηξα).
Τα 50.000 km εχουν γινει στο χαλαρο.

Από αυτά που φαίνονται, έχει PASM και SportChrono, φαίνεται να έχει το βασικό full leather (κονσόλες), δεν έχει Adaptive&Memory, δεν έχει sunroof. Στην Γερμανία, δεν πουλιέται με τίποτα πάνω από 60K, οπότε στην Ελλάδα έρχεται με λιγότερο από 85Κ σύνολο και αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν είναι βαμμένο πουθενά.

PS: Γιατί tiptronic ρε μάγκες....γιατί?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Από αυτά που φαίνονται, έχει PASM και SportChrono, φαίνεται να έχει το βασικό full leather (κονσόλες), δεν έχει Adaptive&Memory, δεν έχει sunroof. Στην Γερμανία, δεν πουλιέται με τίποτα πάνω από 60K, οπότε στην Ελλάδα έρχεται με λιγότερο από 85Κ σύνολο και αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν είναι βαμμένο πουθενά.

PS: Γιατί tiptronic ρε μάγκες....γιατί?

αρχηγού παρόντος ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom