Νέα

Πού θα επενδύατε 300Κ ευρώ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αυτη τη στιγμή η αδεια εχει 80 χιλ. Τα νοικια ειναι κατεβασμένα μεν αλλα σιγα σγα θα φτάσουν στα προ-κορονοιου επίπεδα..περα απο αυτο αν αγοράσεις 2 αδειες και τις νοικιάσεις (χωρις αμαξι) έκαστος απο 750,μιλάμε για 1500 απο αυτα αν αφαιρέσεις οαεε-εφορία και φορο επιτηδευματος,σου μενει περίπου 1 χιλ καθαρο.Δεν λέω να εχεις οδηγους επάνω,μιλάω να εχεις σκέτη την άδεια καθαρη χωρίς αμαξι. Οποτε δίνεις 160 χιλ και περνεις 1000 καθαρά το μήνα χωρίς να δουλευεις. Τωρα αν δουλευεις ενα δικο σου ταξι,σου έστειλα παραπάνω τις αποδειξεις.Εγω μιλάω για το αν ειναι δικο σου και οχι αν εισαι οδηγός
το αμαξι το βαζει μεσιτικο ετσι??
τα ενοικια με αυτοκινητο καποια στιγμη ειχαν 35-40 εκαστος οταν ειχα επαφες με οδηγους..2400 το μηνα μεικτα ομως με ολα τα εξοδα..προ μνημονιου-
σημερα λες 750 εκτος το αμαξι..σκετη αδεια...η λογικη ειναι οτι το μεσιτικο το εχει νοικιασει δεν ξερω να σου πω ποσο...κ βγαζει κερδος την διαφορα---

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
το αμαξι το βαζει μεσιτικο ετσι??
τα ενοικια με αυτοκινητο καποια στιγμη ειχαν 35-40 εκαστος οταν ειχα επαφες με οδηγους..2400 το μηνα μεικτα ομως με ολα τα εξοδα..προ μνημονιου-
σημερα λες 750 εκτος το αμαξι..σκετη αδεια...η λογικη ειναι οτι το μεσιτικο το εχει νοικιασει δεν ξερω να σου πω ποσο...κ βγαζει κερδος την διαφορα---
τι μεσίτικο? του ιδιοκτήτη ειναι. απο κει και περα η το δίνεις σε εναν οδηγό ολόκληρο η μισο (ολοκληρο πριν τον ιο ειχε 50 τη μερα,μισο 25-30 αναλογα τη βαρδια) απλώς τα έξοδα βαραινουν ιδιοκτητη (εκει δε συμφέρει για αυτο πάντα ρωτουσα τους οδηγους περίπου τι χλμ κανουν). Η πας σε εναν μαντρά του δίνεις το αμάξι με την αδεια και αναλαμβάνει αυτος τα εξοδα συντηρησης, με 850 (χωρίς αμαξι ειναι 750)...το μονο πρόβλημα ειναι οτι σε 5 χρονια θα στο φερει πίσω βίδες.Για αυτο λεω καλύτερα σκέτη αδεια και βάζει ο μαντράς το αμάξι δικο του.Απλως τωρα λογο κατάστασης εχουν ξεφτιλιστει νοικια,δουλεια,άδειες,ολα. σιγα σιγα ανεβαινει ομως αποτι μαθαινω.Το μονο που συμφέρει ειναι να αγοράσεις την αδεια τωρα που ειναι σε χαμηλή τιμη και οτν έρθει παλι στα ισα της η κατάσταση την νοικιάζεις.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εγω αγόρασα 2 άδειες το 2012 που ειχε φτάσει 50 χιλ.Την πρώτη την αγόρασα το 2008 με 200 χιλ οκ εκει τον "εφαγα" λιγο :tooth:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
εγω αγόρασα 2 άδειες το 2012 που ειχε φτάσει 50 χιλ.Την πρώτη την αγόρασα το 2008 με 200 χιλ οκ εκει τον "εφαγα" λιγο :tooth:
αν δεν την πηρες με δανειο εισαι ενταξει την 200αρα λεω---
ηταν να παρω πριν 2-4 χρονια στα 85 με αμαξι το απεφυγα γιατι δεν ηθελα μπλεξιματα, ισως να εκανα μαλακια θα μπορουσα σκετο χαρτι...
παντος με φιλους που εχω επαφες 1-2 τα βγαζαν δυσκολα με δικο τους οχημα...
απο την αλλη παλιοτερα πριν ο φιλος αγορασει ολοκληρο ειχε εναν αλβανο στο μισο ο φιλος εκανε 200-αντε 230 χιλιομετρα ο αλλος 450 μου λεγε που προλαβαινει κ τα κανει!!!
με 3 αδειες εισαι αρχηγος...με μια σκλαβος ακομη κ δικο σου...γιατι καποια στιγμη τα 750 θα γινουν 900-1000..
οταν ανεβουν οι δουλειες ....κ οσο υπαρχει ανεργεια θα υπαρχει η ζητηση για δουλεια---
παντως ετσι γλυτωνεις την αντικατασταση θα ηθελες απο 60 χιλιαρικα εως 120 αν πανε στην ηλεκτοκινηση για 3 οχηματα-

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
NA σε ρωτησω....750 χ2 χ 12 μηνες=18 χιλιαρικα ετσι?
τα μειον οπου κανω λαθος λες....
--3,000 το χρονο τεβε...
-φορος επιτυδευματος 750 χ 2=1,500..
-λογιστης κανα 500ρικο..
-φορος ειναι 20%??? αν πιανει τα 18 χιλιαρικα ειναι 3,600 αν πιανει εξω αλλες δαπανες 2,600...
οποτε χοντρικα 11 χιλιαρικα σε 2 αδειες...
---προτακαβολη φορου- δεν εχει νοημα γιατι καθε χρονια αφαιρειται-
καποια στιγμη θα ρωτησω κ θα σου πωοταν δουλευεις...

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΕ λες ο αραβότουρκος να βρήκε λύση για τα γηρατιά μας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ή μήπως μας κάνει πάσες γκομενάκια το κολλητάρι μας ο ζαν?
Αδερφέ μου, κολλητάρι μου καλό :smitten: :smitten: :smitten:
Το αντίπαλο δεος του Kman στο διεθνές στερέωμα ο RooshV το έστριψε προς αναζήτηση παρθένων κοριτσιών απο τα 40 του, σε άλλους υπαρξιακούς κόσμους και διαστάσεις...
Ο Ζαν δεν ξέρω, τι πάσες μπορεί να κάνει? Καμιά δημοσιογραφίνα του guardian αν πάει να κάνει ρεπορτάζ στο κέντρο της Αθήνας εν ώρα μπαχάλου και ανομίας?

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456
αυτη τη στιγμή η αδεια εχει 80 χιλ. Τα νοικια ειναι κατεβασμένα μεν αλλα σιγα σγα θα φτάσουν στα προ-κορονοιου επίπεδα..

Δε θελω να γινω αυτος ο περιεργος μαλακας αλλα θα γινω.

Εαν υπηρχε η uber δε θα καναμε αυτη τη συζητηση. Οσο ακομα αντεχει η συνδικαλιστικη επιρροη ειμαστε οκ.

Επειδη μιλατε για οριζοντα δεκαετιων και διαβαζω βεβαιοτητες, αν νομιζεις οτι η τεχνολογια δε θα κανει disrupt τελικως και τον δικο σου τομεα δε θελω να γινω μαντης κακων, αλλα κανε τα κουμαντα σου.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Εαν υπηρχε η uber δε θα καναμε αυτη τη συζητηση. Οσο ακομα αντεχει η συνδικαλιστικη επιρροη ειμαστε οκ.

