Επισκέπτης
πωλειται mini cooper cabrio κρεμ με μπλε κουκουλα με πολλα εξτρα οπως αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων αυτοματο κλιματισμο partronic τριακτινο σπορ τιμονι δερματινα καθισματα ABS radio cd κ πολλα αλλα εχει μολις 27 χιλιαδες χιλιομετρα τα service εχουν γινει στην athens car κ στην motion n style και ειναι μοντελο του 2006.Ειναι πραγματικα σαν καινουριο!το πουλαω λογω καπιου οικονομικου προβληματος μου.στειλτε πμ!Ευχαριστω.
Aν κάποιος σου έδωσε πάνω απο 15.000€ γι'αυτό το αυτοκίνητο,εγώ δίνω 30.000€ και το ξαναγοράζω.
λοιπον παιδια με κουρασατε ας ανοιξουνε καποιοι κανενα καταλογο γιατι μαλλον δε γνωριζουν.το αυτοκινητο το πηρα καινουριο το 2006 33 χιλιαρικα το ειχε η μητερα μου και το χρησιμοποιουσα κ εγω επειδη ημουνα κ καποιο χρονικο διαστημα Λονδινο.τωρα δε συνεχιζω να λεω αλλα πραγματα γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη.Επισης πηγα σε γνωστο μαντρα της παραλιακης με πολυτελες αυτοκινητα κ μου το παιρνει 21 χιλιαρικα κ μου ειπε επειδη ειναι cabrio θα το δωσω τωρα που καλοκαιριαζει στα 23 με 24.ειναι κ γωστος μου.εγω το πουλαω 22 χιλιαρικα σε οποιον αρεσει κ σε οποιον το θελει.το αυτοκηνιτο ειναι all time classic.Αυτα!
Ρίξε μια ματιά στην τιμή,σε πρόχειρο κατάλογο που βρήκα : ]
Πες μου το όνομά του αν θέλεις ή δώσε διεύθυνση & τηλέφωνο σε πμ,έχω μερικά coopers για πώληση.