You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που σας αρέσει να τελειώνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kavliaris leme
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 81
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Βυζαρες και στη κοιλια μετα απο δυνατο...ιεραποστολικο σφυροκοπημα!
wavemaster69
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2011
- Like
- 650
- Πόντοι
- 81
Προσωπο!
Νιωθω απιστευτα επιπεδα ηδονης και ολοκληρωσης οταν αδειαζω το φορτιο μου στο προσωπο της παρτενερ μου
Νιωθω απιστευτα επιπεδα ηδονης και ολοκληρωσης οταν αδειαζω το φορτιο μου στο προσωπο της παρτενερ μου
gc_2009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 505
- Πόντοι
- 301
Πάντα εξαρτάται από την παρτενέρ.
Δηλαδή στα ελευθέρας βοσκής ζετεμάκια, δεν τραβιέμαι ποτέ (πάντα προφυλακτικό, μην έχουμε άλλα) . Σε Ελλεινήδες εννοείται σταμούτρα και αν είναι κ λίγο ανώμαλες κατούρημα μετα, διότι είναι μόνο για ξεφτύλισμα.
Στα ιχθυοτροφείου είναι θέμα γούστου, στάσης γκόμενας κ στιγμής
Δηλαδή στα ελευθέρας βοσκής ζετεμάκια, δεν τραβιέμαι ποτέ (πάντα προφυλακτικό, μην έχουμε άλλα) . Σε Ελλεινήδες εννοείται σταμούτρα και αν είναι κ λίγο ανώμαλες κατούρημα μετα, διότι είναι μόνο για ξεφτύλισμα.
Στα ιχθυοτροφείου είναι θέμα γούστου, στάσης γκόμενας κ στιγμής
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Το creampie είναι ασυναγώνιστο και το φυσικό μέρος τελειώματος.
Όλα τα άλλα είναι μαλακίες.
Γιαυτό και οι αρχαίοι Ρωμαίοι ονόμαζαν το τελείωμα έξω από το μουνί ως coitus interuptus, δηλαδή διακεκομμένη συνουσία.
Τι θα πει διακεκομένη;
Ότι δεν παίρνεις την ίδια απόλαυση, γιατί το κόβεις.
Επίσης στην Παλαιά Διαθήκη ο Ονάν (ελληνιστή Αυνάν, ή αλλιώς Μαλάκας), τραβήχτηκε και δεν έχυσε μέσα στη γυναίκα του και γιαυτό ο Θεός τον έσφαξε.
Όλα τα άλλα είναι μαλακίες.
Γιαυτό και οι αρχαίοι Ρωμαίοι ονόμαζαν το τελείωμα έξω από το μουνί ως coitus interuptus, δηλαδή διακεκομμένη συνουσία.
Τι θα πει διακεκομένη;
Ότι δεν παίρνεις την ίδια απόλαυση, γιατί το κόβεις.
Επίσης στην Παλαιά Διαθήκη ο Ονάν (ελληνιστή Αυνάν, ή αλλιώς Μαλάκας), τραβήχτηκε και δεν έχυσε μέσα στη γυναίκα του και γιαυτό ο Θεός τον έσφαξε.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Εγω εχω χυσει σε τρελα σημεια.
Μια φορα στα μαλλια στα αυτια μια ιεροδουλη,στον αφαλο επισης ιεροδουλη,μια αλλη ιεροδουλη την ειχα βαλει να μοθ τη παιξει με τη μασχαλη και εχυσα στη μασχαλη,αλλη φορα στη πλατη επισης ειχα βαλει μια αλλη με γαμπαρες πισω απο το γονατο στη κλειδωση σε πατουσες επισης εχω χυσει οπως σε κωλοχαραδρα μουνι και στηθη.
Μια φορα στα μαλλια στα αυτια μια ιεροδουλη,στον αφαλο επισης ιεροδουλη,μια αλλη ιεροδουλη την ειχα βαλει να μοθ τη παιξει με τη μασχαλη και εχυσα στη μασχαλη,αλλη φορα στη πλατη επισης ειχα βαλει μια αλλη με γαμπαρες πισω απο το γονατο στη κλειδωση σε πατουσες επισης εχω χυσει οπως σε κωλοχαραδρα μουνι και στηθη.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Στόμα/χειλάκια, κώλο/κωλοτρυπίδα.
since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Όταν η γυναίκα είναι γλυκομούνα, τίποτα δεν ξεπερνάει την αίσθηση του μουνιού της. Αμέσως επόμενη επιλογή το στοματάκι της. Μία στο τόσο είναι ωραίο να τελειώνεις μέσα στο κωλαράκι της, έχει μία παράξενη αφιλόξενη άλλα καυλερή αίσθηση το χύσιμο στον κώλο (κώλο, μόνο σε γυναίκες με τις οποίες έχουμε σχέση και το γουστάρουν, δεν βασανίζουμε τα κορίτσια που εκδίδονται)
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Μ αρεσει επισης να χυνω στη μαπα τα δεξια τσιρακια εδω μεσα
Istioploos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
στόμα! να τα καταπίνει, να μου τον καθαρίζει και να μην πηγαίνει σταγόνα χαμένη....
Διαγραμμένο μέλος 197801
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2020
- Like
- 153
- Πόντοι
- 1
Στις βυζαρες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 310