loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μωρή παρτάλω! Πάλι μέσα τέτοια ώρα????
τωρα θα εβγαινα...
μη με δει ο αντρας να σουλατσαρω στα μπουρδελα...
μωρή παρτάλω! Πάλι μέσα τέτοια ώρα????
χμ....πόσο κοντή?
για κάθε ψηφίο μετά τα 7 (καταθέσεις) μπορείς να έχεις 5 πόντους κάτω από 1.75
περνάς?
ενω εσεις...
μονο σοβαρα θεματα πιανετε...
Τουλάχιστον, όταν πιάνουμε ένα σοβαρό θέμα, δεν το κάνουμε κώλος, όπως εσείς...ενω εσεις...
μονο σοβαρα θεματα πιανετε...
Α, τα Ε μετα το γαμο.....
μη με περασεις και για ευκολη.......
δεν πειραζειχαμένη από τα αποδυτήρια...
Κλώνε, άνοιξε τα στραβουλάκια σου!
ε..χμμμ...γιατί? το ποιές πουτάνες θα γαμήσουμε, όταν γύρω μας κυκλοφορούν μαλακισμένες Ελλεεινίδες δεν είναι σοβαρό θέμα?
δε χρειαζεται...ειναι κωλος εξ αρχης...Τουλάχιστον, όταν πιάνουμε ένα σοβαρό θέμα, δεν το κάνουμε κώλος, όπως εσείς...
ρε παιδια οταν λετε Ε εγω καταλαβαινω αυτο...
Πες μου οτι δεν ολοκληρωθηκες σαν γυναικα τωρα !Οι περισσότεροι από αυτούς προσεγγίζουν τις γυναίκες με ατάκες του τύπου “μωρό μου μαζί θα σπάσουμε πολλούς σουμιέδες απόψε
Δεν είστε όλες ίδιες.
This is not hate-talk.
Η σύντροφος του, κουκλάρα, με κορμί μοντέλου και καμπύλες Jessica Rabbit, είτε μοντέλο είτε μεγαλοστέλεχος κι εκείνη, που κρατούσε όμως σπίτι μια χαρά και ήταν πουτάνα στο κρεββάτι και κυρία στην κενωνία, και μια χαρά αν προέκυπτε θα γινόταν η νοικοκυρά η σωστή που θα μεγαλώσει τα παιδάκια του άντρα του σωστού του πρόστυχου.
Οι άντρες ψάχνουν alpha-females
Πάρα πολλοί άντρες είναι μαλάκες, άσχετοι και κρετίνοι
Οι περισσότεροι από αυτούς προσεγγίζουν τις γυναίκες με ατάκες του τύπου “μωρό μου μαζί θα σπάσουμε πολλούς σουμιέδες απόψε
πολύ μιζέρια, φτώχεια, ασχήμια και ποδαρίλα (το μικρό ύψος)
τι ειναι αυτο?
Δεν είστε όλες ίδιες.
This is not hate-talk.
Η σύντροφος του, κουκλάρα, με κορμί μοντέλου και καμπύλες Jessica Rabbit, είτε μοντέλο είτε μεγαλοστέλεχος κι εκείνη, που κρατούσε όμως σπίτι μια χαρά και ήταν πουτάνα στο κρεββάτι και κυρία στην κενωνία, και μια χαρά αν προέκυπτε θα γινόταν η νοικοκυρά η σωστή που θα μεγαλώσει τα παιδάκια του άντρα του σωστού του πρόστυχου.
Οι άντρες ψάχνουν alpha-females
Πάρα πολλοί άντρες είναι μαλάκες, άσχετοι και κρετίνοι
Οι περισσότεροι από αυτούς προσεγγίζουν τις γυναίκες με ατάκες του τύπου “μωρό μου μαζί θα σπάσουμε πολλούς σουμιέδες απόψε
Άμα μιλάω εγώ για IQ -120...
Άμα μιλάω εγώ για IQ -120...
εννοειται ότι αυτο είναι επισης μια επιλεκτική ανάγνωση!!!
Σώώώπα! Αυτό είναι ο ορισμός της επιλεκτικής ανάγνωσης. Και αν εγώ παρέθεσα ένα απόσπασμα (συνεχόμενο, όχι σκόρπιες φράσεις), το έκανα για να δεις ακριβώς το πώς το βλέπουμε από τη δική μας οπτική, και για ποιο λόγο λέμε να προσγειωθείτε, επειδή είτε όντως έχεις IQ -120 είτε επειδή το παίζεις..