Νέα

Που πήγαν όλοι οι άνδρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα macnamara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 833
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

Συνημμένα

• ecstasy-tabs.jpg
    ecstasy-tabs.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
Κλώνε, άνοιξε τα στραβουλάκια σου!

Δεν είστε όλες ίδιες.

This is not hate-talk.

Η σύντροφος του, κουκλάρα, με κορμί μοντέλου και καμπύλες Jessica Rabbit, είτε μοντέλο είτε μεγαλοστέλεχος κι εκείνη, που κρατούσε όμως σπίτι μια χαρά και ήταν πουτάνα στο κρεββάτι και κυρία στην κενωνία, και μια χαρά αν προέκυπτε θα γινόταν η νοικοκυρά η σωστή που θα μεγαλώσει τα παιδάκια του άντρα του σωστού του πρόστυχου.

Οι άντρες ψάχνουν alpha-females

Πάρα πολλοί άντρες είναι μαλάκες, άσχετοι και κρετίνοι

Οι περισσότεροι από αυτούς προσεγγίζουν τις γυναίκες με ατάκες του τύπου “μωρό μου μαζί θα σπάσουμε πολλούς σουμιέδες απόψε

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γιατί? το ποιές πουτάνες θα γαμήσουμε, όταν γύρω μας κυκλοφορούν μαλακισμένες Ελλεεινίδες δεν είναι σοβαρό θέμα? :rockon: :rockon: :rockon:
ε..χμμμ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τουλάχιστον, όταν πιάνουμε ένα σοβαρό θέμα, δεν το κάνουμε κώλος, όπως εσείς...
δε χρειαζεται...ειναι κωλος εξ αρχης...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
my job here is done...

πολύ μιζέρια, φτώχεια, ασχήμια και ποδαρίλα (το μικρό ύψος)

παίξτε μόνες σας

ρε παιδια οταν λετε Ε εγω καταλαβαινω αυτο...

ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οι περισσότεροι από αυτούς προσεγγίζουν τις γυναίκες με ατάκες του τύπου “μωρό μου μαζί θα σπάσουμε πολλούς σουμιέδες απόψε
Πες μου οτι δεν ολοκληρωθηκες σαν γυναικα τωρα !  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν είστε όλες ίδιες.

This is not hate-talk.

Η σύντροφος του, κουκλάρα, με κορμί μοντέλου και καμπύλες Jessica Rabbit, είτε μοντέλο είτε μεγαλοστέλεχος κι εκείνη, που κρατούσε όμως σπίτι μια χαρά και ήταν πουτάνα στο κρεββάτι και κυρία στην κενωνία, και μια χαρά αν προέκυπτε θα γινόταν η νοικοκυρά η σωστή που θα μεγαλώσει τα παιδάκια του άντρα του σωστού του πρόστυχου.

εννοειται ότι αυτο είναι επισης μια επιλεκτική ανάγνωση!!!

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είστε όλες ίδιες.

This is not hate-talk.

Άμα μιλάω εγώ για IQ -120...

boobmaniac

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
6
εννοειται ότι αυτο είναι επισης μια επιλεκτική ανάγνωση!!!

Σώώώπα! Αυτό είναι ο ορισμός της επιλεκτικής ανάγνωσης. Και αν εγώ παρέθεσα ένα απόσπασμα (συνεχόμενο, όχι σκόρπιες φράσεις), το έκανα για να δεις ακριβώς το πώς το βλέπουμε από τη δική μας οπτική, και για ποιο λόγο λέμε να προσγειωθείτε, επειδή είτε όντως έχεις IQ -120 είτε επειδή το παίζεις..

Επισκέπτης
Σώώώπα! Αυτό είναι ο ορισμός της επιλεκτικής ανάγνωσης. Και αν εγώ παρέθεσα ένα απόσπασμα (συνεχόμενο, όχι σκόρπιες φράσεις), το έκανα για να δεις ακριβώς το πώς το βλέπουμε από τη δική μας οπτική, και για ποιο λόγο λέμε να προσγειωθείτε, επειδή είτε όντως έχεις IQ -120 είτε επειδή το παίζεις..

Η διαφωνίας μας εγκειται μονο στη ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ

Κατα τα άλλα δεν διαφωνω στο να προσγειωθουν όσες χρειάζεται και λογικευτουν όσοι πρεπει να λογικευτυν

Εγω ξεκινάω και λεω: Υπαρχουν ελλεινιδες έτσι οπως τις περιγραφετε(όχι όλες όμως)

εσυ τι λες? Μαλακες άντρες υπαρχουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom