Νέα

Πού θα επενδύατε 300Κ ευρώ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δηλώνω υπεύθυνα πως αν σκοντάψω σε λιχνάρι του παραμυθιού και εμφανιστεί το τζίνι που πραγματοποιεί μια ευχή, αυτό που θα ζητήσω θα είναι να ζήσουμε μαγικες στιγμές στο Μπου :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Τι λεει το κορανι για τον πλουτο τυπε αραβοτουρκε;;;:think:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Εγώ θα επένδυα ένα μέρος των χρημάτων στο μπου να το έκανα ακόμη μεγαλύτερο :grin:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τι λεει το κορανι για τον πλουτο τυπε αραβοτουρκε;;;:think:
Ο τόκος απαγορεύεται! Καμιά αραβική τράπεζα δεν δανίζει με τόκο!
Τα λεφτά και ο πλούτος είναι δώρα του Αλάχ! Αν καταφέρεις και αποσπάς λεφτά χωρίς να τα κλέβεις άμεσα τότε είναι ευλογημένα.

Papagalos7

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2021
Like
16
Πόντοι
0
1.χρυσος δεν χάνεις ποτε
2.Αμοιβαια κεφάλαια με σταθερό επιτόκιο
3.Εναλλακτικες πηγές ενέργειας ανακύκλωση προϊόντων κλπ.Το μέλλον..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.172
Πόντοι
3.846
η επένδυση με την υψηλή απόδοση είναι να αγοράσεις χαμηλά ΠΡΙΝ γίνει τουριστικό ένα μέρος και μετά να πουλήσεις ψηλά (ή να χτίσεις αν το έχεις). Έτσι έγιναν πλούσιοι πολλοί Έλληνες τις δεκαετίες 60-2000 (εξαρτάται από το μέρος).
Σήμερα δε νομίζω ελληνικό νησί να εξελιχθεί σε νέα Μύκονο, αλλά και να γινόταν αυτό πρέπει να έχεις πληροφορίες από μέσα. Είναι όπως αυτούς που αγόρασαν Μεσόγεια πριν το αεροδρόμιο επειδή είχαν τις σωστές πληροφορίες.

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Βασικά αν έχεις 300k, τα ρίχνεις όλα στο Bitcoin τώρα που είναι ακόμα νωρίς.. και ΝΑΙ , είναι ακόμα νωρίς να μπει κάποιος, μέχρι να θεσμοθετηθούν τα κρυπτονομίσματα πλήρως. Γιατί σύντομα θα είναι το βασικό νόμισμα και οι τράπεζες δεν θα υπάρχουν.
Όποιος πιστεύει οτι αυτό είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι απλά αφελής...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Βασικά αν έχεις 300k, τα ρίχνεις όλα στο Bitcoin τώρα που είναι ακόμα νωρίς.. και ΝΑΙ , είναι ακόμα νωρίς να μπει κάποιος, μέχρι να θεσμοθετηθούν τα κρυπτονομίσματα πλήρως.
Ερώτηση:

Αυτό το βλέπεις σα μια λογική εξέλιξη (δηλ αντικατάσταση του banknote με binary numbers)? Βέβαια, εκεί πάει η φάση. Αυτός ο Elon Musk μήπως είναι ο 666, τελικά; Μήπως αυτός είναι ο Satoshi Nakamoto? :confused:

Προσωπικά μισώ την ιστορία αυτή, διότι:

1. Έχει γαμηθεί ο πλανήτης με τους κοπρίτες που αγοράζουν κάρτες οι οποίες αφορούν κάτι άλλο, δηλ το gaming.

2. Δε μπορώ να βρω καρτούλα για κανά παιχνιδάκι σε νορμάλ τιμή. ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ btc, eth και το μουνί της Χάϊδως. Πουσταριά. :angry:

Πέρα από πλάκα, το eth ενεργειακό αποτύπωμα είναι όσο όλη η Αυστρία μαζί (και το νούμερο ανεβαίνει κάθε sec). :confused:

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.375
Πόντοι
25.186

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Ας υποθέσουμε, ας υποθέσουμε λεω, ότι είχατε 300 χιλιάρικα στην άκρη τα οποία δε τα χρειάζεστε για βιοπορισμό, ούτε τρώτε από αυτά για να την οποία ανάγκη ή επιθυμία.
Που θα κάνατε κίνηση να ρίξετε ένα ποσό ή ακόμη και όλο;
Μου είχε κάποιος να αποφεύγω να βάζω λεφτά σε κάτι που δεν γνωρίζω πολύ καλά.Αλλοι λένε να ψάξεις κάτι καινοτόμο!
Τι πιστεύετε; Μοιραστείτε όποιος θέλει εμπειρίες, συμβουλές και ότι άλλο σας κατέβει!
Να μην ζητας οικονομικες συμβουλες στο bourdela ξεχασε να σου πει..

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
τουλαχιστον να ειμαι λιγο αυταρκης..
πλεον νομιζω παντου σου ζαλιζουν τα αρχιδια
...το να είσαι αυτάρκης είναι προς την σωστή κατεύθυνση...
...λίγοι έχουν αυτήν την δυνατότητα...

...πλέον παντού σου ζαλίζουν τα αρχίδια...ειδικά όταν σε βλέπουν να σηκώνεις κεφάλι...και να ξεφεύγεις από τον ανταγωνιστή σου...τον οποιοδήποτε ανταγωνιστή σου..μικρό ή μεγάλο...

...στον φίλο που έγραψε για all in σε bitcoin...έχω να του πω το εξής...

...σήμερα το Ισραήλ με επίσημη δήλωση του υπουργού άμυνας ανέφερε ότι σε 2 μήνες το Ιράν θα μπορεί να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα...

...του θυμίζω ότι ο Μπάϊντεν έχει δηλώσει ότι στην θητεία του δεν θα επιτρέψει στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα...

...και να ξέρεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΙΡΑΝ...

...αν σε όλα τα παραπάνω...σκεφτείς ότι οι Αμερικανοί έφυγαν ΠΟΛΥ ΕΣΠΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...λες και κάτι φοβόντουσαν πως θα συμβεί...νομίζω ότι δεν πρέπει να έχεις master στην διπλωματία για να καταλάβεις πως θα εξελιχθεί ο ανταρτοπόλεμος ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ...

...όταν λοπόν θα ξεκινήσει το γλέντι...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ προτιμώ να έχω χρυσό...και όχι bitcoin...

stabilo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
63
Πόντοι
0
...το να είσαι αυτάρκης είναι προς την σωστή κατεύθυνση...
...λίγοι έχουν αυτήν την δυνατότητα...

...πλέον παντού σου ζαλίζουν τα αρχίδια...ειδικά όταν σε βλέπουν να σηκώνεις κεφάλι...και να ξεφεύγεις από τον ανταγωνιστή σου...τον οποιοδήποτε ανταγωνιστή σου..μικρό ή μεγάλο...

...στον φίλο που έγραψε για all in σε bitcoin...έχω να του πω το εξής...

...σήμερα το Ισραήλ με επίσημη δήλωση του υπουργού άμυνας ανέφερε ότι σε 2 μήνες το Ιράν θα μπορεί να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα...

...του θυμίζω ότι ο Μπάϊντεν έχει δηλώσει ότι στην θητεία του δεν θα επιτρέψει στο Ιράν να αποκτήσει πυρηνικά όπλα...

...και να ξέρεις ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΙΡΑΝ...

...αν σε όλα τα παραπάνω...σκεφτείς ότι οι Αμερικανοί έφυγαν ΠΟΛΥ ΕΣΠΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΨΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...λες και κάτι φοβόντουσαν πως θα συμβεί...νομίζω ότι δεν πρέπει να έχεις master στην διπλωματία για να καταλάβεις πως θα εξελιχθεί ο ανταρτοπόλεμος ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ...

...όταν λοπόν θα ξεκινήσει το γλέντι...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ προτιμώ να έχω χρυσό...και όχι bitcoin...
Πεστα ρε φιλε!!Πεστα γαμω το φελεκι μου!!θα ξυπνησουν μια μερα χωρις φραγκο οπως εγινε σε τοσες χωρες που πηρανε τα μπιτ για μπιτκοιν και την κοπανησανε για νοτια αμερικη..πχ Τουρκια 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ πηρε ο τυπος και εξαφανιστηκε!!!

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Πεστα ρε φιλε!!Πεστα γαμω το φελεκι μου!!θα ξυπνησουν μια μερα χωρις φραγκο οπως εγινε σε τοσες χωρες που πηρανε τα μπιτ για μπιτκοιν και την κοπανησανε για νοτια αμερικη..πχ Τουρκια 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ πηρε ο τυπος και εξαφανιστηκε!!!
...φίλε δεν έχει νόημα να τα πω...
...τα τελευταία 13 χρόνια το σύστημα είναι στην νιρβάνα του...δεν ξυπνάει με τίποτα...
...ασύστολο τύπωμα...ασύστολη μόχλευση...χιλιάδες πέτσινα κρύπτο...και 17 τρις ομόλογα με αρνητικές αποδόσεις!!!...

...μέχρι να σκάσει το απροσδόκητο...το αναπάντεχο...που θα τους πιάσει μοχλευμένους...και θα θελήσουν να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ να κλείσουν ένα μικρό μέρος από τις ανοικτές τους θέσεις...

...ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ...

...μεταφορικά και κυριολεκτικά...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
πχ Τουρκια 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ πηρε ο τυπος και εξαφανιστηκε!!!
Τύπε, δεν ξέρω για Τουρκία, αλλά αυτός ο Elon βλέπω να τους τα μαζεύει όλα.

Γίνεται της καριόλας και εμείς η μαρίδα ασχολούμαστε με τον κώλο της Σπυροπούλου. :confused:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
300.000 υποχρεωτικα να τα πεταξω στην αγορα?

θα ανοιγα γραφειο τελετων για λαθρομεταναστες και απορους! τρελη μπιζνα και θα πεφτει παρας απο ΕΕ και ΜΚΟ για το "ανθρωπιστικο" μας εργο....
πλακα ,πλακα αυτοι πως θαβονται? αλλη θρησκεια αλλη κουλτουρα..
κ μια κηδεια με ταφη θες 3-5 χιλιαρικα αναλογα τι θες-

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
η επένδυση με την υψηλή απόδοση είναι να αγοράσεις χαμηλά ΠΡΙΝ γίνει τουριστικό ένα μέρος και μετά να πουλήσεις ψηλά (ή να χτίσεις αν το έχεις). Έτσι έγιναν πλούσιοι πολλοί Έλληνες τις δεκαετίες 60-2000 (εξαρτάται από το μέρος).
Σήμερα δε νομίζω ελληνικό νησί να εξελιχθεί σε νέα Μύκονο, αλλά και να γινόταν αυτό πρέπει να έχεις πληροφορίες από μέσα. Είναι όπως αυτούς που αγόρασαν Μεσόγεια πριν το αεροδρόμιο επειδή είχαν τις σωστές πληροφορίες.
πολυ ωραιο ποστ, φιλε ομως γενικα περιοχες εκτος αθηνας ηταν μεχρι το 1990 απο εκει κ μετα μεσα 95 οι τιμες δεν ηταν και ευκαιρια---σαν την δεκαετια 60-70...αρχες 80...ΒΑΡΗ..ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ--ΣΠΑΤΑ-ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΚΤΛ..
ναι πριν 40 χρονια ηταν ΕΠΕΝΔΥΣΗ ηρθε και κολησε το αεροδρομιο κουτι-
το ιδιο και απο αθηνα εως τον Ωροπο καποτε ηταν free ολη η περιοχη χαλκιδα κτλ...
--
νησια ασε μυκονο.σαντορινη παρο....ακομη νησια στυλ Ιος,κυθηρα,ναξος παλι ακριβα θα βρεις...
και επειδη δεν ζουμε(ασχετα αν τα εζησα κ γω) την δεκαετια 1980...ο τουρισμος μεταβαλεται εχει ρισκο..
καποιες εποχες με εμπολεμες ζωνες οφελεισαι αλλες φορες αλλες χωρες ριχνουν τιμες κ δεν μπορεις να ακολουθεις..
το γαμησι με κορονοιο..δεν περασε περσι οι πιο πολλοι εχασαν τρομερα ποσα ειχαν κανει ολες τις παραγγελιες απο γεναρη δεν περιμεναν το καλοκαιρινο lock down με τοσους περιορισμους.
----
το πιο σιγουρο βρες ενα τροπο να πουλας ΑΕΡΑ....να μην εχεις δεσμευσεις, δανεια κτλ...
βεβαια αυτο εχει κ μικρη διαρκεια.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.013
Πόντοι
2.356
πλακα ,πλακα αυτοι πως θαβονται? αλλη θρησκεια αλλη κουλτουρα..
κ μια κηδεια με ταφη θες 3-5 χιλιαρικα αναλογα τι θες-
ερχονται τους παιρνουν συστημενα γραφεια τελετων απο την αστυνομια (κοινως οποιος τα χει καλα με τον διοικητη του εκαστοτε)

οποτε θαρρω πως χωραει μια εργολαβια στον τομεα αυτο για να εχουμε "διαφανεια" και οχι απευθειας αναθεσεις!

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
ερχονται τους παιρνουν συστημενα γραφεια τελετων απο την αστυνομια (κοινως οποιος τα χει καλα με τον διοικητη του εκαστοτε)

οποτε θαρρω πως χωραει μια εργολαβια στον τομεα αυτο για να εχουμε "διαφανεια" και οχι απευθειας αναθεσεις!
δεν το χα σκεφτει ποτε αυτο οκ σιγα μην δωσει το κρατος 5χιλιαρο...αλλα ενα 1χιλιαρικακι ανετα--
τρελη μπιζνα ρε πουστη μου, σε ολα διαβατηρια, δικηγοροι, δικαστηρια, νοικια,κετερινγκ,...μεταφορες..
καλα που δεν ειναι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom