Νέα

Πού πήγαν οι παλιοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.490
Πόντοι
2.846

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.490
Πόντοι
2.846
Δεν γινεται αυτο το site, χωρις το Δημητρακη29.
περιέργως συμφωνώ μαζί σου :confused:
δημητράκης, κμαν (ορίτζιναλ), βαντάμ ορίτζιναλ, whois, μουνοβαγόνης και λοιποί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.240
Πόντοι
6.765
Νταξ, είχαμε και παλιά καλημεράκηδες πχ. Αλέξανδρος χασοδίκης
Ναι αλλά προμότορες και αγαπούληδες είμαστε φουλ πλέον.
Εντωμεταξύ κλείνουν και τα προφίλ γιατί έχουν 10.000 μηνύματα ίδια .

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.021
Πόντοι
1.346
ΨΨ @argyrotoxos @athinaios44 τουλάχιστον προλάβατε και διαβάσατε τη φάση με το Γάτο. Πήγε κάδο βέβαια, αλλά εγώ δεν πάω κάδο γενικώς, ξεπεράσαμε τα 31 χιλιάδες δεδομένα και ο αγώνας θα δικαιωθεί κάποια στιγμή.
Ο Γάτος είπε το εξής μεταφορικά: Αφεντικό εγώ βρήκα μικρούλα, βρες κι εσύ, μην χασομεράς άλλο...
Η ζωή κι ο αγώνας είναι έξω στην πράξη κι όχι εδώ μέσα. Πάρτε τις αποφάσεις σας επιτέλους, θέσατε στόχους ρεαλιστικούς, εγώ όπως έγραψα και στην 1η σελίδα του νήματος δεν είμαι αυτός που ήμουν κάποτε.
Δεν χρειάζεται να απαντήσετε - γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω, πράξτε τα δέοντα για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος.

Συνημμένα

• image2.jpg
    image2.jpg
    115,1 KB · Εμφανίσεις: 7
Τελευταία τροποποίηση:

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
180
Πόντοι
0
ΨΨ @argyrotoxos @athinaios44 τουλάχιστον προλάβατε και διαβάσατε τη φάση με το Γάτο.
Ο Γάτος είπε το εξής μεταφορικά: Αφεντικό εγώ βρήκα μικρούλα, βρες κι εσύ, μην χασομεράς άλλο...
Η ζωή κι ο αγώνας είναι έξω στην πράξη κι όχι εδώ μέσα. Πάρτε τις αποφάσεις σας επιτέλους, θέσατε στόχους ρεαλιστικούς, εγώ όπως έγραψα και στην 1η σελίδα του νήματος δεν είμαι αυτός που ήμουν κάποτε.
Δεν χρειάζεται να απαντήσετε - γιατί δεν πρόκειται να απαντήσω, πράξτε τα δέοντα για το υπόλοιπο της ζωής σας.
Καλά Χριστούγεννα και με το καλό ο νέος χρόνος.
Γιατί έσβησες το νημα με τον γάτο ρε φιλε;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.998
Πόντοι
13.636
Εγω ειμαι μελος απο το 2005, οταν καποιοι απο εδω μεσα ηταν ακομα υπο σκεψη:2funny:
Δέκα εννιά χρόνια μέλος και έχεις πάρει δέκα εννιά Like!!!!
Τεράστια η επιτυχία σου!!!
:rockon::rockon::rockon:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.832
Πόντοι
3.246
Εγω ειμαι μελος απο το 2005, οταν καποιοι απο εδω μεσα ηταν ακομα υπο σκεψη:2funny:
Και που εισουν τι καταλαβες ? παρατηρητης εισουν με προφιλ ενα σκαλι πιο πανω απο επισκεπτης

Μελος απο 2005 με μηδενικη προσφορα καλη φαση :tooth:

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
180
Πόντοι
0
Είχαν μαζευτεί πολλοί κλώνοι πλύστρα:2funny::2funny:
Κριμα ρε γαμωτο και ίσως να υπήρχε ενας καλος επαγγελματιας στρωματέμπορας (προσοχή όχι σωματεμπορας) που να ηθελε να του δωρήσει κανένα καλο στρωμα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
2.356
και εσυ εδω μεσα ομως με τη σκεψεις σου πρεπει να εμεινες γιατι ξερω επισκεπτες πιο δραστηριους!!!

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.829
Πόντοι
12.056
Κριμα ρε γαμωτο και ίσως να υπήρχε ενας καλος επαγγελματιας στρωματέμπορας (προσοχή όχι σωματεμπορας) που να ηθελε να του δωρήσει κανένα καλο στρωμα
Πολύ ευφιες . @Manos Gousgounis - @Peptesla πήγαινε να πλύνεις καμιά κιλότα να ρωτήσω την Μαρία να μου πει αν τουλάχιστον έκανες καλή δουλειά θα σου χρειαστεί η δουλειά

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
180
Πόντοι
0
Πολύ ευφιες . @Manos Gousgounis - @Peptesla πήγαινε να πλύνεις καμιά κιλότα να ρωτήσω την Μαρία να μου πει αν τουλάχιστον έκανες καλή δουλειά θα σου χρειαστεί η δουλειά
Στον ύπνο σου με βλέπεις λεβέντη μου;;
Α ρε Πολυζωη ή ΤassosKaripidis, σου έχω ξαναπει, μην με ενοχλεις για να μην ασχολουμε με σενα, άλλωστε μου εισαι συμπαθης ρε κακομοιρη.
Εγω εχω δουλεια και μαλιστα πολυ καλη, εσυ κοιτα να πληρωνεις τα νοικια του μαγαζιου για να μην σε διωξουν παλι οι ιδιοκτητες.
Το φουρνακι μικροκυμάτων το πουλησες; Εχω να σου στειλω εναν πελατη. Θα πληρωσεις ετσι μισο ραντεβου με την μπουρδελιαρα.

ΥΓ. Ποια ειναι η Μαρία ρε; Μήπως ειναι μια ουκρανή που ειχε ξεκινησει απο το μαμπα με αυτο το ονομα και μετα την μανατζαριζες αλλα στο τελος σε εκλασε και πηδιοτανε με ολους τους αλλους εκτος απο σενα;.

Τελευταία τροποποίηση:

Wolf21

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
4
Like
635
Πόντοι
81
Δέκα εννιά χρόνια μέλος και έχεις πάρει δέκα εννιά Like!!!!
Τεράστια η επιτυχία σου!!!
:rockon::rockon::rockon:
Και δεν έχει γράψει ούτε μία κριτική...Πολλοί είναι αυτοί που ή δεν πηγαίνουν σε πουτάνες ή αν πηγαίνουν δε γράφουν κριτικές...Να σωθεί κανείς από φόλες...Αυτοί που δεν πηγαίνουν σε πουτάνες,συνήθως,κάνουν πουτάνα όλα τα θέματα...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.194
Πόντοι
2.356
Ποιους να πρωτοθυμηθεις και ποιες κοντρες να σχολιασει κανεις ?
Πορνοπαπος, Πιτσιλιστης, Αρκανς απο το 1 ως 60 τοσο, Περσονας, Εκτωρ Λοπεζ, Πλεσουργκιβερ, Αλεκος 1,2,3, Πικερ, Λακης33 (αυτος ακομα εδω ειναι), Φρατσεσκο, Τζωννη64, Πουσι βαγκον, Βελβη, Εριναλ και αλλοι που δεν μου ερχονται τωρα. Μπορω να πω οτι ζησαμε ιστορικες στιγμες.
Ως Επισκέπτης, θυμάμαι κι εγώ κάποια απ' αυτά τα ονόματα. Γούσταρα να διαβάζω στα Πολιτικά κάποιον str8 μ' ένα νούμερο δίπλα. Είχε γνώσεις και συγκροτημένη σκέψη. Όπως και voltaire πάλι με κάποιο νούμερο που δε θυμάμαι τώρα.

Pitsilistis μορφή, θυμάμαι Chevalier επίσης, vothros και γενικώς απ' όλα είχε ο μπαξές. :2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.829
Πόντοι
12.056
Στον ύπνο σου με βλέπεις λεβέντη μου;;
Α ρε Πολυζωη ή ΤassosKaripidis, σου έχω ξαναπει, μην με ενοχλεις για να μην ασχολουμε με σενα, άλλωστε μου εισαι συμπαθης ρε κακομοιρη.
Εγω εχω δουλεια και μαλιστα πολυ καλη, εσυ κοιτα να πληρωνεις τα νοικια του μαγαζιου για να μην σε διωξουν παλι οι ιδιοκτητες.
Το φουρνακι μικροκυμάτων το πουλησες; Εχω να σου στειλω εναν πελατη. Θα πληρωσεις ετσι μισο ραντεβου με την μπουρδελιαρα.

ΥΓ. Ποια ειναι η Μαρία ρε; Μήπως ειναι μια ουκρανή που ειχε ξεκινησει απο το μαμπα με αυτο το ονομα και μετα την μανατζαριζες αλλα στο τελος σε εκλασε και πηδιοτανε με ολους τους αλλους εκτος απο σενα;.
Όχι η Ουκρανή που στέλνεις γυμνές φωτογραφίες της ξέρεις εσύ...... Ετοιμάσου για τρελό ξεφάντωμα πλυστρα σκεφτομαι αν θελεις και εσυ να εισαι η επομενη που θα μανατζαρω :2funny::2funny::2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
180
Πόντοι
0
Όχι η Ουκρανή που στέλνεις γυμνές φωτογραφίες της ξέρεις εσύ...... Ετοιμάσου για τρελό ξεφάντωμα πλυστρα σκεφτομαι αν θελεις και εσυ να εισαι η επομενη που θα μανατζαρω :2funny::2funny::2funny:
:2funny::2funny::2funny:
Έχεις μεγάλη πλάκα.
Φωτογραφίες γυμνές και βιντεάκια μόνο εσυ στελνεις δεξια κι αριστερά ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ή τη ΦΩΝΗ των γυναικων.
Τραβα να πουλησεις τα υπαρχοντα σου μπας και βγαλεις το μηνα κι ασε τις μαγκιες.

Α, και που σαι;
Μπας και ξέρεις ποιος είναι το "μοντελο" στην παρακατω αγγελια;;

:headbang::headbang::headbang:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.829
Πόντοι
12.056
:2funny::2funny::2funny:
Έχεις μεγάλη πλάκα.
Φωτογραφίες γυμνές και βιντεάκια μόνο εσυ στελνεις δεξια κι αριστερά ΜΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ή τη ΦΩΝΗ των γυναικων.
Τραβα να πουλησεις τα υπαρχοντα σου μπας και βγαλεις το μηνα κι ασε τις μαγκιες.

Α, και που σαι;
Μπας και ξέρεις ποιος είναι το "μοντελο" στην παρακατω αγγελια;;

:headbang::headbang::headbang:
xaζουλη εγω βγαζω φωτο απο επαγγελματιες
ΕΣΥ ?????????
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
μαρ6.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: acab3

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
180
Πόντοι
0
Και κάτι άλλο ρε Τ(σ)α(τ)σουλη, επειδή ξέρω τι λέρα είσαι, σε δούλευα ψιλό γαζί. Όλες οι φωτο που σου εστειλα κάποτε, ήταν αλιευμένες απο το διαδικτυο, οπότε πηγαινε να αλλαξεις βρακι γιατι η βρωμα σου έφτασε ως το Λαγονησι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom