Νέα

Πού θα επενδύατε 300Κ ευρώ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
1 δεν σε παρατησε γι αυτο μυξοκλαιγες να γυρισει πισω,σε ενα διαζυγιο φταινε και οι δυο μην πεις οχι γιατι θα γελασουμε.
Ανέβασε ποστ που μυξοκλαίγομαι. Αλλιώς.... είσαι ψεύτης αρχιμαλάκας :) Περιμένω!

2 μια χαρα κανει τη ζωουλα της και ξεσπα πανω σου,οτι καλύτερο για μια γυναικα να συμβει αυτο,εχει γκομενο οποιον θελει και πηδιεται δηχως αυριο και εχει εσενα να σου τα πρηζει να δινεις λεφτα.
Δυστυχώς όπως είπα δεν πηδιέται γι' αυτό έχει και νεύρα :) Αυτό είναι το μόνο πρόβήμα που έχει μείνει!

3.ταχα μου οτι δεν τα κλαις που τα δινεις κακομοιρη,παμε μπουρδελα καθε μερα να πληρωνουνε για ενα μηνα εισαι μεσα?χαχχαχαχα
Φυσικά και τα κλαίω όταν πάω με μπάζο. Και δεν είμαι ο μόνος, πάρα πολλοί μπουρδελιάρηδες τα λένε αυτά. Εσύ απλά τρύπα να 'ναι κι ότι να 'ναι, κουτσοί-στραβοί στον Άη Παντελεήμονα!!! :tooth:

Άσε που με... καμιά 10αριά κριτικές, δεν πείθεις και τόσο ότι χαλάς 400 στα μπουρδέλα :wink:

4 τι ανεβασες ρε χαζουλη γελαω ακομα,ενα ποσο ανεβασες το βαφτισες ημερησιο και απο την αλλη κλαιγοσουν για τη φτωχεια σου που δεν ειχες να πας φυλης να πηδηξεις.
Λουζερ μια ζωη και με τη βουλα
Nαι, καλά θυμάσαι... ημερήσιο ήταν το 6χίλιαρο :) Σου έχει τυπωθεί μέχρι και στο υποσυνείδητο!!! :tooth:

Όντως, αν με συγκρίνεις με τον Bill Gates δεν τα έχω πάει καλά... αποτυχημένος! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Καλώς ή κακώς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ κάποιος να επενδύει σε κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ελέγξει. Αυτή είναι η ΑΡΧΗ ΖΩΗΣ. Πολλοί εξυπναραίοι wanna be σύμβουλοι θα βρεθούν να "βοηθήσουν". Από τα χαζοκρύπτο μέχρι καφετέρια. Πολλοί βλέπω μετά τον κόβιντ παλεύουν να ανοίξουν κάτι, αυτοί σύντομα θα κλαίνε τα λεφτά τους. Ξεφυτρωνουν πάλι μαγαζιά σ εκάθε γειτονιά. Γιατί; Γιατί ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΊΕς. ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ

Εγώ αν είχα 300K θα τα κράταγα στη τράπεζα - ειδικά αν είχα εργασία δεν θα σκεφτόμουν καν να τα επενδύσω κάπου - και οι προθεσμιακές είναι αστείες γι αυτό το ποσό εκτός αν πας σε ομόλογα (μακριά). Στην ακραία περίπτωση θα επένδυα σε 2 ή 3 μικρά διαμερίσματα, με χίλιους δυό υπολογισμούς. Δεν είναι πολλά τα 300K και εύκολα εξανεμίζονται αν κάνεις λάθος κινήσεις. Μην ακους τους αστείους που σου λένε για Βουλγαρίες ή εξωτερικά. Απαιτεί γνώσεις και ενασχόληση.
ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ. ΝΑΙ ΣΤΟ ΡΙΣΚΟ. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΛΜΗ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ στο παράλογο.

Υ.Γ1. Καταλαβαίνω απολύτως όσους θέλουν να κάνουν κάτι δικό τους καθώς η αγορά εργασίας στην Ελλάδα όπως προείπα είναι για τρελά γέλια... τι να λέμε τώρα. Ελάχιστες θέσεις αμείβουν σωστά. Πρέπει να αναστήσεις τον Ιησού Χριστό για να σου δώσουν αξιοπρεπή μισθό - αλλά δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Είναι τέτοια η οικονομία μας. Οικονομία μικρομάγαζων και κακών εργοδοτών. Αν λοιπόν έχεις τρακοσαρού κράτα την και βρες μια εργασία ή μείνε στην εργασία σου. Θα έχεις και τη πισινή σου τα 300K και όλα οκ.

Προσωπικά το θεωρώ αυτοκτονία να ρίξεις τα λεφτά σου κάπου που δεν ξέρεις. ΤΕΛΟΣ.

Υ.Γ2. Σε προσωπικό επίπεδο ξέρω 5 άτομα που "επένδυσαν" και χάσαν από 300 εώς 500 χιλιάρικά σε δουλειές που δεν ήξεραν.

Ναι η άποψή μου είναι λίγο αντιδημοφιλής
Ειδικά το hedge που ανέφεραν κάποιοι δεν είναι για άτομα χωρις εμπειρία. Εδώ μεγαλοι shorters χάνουν δισεκατομμύρια στο εξωτερικό. Και ειδικά στην τωρινή κατάσταση μπορείς να χασεις λεφτά οπότε καυλωσει να twitαρει κάθε μαλακάς τύπου musk

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
αδειες ταξι,ισως καμια μετοχή...
Χαμένη υπόθεση πλέον τα ταξί. Κάτσε να σας το αναλύσω.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ WEBSITE ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ... ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ !!! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΖΗΜΙΕΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ Κ ΟΛΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΣ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ Κ ΟΣΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ !! ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΑΠΟ 70% ΕΩΣ 80% ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗ ΠΙΣΤΟΛΥΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2010 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΕΩΣ 120% ΔΑΝΕΙΟΥ ΕΠΙΠΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ !!! ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ !! ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΜΕΧΡΙ 10.000 ΣΕ ΚΡΥΠΤΟ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΧΙ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ Η ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΤΧΣ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΟΥ !!! ΚΡΑΤΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ !!! ΟΧΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΛΟΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΡΙΣΗ Κ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΑΓΑΘΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ TAXISNET ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ 1/1/2014 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Κ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΗ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Η ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΛΠ ... ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ Η EBANKING Η ΜΕΣΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΕΤΣΙ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ !!
Δυσκολεύομαι πολύ να διαβάσω μεγάλα κείμενα με κεφαλαία γράμματα. Το δικό σας το διάβασα από ευγένεια. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και συμφωνω σε όλα όσα γράφετε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δεν ειναι καθολου χαμενη υπόθεση,προ κορονοιου ειχα εναν οδηγο που έβγαζε 5 χιλ το μηνα τζιρο με το taxibeat. οκ o άνθρωπος δουλευε κάθε μερα 12 ωρες δε λέω αλλα οσο ναναι..Τωρα παλι καπως ξεκινάει να ανεβαινει σιγια σιγα.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Ανετα θα μπορουσα θειτσο να τα εκανα αυτα που λες αλλα θα έπρεπε να κανω περικοπες στον αγοραιο ερωτα,εγω χαλαω καθε μηνα στα μπουρδελα στουντιο γυρω στα 400 ευρω.
Τι να κοψω τα μπουρδελα και να τα δινω στους λογαριασμους??
Και αυτός που πληρώνει τώρα τους λογαριασμούς σου μπορεί να ήθελε να τα δίνει στα μπουρδελα αλλα δεν μπορεί. Όταν δεν θα είναι εν ζωή btw τι θα κάνεις δεν θα πληρώνεις λογαριασμούς?

