Νέα

Πού θα επενδύατε 300Κ ευρώ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Καλέ μου αδερφέ Τροβαδούρε, αυτό που λες δεν προκύπτει απο κάπου :smitten: :smitten: :smitten:
Το αντίθετο έχει μια λογική, πως οι πούστηδες που σας κυβερνούν να θέλουν να σας κάνουν όλους... αχόρταγες σαν κι αυτούς για να μην πεινάσουν ποτέ :alivedick::alivedick::alivedick:
Φίλε χαμπιμπι δεν μένω Ελλάδα....

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756
Κέντρο πάω το πολύ μία φορά το χρόνο για σαφάρι... :confused: :confused: :confused:
απο Κλαυθμωνος και περα ειναι σαν εξωτικη ζουγκλα να ξες..μπονους πλαγια του πανεπιστημιου Προπυλαια παιζει βελακια με τους πρεζακηδες αλλα με συριγγες....εξωτικο παιχνιδακι :headbaning1:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
απο Κλαυθμωνος και περα ειναι σαν εξωτικη ζουγκλα να ξες..μπονους πλαγια του πανεπιστημιου Προπυλαια παιζει βελακια με τους πρεζακηδες αλλα με συριγγες....εξωτικο παιχνιδακι :headbaning1:
Παίζει να έχει Χάμμερ ο τύπος τροβαδούρος. Είναι απο τα βαριά πορτοφόλια του σάη :smitten: :smitten: :smitten:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756
Παίζει να έχει Χάμμερ ο τύπος τροβαδούρος. Είναι απο τα βαριά πορτοφόλια του σάη :smitten: :smitten: :smitten:
ισχυει αλλα φιλε μου Γιαλελελι τσιγκουνης λιγουλακι :sad2:και εσυ τωρα που το θυμηθηκα με εγραψες στις Αριες μπαλλες σου οταν ζητησα την βοηθεια σου :confused:

flynow

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
36
Like
1.566
Πόντοι
8.165
Το να εχεις λεφτα ειναι το πιο απλο της υποθεσης,το να τα αυξησεις και να τα πολλαπλάσιασεις ειναι το ζητουμενο και να τα χασεις ειναι το πιο ευκολο.
Αν θες να ξεκινησεις να σκεφτεσαι επενδυτικα και να μπεις στην σκεψη της επενδυσης ξεκινα να παιρνεις καποια οικονομικη εφημεριδα για να μαθεις τα βασικα
Συμφωνώ απόλυτα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756
Εγώ τον αδερφό-συμπολίτη μου???Πότε έγινε αυτο??? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
ναι φιλε μου και το φερνω βαρεως...θα κανω αλλη μια προσπαθεια μηπως μπορεσεις να με βοηθησεις τωρα...ειμαι ενα ςφτωχος Γιουνανης χαμηλομισθος και θελω το xbox που κανει 509 ευρω..απευθυνθηκα στα βαρια πορτοφολια του σαι και κοψανε ροδα μυρωμενα..απευθυνθηκα σε σενα μηπως μπορεις να με βοηθησεις να το βρω πολυ φθηνα και με εγραψες,,υπαρχει ελπις για το θεμα μου;

