22 χιλιαδες φιλε
Φιλε μου staristo περιμένω και από μέρους σου μια συγχώμη, δημοσιος όπως και η δικιά μου
22 χιλιαδες φιλε
ισε βλεπο κ παρατιρισιαρικοσ
22χιλιαρικα?πολλα δεν ειναι φιλε μου?22 χιλιαδες φιλε
"Mαγκας θα πει φιλοτιμο
Μαγκας θα πει ντερβισης
Μαγκας θα πει καλη καρδιά
και όμορφες εξηγήσεις"
Δημόδες- λαικη σοφία
το κουραζης κ βγαζης αντιπαραθεση....γιατι το λες φιλε μου?εχεις κανει καποια ερευνα?πες μου εσυ την τιμη που θεωρεις..
]
Δεν καταλαβα το χιουμορ σου
απλα σκεφτομαι το impreza μου ποσο να το δωσω ειναι του 2004 WRX STI 330hp το εχω κανει εγω εισαγωγη απο ιαπωνια.Τωρα για COOPER οχι δεν εχω κανει καμια ερευναγιατι το λες φιλε μου?εχεις κανει καποια ερευνα?πες μου εσυ την τιμη που θεωρεις..
Ποσα χλμ. εχεις!!!!απλα σκεφτομαι το impreza μου ποσο να το δωσω ειναι του 2004 WRX STI 330hp το εχω κανει εγω εισαγωγη απο ιαπωνια.Τωρα για COOPER οχι δεν εχω κανει καμια ερευνα
Πρωτο του αυτοκινητο θα ειναι?Tο αυτοκινητο πρέπει να ειναι γαμάτο και πολύ καλα συντηρημένο οπως βλέπω στις φωτο.
Άλλα ειναι πολλές 22 χήνες στον δρόμο με έναν 19χρονο στο τμόνι.
συμφωνω οτι 22 χιλ ειναι πολλα για 18-19 χρονων 1ο αυτοκινητο (και για μεταχειρισμενο)!! αλλα με το σκεπτικο οτι θα ειναι ακριβο στα servise και στα ανταλακτικα! οσο για μικροζημιες.......ολοι κανουν ή καναν! δεν ειμαι της αποψης οτι επειδη ειναι 19 να του προυμε ενα punto μεταχειρισμενο να κανει την δουλεια του! αν τρακαρει ή τον τρακαρουν με punto ο Θεος να τον φυλαει!Tο αυτοκινητο πρέπει να ειναι γαμάτο και πολύ καλα συντηρημένο οπως βλέπω στις φωτο.
Άλλα ειναι πολλές 22 χήνες στον δρόμο με έναν 19χρονο στο τμόνι.
.... αν τρακαρει ή τον τρακαρουν με punto ο Θεος να τον φυλαει!
... είπε ο γνώστης της αυτοκίνησης/τεχνολογίας/αναγνώστης περιοδικών ...