Και εγω χαλάω ένα σωρό λεφτά σε call girl και μασαζ στο σπίτι αλλά πρώτα πληρώνω όλους του λογαριασμούς σε 2 σπιτια και μετά σκέφτομαι τα μουνακια.

man3939

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειναι καθολου χαμενη υπόθεση,προ κορονοιου ειχα εναν οδηγο που έβγαζε 5 χιλ το μηνα τζιρο με το taxibeat. οκ o άνθρωπος δουλευε κάθε μερα 12 ωρες δε λέω αλλα οσο ναναι..Τωρα παλι καπως ξεκινάει να ανεβαινει σιγια σιγα.
Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω 5 χιλιάρικα το μήνα πολύ λίγοι κάνουν τις εισπράξεις Μόνο αν έχει τις άκρες και οι εκδρομές εκτός αθηνών τότε να βγαίνουνε
αλλά εδώ μιλάει για επένδυση σε άδεια ταξί ταξί να πάει πάλι 200 χιλιάρικα για αυτό μου φαίνεται δύσκολο από τα 90 95k που έχει τώρα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω 5 χιλιάρικα το μήνα πολύ λίγοι κάνουν τις εισπράξεις Μόνο αν έχει τις άκρες και οι εκδρομές εκτός αθηνών τότε να βγαίνουνε
αλλά εδώ μιλάει για επένδυση σε άδεια ταξί ταξί να πάει πάλι 200 χιλιάρικα για αυτό μου φαίνεται δύσκολο από τα 90 95k που έχει τώρα
και χωρις να το δουλευεις,750 νοικι δεν σου δινει τέτοια απόδοση ευκολα κατι.Αλλα επειδη ειμαι της δουλειάς και ξέρω (πλέον εχω 3 άδειες) αν ειναι δικο σου,2-3 χιλ τα βγάζεις χωρις να σκοτώνεσαι στη δουλεια.Ειδικα αν εχεις μερσεντες που κάνεις πιο ευκολα
κουμάντα με ξενοδοχεια.

socratis969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Κριτικές
8
Like
711
Πόντοι
301
Ενδιαφέρον τοπικ...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το εσπαγα το κεφάλαιο σε μικρότερα σε ακίνητη περιουσία, κρυπτονομισματα άλλα όχι σε mining γιατί από όσα ξέρω δεν είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο και ίσως σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας πχ φωτοβολταϊκά.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Ενδιαφέρον τοπικ...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το εσπαγα το κεφάλαιο σε μικρότερα σε ακίνητη περιουσία, κρυπτονομισματα άλλα όχι σε mining γιατί από όσα ξέρω δεν είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο και ίσως σε εναλλακτικές μορφές ενέργειας πχ φωτοβολταϊκά.
σε κρυπτο μονο το hnt αξιζει να κανεις mining...για ρίξε μια ματια

socratis969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2021
Κριτικές
8
Like
711
Πόντοι
301

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
Ας υποθέσουμε, ας υποθέσουμε λεω, ότι είχατε 300 χιλιάρικα στην άκρη τα οποία δε τα χρειάζεστε για βιοπορισμό, ούτε τρώτε από αυτά για να την οποία ανάγκη ή επιθυμία.
Που θα κάνατε κίνηση να ρίξετε ένα ποσό ή ακόμη και όλο;
Μου είχε κάποιος να αποφεύγω να βάζω λεφτά σε κάτι που δεν γνωρίζω πολύ καλά.Αλλοι λένε να ψάξεις κάτι καινοτόμο!
Τι πιστεύετε; Μοιραστείτε όποιος θέλει εμπειρίες, συμβουλές και ότι άλλο σας κατέβει!
Θα άνοιγα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ , βίλα οργίων οπως στη Γερμανία

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
και χωρις να το δουλευεις,750 νοικι δεν σου δινει τέτοια απόδοση ευκολα κατι.Αλλα επειδη ειμαι της δουλειάς και ξέρω (πλέον εχω 3 άδειες) αν ειναι δικο σου,2-3 χιλ τα βγάζεις χωρις να σκοτώνεσαι στη δουλεια.Ειδικα αν εχεις μερσεντες που κάνεις πιο ευκολα
κουμάντα με ξενοδοχεια.
φιλε μην γραφεις οτι ναναι...πας στην εξαιρεση, 1- η beat δεν δινει πανω απο 3,4 διαδρομες στον καθενα....
5000 χιλιαρικα περιπου με τα ρεπο 200 την μερα...αυτα ανηκουν για το 96% στην φαντασια...
εξαιρεση ΤΑ ΠΡΟ-ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ MERCENTES...ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...(ολυμπια-δελφοι-μετεωρα κτλ) η ...
νοσοκομεια(αιμοκαθαρση,νεφροπαθεις ,επαρχια)----
αλλη κατηγορια βιζιτονια...γυναικες νυχτας απο και προς το μαγαζι---
-----------------------
παμε στο ενοικιο....
αν εχεις 3 εισαι αρχηγος εως ενα σημειο γιατι εχεις 1 τεβε---
ενας που παιρνει δεν λεω 750 στο παω 900.....τι του μενει στην τσεπη αν πληρωνει το
-τεβε του--(δηλαδη δεν εχει αλλη δουλεια)--
-κοστος δανειο αυτοκινητου--η αντικατασταση
-λογιστη
-φορο επιτιδευματος 700 η 750
-φθορες περα τα αναλωσιμα(γιατι δεν πιστευω οδηγος να σκασει π.χ 2-3 χιλιαρικα για μπεκ η αντλια)--
-αν υπαρχει αλλο εισοδημα εφορια εξτρα...
αφαιρεσε μεσο σταθμικα αυτα κ δες τι μενει απο τα 900 που γραφω οχι τα 750...
---
για να μεινει σε εναν ιδιοκτητη(δεν εξεταζουμε ποιον..χηρα,συνταξιουχο-επενδυτη), το ταξι πρεπει να εχει 2 οδηγους και μινιμουμ 2200 ενοικιο το μηνα(οι εποχες δεν ειναι 2008) απο τους 2...πραγμα αδυνατον σημερα να γινει γιατι δεν υπαρχει η αναλογη πελατεια===αγοραστικη δυναμη---και δεν βγαινουν τοσα λεφτα...--

--
στον αλλο φιλο τα 200κ ΗΤΑΝ μια φουσκα...που πολλοι την πατησαν κ αλλοι φτιαχτηκαν..
αν δεις διακυμανσεις απο 20κ εως 30κ υπαρχουν..συνεχεια μετα το 14...πολλοι βγαζουν λεφτα ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ..γιατι στις 3 πωλησεις εχεις βγαλει ακοπα 100 χιλιαρικα..απο την διαφορα καθε φορα που αγοραζεις χαμηλα...
----------------------------
τα tour ακομη κ μεσα στην αθηνα ΣΟΥΝΙΟ ΚΤΛ..ειναι κλειστο κλαμπ οπως κ τα κρουαζιεροπλοια στο λιμανι---
συνοψη με μεσο ορο τα 4,6 ευρω στα 200 θες 40 πελατες μιλαμε για πλειοψηφια...ΑΥΤΟΙ ΟΙ 40 ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
-----
ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ...
να μην ακουτε παραμυθια..5κ 10κ....
στην πολυ καλυτερη ενα 1500ρικο το μηνα με 12ωρο....κ βαλε...συν ολα τα αρνητικα...
-αγχος
-ρισκο
-γερο στομαχι....
και σκεψη στο μελλον.......γιατι τωρα θες 100κ adeia αναγκαστικα ηλεκτρικο αμαξι 40κ meion thn opoia epidothsh...
-ομως το μετρο θα παρει κ αλλο κοσμο...
-φτωχεια =αγοραστικη δυναμη...(τα κλαμπ τα γεμιζε ο λαουτζικος οχι ο σειχης το ιδιο ισχυει σε ολα)-
-εταιρειες καρχαριες....
-ενοικιαζομενα με οδηγο..
-οι εφαρμογες θα ζηταν πιο πολλα λεφτα σημερα η beat κλεβει 12% στα μεικτα καθε διαδρομης---
παγκοσμια πρωτοτυπια 12% οχι στα καθαρα αλλα μεικτα-
----------------
στην ερωτηση ναι η οχι ειναι ΕΠΙΛΟΓΗ...
να παει πατο δεν θα παει αν εισαι διατεθημενος να μην εχεις ζωη και ησυχια do it!...
και νασαι ετοιμος οσο αναφορα αδεια για κερδος 25-30% το ιδιο ομως και ΧΑΣΟΥΡΑ...
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ανεργος καντο...---
αν ησουν απο νησι κ δεν λεω ροδο....η μεγαλα νησια...(εξαιρεση κρητη)
ΚΩ-ΚΥΘΗΡΑ κ μερικα αλλα που οι αποστασεις ειναι μεγαλες(αεροδρομθιο-λιμανι) κ δεν υπαρχουν τακτικα λεωφορεια θα σου λεγα με την μια ΝΑΙ..ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΓΙΑ κρητη..-
-------------------------------
αυτα τα λεφτα τα εβγαζε γνωστος /ΦΙΛΟΣγιος πορτιερη στο πιο ιστορικο ξενοδοχειο της ΑΘΗΝΑΣ...
με την διαφορα οτι ηταν αλλα λεφτα 40-50 χιλιαδες δραχμες η 250 ευρω αργοτερα...
και η τεραστια διαφορα ενα "ξενο"ταξι απο το δρομο πηγαινε με 1,200 δραχμες ενω αυτος προ μισθωμενος με διαλεκτη πελατεια με 5 χιλιαδες δραχμες...οπως κ μετα αντι 15 ευρω πηγαινε με 50ρικο----
δεν ειναι ολοι ομως γιοι doorman-αυτα τα γραφω για οτι δεν λεω αερολογιες....
βεβαια κ ο πορτιερης τωρα ειναι σε συνταξη κ ο γιος αποσυρθηκε----
αν υπηρχαν αυτα τα λεφτα 5κ εστω για το 50%...η αδεια δεν θα ειχε 90κ(και αυτο το ποσο ειναι λογο ανεργειας),αλλα θα ειχε 350κ-----60 χιλιαρικα καθαρα δεν βγαζαν ουτε τις καλες εποχες ουτε στον υπνο τους ενας στους 500 μπορει!!

Τελευταία τροποποίηση:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
τα φιλετα στα γνωστα νησια ηδη απο το 70-80-90 εχουν καπαρωθει, το θεμα ειναι να βρεις την νεα ανερχομενη δυναμη...σε τουρισμο/τοποθεσια...
καποτε στην μυκονο δεν ειχαν ουτε νερο μεχρι το 60 την πορεια την ξερουμε...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    546,2 KB · Εμφανίσεις: 34
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
για να μεινει σε εναν ιδιοκτητη(δεν εξεταζουμε ποιον..χηρα,συνταξιουχο-επενδυτη), το ταξι πρεπει να εχει 2 οδηγους και μινιμουμ 2200 ενοικιο το μηνα(οι εποχες δεν ειναι 2008) απο τους 2...πραγμα αδυνατον σημερα να γινει γιατι δεν υπαρχει η αναλογη πελατεια===αγοραστικη δυναμη---και δεν βγαινουν τοσα λεφτα...--
αυτη τη στιγμή η αδεια εχει 80 χιλ. Τα νοικια ειναι κατεβασμένα μεν αλλα σιγα σγα θα φτάσουν στα προ-κορονοιου επίπεδα..περα απο αυτο αν αγοράσεις 2 αδειες και τις νοικιάσεις (χωρις αμαξι) έκαστος απο 750,μιλάμε για 1500 απο αυτα αν αφαιρέσεις οαεε-εφορία και φορο επιτηδευματος,σου μενει περίπου 1 χιλ καθαρο.Δεν λέω να εχεις οδηγους επάνω,μιλάω να εχεις σκέτη την άδεια καθαρη χωρίς αμαξι. Οποτε δίνεις 160 χιλ και περνεις 1000 καθαρά το μήνα χωρίς να δουλευεις. Τωρα αν δουλευεις ενα δικο σου ταξι,σου έστειλα παραπάνω τις αποδειξεις.Εγω μιλάω για το αν ειναι δικο σου και οχι αν εισαι οδηγός

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
στην πολυ καλυτερη ενα 1500ρικο το μηνα με 12ωρο....κ βαλε...συν ολα τα αρνητικα...
12 ωρο καθημερινο με δικο σ ταξι και να βγάζεις 1500 δε παιζει με τίποτα. βάλε τουλάχιστον τα διπλα.Δε λέω,κωλοδουλεια ειναι,όντως εχει αγχος,αλλα εγω τωρα σου μιλάω καθαρα για λεφτά και οχι για ψυχικη φθορά

Τελευταία τροποποίηση:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
12 ωρο καθημερινο με δικο σ ταξι και να βγάζεις 1500 δε παιζει με τίποτα. βάλε τουλάχιστον τα διπλα.Δε λέω,κωλοδουλεια ειναι,όντως εχει αγχος,αλλα εγω τωρα σου μιλάω καθαρα για λεφτά και οχι για ψυχικη file
φιλε δεν σε βαφτισα ψευτη εχω φιλους που δουλεουν, και ειχα κ συγγενη παλιοτερα στις καλες εποχες...
μεσα στον κορονοιο φιλος περσι τον μαιο μετα το lockdown αν σου πω εισπραξη θα γελας,...
μπορει ο τυπος που το νοικιαζει να εχει ακρες περα της beat ...
γιατι απο το δρομο κ beat το 5χιλιαρο δεν βγαινει δεν ξερω αν ηταν μεικτα το ταληρο που και παλι δεν ειναι ασχημα..(φπα ,καυσιμα,ασφαλεια,εφορια τεβε) εξω παλι μενει ενα ποσο καλο ασχετα με φθορες αμαξιου..--
γιατι αν να σκεφτεις λιμανι+αεροδρομιο δεν εχουν τι δουλεια που ειχαν λογο κοβιντ..--
και παλι δεν λεω οτι λες παραμυθια απλα φανηκε παλαβο νουμερο γιατι ακομη εχω επαφες με φιλους..
μην ξεχνας ο ιουλιος ειναι κ μηνας δυνατος σαν κινηση-
παντως εχεις 2 αδειες..χωρις αμαξι μπορει να παιρνεις λιγοτερα αλλα εχεις ξενοιασει απο φθορες και αντικατασταση..
δεν ξερω ποσα χρονια τις εχεις...γιατι κοιτα....οι δαπανες δεν ξερεις ποτε πως θαναι..
το τεβε στους παλιους ο φιλος ειναι 53 τωρα πληρωνε κοντα στα 900 τεβε μετα εριξαν την κλαση..στα μισα κ κατι παραπανω...ασφαλεια πληρωνε 2100...τωρα δεν ξερω ποσο εχουν παει----
σου ξαναλεω ειχα μακρινο συγγενη που εβγαζε αυτα τα λεφτα προ 25ετων!!..
αλλα ειχε μπαμπα πορτιερη..
τα 4,900 οπως κ να χει σαν μεικα εξω φπα ειναι μια χαρα.--στην ξεφτυλα εχει 1,800 καθαρα.
τα 750 εσυ τα παιρνεις απο μεσιτικο ετσι?

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
μεσα στον κορονοιο φιλος περσι τον μαιο μετα το lockdown αν σου πω εισπραξη θα γελας,...
ολα αυτα που λες τα ξέρω απο πρώτο χερι.Ομως εγω μιλαω για προ-κορονοιο. Δεν θα ειμαστε για παντα ετσι ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom