Νέα

Πουλάω το mini cooper cabrio μου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μου αρέσει γιατί εάν κάποιος μπει στο μπουρδέλα τελεία τι βι θα νομίζει ότι είναι σε φόρουμ των ΕΧΑΕ γκόλντεν μπόις και ότι η οικονομική κρίσις είναι ένα μακρινό παρελθόν που έχει ακουμπήσει μόνο τους φτωχομπινέδες αμερικανούς και τους ανύπαρκτους ευρωπαίους......

κιπ απ.......
Ακου τζι τι 3 και 4 ες τούρμπο......
κάτι σε πιο ακριβό υπάρχει;
εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με καθημερινά αυτοκίνητα.......

Υ.Γ.
το σμαρτ μπράμπους το πήρα στο ανηψάκι μου για τις βόλτες εντός της Επαυλης.

Εγώ τυχαία τα γνωρίζω αυτά που γράφω,καμία σχέση με ιδιοκτησίες. :sunglasses:

Ένα ταπεινό saxo και ένα almera διαθέτω ΚΑΙ τα δηλώνω στην εφορία κανονικά! :grin:

Επισκέπτης
Mίλησα με βάση την μεταπώληση,οπού μεταξύ 4s & GT3 (απλής ή RS) υπάρχει μια τρομερή διαφορά (εκτός απ'τις άλλες) : το 2ο(όποιο απ'τα 2) είναι πιο πουλ μουρ,όχι οτι το 1ο υστερεί απλά μιλάμε για ελληνικό κοινό! Επίσης,το χρώμα είναι το πιο απλό πρόβλημα:Πληρώνεις κ την παίρνεις ακόμη και φούξια!

ναι συμφωνω για τη συγκριση 4s k gt3.Eγω αναφερομουν στη συγκριση απλης gt3 με rs.τo θεμα πουλ μουρ δεν με απασχολει ιδιαιτερα οταν μιλαμε για τετοια αγωνιστικη κατασκευη οπως το gt3.
Eπειδη ενδιαφερομαι στο αμεσσο μελλον να αποκτησω μια gt3 στην πορσε μου ειχαν πει οτι η rs βγαινει μονο σε μαυρο ασημι πρασινο κ πορτοκαλι κ οι ζαντες κ τα διακριτικα της ειναι μαυρο κ πορτοκαλι αναλογα με το χρωμα του αμαξωματος.
Εκτος αν εννοεις να την βαψω ασπρη σε εδω φανοποιηο που δεν το βρισκω καλη ιδεα να σου πω την αληθεια.

υγ μια ακομη διαφορα απλης με rs ειναι οτι εχει μπακετ απο ανθρακονματα με ζωνες 6 σημειων κ βιδωτο roll cage(χωρις συγκολλησεις)

Επισκέπτης
ναι συμφωνω για τη συγκριση 4s k gt3.Eγω αναφερομουν στη συγκριση απλης gt3 με rs.τo θεμα πουλ μουρ δεν με απασχολει ιδιαιτερα οταν μιλαμε για τετοια αγωνιστικη κατασκευη οπως το gt3.
Eπειδη ενδιαφερομαι στο αμεσσο μελλον να αποκτησω μια gt3 στην πορσε μου ειχαν πει οτι η rs βγαινει μονο σε μαυρο ασημι πρασινο κ πορτοκαλι κ οι ζαντες κ τα διακριτικα της ειναι μαυρο κ πορτοκαλι αναλογα με το χρωμα του αμαξωματος.
Εκτος αν εννοεις να την βαψω ασπρη σε εδω φανοποιηο που δεν το βρισκω καλη ιδεα να σου πω την αληθεια.

υγ μια ακομη διαφορα απλης με rs ειναι οτι εχει μπακετ απο ανθρακονματα με ζωνες 6 σημειων κ βιδωτο roll cage(χωρις συγκολλησεις)

Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης όταν μιλάμε για το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο.Δεν μπλέχτηκα κ ούτε θα μπλεχτώ ποτέ στα παιχνίδια της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Οι επιδόσεις των 2 αυτοκινήτων σε πίστα κ σε δρόμους(off the official record) είναι πανομοιότυπες.Τα 20 κιλά διαφορά δεν αξίζουν τα 30.000€ έξτρα,όμως η εξωτερική εμφάνιση που είναι αρκετά σημαντικός τομέας για τους περισσότερους ίσως τα αξίζουν.
Μιας και μιλάς για αγωνιστική κατασκευή,να σου θυμήσω οτι εδώ είναι ελλάδα και τη γράφουμε στα @@ μας την κατασκευή.Εδώ θέλουμε εφέ κ χαϊλίκια.
Τα αμάξια αυτά κ πολλά άλλα δύσκολα θα τα δεις στα χέρια κάποιου οδηγού κάτω των 50 ετών.(Σίγουρα θα τα δεις κ στα παιδιά τους αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).
Οπότε,όποιος κάνει την κίνηση να αγοράσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο θα το κάνει κατα 90% λόγω μούρης.Γι'αυτό στην ελλάδα υπάρχουν περισσότερα 911 turbo cabrio παρά GT3.
Το RS βγαίνει μόνο στα χρώματα για τα οποία σε ενημέρωσαν.Το απλό GT3 όμως,μπορείς να το πάρεις εργοστασιακά ότι χρώμα γουστάρεις!

Αυτά τα λίγα κ να θυμάσαι πριν το πάρεις,πως εδώ που μένω,το μελλοντικό σου αμάξι δεν μπορεί να περάσει γιατί βρίσκει στη 2η στροφή όπως μπαίνεις στην πόλη μου! :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
......Γι'αυτό στην ελλάδα υπάρχουν περισσότερα 911 turbo cabrio παρά GT3.
Γι' αυτό και τα περισσότερα είναι tiptronic.

Ούτε για αστείο, δεν θα την πουλήσεις ποτέ, την παντρεύτηκες κανονικά έτσι και το κάνεις αυτό.

Πληρώνεις κ την παίρνεις ακόμη και φούξια!
Individual Program, κάνεις θαύματα!

www.imagebam.com/image/33ada529980597] [/URL]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
gandy  που εισαι επιστιμονικε μου φιλε.....
ακομα να το παρης;

Επισκέπτης
Γι' αυτό και τα περισσότερα είναι tiptronic.

Ούτε για αστείο, δεν θα την πουλήσεις ποτέ, την παντρεύτηκες κανονικά έτσι και το κάνεις αυτό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δύσκολο ν'αναλάβει τυπικός φαναρτζής να βάψει τέτοιο εργαλείο.Μόνο από σεβασμό δεν πρέπει καν να το σκεφτεί! ;) ;)

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Νεα Τιμη!!τωρα η καλυτερη τιμη της αγορας η χαμηλοτερη μονο 19999 ευρω.

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μετα απο ερευνα αγορας βαζω την χαμιλοτερη τιμη!Φιλικα!

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Bρε φίλε μου staristo αγόρασα για τον μικρό τελικά ένα φθηνό.
Ειναι πολλά αυτά που ζητάς.
Κρίμας και ειναι καλό αμάξι το mini cooper, αν δεν το πουλήσεις ως τον Σεπτέμβρη και πετύχει η κόρη μου νομική θα της το κάνω δώρο.

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι πολλα αν κανεις μια ερευνα αγορας στην χρυση ευκαιρια εχω την χαμηλοτερη τιμη.μιλαμε παντα για καμπριο.κ ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει.φιλικα παντα!!!!!

Επισκέπτης
Επισης πηγα σε γνωστο μαντρα της παραλιακης με πολυτελες αυτοκινητα κ μου το παιρνει 21 χιλιαρικα κ μου ειπε επειδη ειναι cabrio θα το δωσω τωρα που καλοκαιριαζει στα 23 με 24.ειναι κ γωστος μου.εγω το πουλαω 22 χιλιαρικα σε οποιον αρεσει κ σε οποιον το θελει.το αυτοκηνιτο ειναι all time classic.Αυτα!

δεν ειναι πολλα αν κανεις μια ερευνα αγορας στην χρυση ευκαιρια εχω την χαμηλοτερη τιμη.μιλαμε παντα για καμπριο.κ ειδικα τωρα που καλοκαιριαζει.φιλικα παντα!!!!!

Βρε τράβα δωσ'το στον μαντρά που σου έδινε 21Κ,μην μας ζαλίζεις τον πούτσο με δήθεν ευκαιρίες.

Άκου μεταχειρισμένο κάρο 19Κ.

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αμα δεν σε ενδιαφερει μην ποσταρεις σε παρακαλω.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
19
Πόντοι
1
Φιλε staristo σε λαθος σελιδα εχεις βαλει την αγγελια σου.Εδω μπορει το θεμα σου να εχει 20 σελιδες και οι 19 να ειναι off-topic.Βαλε την αγγελια σου σε clubs φιλων αυτοκινητων π.χ peugeot,citroen κτλ ,εκει κατι μπορει να πετυχεις.
Φιλικα παντα.

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι αλλα που κολλαει αυτο??ρε μαγκες το θρεντ ανοιχτηκε για το αυτοκινητο μην ειστε εκτος θεματος....

bokos

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλο κ εσενα το μαδερι σου..
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!