Νέα

Που πήγαν οι άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ανοίγω αυτό το θέμα, k θα σας εξηγήσω γιατί.
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εμμμμ....δεν εχεις πέσει πάνω μου....να σε αποζημιώσω....και χωρις να περιμένεις.. άτυχη εισαι...θα γυρίσει ομως..:grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ωχ γυρισες πικραμενη φιλη μας?
μαυρη μαυριλα δλδ? :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?
Μήπως πολύ από σας απλά το "παίζουν" ότι φλερτάρουν, ενώ στην πραγματικότητα δεν γίνετε?
Εγώ το είδα σαν να "φοβούνται" να φλερτάρουν, σαν να φοβούνται να κάνουν καμια κίνηση
Δηλαδή, περιμένετε πλέον από την γυναικα να κάνει την πρώτη κίνηση? (αν k το έχω κάνει k αυτό, αν κάποιον μ'αρέσει σίγουρα θα το δείξω)

Εχει γίνει σχετική συζήτηση σε πολλά threads... και ειδικά στα "ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα" :headbang:

(την επόμενη φορά που θα έχεις κέφια... στείλε pm και ΔΕΝ θα ξαναπεριμένεις)... ;) :rockon:

Επισκέπτης
εγω παντως καθε φορα  που πλησιαζω μια που μ αρεσει στο δρομο και της συστηνομαι ειναι ετοιμη να φωναξει τους μπατσους...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Δεν κατάλαβα...σόρυ

Γιατί έπρεπε να σου την πέσει δηλαδή;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
να σου μια μεγαλη αληθεια που μου την ειπε αντρας; δεν ξερω αν ισχυει για ολους βεβαια αλλα λενε τωρα. οι αντρες υπαρχουν απλα εχουν ευνουχιστει στο φλερτ. φοβουνται την απορριψη, οποτε κανε εσυ το πρωτο βημα. δεν λεω ειναι πολυ ωραιο οταν παιρνει ο αντρας την πρωτοβουλια αλλα αμα ειναι να περιμενουμε 3 χρονια αστο. πανε και βουταν τον και μετα αστον να νομιζει οτι αυτος σε κυνηγαει ;)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
εγω παντως καθε φορα  που πλησιαζω μια που μ αρεσει στο δρομο και της συστηνομαι ειναι ετοιμη να φωναξει τους μπατσους...
Ακριβώς... Και μπορεί να πέσεις και σε καμία τρελή να έχεις και μπλεξίματα με το νόμο από το πουθενά....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Να σου πω Αgrimi βλεπεσαι καθολου ή εισαι για τα μπαζα ?????

Εμεις γαμαμε μονο μουναρες και κατα προτιμηση αλλοδαπα !!!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ωχ γυρισες πικραμενη φιλη μας?
μαυρη μαυριλα δλδ? :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote

Πικραμένη όχι, μια χαρά πέρασα.
Απλά αναρωτιόμουν που γίνονται ολα αυτά για τα οποια διαβάζω εδώ σε διαφορα thread  :think:
ελπιζω να καταλαβαινεις πως σημαντικο ρολο παιζει και η εμφανιση σου, χωρις να θελω να σε προσβαλω διοτι ουτε καν σε γνωριζω
απλα μπορει να παιζει το ρολο του και αυτο

koén

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμμμμ....δεν εχεις πέσει πάνω μου....να σε αποζημιώσω....και χωρις να περιμένεις.. άτυχη εισαι...θα γυρίσει ομως..:grin:
:cheesy:  :rockon:
μηπως τον πασπαλιζαν τον κουραμπιε?
παίζει....  :o  :2funny:  :2funny: 
Εχει γίνει σχετική συζήτηση και στο thread για τα "ρεζίλια που χαλάνε την πιάτσα"... :headbang:

Την επόμενη φορά στείλε pm... και δεν θα χρειαστεί να περιμένεις ;)
χεχε! στείλε και σε μένα [αγρίμι, όχι εσύ ντούρασελλ]...  :grin:  :grin:

δεν επιδοκιμάζω προφανώς τέτοιες
ενέργειες αλλά νομίζω ότι και η στάση ορισμένων γυναικών έχει
επηρεάσει ένα κομμάτι των ανδρών...  :think:
έχει δημιουργηθεί έτσι μία ιδιότυπη συστολή....  :huh:
πιστεύω ότι αυτά τα θέματα έχουν να κάνουν κυρίως 
με το χαρακτήρα ενός ατόμου και την αυτοπεποίθησή του...  :sunglasses:  :sunglasses:

Επισκέπτης
παντως εγω το καθηκον μου και το γουστο μου το κανω...φιλε λαιον αυτο θα εχει πολυ πλακα ειλικρινα,να σε κλεισουν μεσα λογω πεσιματος...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Άμα είσαι όμορφη Αγρίμι, σε επίπεδο μωρών που πηδάμε εμείς οι μπουρδελιάρηδες,
και δεν είσαι καμμιά θείτσα, στείλε μου PM και κάτι θα κάνουμε και για σένα.

Άντε παιδιά ΓΑΜΑΤΕ & ΓΑΜΙΕΣΤΕ γιατί χαθήκαμε ήδη  :2funny:

Επισκέπτης
οι αντρες πηγαν ολοι στα μπορδελα γιατι εκει δεν μας τα πρηζουν ....απλο...

Επισκέπτης
Πήγα για το τριήμερο σε ένα παραθαλάσσιο μέρος. Έχω ξαναπάει εκεί k γνωρίζω αρκετό κόσμο στην περιοχή.

Λοιποοοοον, μην σας κουράσω k πολύ, δίνω ραντεβού με τους φίλους μου (αγόρια k κορίτσια) σε ένα μπαρ. Εγώ πήγα πιο νωρίς, πιάνω μια θέση στο μπαρ, παραγγέλνω ένα ποτό k απλά περιμένω να περάσει η ώρα. Σιγά σιγά αρχίζει k γεμίζει το μπαρ. Παρέες αντρων, παρέες γυναικών...
Διπλα μου κάθονται μια παρέα αντρών (3 αγόρια, οι δυο πολύ εμφανίσιμοι). Επί μια ώρα, που ήμουν μονη μου, καμια κίνηση, κανένας από αυτούς δεν έβγαλε αχνα, εκτος από κάποιον που μου έριξε k όλα το ποτό k είπε ότι θα με αποζημιώσει με ένα σφηνάκι ( το οποιο ακόμα το περιμένω  :grin:). Κοιτούσα k γύρο γύρο k δεν έβλεπα καμια κίνηση

K λέω τώρα εγώ: που πήγαν οι άντρες, που είναι όλοι αυτοί που λέν ότι φλερτάρουν τις κοπέλες k δεν έχουν ανταπόκριση?

βασικα εχω σταματησει να ασχολουμαι στο σαιτ με αυτα τα θεματα και ο λογος ειναι πολυ απλος..
δεν βρισκω κανενα νοημα πλεον στο να συζηταω για ανθρωπινες σχεσεις με ανθρωπους πολυ χλιαρους,μετριους και νεροβραστους,
οπως σκεφτονται κ αναλυουν οι περισσοτεροι τις ανθρωπινες σχεσεις...
αλλα επειδη σε συμπαθω παρα πολυ κ σε θεωρω σοβαρη κοπελα τουλαχιστον απο τα κειμενα σου θα γραψω την αποψη μου..
οι αντρες με την ιδεα φλερτ ειναι  ξενερωμενοι οι περισσοτεροι..ο λογος απλος,οι πιθανοντητες να βγαλεις γυναικα ξεμπαρκη ειναι ελαχιστη,
σε σχεση με τις πιθανοντητες να βγαλεις με παρεες...
απο την αλλη οι περισσοτεροι δεν ξερουν να φλερταρουν κ επομενως με σπασμοδικες κ λανθασμενες κινησεις δεν βρισκουν κανενα αποτελεσμα..
απο την αλλη οι γυναικες και αυτες οι περισσοτερες δεν τολμουν να γνωρισουν ανθρωπους ξεμπαρκους γιατι:
1)μπορει να ειναι τρελος
2)μπορει να ειναι γυναικας
3)μπορει να ειναι ανθρωπος που δεν ξερεις την ζωη που εχει κανει
4)μπορει να τον ερωτευτει κ μετα να εξαφανιστει κ χιλια αλλα δυο
επομενως δεν θελει να μπει στην διαδικασια να πονεσει κ προτιμα μεσω παρεας οπου εχει πληροφορηθει απο την φιλη για το τι ατομο ειναι,
για τις πρωην,τις νυν επομενως θα τον κουμανταρει οπως θελει αυτη...
ακομα τα συναισθηματα,η προσωπικοτητα η εμφανιση η μορφωση ειναι στοιχεια που πλεον χαρακτηριζονται ως γραφικοι αυτοι που τα λενε
επομενως μιλαμε για μια κοινωνια που ειμαστε στο οτι βρεξει ας κατεβασει..
γι αυτο οι αντρες κοιτανε να κανουν παρεες πολλες κ με κοπελες οπου περιμενουν καποια στιμγη απο κωλοφαρδια να βγαλουν κατι..
κ εσυ μου μιλας για καμακι???
παει αυτο πεθανε..κανενας δεν εχει ορεξγη γι αυτο πλεον..

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Έδωσες κάποιο σημάδι σε κάποιον από την παρέα ότι γούσταρες συζήτηση; Αποκλείεται να μην σου μίλαγε.....Μήπως και εσύ είχες γυρισμένο το βλέμμα σου αλλού ή τους κοίταζες εντελώς αδιάφορα;

Είπαμε φλερτ ναι, αλλά ο καθένας διαβάζει και τη γλώσσα του σώματος. Αν αυτή δεν είναι θετική, ε δεν θα πάει και ο άλλος να "φάει τα μούτρα του". Να μιλήσει πχ σε μια γκόμενα που είναι μουτρωμένη και μέσ΄τα νεύρα....

Και μετά παίζει ρόλο και η εμφάνιση.....η χημεία.....μπορεί να μην γουστάρανε ή να μην ήσουν ο τύπος τους (ή και αντίστροφα εκ μέρους σου να έχει συμβεί άλλες φορές).....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615

Καταρχήν, δεν ήταν υποχρεωμένοι να σε φλερτάρουν, κατά την ταπεινή άποψή μου. Εν συνεχεία, όπως λες και εσύ, περίμενες την παρέα σου. Όταν μία γυναίκα είναι μόνη σε ένα μπαρ, κατά πάσα πιθανότητα περιμένει κάποια παρέα, μπορεί και τον άντρα της ή τη σχέση της. Και προσωπικά, με το που θα δω μία ασυνόδευτη γυναίκα, αυτό είναι το πρώτο που θα σκεφτώ, ότι δηλαδή κάποιον περιμένει. Και αφού ήρθε η παρέα σου, μικτή παρέα όπως λες, γιατί να σου κολλήσει κάποιος; Και μια βασική ερώτηση:ήθελες να σου κολλήσουν απλά για να ανέβει η ψυχολογία και το πρεστίζ σου ή για να γίνει φάση με κάποιον από τους 3;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom