You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουλάω το mini cooper cabrio μου !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 137
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αγοραστη για το COOPER θα βρουμε εκει?να σας δωσω μια διευθυνση στην αθηνα....
εκει γαμας τζαμπα.................
μονο κανενα αλβανο αν βρεις. τετοια εποχη μονο αυτοι αγοραζουν
Μπιτ παρα τα αγοράζουνε όλα οι μάγκες οι Αβλανοι.
Καλά μας κάνουνε και που ειστε ακόμα.
Βλέπω τον ΣΤΑΡΙΣΤΟ να κουβαλά ντενεκε-λάσπι στο Ελμπασαν, αφού θα του πάρουνε τα απούλητα τσαμπα.
Δεν ειμαι ούτε φασίστας και τα ρατσιστικά σχόλια μου προκαλούν αλλεργία. Πολύ περισσότερο δεν ειμαι νοσταλγός της χούντας.Φυσικα και καλα να παθουμε αφου μεσα στιν ιδια τη πατριδα μας, μας πιανουν ολοι κοροιδα..ρε εχετε φανταστει να μην ειχε μαζευτει εδω ολη η σαρα η μαρα και το κακο συναπαντημα πως θα ζουσαμε? 'οπως τις παλιες καλες μερες'
Αλλά η πραγματικότιτα ειναι πραγματικότητα και πρέπει να λέγεται.
Θα μας αγορασουνε όλους, όπως τους αγοράσαμε έμεις κάποτε.
Μόνο που αυτοί ειναι λιγο αργιοι και θα μας έχουνε πολύ χειρώτερα από ότι ειχαμε εμείς αυτούς.
Για την ιστορία να υπεθυμήσω ότι οι μεγαλοτσιφλικάδες της Θεσσαλίας τα παλια χρόνια, ειχαν επιστάτες μονο Αβλανούς. Εκει να δειτε συμπεριφορά, την ταινία "Ο Αστραπόγιαννος" την θυμάστε;;; ακόμη χειρότερα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
trik.....Δεν ειμαι ούτε φασίστας και τα ρατσιστικά σχόλια μου προκαλούν αλλεργία. Πολύ περισσότερο δεν ειμαι νοσταλγός της χούντας.
Αλλά η πραγματικότιτα ειναι πραγματικότητα και πρέπει να λέγεται.
Θα μας αγορασουνε όλους, όπως τους αγοράσαμε έμεις κάποτε.
Μόνο που αυτοί ειναι λιγο αργιοι και θα μας έχουνε πολύ χειρώτερα από ότι ειχαμε εμείς αυτούς.
Για την ιστορία να υπεθυμήσω ότι οι μεγαλοτσιφλικάδες της Θεσσαλίας τα παλια χρόνια, ειχαν επιστάτες μονο Αβλανούς. Εκει να δειτε συμπεριφορά, την ταινία "Ο Αστραπόγιαννος" την θυμάστε;;; ακόμη χειρότερα
ανοιξε θρεντ αλλο...........
trik.....
ανοιξε θρεντ αλλο...........
Ασε τις χειραγωγήσεις φίλε μου..... Δεν είσαι υπέρ της αυτοδιάθεσης του καθενός?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
o trik...Ασε τις χειραγωγήσεις φίλε μου..... Δεν είσαι υπέρ της αυτοδιάθεσης του καθενός?
ειναι δικιγορος επιστιμονικοσ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
μπες στο minifans και γραψε μια αγκελιαρε παιδια γιατι μλεκεττε τα θεματα τι να πο κ μετα μιλατε κιολας τρικαρδε
σιγουρα εχεις πιθανοτητες εκει
εδω θα ακους ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ............
η μια κουβεντα φερνει την αλλη ενταξει δε πειραζει αλυσιδα πανε ολα αυτα
Σωστοςςςςςς ο giorgos29
Ζητώ συγχώμη απο τον staristo ήτανε άκαιροι οι σχολιασμοί μου
όμως και η ειρωνία και έπαρση που εχει πουλήσει ο staristo σε άλλο θρεντ ειναι υποτιμητικός για τους αδελφους εδω μέσα ειδικότερα για τον Αχαχούχα
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.281
- Πόντοι
- 22.785
ισε βλεπο κ παρατιρισιαρικοσΣωστοςςςςςς ο giorgos29
Ζητώ συγχώμη απο τον staristo ήτανε άκαιροι οι σχολιασμοί μου
όμως και η ειρωνία και έπαρση που εχει πουλήσει ο staristo σε άλλο θρεντ ειναι υποτιμητικός για τους αδελφους εδω μέσα ειδικότερα για τον Αχαχούχα
τι 22παιδια στα 22 επειδη με ρωτατε ολοι πιστευω οτι ειναι πολυ λογικη.