gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.422
- Πόντοι
- 4.027
Ρε μαν ούτε εγώ το ήξερα αλλά τώρα που το έμαθα δεν θυμάμαι το αρχικό μνμ σου για να καταλάβω τι εννοούσες!!δεν έμαθε ότι η παράθεση quote = κογιότ.
Ρε μαν ούτε εγώ το ήξερα αλλά τώρα που το έμαθα δεν θυμάμαι το αρχικό μνμ σου για να καταλάβω τι εννοούσες!!δεν έμαθε ότι η παράθεση quote = κογιότ.
Για τους παλιούς δεν ξέρω. Αλλά εσύ ψάχνεσαι να σπαράξεις μέρα με τη μέρα στην αρρώστια, τη μιζέρια και την γκαντεμιά.
Κοίτα μην σε παραλάβουν τα πνεύματα, επειδή πολύ μου τρίβεσαι με τις κακοηθιούλες σου και τα πανηλίθια αστειάκια σου από νήμα σε νήμα.
καλά μην παίρνεις κι όρκο για τον περιορισμό κινήσεων...οι παλαι ποτε 30αρηδες ειναι τωρα 50+ συνηθως παντρεμενοι. Επομενως εχουν πιο πολυ αναγκη το σαη απο τους νεωτερους γιατι εχουν περιορισμενες δυνατοτητες κινησεων
Το ενδεχόμενο να έκαναν μια σοβαρή σχέση,να παντρεύτηκαν,να έκαναν παιδιά ή στη τελική απλά να βαρέθηκαν και να το παράτησαν δε παίζει ε?Εγώ που είμαι μόνο κάτι μήνες εδώ, δεν μπορώ να ξέρω ποιοι ήταν οι παλιοί.
Απλά υποθέτω, ότι σε κάποιους είτε δεν τους κάνει κούκου το πουλί τους, είτε τους προέκυψαν άλλα προβλήματα υγείας, είτε πετούσαν λεφτά από το παράθυρο και ξοφλήσαν, είτε βρήκαν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους.
Όλα κάνουν τον κύκλο τους.
Το ενδεχόμενο να έκαναν μια σοβαρή σχέση,να παντρεύτηκαν,να έκαναν παιδιά ή στη τελική απλά να βαρέθηκαν και να το παράτησαν δε παίζει ε?
Μα οι περισσότεροι αφου τα κάναμε όλα αυτά στραφηκαμε εδώ. Πιο πριν είμασταν ρομαντικοί. Άσε που βγαίναμε έξω για γκόμενες αντί να καθόμαστε στην οθόνη...Φυσικά και παίζει.
Γράφω εξάλλου στο κείμενο που παρέθεσες, «..είτε βρήκαν κάτι καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους.»
οι κλωνοι κατεστρεψαν το φορουμ πιστευωΦταίνε οι μοντς του σαιτ παιδες μην Το ψάχνεται.
Οταν μπαναρεις τα μελη που κρατανε το σαιτ ζωντανο οπως γινόταν παλια απο εκει και περα τι θα πει καποιος εδω μεσα?
Αν δεν γινει η κόντρα το ραντεβού ξυλου το μπινελίκι και τα συναφη φτανουμε σε σημείο να λεμε πως εγινε το σαιτ που πηγαν τα μελη γιατί μοιαζει με μαρι κλαιρ και ειναι γεματο αγαπουλιδες και προμοτορες.
Να πω μελη που αν δεν μπαναρονταν θα ηταν ζωντανό το σάιτ pussy μπαρμπαπηδουλας,Τόνυ,px75 taken,Johnny 64 και πολλοι αλλοι
Αυτό. Κι εγώ κάποιες φορές σκέφτομαι λέω να γράψω κάτι τώρα ποιος θα το πάρει στραβά και θα γίνει μπάχαλο χαχαχα.Eίμαι στο site απο το 2010...καποια στιγμη ξενερωσα πολυ απ την εριστικη συμπεριφορα καποιων εδω μεσα .Μελη τυπου σπονσορες σε γραφεια,ξερολες ,που εκαναν και κανουν μπουλιγκ με τη συμπεριφορα τους..Αυτοι θα κλεισουνε το μαγαζι...Αυτα απο μενα..
Οντως ήταν μορφάρα ο Απόλυτος.Έφυγε τύπε, έτσι έμαθα .....
Φταίνε οι μοντς του σαιτ παιδες μην Το ψάχνεται.
Οταν μπαναρεις τα μελη που κρατανε το σαιτ ζωντανο οπως γινόταν παλια απο εκει και περα τι θα πει καποιος εδω μεσα?
Αν δεν γινει η κόντρα το ραντεβού ξυλου το μπινελίκι και τα συναφη φτανουμε σε σημείο να λεμε πως εγινε το σαιτ που πηγαν τα μελη γιατί μοιαζει με μαρι κλαιρ και ειναι γεματο αγαπουλιδες και προμοτορες.
Να πω μελη που αν δεν μπαναρονταν θα ηταν ζωντανό το σάιτ pussy μπαρμπαπηδουλας,Τόνυ,px75 taken,Johnny 64 και πολλοι αλλοι