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
ναι φιλε μου και το φερνω βαρεως...θα κανω αλλη μια προσπαθεια μηπως μπορεσεις να με βοηθησεις τωρα...ειμαι ενα ςφτωχος Γιουνανης χαμηλομισθος και θελω το xbox που κανει 509 ευρω..απευθυνθηκα στα βαρια πορτοφολια του σαι και κοψανε ροδα μυρωμενα..απευθυνθηκα σε σενα μηπως μπορεις να με βοηθησεις να το βρω πολυ φθηνα και με εγραψες,,υπαρχει ελπις για το θεμα μου;
Υπάρχει λύση και προσφέρω απλόχερα τη βοήθεια μου. Κάτσε και στη στέλνω :smitten: :smitten: :smitten:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Λοιπόν άκου προσεκτικά! Πάς Έβρο στα νόμιμα σύνορα και περνάς σε Τουρκικό έδαφος μετά απο τους ελέγχους και τις λοιπές μαλακίες...
Πας λίγα μέτρα παρακάτω και καταστρέφεις ταυτότητες διαβατήρια και ότι άλλο σε προσδιορίζει ως νομικό πρόσωπο.
Μετά βρίσκεις κάποιο γκρουπάκι αδέρφια και βραδάκι ή ξημέρωμα σκάβετε μια τρύπα και περνάτε κάτω απο το φράχτη ή απο κάποιο άλλο σημείο!
Παρουσιάζεσαι στο πρώτο hot spot και μιλάς τα αραβοτουρκικά που γράφω εγώ εδώ μέσα και επαναλαμβάνεις το "κούλι Άκμπαρ" με επιγονάτιες δεήσεις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: Αμέσως θα σε αναλάβουνοι κρατικές υπηρεσίες και θα φροντίσουν για στέγαση σίτιση και θα πάρεις και μια κάρτα με 400 Ευρουλάκια. Σε δυο μήνες τσιμπάς και το μηχάνημα! Ασε που θα ξεσκιστείς και στη πούτσα με Ελληνίδες που θα ψάχνονται για μουσλιμ πέος:smitten::smitten::smitten:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.479
Πόντοι
12.756
Λοιπόν άκου προσεκτικά! Πάς Έβρο στα νόμιμα σύνορα και περνάς σε Τουρκικό έδαφος μετά απο τους ελέγχους και τις λοιπές μαλακίες...
Πας λίγα μέτρα παρακάτω και καταστρέφεις ταυτότητες διαβατήρια και ότι άλλο σε προσδιορίζει ως νομικό πρόσωπο.
Μετά βρίσκεις κάποιο γκρουπάκι αδέρφια και βραδάκι ή ξημέρωμα σκάβετε μια τρύπα και περνάτε κάτω απο το φράχτη ή απο κάποιο άλλο σημείο!
Παρουσιάζεσαι στο πρώτο hot spot και μιλάς τα αραβοτουρκικά που γράφω εγώ εδώ μέσα και επαναλαμβάνεις το "κούλι Άκμπαρ" με επιγονάτιες δεήσεις :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: Αμέσως θα σε αναλάβουνοι κρατικές υπηρεσίες και θα φροντίσουν για στέγαση σίτιση και θα πάρεις και μια κάρτα με 400 Ευρουλάκια. Σε δυο μήνες τσιμπάς και το μηχάνημα! Ασε που θα ξεσκιστείς και στη πούτσα με Ελληνίδες που θα ψάχνονται για μουσλιμ πέος:smitten::smitten::smitten:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Φίλε αραβότουρκε πιάνει και σχεδόν 50δες αυτο?
Ειδικά το κομμάτι που δίνεις πέος :confused:
Habibini μου, οι ηλικιακοί διαχωρισμοί και κωλύματα είναι γιουνανίστικα και δυτικά κόλπα. Στον υπέροχο κόσμο μας η ηλικία είναι μια ιδέα. Οι γάμοι μας γίνονται μεταξύ όλων των ηλικιακών γκάπ.
Ο κάθε καλός και πιστός μουσουλμάνος ή που θα θυσιαστεί για τον Αλάχ θα μπορεί να έχει το έπαθλο των παρθένων ακόμα κι αν είναι το τελευταίο χούφταλο :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
O ΧΡΥΣΟΣ κανονασ ειναι αν τυχει, δουλευεις μαζι με καποιον που ειναι χρονια στον τομεα,που σου αρεσει η θες.
βλεπεις απο 1 χερι τα θετικα/αρνητικα. καποια στιγμη ανοιγεις κατι αναλογο..
επισης το ποσο που θα ριξεις οπουδηποτε δεν πρεπει να ειναι,τα τελευταια σου λεφτα, η πανω απο το 25% απο τα χρηματα που εχεις...
το ιδανικο ειναι να εχεις 5 με 10 φορες τα λεφτα που θα ριξεις..π.χ ριχνω 70 χηνες εχω αλλες 350 στην ακρη...
φευγεις οτι ωρα θες χωρις πολλα χρεη..
γιατι αντε να χασεις τα λεφτα σου να εχεις και χρεος παει πολυ-

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Το εχω γραψει πιο πισω

Η πρωτη ερωτηση πριν δωσεις συμβουλη ειναι ποιος εισαι και τι εχεις κανει στη ζωη σου.

Εαν εισαι υπαλληλος που δεν εχει ρισκαρει 1 ευρω στη ζωη του η αερολογος με το κεφαλι σου γεματο ιδεες περι σοσιαλισμου η αποψη σου λογιζεται ως σκουπιδι.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
300κ δεν ειναι ασχημο κεφαλαιο ουτε λιγα λεφτα, αυτο που δεν καταλαβαινουν πολλοι ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
παραδειγμα..--
βγαζει ενας 650-800 παει σε μια δουλεια με 1500/1800 νομιζει οτι εγινε πλουσιος!!!
ενω για μενα στην θεωρια μου ειναι...
βγαζω τα παγια εξοδα χαλαρα...
ζω υπαρχω ξοδευω λογικα
μου περισευει τουλαχιστον το 1/3....στο τελος του μηνα-
τα 300κ φευγουν πολυ ευκολα,αν με παρα πολυ σκεψη πας για ενα σταθερο κερδος 30κ το χρονο εισαι βασιλιας.
η διαφορα ειναι...για να φτασεις το κερδος πρεπει να σπασεις τα μουτρα σου αρκετες φορες στο οποιο τα 300κ δεν ειναι το απολυτο μαξιλαρι.
-----------------
ακινητα...
αυτοι που αγορασαν τελη 2011-2014 κ σε περιοχες υποβαθμισμενες και αλλου...
ανακαινησαν μετα πωληση η ενοικιο ειναι κερδισμενοι ομως ειχαν την δυνατοτητα να περιμενουν τουλαχιστον 5 χρονια, καλυπταν ΕΝΦΙΑ φορους κτλ..αρα ειχαν ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ -
ΗΞΕΡΑ εναν αγοραζε απο το 12 εως το 14 δυο σπιτια το μηνα(πατησια,αγ ελευθεριο)..κ αλλου..
--
αυτο που δεν εχει τωρα λογικη....τα ενοικια ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΥΨΗ κ πλεον δυσκολα βρισκεις σπιτι..
το παραδοξο..οκ ο κοσμος συνηθισε την κριση προσαρμοστηκε ομως οι μισθοι δεν ανταποκρινονται στα εξοδα.
μεγαλο ποσοστο καλυψαν οι ΛΑΘΡΟ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΖΑΜΠΕ...
το air.b αυξησε τα ενοικια ομως ηδη ειναι κατω 14% σε 2 χρονιες..ολοι η αρκετοι ψαχνουν μονιμο ενοικιαστη.-
εχει γινει μια φουσκα καποια στιγμη θα σπασει-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom