Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
το ακαου ανηκει σε ικε αμφιβολου ιδιοκτησιακου καθεστωτος θα μπλεξεις
Δηλαδή ?
Γίνε σαφής.
Έχει σχάρα για γουρουνοπούλα ?
το ακαου ανηκει σε ικε αμφιβολου ιδιοκτησιακου καθεστωτος θα μπλεξεις
παλι καλα που δεν με φορτωσες και με τιποτα ορφανα να βγαλω πολυτεκνων
πλουσιε αλλα τσιγκουνη διαδικτυακε μου φιλε ειπα ΑΣΠΙΛΟ και ΑΜΟΛΥΝΤΟεχει λαικ σε τσοντοσινεμαδες φωτο ντικ πικ μελων τραβελια με προσοντα δεν το θελουμε
Στο Μενίδι παράγουμε όποιες πινακίδες θέλετε.Με κάτι τις παραπάνω δύναμαι να σας εφοδιάσω πινακίδες Διπλωματικού Σώματος.
η εταιρεια που εχει το ακαου εχει εδρα στην καλαματα δεν χρειαζεται σχαραΔηλαδή ?
Γίνε σαφής.
Έχει σχάρα για γουρουνοπούλα ?
και αργοστροφο να συμπληρωσω εκανε να αλλαξει αβαταρ 4 μερες και 98 προσπαθειες και τελικα το αλλαξε αλλος με ιζιντεσκ θελω το ακαου να στοφαρει σαν γιαμαχα ερ ντι τριαμισιπλουσιε αλλα τσιγκουνη διαδικτυακε μου φιλε ειπα ΑΣΠΙΛΟ και ΑΜΟΛΥΝΤΟ
Δεν έγινε tag, μπορεί να τη γλιτώσουμε...Τώρα τι την αναφέρατε? Τι θετε,να έρθει κ εδω μεσα να μας τα ζαλισει? Έχει πάρει παγανιά όλα τα νηματα.
Καλα στο τελευταίο διαγωνισμό τα ειχες κανει σκατα.
Έδινες έπαιρνες και εβγαζες τον πουσυ μίστερ
Τροχαίο τύπε ....εκοιμηθην τυπε?
Σωστός τύπε , σε λίγες μέρες πατάω τα 50 και ανεβάζω στροφές .οι παλαι ποτε 30αρηδες ειναι τωρα 50+ συνηθως παντρεμενοι. Επομενως εχουν πιο πολυ αναγκη το σαη απο τους νεωτερους γιατι εχουν περιορισμενες δυνατοτητες κινησεων
....ντουντα μου σ'εχασα!!! Ποιος κανει μπαμ απο χιλιομετρα ποιος ειναιΣωστός κι ο μούτσος από επάνω, όντως θα μπαίνουν και κάμποσοι με κλώνους, αλλά και να ήθελα να φτιάξω δεν παίζει
Γράφοντας ΓΚΡ ή κογιότ - το έμαθες @Odin_ τι σημαίνει - ε δεν κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ποιος είναι
Ποιοι είναι οι απέναντι???Εγώ γύρω στο 2007 το ανακάλυψα!!
Ως επισκέπτης πρόλαβα Απόλυτο αρσενικό, Lagonisian, μπουζόκλειδο κλπ Ακόμα το bou ήταν. gr. Μετά είχαν συλλάβει το διαχειριστή, έγινε. tv μέχρι που έγινε.Com . Κάποια κόμπλα είχε γίνει με κάποια μέλη κι έφυγαν κι έφτιαξαν τους απέναντι;;;; δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω πάντως έφυγαν πολλά παλιά μέλη!!!
Μην ξεχνάμε ότι πολλοί είναι ακόμα εδώ με διαφορετικά προφίλ αλλά και με τα κλωνάρια τους!!!
ο λαγός είναι μάγκαςΕγώ γύρω στο 2007 το ανακάλυψα!!
Ως επισκέπτης πρόλαβα Απόλυτο αρσενικό, Lagonisian, μπουζόκλειδο κλπ Ακόμα το bou ήταν. gr. Μετά είχαν συλλάβει το διαχειριστή, έγινε. tv μέχρι που έγινε.Com . Κάποια κόμπλα είχε γίνει με κάποια μέλη κι έφυγαν κι έφτιαξαν τους απέναντι;;;; δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω πάντως έφυγαν πολλά παλιά μέλη!!!
Μην ξεχνάμε ότι πολλοί είναι ακόμα εδώ με διαφορετικά προφίλ αλλά και με τα κλωνάρια τους!!!
αιμα θα σε πηγαιναν οι παλιοι
οι έναντι των απο δώθε!Ποιοι είναι οι απέναντι???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η κορυφαία απώλεια το Απόλυτο Αρσενικό και μετά ο Δημητρακης29