boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ναι ε!??? και γω κάνω 2ο λογαριασμό και σου δηλώνω ότι θες!
Η κλώνα έχει εμφανιστεί σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες
Η κλώνα έχει εμφανιστεί σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες
εγώ δεν ξέρω τι λες, ξέρω τι βλέπω!
με αυτα και με τ αλλα" ανδρες εξαρτημενοι απο τη πορνεια, γυναικες αγαμια, κολλημενες με τους πρωην" οι πιο πολλοι και πολλες καβατζαρουνε τα 35-40 χωρις τη προοπτικη να κανουν οικογενεια! αυτη η χωρα χωρις παιδια θα γερναει! και ολο θα μας φορτωνουν μεταναστες!δεν τρεφω κανενα ρατσισμο η εθνικισμο, απλα θεωρω οτι το παιχνιδι εχει χαθει! γεμισαμε χειραφετιμενες και μπον βιβερ που προτειμουν να γερασουν στη μοναξια τους απ το να κανουν (ναι αυτη τη λεξη που σας πειραζει) μερικους συμβιβασμους! θα μου πεις εδω δε κανουνε παιδια σε γαλλια-γερμανια (και θα τους παρουν φαλλαγγι οι μουσουλμανοι!) ενω εχου ν διπλασιους μισθους! φτηνοτερο σουπερ μαρκετ! πολυ περισσοτερα επιδοματα! εμεις θα κανουμε η γενια των 700 ευρω! ολα του γαμου δυσκολα
τα παμε ρε πουλακι μου, ειμαι γυναίκα, υπαρκτη
και καποιοι με έχουν δει
φυσικα ειναι δικαιωμα σου να μην πιστευεις αλλα ακομη και να μην ειμαι εγω ετσι σιγουρα καποια άλλη θα ναι.
και συνεχίζεις να σφυράς αδιάφορα... αχχχ τι να σε κάνουμε :-* :-*
οκ ίσως! Τότε:
1) είσαι μπάζο (τα μπάζα είναι πιο προσγειωμένα/χαλαρά λόγω εμφάνισης)
2) είσαι μια εξαίρεση στον κανόνα...είσαι απλά μια σταγόνα στον ωκεανό, άρα μη αντιπροσωπευτικό δείγμα
γκομεναρα με τιποτα δε με λες
αλλα ειμαι η κλασικη μετρια ελληνιδα, προσγειωμένη λογω της μετριότητας μου, με βλέψεις για κατι μετριο αντιστοιχο της μετριότητας μου.
κι αν δεν ειμαι εγω ετσι σιγουρα ειναι πολλες....
δεν ξερω αν εσυ εισαι κατι εξαιρετικο απο εμφανιση αλλα υποπτεύομαι πως οι περισσοτεροι με τους οποιους συνομιλώ είναι οι μεσοι έλληνες.
οι μεσοι έλληνες έχουν μεσες προσδοκιες ή ονειρεύονται ακυτταριτιδωτες?
αλλα ειμαι η κλασικη μετρια ελληνιδα, προσγειωμένη λογω της μετριότητας μου, με βλέψεις για κατι μετριο αντιστοιχο της μετριότητας μου.
δεν ξερω αν εσυ εισαι κατι εξαιρετικο απο εμφανιση αλλα υποπτεύομαι πως οι περισσοτεροι με τους οποιους συνομιλώ είναι οι μεσοι έλληνες.
τι έχεις κατά νου???
να σου δίνουμε στοργή και προδέρμ :-* :-*
Oταν κανετε το φορουμ τσατ ομως; ;)Μπόμπααα βαριέμαι το τσατ >
Oταν κανετε το φορουμ τσατ ομως; ;)
Έχει πιο πολύ ενδιαφέρον
προσπάθησε...αλλά είμαι μεγάλο τομάρι!!!!