Νέα

Πουλάω το mini cooper cabrio μου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παίδαρε μη ακούς τον καθέναν που λέει ότι είναι poolla και κατέβαινε λίγο...Λες και tho το αγοράσουν!Βάλε μια τιμή και μην σε απασχολούν σχόλια!Ο καθένας βάζει την τιμή που θεωρεί αυτός ότι είναι εφικτή για να φύγει το αμάξι.Στην τελική καλύτερο είναι από αυτά που αγοράζουν πολλά θύματα από μάντρες που είναι κατεστραμμένα τα φτιάχνουν τα κατεβάζουν τα χιλιόμετρα(το μόνον εύκολο)τα αγοράζουν οι χαζοί και είναι και ευτυχισμένοι

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω jovanosss για τα λογια σου.λοιπον παιδια με κουρασατε ας ανοιξουνε καποιοι κανενα καταλογο γιατι μαλλον δε γνωριζουν.το αυτοκινητο το πηρα καινουριο το 2006 33 χιλιαρικα το ειχε η μητερα μου και το χρησιμοποιουσα κ εγω επειδη ημουνα κ καποιο χρονικο διαστημα Λονδινο.τωρα δε συνεχιζω να λεω αλλα πραγματα γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη.Επισης πηγα σε γνωστο μαντρα της παραλιακης με πολυτελες αυτοκινητα κ μου το παιρνει 21 χιλιαρικα κ μου ειπε επειδη ειναι cabrio θα το δωσω τωρα που καλοκαιριαζει στα 23 με 24.ειναι κ γωστος μου.εγω το πουλαω 22 χιλιαρικα σε οποιον αρεσει κ σε οποιον το θελει.το αυτοκηνιτο ειναι all time classic.Αυτα!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
22.000 χιλιαρικα για 2 προς 3 ετων αυτοκινητο και δη ΚΟΥΠΕΡΑΚΙ ?

ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ τι αλλο θα ακουσω ........

Καινουργιο ποσο εχει βρε παιδια αυτο το συγκεκριμενο ?

Εεεεεεε αχαχ δεν είναι εκείνο που ήξερες από τα '60s το αλλαξανεεεεε!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
πωλειται mini cooper cabrio κρεμ με μπλε κουκουλα με πολλα εξτρα οπως αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων αυτοματο κλιματισμο partronic τριακτινο σπορ τιμονι δερματινα καθισματα ABS radio cd κ πολλα αλλα εχει μολις 27 χιλιαδες χιλιομετρα τα service εχουν γινει στην athens car κ στην motion n style και ειναι μοντελο του 2006.Ειναι πραγματικα σαν καινουριο!το πουλαω λογω καπιου οικονομικου προβληματος μου.στειλτε πμ!Ευχαριστω.

Δε θέλω να σε απογοητεύσω,αλλά θα δυσκολευτείς να το πουλήσεις.Κυρίως επειδή είναι με αυτόματο κιβώτιο και όχι μηχανικό.Οι Έλληνες δεν τα πολυσυμπαθούν (όπως κι εγώ!) και ύστερα τα cabrio είναι "ειδικά οχήματα" για λίγους μήνες το χρόνο.Και αν δεν κάνω λάθος είναι με υφασμάτινη οροφή που έχει κάποια μειονεκτήματα το χειμώνα.Αν ήταν SAAB τα μειονεκτήματα θα αντισταθμίζονταν από το αμάξι,αλλά για mini δύσκολα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εεεεεεε αχαχ δεν είναι εκείνο που ήξερες από τα '60s το αλλαξανεεεεε!

Κοιτα να δεις ......

οτι το αλλαξανε το καταλαβαινω νομιζω η BMW το φτιαχνει πλεον

η τιμη του νομιζω ειναι καλη συμφωνα με τα λεγομενα του φιλου σταριστο
απο 33.000 το 2006 σε 22.000 αρχες του 2009

αλλα πρεπει να λαβουμε υποψιν οτι υπαρχει πληθωρα διαθεσιμων αυτοκινητων στην αγορα που δεν ΣΑΛΕΥΕΙ
και συνεχως προστιθονται κι αλλα .....

ΕΜΕΝΑ παντως μου αρεσει για μεσα στην πολη  και λιγο παραεξω

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ομως δεν μπορω να οδηγησω και δεν ενδιαφερομαι για αυτοκινητο .

ελπιζω να βρεθει αγοραστης γρηγορα πριν σφιξουν κι αλλο τα πραγματα......

ΑΥΤΑ .....

την καλημερα μου

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια κανενας σοβαρος ενδιαφερομενος υπαρχει??

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..Επισης πηγα σε γνωστο μαντρα της παραλιακης με πολυτελες αυτοκινητα κ μου το παιρνει 21 χιλιαρικα κ μου ειπε επειδη ειναι cabrio θα το δωσω τωρα που καλοκαιριαζει στα 23 με 24.ειναι κ γωστος μου.εγω το πουλαω 22 χιλιαρικα σε οποιον αρεσει κ σε οποιον το θελει....

παιδια κανενας σοβαρος ενδιαφερομενος υπαρχει??

τετοιες εποχες ειναι δυσκολες για τετοιες ''ακαμψίες''. κατεβα για να υπαρξει ενδιαφερομενος..

κλαινε με μαυρο δακρυ οι αυτοκινηταδες. αυτα που ξεραμε πρεπει να τα ξεχασουμε και μαλιστα πολυ γρηγορα..

δυστυχως..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
μπες στο μινι φανς κ βρες ενα μελος
που λεγεται fab αυτος θα σου βρη την ακρη ακουμε
στο εχω ξαναπη αυτο.

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
με αυτοματο κιβωτιο κιολας για να δινουμε κ πιο ευκολα πιπες.......

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
με αυτοματο κιβωτιο κιολας για να δινουμε κ πιο ευκολα πιπες.......

Εγώ μια γκόμενα που ειχα παλιά είχα τουτού με αυτόματο κιβώτιο, για να ΠΕΡΝΕΙ πιο εύκολα πίτες.
όντος βοηθούσε πολύ.
Μετά την έχασα μάλλον  :think: παντρευτικε τον Λιλά.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΡΕ ΓΙΩΤΑΑΑΑΑ :boobies: ΠΙΤΕς ΠΟΥ ΕΚΑΝΕς

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ενα Γιωτακι ειχα κ εγω κ με ειχε ταραξει στις πιπες.απο μενιδι ηταν....λες να ηταν η ιδια?Πηγαιναμε σαλονικα κ ειχα βαλει αυτοματο πιλοτο κ μου τον ειχε κανειιι.......

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ανανεωση φιλοι μου....................!!!

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Σε ευχαριστω jovanosss για τα λογια σου.λοιπον παιδια με κουρασατε ας ανοιξουνε καποιοι κανενα καταλογο γιατι μαλλον δε γνωριζουν.το αυτοκινητο το πηρα καινουριο το 2006 33 χιλιαρικα το ειχε η μητερα μου και το χρησιμοποιουσα κ εγω επειδη ημουνα κ καποιο χρονικο διαστημα Λονδινο.τωρα δε συνεχιζω να λεω αλλα πραγματα γιατι δεν θα βγαλουμε ακρη.Επισης πηγα σε γνωστο μαντρα της παραλιακης με πολυτελες αυτοκινητα κ μου το παιρνει 21 χιλιαρικα κ μου ειπε επειδη ειναι cabrio θα το δωσω τωρα που καλοκαιριαζει στα 23 με 24.ειναι κ γωστος μου.εγω το πουλαω 22 χιλιαρικα σε οποιον αρεσει κ σε οποιον το θελει.το αυτοκηνιτο ειναι all time classic.Αυτα!

καλα τα λες φιλε μου αλλα αν θελεις να το πουλησεις γρηγορα και ειδικα αυτη τη περιοδο πρεπει να κατεβεις κατω απο τα 20 χιλιαρικα. Οσο για τον μαντρα που λες μαλλον ξεχνας επιτηδες να αναφερεις οτι θα στο παιρνει τοσο με ανταλλαγη ωστε να του παρεις καποιο αλλο αμαξι ή αν του το αφησεις εκει να σου το πουλησει και να παρεις τα λεφτα σου οταν και αν με το καλο πουληθει. Μη μου πεις το αντιθετο γιατι ειμαι της δουλειας φιλε και δεν υπαρχει περιπτωση μαντρας να ειναι τοσο χαζος αυτην την εποχη να δωσει λεφτα απο τη τσεπη του για τοσο μικρο περιθωριο κερδους. Βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να σου δινει επιταγη οποτε αντε γεια (βλεπε Απεργης και τοσοι αλλοι).....

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Φίλε μακάρι να βρείς να το δώσεις το αμάξι.
Η τιμή είναι πάρα πολύ καλή. Υπο άλλες συνθήκες θα συζητούσες γύρω στα 25.000, αλλά να 'ναι καλά η περίοδος που περνάμε.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
απο 25 χηνες ξεκιναει η βασικη τιμη του καμπριο.τα εξτρα ξεχνα τα,δεν πιανεις σχεδον τιποτα.και μαντρας δεν παιζει με την καμια να σου δωσει πανω απο 15.οποτε αμα το σπρωξεις κανα δεκαεφταρι να σαι ευχαριστημενος.δεν εχω τιποτα με εσενα απλα αυτη ειναι η γνωμη μου.μακαρι να πιασεις παραπανω

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απο 25 χηνες ξεκιναει η βασικη τιμη του καμπριο.τα εξτρα ξεχνα τα,δεν πιανεις σχεδον τιποτα.και μαντρας δεν παιζει με την καμια να σου δωσει πανω απο 15.οποτε αμα το σπρωξεις κανα δεκαεφταρι να σαι ευχαριστημενος.δεν εχω τιποτα με εσενα απλα αυτη ειναι η γνωμη μου.μακαρι να πιασεις παραπανω

ΣΚΡΟΥΤΖ,

Επειδη δειχνει να εισαι μεσα στα πραματα, πες μου αν θες μια τιμη για ενα πορσικο:
5/2006, ατρακαριστο βεβαιως.
Τα υπολοιπα τα βλεπεις στις φωτο (τωρα νυχτιατικα τις τραβηξα).
Τα 50.000 km εχουν γινει στο χαλαρο.

Συνημμένα

• IMG_1494R.JPG
    IMG_1494R.JPG
    193,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_1495P.JPG
    IMG_1495P.JPG
    104,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • IMG_1497R.JPG
    IMG_1497R.JPG
    146,5 KB · Εμφανίσεις: 33
  • IMG_1498R.JPG
    IMG_1498R.JPG
    258,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • IMG_1501P.JPG
    IMG_1501P.JPG
    194,6 KB · Εμφανίσεις: 38

Επισκέπτης
ΣΚΡΟΥΤΖ,

Επειδη δειχνει να εισαι μεσα στα πραματα, πες μου αν θες μια τιμη για ενα πορσικο:
5/2006, ατρακαριστο βεβαιως.
Τα υπολοιπα τα βλεπεις στις φωτο (τωρα νυχτιατικα τις τραβηξα).
Τα 50.000 km εχουν γινει στο χαλαρο.

Max 70.000€ - ιδιώτης.
Μax 60.000€ - μάντρα.

(Κακή επιλογή,μιας κ υπήρχε στο βάθος του μυαλού η μεταπώληση.Το ιδανικότερο θα ήταν η αγορά ενός απ'τα δύο GT3 που κυκλοφορούν επίσημα ελλάδα!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom