Νέα

Πού θα επενδύατε 300Κ ευρώ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.176
Πόντοι
3.846
Παίκτη μου ήρθε ιδέα. Δώσε 300Κ για να μπεις παραγωγός σε reality οπου Ζαν και Τζώνυ θα συγκατοικούν αναγκαστικά σε σπίτι. Θα απαγορεύεται η έξοδος όπως και το επισκεπτήριο.
Μετά την πρώτη εβδομάδα θα βάλουμε μέσα και ένα 9αρι που θα είναι όμως ακροδεξιών πολιτικών πεποιθήσεων.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.054
Πόντοι
2.356
Καλώς ή κακώς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να επενδύει σε κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ελέγξει. Αυτή είναι η ΑΡΧΗ ΖΩΗΣ. Πολλοί εξυπναραίοι wanna be σύμβουλοι θα βρεθούν να "βοηθήσουν". Από τα χαζοκρύπτο μέχρι καφετέρια. Πολλοί βλέπω μετά τον κόβιντ παλεύουν να ανοίξουν κάτι, αυτοί σύντομα θα κλαίνε τα λεφτά τους. Ξεφυτρωνουν πάλι μαγαζιά σ εκάθε γειτονιά. Γιατί; Γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΊΕς. ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ

Εγώ αν είχα 300K θα τα κράταγα στη τράπεζα - ειδικά αν είχα εργασία δεν θα σκεφτόμουν καν να τα επενδύσω κάπου - και οι προθεσμιακές είναι αστείες γι αυτό το ποσό εκτός αν πας σε ομόλογα (μακριά). Στην ακραία περίπτωση θα επένδυα σε 2 ή 3 μικρά διαμερίσματα, με χίλιους δυό υπολογισμούς. Δεν είναι πολλά τα 300K και εύκολα εξανεμίζονται αν κάνεις λάθος κινήσεις. Μην ακους τους αστείους που σου λένε για Βουλγαρίες ή εξωτερικά. Απαιτεί γνώσεις και ενασχόληση.
ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΡΙΣΚΟ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΛΜΗ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ στο παράλογο.

Υ.Γ1. Καταλαβαίνω απολύτως όσους θέλουν να κάνουν κάτι δικό τους καθώς η αγορά εργασίας στην Ελλάδα όπως προείπα είναι για τρελά γέλια... τι να λέμε τώρα. Ελάχιστες θέσεις αμείβουν σωστά. Πρέπει να αναστήσεις τον Ιησού Χριστό για να σου δώσουν αξιοπρεπή μισθό - αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Είναι τέτοια η οικονομία μας. Οικονομία μικρομάγαζων και κακών εργοδοτών. Αν λοιπόν έχεις τρακοσαρού κράτα την και βρες μια εργασία ή μείνε στην εργασία σου. Θα έχεις και τη πισινή σου τα 300K και όλα οκ.

Προσωπικά το θεωρώ αυτοκτονία να ρίξεις τα λεφτά σου κάπου που δεν ξέρεις. ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ2. Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω 5 άτομα που "επένδυσαν" και χάσαν από 300 εώς 500 χιλιάρικά σε δουλειές που δεν ήξεραν.

Ναι η άποψή μου είναι λίγο αντιδημοφιλής
Σε κάθε περίπτωση προτιμούσα
να τραβάω 1000-1000κάθε μήνα συν ότι μισθό έχω από την εκάστοτε δουλειά της πλάκας που θα κάμνω για να περνάει ή ώρα μου. Οπότε με το μπόνους χιλιάρικο κάθε μήνα βγάζεις 25χρονάκια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Πάει ο μύθος του αριστερού κουλτουριαρη!!!
Ο βιταμ ούτε σινεμά δεν πάει...

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
bit coin ή λίρες ή και τα δυό
μαζί

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Που να ξέρει από σινεμά η Κασσιανή. Στο χωριό της στην Αλβανία με θέατρο σκιών τη βγάζανε.

καραγκιο.jpg
Πρωταγωνιστής ήταν, είναι και θα είναι...

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Τα γραφεια χαζουλη θα σου παρουν τα βρακια ασε που πολλα θα σου πουν να ειναι συνεπενδυτες η να παιρνουν ποσοστα κερδους.
Αν δεν μπεις μονονσου στην αγορα και στον επενδυτικο χωρο θα εισαι μια ζωη λουζερ.
Το να εχεις λεφτα ειναι το πιο απλο της υποθεσης,το να τα αυξησεις και να τα πολλαπλάσιασεις ειναι το ζητουμενο και να τα χασεις ειναι το πιο ευκολο.
Αν θες να ξεκινησεις να σκεφτεσαι επενδυτικα και να μπεις στην σκεψη της επενδυσης ξεκινα να παιρνεις καποια οικονομικη εφημεριδα για να μαθεις τα βασικα
Ασε ρε Ζανούλη τις οικονομικές εφημερίδες και τις παπαριές και μοιράσου μαζί μας την συνταγή επιτυχίας!
Πως τα κατάφερες στα 32 σου χρόνια να μένεις στο παιδικό σου δωμάτιο και να τη βγάζεις με ΚΕΑ;
Με σκληρή δουλειά, καλές σπουδές, λίγη τύχη ή είχες έμφυτο ταλέντο;

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ρε προμοτορα ντρεπομαι να σε θεωρω φιλο μου,σορυ που στο λεω καταμουτρα αλλα μου ρίχνεις το επιπεδο.
Ανηκουμε σε διαφορετικους κοσμους εγω αριστερος συριζαιος εσυ δεξιος νδ,εσυ παντα με τον νομο και εγω χρονια στην αντισταση και στον αγωνα,εσυ σχεσακιας και φεμινιστης,εγω μπουρδελιαρης πουτανιαρης και μη φεμινιστης,εμενα μ αρεσει η αλητεια το ξυλο κλπ ενω εσενα η σταθεροτητα,εσυ τα καταπινεις ολα ενω εγω αντιδρω.
Δεν ταιριαζουμε για να ειμαστε φιλαράκια.
Νταξ, αυτό το παραδέχονται στο Αγγύρας.
Εχουν στενάξει τα καμουτσίκια αλλά εσυ εκεί... αχόρταγος.
:2funny::2funny::2funny:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Ρε προμοτορα ντρεπομαι να σε θεωρω φιλο μου,σορυ που στο λεω καταμουτρα αλλα μου ρίχνεις το επιπεδο.
Ανηκουμε σε διαφορετικους κοσμους εγω αριστερος συριζαιος εσυ δεξιος νδ,εσυ παντα με τον νομο και εγω χρονια στην αντισταση και στον αγωνα,εσυ σχεσακιας και φεμινιστης,εγω μπουρδελιαρης πουτανιαρης και μη φεμινιστης,εμενα μ αρεσει η αλητεια το ξυλο κλπ ενω εσενα η σταθεροτητα,εσυ τα καταπινεις ολα ενω εγω αντιδρω.
Δεν ταιριαζουμε για να ειμαστε φιλαράκια.
Νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο. Εξάλλου δεν έχεις ακούσει ότι τα ετερώνυμα έλκονται? Αλήθεια με τον πορνοτουρισμό στην Ουκρανία τι έκανες?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Φέρε μου τα εμένα να σου τα επενδύσω. :P

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81
πριν 5 χρονια ηταν τεραστια ευκαιρια για γη....εξακολουθουν καποια σημεια να παρουσιαζουν επενδυτικο ενδιαφερον..

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Νομίζω ότι υπερβάλεις λίγο. Εξάλλου δεν έχεις ακούσει ότι τα ετερώνυμα έλκονται? Αλήθεια με τον πορνοτουρισμό στην Ουκρανία τι έκανες?
Εχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να περάσει μπέϊκα.
Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει ενάμισι κιλό πασατέμπο και μια εξάδα περιπτερόμπυρα.
Θα γίνει της κολάσεως με τον πορνοτουρισμό στην Ουκρανία.
Θα στενάξουν τα παγκάκια απο μάτι, πασατέμπο και χειρογλύκανο. :cum:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.315
Πόντοι
4.546
Εχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για να περάσει μπέϊκα.
Μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει ενάμισι κιλό πασατέμπο και μια εξάδα περιπτερόμπυρα.
Θα γίνει της κολάσεως με τον πορνοτουρισμό στην Ουκρανία.
Θα στενάξουν τα παγκάκια απο μάτι, πασατέμπο και χειρογλύκανο. :cum:
Τη ζωή του να κάναμε ρε πολίτη! Αυτές είναι εμπειρίες ζωής!

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Low risk bot trading ή HODL στο επόμενο dip. Το κάνω χρόνια και δουλεύει.
Είμαστε ακόμα και για κάποιο καιρό ακόμα bullish οπότε σίγουρα τα λεφτά.

Το ότι βγει από τα 300 αυτό θα γυρίσει πίσω και τίποτα παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα stablecoins με 12% τόκο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Το να μενει καποιος στο πατρικο του θεωρειται αποτυχια δεν καταλαβα.
Όχι. Το να μένει όμως ένας 30άρης στο πατρικό του, αυτό είναι αποτυχία γιατί σημαίνει πολύ απλά ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να συντηρήσει τον εαυτό του. Θα θεωρούσα τον εαυτό μου εντελώς ξεφτιλισμένο στα 30 μου αν μου πλήρωνε το ρεύμα η μάνα μου ή έπλενε και σιδέρωνε τα ρούχα μου!

Οπότε ναι, είσαι αποτυχημένος :)

Τι έπρεπε να ειμαι παντρεμενος για να φανει επιτυχια η να συγκατοικω με μια?
Όχι απαραίτητα. Θα μπορούσες να χτίσεις ένα σπίτι ή να νοικιάσεις ένα, να μείνεις μόνος σου. Και να το συντηρείς εσύ, να πληρώνεις λογαριασμούς, κτλ, κτλ. Τι? Δεν θα μπορούσες ε? Γι' αυτό είσαι αποτυχημένος :)

Οσο για το κεα γιατι συνεχεια μου το αναφερεις ρε σκυλε,εφοσον τηρω τις προυποθεσεις το παιρνω παρτο και εσυ αν μπορεις.
Επίσης, θα θεωρούσα τον εαυτό μου 2 φορές καραξεφτυλισμένο μόνο και μόνο που θα πληρούσα τα κριτήρια για να παίρνω το ΚΕΑ!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Εγω μια χαρα νιωθω οτι ειμαι εξαλλου δεν επιδιωκω να εχω πολυ χρημα.
Πολύ χρήμα δεν πρόκειται να αποκτήσεις ΠΟΤΕ. Εδώ θα είμαστε να επιβεβαιώνεται αυτό που σου λέω μέρα με τη μέρα, μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο! Απλά ξέχνα το. Αλλά τουλάχιστον το αξιοπρεπές θα ήταν να μπορείς τουλάχιστον να βγάζεις τόσα ώστε να συντηρείς μόνος σου τον εαυτό σου. Είσαι 30φεύγα, δεν ξέρω αν το 'χεις πάρει χαμπάρι!!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ανετα θα μπορουσα θειτσο να τα εκανα αυτα που λες αλλα θα έπρεπε να κανω περικοπες στον αγοραιο ερωτα,εγω χαλαω καθε μηνα στα μπουρδελα στουντιο γυρω στα 400 ευρω.
Τι να κοψω τα μπουρδελα και να τα δινω στους λογαριασμους??
ΟΚ, αν θεωρείς τότε ότι επιτυχημένος είναι αυτό που μπορεί να πληρώσει τα μπουρδέλα αλλά όχι τους λογαριασμούς του... γυρίζουμε σε αυτό που σου είπα πριν:

Ότι είσαι αποτυχημένος και δεν πρόκειται να βγάλεις λεφτά ποτέ... μα ποτέ όμως! Στοιχηματίζω τα ρέστα μου! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Θειτσακο πρωτη μου προτεραιότητα ο αγοραιος ερωτας.
Γι αυτο δουλευω,οταν ηταν κλειστα και μαζευα λεφτα καταλαβαινα ποσο ακυρα ειναι μιας και δεν μπορούσα να παω στο χομπι μου.
Αγοραιος ερωτας και ξερο ψωμι
Ο ορισμός της αποτυχίας δηλαδή... και επαγγελματικά και προσωπικά! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Γιατι αποτυχια?
Εγω μια χαρα περναω
Γιατί δεν ξέρεις τι είναι επιτυχία :)
Ή μπορεί και να ξέρεις, αλλά επειδή δεν μπορείς να την φτάσεις βάζεις άλλα είδη... "επιτυχίας"!!!!!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Για σενα ειναι επιτυχια να σε χωριζει η γυναικα σου να τα μπλέκει με αλβανο και εσυ να πληρωνεις καθε μηνα διατροφη και να ζεις με 100 ευρω.
Τα έχω πει χιλιάδες φορες, αλλά επειδή φαίνεται τόσο καιρό εκτός bou έλιωσες στο μπαφίδι, να σου θυμήσω ότι:

1. Δεν με παράτησε, έγινε ακριβώς το αντίθετο. Απόδειξη τούτου ότι το διαζύγιο το πήρα 4 χρόνια μετά :)
2. Δυστυχώς, επαναλάμβάνω δυστυχώς, δεν έχει βρει ούτε Έλληνα, ούτε Αλβανό, ούτε κανέναν. Και λέω δυστυχώς γιατί θα είχε κάποια άλλα ενδιαφέροντα πέραν του να μου τα πρήζει για κάτι ασήμαντα θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά!
3. Φυσικά και πληρώνω κάθε μήνα διατροφή, μαλάκας είσαι? Επειδή εσύ θα προτιμούσες να πας στο μπουρδέλο να γαμήσεις παρά να δώσεις διατροφή, θεωρείς ότι είναι το σωστό? :) Αν ναι, κάνε στείρωση μαλάκα, λυπάμαι από τώρα τα παιδιά σου (αν κάνεις που αμφιβάλλω τρελά!).
4. Αυτό που ανέβασα 2-3 μισθοδοσίες σε έτσουξε στην κωλότρυπα πιο πολύ κι από το στραπ-ον, ε? :) Ε, τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι το ίδιο :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom