Νέα

Πού πήγαν οι παλιοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
παλι καλα που δεν με φορτωσες και με τιποτα ορφανα να βγαλω πολυτεκνων:confused:

Αυτό ετοιμαζόμουν να πράξω, αλλά μπήκε αυτός ο γρουσουζλαμάς ο Κάϊζερ Μπλίζας και τα τίναξε όλα στον αέρα. :confused:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.402
Πόντοι
26.096
Με κάτι τις παραπάνω δύναμαι να σας εφοδιάσω πινακίδες Διπλωματικού Σώματος. :coffee:
Στο Μενίδι παράγουμε όποιες πινακίδες θέλετε.
Ακομη και πινακίδες κυκλοφορίας NASA.

Πείστε τον εσείς να αγοράσει την σαραπατράκα και εμείς εδώ είμαστε. Δίπλα σας!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.005
Πόντοι
2.606
πλουσιε αλλα τσιγκουνη διαδικτυακε μου φιλε ειπα ΑΣΠΙΛΟ και ΑΜΟΛΥΝΤΟ
και αργοστροφο να συμπληρωσω εκανε να αλλαξει αβαταρ 4 μερες και 98 προσπαθειες και τελικα το αλλαξε αλλος με ιζιντεσκ θελω το ακαου να στοφαρει σαν γιαμαχα ερ ντι τριαμισι

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.584
Πόντοι
4.027

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Κάποιοι σίγουρα θα παρακολουθούν ακόμα το σαητ ειτε ως επισκεπτες ειτε με αλλο νικ, χωρις να εχουν ενεργο ρολο οπως οταν ηταν στα ντουζενια τους. Με τα χρονια λιγο πολυ σου φευγει η τρελα, ψιλοξενερωνεις, βαριεσαι τις ιδιες και τις ιδιες παπαριες, σοβαρευεσαι, την βλεπεις αλλιως. Είναι και περιεργες εποχες. Όταν μαλιστα παντρευεσαι και κανεις παιδια, δεν μπορεις να εισαι ολη μερα να βαρας σα τον μανιακο πληκτρα εδω μεσα -οπως καποτε... Τα πρώτα 10 χρονια του μπουρδελακομ ηταν πολυ δυνατα, με αποκορυφωμα την πενταετια 2008-2013. Πολλες μεγαλες μορφες. Πολυ γέλιο, "δυνατες πενες" και μαχες επι μαχων σε ολα τα επιπεδα. Καποιοι απο αυτους μπορει να μην ζουν κιολας. Για ολους τους αλλους να ειναι καλα εκει που ειναι.

(Για τα μπαναρισματα που αναφερθηκαν παραπανω, συμφωνω οτι επαιξαν το ρολο τους και οτι καποια "ζωηρα" νικ ισως ξενερωσαν και δεν ξαναμπηκαν)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
οι παλαι ποτε 30αρηδες ειναι τωρα 50+ συνηθως παντρεμενοι. Επομενως εχουν πιο πολυ αναγκη το σαη απο τους νεωτερους γιατι εχουν περιορισμενες δυνατοτητες κινησεων :confused:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
Σωστός κι ο μούτσος από επάνω, όντως θα μπαίνουν και κάμποσοι με κλώνους, αλλά και να ήθελα να φτιάξω δεν παίζει :confused:
Γράφοντας ΓΚΡ ή κογιότ - το έμαθες @Odin_ τι σημαίνει - ε δεν κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ποιος είναι :rolleyes: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
18
Like
1.216
Πόντοι
6.765
οι παλαι ποτε 30αρηδες ειναι τωρα 50+ συνηθως παντρεμενοι. Επομενως εχουν πιο πολυ αναγκη το σαη απο τους νεωτερους γιατι εχουν περιορισμενες δυνατοτητες κινησεων :confused:
Σωστός τύπε , σε λίγες μέρες πατάω τα 50 και ανεβάζω στροφές .

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.274
Πόντοι
11.146
Σωστός κι ο μούτσος από επάνω, όντως θα μπαίνουν και κάμποσοι με κλώνους, αλλά και να ήθελα να φτιάξω δεν παίζει :confused:
Γράφοντας ΓΚΡ ή κογιότ - το έμαθες @Odin_ τι σημαίνει - ε δεν κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ποιος είναι :rolleyes: :2funny:
....ντουντα μου σ'εχασα!!! Ποιος κανει μπαμ απο χιλιομετρα ποιος ειναι :think::think::think:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.904
Πόντοι
1.346
ΨΨ @Lady Alexia για μάζεψέ τον, ακόμη δεν έμαθε ότι η παράθεση quote = κογιότ.
Πριν λίγο ξύπνησα και σκεφτόμουν τη Λαίδη, γκαφ€ς δεν παίζει τέτοια ώρα, θα γίνω φάντασμα μετά...
Το bou λοιπόν είναι μέσο για αναζήτηση νεανικών κορασίδων ώστε να έχουμε περισσότερη ενέργεια οι άνω των 50 όπως ο γράφων.
Εξαφανιζόλ για χωριάτικο ντους σκωτσέζικο δεν παίζει :confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Εγώ γύρω στο 2007 το ανακάλυψα!!
Ως επισκέπτης πρόλαβα Απόλυτο αρσενικό, Lagonisian, μπουζόκλειδο κλπ Ακόμα το bou ήταν. gr. Μετά είχαν συλλάβει το διαχειριστή, έγινε. tv μέχρι που έγινε.Com . Κάποια κόμπλα είχε γίνει με κάποια μέλη κι έφυγαν κι έφτιαξαν τους απέναντι;;;; δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω πάντως έφυγαν πολλά παλιά μέλη!!!
Μην ξεχνάμε ότι πολλοί είναι ακόμα εδώ με διαφορετικά προφίλ αλλά και με τα κλωνάρια τους!!!
Ποιοι είναι οι απέναντι???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η κορυφαία απώλεια το Απόλυτο Αρσενικό και μετά ο Δημητρακης29

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
149
Like
26.820
Πόντοι
31.348
Εγώ γύρω στο 2007 το ανακάλυψα!!
Ως επισκέπτης πρόλαβα Απόλυτο αρσενικό, Lagonisian, μπουζόκλειδο κλπ Ακόμα το bou ήταν. gr. Μετά είχαν συλλάβει το διαχειριστή, έγινε. tv μέχρι που έγινε.Com . Κάποια κόμπλα είχε γίνει με κάποια μέλη κι έφυγαν κι έφτιαξαν τους απέναντι;;;; δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω πάντως έφυγαν πολλά παλιά μέλη!!!
Μην ξεχνάμε ότι πολλοί είναι ακόμα εδώ με διαφορετικά προφίλ αλλά και με τα κλωνάρια τους!!!
ο λαγός είναι μάγκας
από τους λίγους

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
αιμα θα σε πηγαιναν οι παλιοι :coffee:

Για τους παλιούς δεν ξέρω. Αλλά εσύ ψάχνεσαι να σπαράξεις μέρα με τη μέρα στην αρρώστια, τη μιζέρια και την γκαντεμιά.

Κοίτα μην σε παραλάβουν τα πνεύματα, επειδή πολύ μου τρίβεσαι με τις κακοηθιούλες σου και τα πανηλίθια αστειάκια σου από νήμα σε νήμα.

:2funny::cool2:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Ποιοι είναι οι απέναντι???