Επειδη μιλατε για οριζοντα δεκαετιων και διαβαζω βεβαιοτητες, αν νομιζεις οτι η τεχνολογια δε θα κανει disrupt τελικως και τον δικο σου τομεα δε θελω να γινω μαντης κακων, αλλα κανε τα κουμαντα σου.
υπαρχει ακομα η ουμπερ. απλα ειναι σαν εφαρμογη που επιτρεπεται μονο να την δουλευουν ταριφες.Ειναι σα την beat.Tωρα τι θα γινει στο μελλον με τα ταξι φιλε μ δε ξερω. Ετσι οπως εχει διαμορφωθει ο κοσμος 1ον ειναι το τελευταιο που με νοιαζει,και δευτερον ολα τα περιμενω πλεον..αλλα και τι να κανεις?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
αν δεν την πηρες με δανειο εισαι ενταξει την 200αρα λεω---
ηταν να παρω πριν 2-4 χρονια στα 85 με αμαξι το απεφυγα γιατι δεν ηθελα μπλεξιματα, ισως να εκανα μαλακια θα μπορουσα σκετο χαρτι...
παντος με φιλους που εχω επαφες 1-2 τα βγαζαν δυσκολα με δικο τους οχημα...
απο την αλλη παλιοτερα πριν ο φιλος αγορασει ολοκληρο ειχε εναν αλβανο στο μισο ο φιλος εκανε 200-αντε 230 χιλιομετρα ο αλλος 450 μου λεγε που προλαβαινει κ τα κανει!!!
με 3 αδειες εισαι αρχηγος...με μια σκλαβος ακομη κ δικο σου...γιατι καποια στιγμη τα 750 θα γινουν 900-1000..
οταν ανεβουν οι δουλειες ....κ οσο υπαρχει ανεργεια θα υπαρχει η ζητηση για δουλεια---
παντως ετσι γλυτωνεις την αντικατασταση θα ηθελες απο 60 χιλιαρικα εως 120 αν πανε στην ηλεκτοκινηση για 3 οχηματα-
1 χιλ το βγαζεις αν ειναι δικά σου σχετικά ανετα. Δε χρειάζεται να σκοτωθεις στη δουλεια.Και με ενα ταξι καποιος αν ειναι δικο του,ειναι μια χαρα. (και δεν το χρωσταει)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495

Η UBER ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ δεν κυριαρχησε στις υπολοιπες πολιτειες πεταξε ολα τα ταξι στην φτωχεια..
αυτο που δεν εχουν καταλαβει οι οδηγοι της uber πιανει 1 δις τζιρο και ξοδευει 1 δις σε ερευνα να οχημα χωρις ΟΔΗΓΟ---
ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα γινει ειναι θεμα χρονου αυτο---οχι μονο στα οχηματα αλλα τραπεζες ολοκληρωτικα κτλ...
επειδη παρακολουθω παντα ΑΞΙΕΣ...αυλες,υλικες,γη,νομισματα,συλλεκτικα...
στην νεα υορκη απο 900κ κ 1Μ...εφτασε τα 200κ shmera katopin συμφωνιας---εκει τα ταξι ανηκουν στο δημο οπως και οι limo---
gia ta υπολοιπα ηδη η beat τους εχει μπει συναιτερος..αρχισε αν μου τα λεγαν σωστα με 0,50σεντ την διαδρομη,ανεξαρτητα το κοστος...σημερα εχει νομιζω 12% η 9%...δηλαδη στο 20ρικο το 2ευρω παει στην beat μεικτο κερδος το 20ρικο τυχαιο ποσο...
απλα καλυψε την μαλακια και τα κενα που ειχαν σαν κλαδος....αντι να μεριμνησουν οι ιδιοι για το μελλον..ηρθε καποιος ξενος κ τους την φορεσε καλα..
----------------------------
μην νομιζεις οτι η uber στην αμερικη τωρα ειναι πολυ φτηνοτερη απο ταξι....οπου γινεται μονοπωλειο αλλαζει Η ΤΙΜΗ....το αγκιστρι μπηκε αρχικα φτηνες τιμες τωρα αφου σκοτωσε τον ανταγωνισμο...παιζει μπαλα μονη σε πολλες πολιτειες.....
οταν φτασει το 95%...θα ανεβασει και αλλο..

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456
Το ιδιο λεμε. Δε μιλαω για τον καταναλωτη. Μιλαω για το disruption που εγινε στο taxi business σε ελευθερη αγορα (εδω δεν υπαρχει Uber, uber που το δουλευουν ταξιτζηδες δεν ειναι uber)

Και τη καθε επομενη uber που θα ερθει στο μελλον

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
NA σε ρωτησω....750 χ2 χ 12 μηνες=18 χιλιαρικα ετσι?
τα μειον οπου κανω λαθος λες....
--3,000 το χρονο τεβε...
-φορος επιτυδευματος 750 χ 2=1,500..
-λογιστης κανα 500ρικο..
-φορος ειναι 20%??? αν πιανει τα 18 χιλιαρικα ειναι 3,600 αν πιανει εξω αλλες δαπανες 2,600...
οποτε χοντρικα 11 χιλιαρικα σε 2 αδειες...
---προτακαβολη φορου- δεν εχει νοημα γιατι καθε χρονια αφαιρειται-
καποια στιγμη θα ρωτησω κ θα σου πωοταν δουλευεις...
οχι οχι...τα εχεις μπερδέψει. Ο φορος επιτηδευματος ειτε εχεις ενα ταξι ειτε 5,ειναι 600 ευρω το χρονο.Οαεε εγω πληρώνω 220 το μηνα και εχω 3 αδειες, ο φορος ειναι 20% αλλα στο συμβόλαιο ποτε δε βαζεις 750 θα βάλεις πχ 250 (ισα ισα για να δειξεις οτι εστω καλυπτειες το τεβε)..αν νοικιασεις 3 αδειες τοτε ειναι γυρω στα 2250 μειον τα εξοδα ολα χοντρικα βγαινουν το μηνα γυρω στα 1700. Απλως εγω επειδη την μια την δουλευω εγω προσωπικά,απο τις 2 αδειες που νοικιαζω μου μενει 1 χιλ καθαρο το μηνα. Δηλ απο τις 2 αδειες εχω καλυψει ολη τη φορολογια (και για τις 3 αδειες) συν το τεβε.Απο κει και περα το τι βγαζω εγω με το 3ο δουλευοντας,ειναι αλλη κουβέντα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
1 χιλ το βγαζεις αν ειναι δικά σου σχετικά ανετα. Δε χρειάζεται να σκοτωθεις στη δουλεια.Και με ενα ταξι καποιος αν ειναι δικο του,ειναι μια χαρα. (και δεν το χ

Το ιδιο λεμε. Δε μιλαω για τον καταναλωτη. Μιλαω για το disruption που εγινε στο taxi business σε ελευθερη αγορα (εδω δεν υπαρχει Uber, uber που το δουλευουν ταξιτζηδες δεν ειναι uber)

Και τη καθε επομενη uber που θα ερθει στο μελλον
τυπε η ΑΘΗΝΑ εχει 14,000 ταξι ισως 15+....
που κανονικα βαση πληθυσμου το πολυ επρεπε να ηταν 6-7 χιλιαδες...
απλα κοιτα τι γινεται....τα φιλετα αεροδρομιο μελλοντικα, εκδρομες σουνιο, προ μισθωσεις θα τα παρουν εταιρειες..
ηδη υπαρχει το 2ωρο με ενοικιαζομενο με οδηγο που αναθεμα αν κανεις κανει ελεγχο ΦΠΑ αποδειξη κτλ..
οι εποχες που καποιος επαιρνε ταξι να παει για καφε πεθαναν...--
δες τις μεγαλες καφετεριες....τις φαγανε ολες οι μικρες κ το ντιλιβερι+καφες στο χερι...
βλεπω την πλατεια που μενω αδεια οκ ειναι και ο κοβιντ αλλα αραιωσε πολλα χρονια τωρα...εκοψε δουλεια..--
οι τασεις αλλαζουν...ομως σαν πελατεια πχ το ταξι θα εχει σιγουρα ---ομως μελλοντικα δεν θα μπορουν να επιβιωσουν ολα...---

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
οχι οχι...τα εχεις μπερδέψει. Ο φορος επιτηδευματος ειτε εχεις ενα ταξι ειτε 5,ειναι 600 ευρω το χρονο.Οαεε εγω πληρώνω 220 το μηνα και εχω 3 αδειες, ο φορος ειναι 20% αλλα στο συμβόλαιο ποτε δε βαζεις 750 θα βάλεις πχ 250 (ισα ισα για να δειξεις οτι εστω καλυπτειες το τεβε)..αν νοικιασεις 3 αδειες τοτε ειναι γυρω στα 2250 μειον τα εξοδα ολα χοντρικα βγαινουν το μηνα γυρω στα 1700. Απλως εγω επειδη την μια την δουλευω εγω προσωπικά,απο τις 2 αδειες που νοικιαζω μου μενει 1 χιλ καθαρο το μηνα. Δηλ απο τις 2 αδειες εχω καλυψει ολη τη φορολογια (και για τις 3 αδειες) συν το τεβε.Απο κει και περα το τι βγαζω εγω με το 3ο δουλευοντας,ειναι αλλη κουβέντα.
αρα την ταμειακη την εχει ο οδηγος στο ονομα του ετσι...
και τα εσοδα -εξοδα...αν σου δηλωνει 250 νοικι τρωει αλλα 6 χιλιαρικα το χρονο σαν εισοδημα...--
γιατι αν του κοβεις δελτιο παροχης η αυτος σου δινει φπα..για το νοικι κ εσυ αποδιδεις φπα στο κρατος..
ετσι?
ας πουμε 1,000 αυτος θα σου δωσει 1230 παραδειγμα..με φπα..εσυ κρατας τα 1,000 δινεις το φπα..
αυτος αφαιρει τα 230 απο το συνολικο φπα που εχει να αποδωσει ετσι καυσιμα...κτλ...
πως γινεται με 250 που λες θα ανεβει εισοδημα..κ φπα σε ελεγχο δεν βγαινει..
οκ το καλυπτει με φπα εξοδων...ρωταω γιατι ολα αυτα τα χα ρωτησει πριν χρονια...δεν ξερω σημερα τι εχει αλλαξει--
κσποια στιγμη θα σε ρωτησω σαν ιδιοκτητης μερικα πραγματα που θα ηθελα να μαθω κ να εξακριβωσω γιατι ο καθενας λεει τα δικα του--οταν ειναι θα σε ρωτησω.-

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Αρα μιλαμε για καθαρη αποδοση ετησιως 1700*12 = 20400 ευρω για 300.000 επενδυση; Περιπου 7% δηλαδη, με ρισκο ομως σημαντικης μειωσης του κεφαλαιου επενδυσης σε περιπτωση που πεσουν οι αξιες των αδειων

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
τυπε η ΑΘΗΝΑ εχει 14,000 ταξι ισως 15+....
που κανονικα βαση πληθυσμου το πολυ επρεπε να ηταν 6-7 χιλιαδες...
απλα κοιτα τι γινεται....τα φιλετα αεροδρομιο μελλοντικα, εκδρομες σουνιο, προ μισθωσεις θα τα παρουν εταιρειες..
ηδη υπαρχει το 2ωρο με ενοικιαζομενο με οδηγο που αναθεμα αν κανεις κανει ελεγχο ΦΠΑ αποδειξη κτλ..
οι εποχες που καποιος επαιρνε ταξι να παει για καφε πεθαναν...--
δες τις μεγαλες καφετεριες....τις φαγανε ολες οι μικρες κ το ντιλιβερι+καφες στο χερι...
βλεπω την πλατεια που μενω αδεια οκ ειναι και ο κοβιντ αλλα αραιωσε πολλα χρονια τωρα...εκοψε δουλεια..--
οι τασεις αλλαζουν...ομως σαν πελατεια πχ το ταξι θα εχει σιγουρα ---ομως μελλοντικα δεν θα μπορουν να επιβιωσουν ολα...---
φίλε ειναι μια δουλεια που οπως και να το κάνεις εισαι ΜΟΝΟΣ. απο και και περα μπορεις να κοντρολαρεις τη κατασταση οπως εσυ θες. και οπως ειπα και πιο πανω οτι και να γινει στο κοσμο,ενα σκατοχιλιαρικο το βγαζεις.Και εδω που τα λεμε,σκατοδουλεια-σκατοδουλεια ναι δε λεω αλλα ετσι οπως εχει ερθει η κατάσταση ειναι μεγάλη υπόθεση να εισαι ΜΟΝΟΣ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Αρα μιλαμε για καθαρη αποδοση ετησιως 1700*12 = 20400 ευρω για 300.000 επενδυση; Περιπου 7% δηλαδη, με ρισκο ομως σημαντικης μειωσης του κεφαλαιου επενδυσης σε περιπτωση που πεσουν οι αξιες των αδειων
ΝΑΙ...αλλα μη σε νοιαζουν τα σκαμπανεβασματα της αδειας,αυτα παντα θα υπαρχουν.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
εμενα ποτε δεν με ενοιαζε αν η αδεια (οσο τη δουλευα) ειχε 100 χιλ ειτε 80 ειτε 60 .Για μένα η δουλειά ειναι δουλειά. Δουλειά να εχω,και αν ειναι οσο θελει η άδεια δε με νοιάζει

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
ΝΑΙ...αλλα μη σε νοιαζουν τα σκαμπανεβασματα της αδειας,αυτα παντα θα υπαρχουν.
Σωστο αν προκειται να μην πουλησεις αδειες ποτε, ουσιαστικα δε σε ενδιαφερει.
Και τα ακινητα καπου εκει κυμαινονται γυρω το 6-7% αποδοση. Για μενα το ταξι αξιζει αν το κανεις και δουλεια. Δηλαδη με το κεφαλαιο της αδειας αγοραζεις και ετησια αποδοση απο τον χρονο ενοικιασης και λυνεις το εργασιακο σου προβλημα, οδηγωντας το εσυ για 8-12 ωρες. Και μαλιστα οπως ειπες δουλεια δικη σου, χωρις κανεναν πανω απο το κεφαλι και δουλευεις οποτε γουσταρεις οσες ωρες γουσταρεις. Μεγαλη υποθεση. Στην Αθηνα ειναι λιγο κουραστικο το ταξι γιατι το κυκλοφοριακο ειναι ΓΤΠ καβάλα με φαναρια καθε 100 μετρα. Επαρχια η δουλεια του ταξι ειναι ζαχαρενια. Πιο ηρεμοι ρυθμοι, χωρις φαναρια και πιο ηρεμος ο κοσμος και η οδηγηση. Ειδικα δρομολογια προς χωρια κλπ εισαι σχεδον μονος σου στο δρομο και ειναι απολαυση. Βεβαια τα εισοδηματα φανταζομαι ειναι μικροτερα απο οτι στην Αθηνα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Και για να απαντησουμε και στο ερωτημα του φιλου που ανοιξε το νημα, εκτος απο τα ταξι, νομιζω πως υπαρχουν πολυ καλες ευκαιριες σε διαφορα ΚΤΕΛ. Εχω γνωστους που καβατζωθηκαν μεσα απο ΚΤΕΛ, κερδιζοντας τοσο θεση εργασιας (ως οδηγοι, εισπρακτορες αλλα και σε γραφεια) οσο και ως παθητικο εισοδημα απο το μεριδιο στα εισιτηρια ως ιδοκτητες. Με ενα σμπαρο 2 τρυγονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom