Νέα

Πουλάω το mini cooper cabrio μου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Από αυτά που φαίνονται, έχει PASM και SportChrono, φαίνεται να έχει το βασικό full leather (κονσόλες), δεν έχει Adaptive&Memory, δεν έχει sunroof. Στην Γερμανία, δεν πουλιέται με τίποτα πάνω από 60K, οπότε στην Ελλάδα έρχεται με λιγότερο από 85Κ σύνολο και αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν είναι βαμμένο πουθενά.

PS: Γιατί tiptronic ρε μάγκες....γιατί?

Εγώ τα είπα. :P

αρχηγού παρόντος ΠΑΣΑ ΑΡΧΗ ΠΑΥΣΑΤΩ

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Εμένα μωρή πουτάνα γιατί δεν με εκθιάζεις που έγραψα πρώτος ?  :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιώργο.....
Ο Απέργης λές να κάνει καλή προσφορά στον εναερίτη;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
πολλά Κέι ακούω...
δε μπαίνει και ο Γιωργάκης που είναι ειδικός στα τουτού με αστέρι πλέον να μας πει και τη γνώμη του.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ρε γαμάει σου λέω το μικρό το αστέρι....έχω μείνει μαλάκας λέμε!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο κ.Απέργης ασχολείται απο φερράρι και πάνω. :P

Στα πορσικά,έχει ειδικότητα στα τζιπάκια.  :2funny: :2funny:

εμένα μου είπανε ότι πλέον έχει ειδικότητα στις αποδράσεις.......

Εξωτικές αποδράσεις κλπ κλπ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πάει ο τύπος στη μάντρα μεταχειρισμένων, οδηγώντας ένα Yugo:

-Θέλω να το πουλήσω, πόσα μου δίνετε γι αυτό το αμάξι κύριε?  (Δεν ξέρω αν ο "κύριος" ήταν ο Απέργης).

-Πόση βενζίνη έχει μέσα?  απαντάει ο μαντράς...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τι ειναι το Yugo ?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
σαν θρεντ που το κανατε τουρλου τουρλου
ενδιαφερεται κανενας γι αυτο;;;;;;;;

Επισκέπτης
Όταν αγοράζεις 4s με 130-140Κ,τότε είναι χαζομάρα να μην πάρεις με 15Κ περισσότερα το απλό GT3 ή με 40Κ ακόμη το RS!

φιλε κλαιν μαιν συμφωνω στο πρωτο σκελος αλλα στο δευτερο πιστευω οτι η διαφορα απλης gt3 με rs δεν ειναι τοσο μεγαλη να δικαιολογουν τη διαφορα χρηματων.Ειναι 20 κιλα ελαφρυτερη με πιο κοντη μεταδοση κ με μεγαλυτερο μετατροχιο.Επισης το οτι εβαλαν πλαστικο καπο κ τζαμι για να εξοικονομησουν βαρος προσωπικα με ''χαλαει'' αν ειχαν αντικαταστησει μερη του αμαξωματος με ανθρακονηματα κ ειχε καποιες σημαντικες διαφορες μηαχανολογικα τοτε θα επελεγα την rs.Eπισης μονο η απλη gt3 βγαινει σε ασπρο που προσωπικα  ειναι το χρωμα που θα επελεγα να εχει ενα τετοιο αυτοκινητο παρολο που δεν ειναι μετταλικο

Επισκέπτης
φιλε κλαιν μαιν συμφωνω στο πρωτο σκελος αλλα στο δευτερο πιστευω οτι η διαφορα απλης gt3 με rs δεν ειναι τοσο μεγαλη να δικαιολογουν τη διαφορα χρηματων.Ειναι 20 κιλα ελαφρυτερη με πιο κοντη μεταδοση κ με μεγαλυτερο μετατροχιο.Επισης το οτι εβαλαν πλαστικο καπο κ τζαμι για να εξοικονομησουν βαρος προσωπικα με ''χαλαει'' αν ειχαν αντικαταστησει μερη του αμαξωματος με ανθρακονηματα κ ειχε καποιες σημαντικες διαφορες μηαχανολογικα τοτε θα επελεγα την rs.Eπισης μονο η απλη gt3 βγαινει σε ασπρο που προσωπικα  ειναι το χρωμα που θα επελεγα να εχει ενα τετοιο αυτοκινητο παρολο που δεν ειναι μετταλικο

Mίλησα με βάση την μεταπώληση,οπού μεταξύ 4s & GT3 (απλής ή RS) υπάρχει μια τρομερή διαφορά (εκτός απ'τις άλλες) : το 2ο(όποιο απ'τα 2) είναι πιο πουλ μουρ,όχι οτι το 1ο υστερεί απλά μιλάμε για ελληνικό κοινό! Επίσης,το χρώμα είναι το πιο απλό πρόβλημα:Πληρώνεις κ την παίρνεις ακόμη και φούξια!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μου αρέσει γιατί εάν κάποιος μπει στο μπουρδέλα τελεία τι βι θα νομίζει ότι είναι σε φόρουμ των ΕΧΑΕ γκόλντεν μπόις και ότι η οικονομική κρίσις είναι ένα μακρινό παρελθόν που έχει ακουμπήσει μόνο τους φτωχομπινέδες αμερικανούς και τους ανύπαρκτους ευρωπαίους......

κιπ απ.......
Ακου τζι τι 3 και 4 ες τούρμπο......
κάτι σε πιο ακριβό υπάρχει;
εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με καθημερινά αυτοκίνητα.......

Υ.Γ.
το σμαρτ μπράμπους το πήρα στο ανηψάκι μου για τις βόλτες εντός της Επαυλης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom