Νέα

Που να αφήσω το σκυλάκι μου?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kotsakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!Αν δεν βρω κατι θα σου στειλω να σου πω....Ρε συ το λυπαμαι το καημενο και θελω να ειναι καλα οπου το δωσω.Οσον αφορα το φαγητο θελει 5kgr ξηρα τροφη περιπου το μηνα.

Αν δεν κατσει με τον gabadoo μπορω και εγω να το παρω. Και χωρος υπαρχει, και χρονος και θεληση και ολα. Ψαξε πρωτα και σε φιλους σου βεβαια, αν δεν το εχεις ηδη κανει.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το ελπιζω...εχω ρωρησει πολυ κοσμο και τιποτα.Εν τω μεταξυ κατι φιλοζωικες ο θεος να τις κανει μου ζητανε απο 30 μεχρι 50 ευρω την μερα να το φιλοξενησουνε μεχρι να βρεθει καποιος να το παρει!!!Φιλοζωοι σου λεει μετα. . . .
φίλε από ότι ξέρω η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ έχει μία στηλη σχετικά με υιοθεσίες.. για βάλε και κεί μια αγγελία

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
απλα ειναι κουταμαρα, να αποδιδουμε ανθρωπινα χαρακτηριστικα σε ζωα. τπτ αλλο.

Προφανως. Ο ανθρωπος δεν ειναι υπουλος δηλαδη, ενω η γατα ειναι :2funny:

Ο,τι μαλακια θες ακους. Λες και ειχε απωθημενο η γατα καναν μαλακα απο αυτους για να ειναι και υπουλη.

OP
OP
K

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!Αν δεν βρω κατι θα σου στειλω να σου πω....Ρε συ το λυπαμαι το καημενο και θελω να ειναι καλα οπου το δωσω.Οσον αφορα το φαγητο θελει 5kgr ξηρα τροφη περιπου το μηνα.

να μην λεμε και ξελεμε
οτι ειπα ισχυει στο ακεραιο
θα περασει ζαχαρη το κοριτσι (υποθετω οτι ειναι θηλυκο;;;)μην σκας....
ασε που θελω να την "αναθεσω" στην μικρη μου,βοηθαει τα παιδια να γινονται πιο υπευθυνα
μην με ξεχασεις,εαν δεν βρεις καποιον αλλο

OP
OP
K

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
να μην λεμε και ξελεμε
οτι ειπα ισχυει στο ακεραιο
θα περασει ζαχαρη το κοριτσι (υποθετω οτι ειναι θηλυκο;;;)μην σκας....
ασε που θελω να την "αναθεσω" στην μικρη μου,βοηθαει τα παιδια να γινονται πιο υπευθυνα
μην με ξεχασεις,εαν δεν βρεις καποιον αλλο

Αρσενικο ειναι οχι θηλυκο!!!!Αλλα δεν θα σε ξεχασω με τιποτα.Ειναι οτι πρεπει με τα πιτσιρικια...πολυ παιχνιδιαρικια σκυλια τα κανισ.Και δεν βγαζει και καθολου μα καθολου τριχα το συγκεκριμενο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αρσενικο ειναι οχι θηλυκο!!!!Αλλα δεν θα σε ξεχασω με τιποτα.Ειναι οτι πρεπει με τα πιτσιρικια...πολυ παιχνιδιαρικια σκυλια τα κανισ.Και δεν βγαζει και καθολου μα καθολου τριχα το συγκεκριμενο.

οκεικ..αναμενω π.μ.

ετοιμος ημουν να αναψω,μεχρι που δα αυτο...

εννοειται ρε (για αδεσποτα μιλωντας..)
  αμα δεν τις στειρωσεις γεννανε και γεμιζει ο δρομος απο πατημενα παπις γαμωτο τον μπελα μου
  η μικρη  ειχε φρικαρει το παιδι μια φορα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.876
Πόντοι
42.697
Οι σκυλοι ειναι αγελαια ζωα, οι γατες οχι.

Οτιδηποτε αλλο ειναι μαλακιες. Υπουλα ζωα δεν υπαρχουν, μονο μαλακες ανθρωποι.

Προφανως. Ο ανθρωπος δεν ειναι υπουλος δηλαδη, ενω η γατα ειναι :2funny:

Ο,τι μαλακια θες ακους. Λες και ειχε απωθημενο η γατα καναν μαλακα απο αυτους για να ειναι και υπουλη.

+1 :thumbsup:

αναλ γάμησετα μαν,
η ημιμάθεια και η μαλακία ορισμένων εχει βαρέσει τιλτ
οτι μαλακια θες εδω μεσα την διαβάζεις...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αν δεν κατσει με τον gabadoo μπορω και εγω να το παρω. Και χωρος υπαρχει, και χρονος και θεληση και ολα. Ψαξε πρωτα και σε φιλους σου βεβαια, αν δεν το εχεις ηδη κανει.
Re anal ψαχνω και εγω κανα σπιτη να με φροντιζει....αφου εχεις χωρο...και ειμαι και καλη ρατσα....ξερεις εσυ....

OP
OP
K

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Ευχαριστω πολυ παιδες!!!!!!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Καλημερα παιδες!Θα ηθελα να ρωτησω κατι μηπως και ξερει κανεις απο εσας.Σε 2 βδομαδες φευγω για εξωτερικο μονιμα και θελω να αφησω το σκυλακι μου γιατι εκει που νοικιασα σπιτι δεν δεχονται σκυλια και επιπλεον για να το παρω μαζι μου ειναι 750ευρο το εισητηριο.Εχω επικοινωνησει με καποιες φιλοζωικες αλλα δυστυχως τιποτα......Μηπως εχει κανενας καμια ιδεα που μπορω να αφησω το σκυλι μου??

στο δρομο τυπε  :grin:

ειναι οπως με τα τσιγαρα οταν δεν εχεις τασακι

"εχεις το μεγαλο" κατω στο δρομο  :grin:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αυτο πως εξηγεται τοτε;

Η ικανοτητα επιλυσης προβληματων η αλλων καταστασεων δεν αποτελει μονο ανθρωπινο χαρακτηριστικο.

Το να ειναι καποιος υπουλος αφορα μονο ανθρωπους γιατι μιλαμε για μια κατασταση περαν της σωματικης, η αυτην της επιβιωσης. Μια κατασταση οπου ο ενας θα κανει κακο στον αλλον γιατι προσδοκα κατι. Δεν βλεπω κατι υπουλο στις γατες, οποιος δεν ξερει απο συμπεριφορες τα λεει αυτα.

Και αν το δεις συγκριτικα, αν οι γατες ειναι ΜΙΑ φορα υπουλες, οι σκυλοι πρεπει να ειναι χιλιες.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
αυτο πως εξηγεται τοτε;

Κάποια χαρακτηριστικά είναι λογικό να τα αποδίδουμε και στα ζώα γιατί δεν έχουμε (τουλάχιστον ο απλός κόσμος, δεν ξέρω για κτηνίατρους κι εκπαιδευτές) το λεξιλόγιο να περιγράψουμε συμπεριφορές ζώων με μη ανθρώπινο λεξιλόγιο.

Άμα γυρνάς σπίτι και σε βλέπει το σκυλί και σου τρίβεται και κουνάει την ουρά του "μου κάνει χαρές" θα πεις. Σαφώς και δεν το εννοείς με την "ανθρώπινη" έννοια του χαρούμενου αλλά και πώς αλλιώς να εκφραστείς?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κάποια χαρακτηριστικά είναι λογικό να τα αποδίδουμε και στα ζώα γιατί δεν έχουμε (τουλάχιστον ο απλός κόσμος, δεν ξέρω για κτηνίατρους κι εκπαιδευτές) το λεξιλόγιο να περιγράψουμε συμπεριφορές ζώων με μη ανθρώπινο λεξιλόγιο.

Άμα γυρνάς σπίτι και σε βλέπει το σκυλί και σου τρίβεται και κουνάει την ουρά του "μου κάνει χαρές" θα πεις. Σαφώς και δεν το εννοείς με την "ανθρώπινη" έννοια του χαρούμενου αλλά και πώς αλλιώς να εκφραστείς?

Το "ανθρωπινα χαρακτηριστικα και συναισθηματα" ειναι συνηθως αυτα που λεμε οτι οταν κλαιει για παραδειγμα πρεπει να πας κοντα του μη νιωθει μονο το σκυλι και μαλακιες.

Ενω στην ουσια ειναι ασκηση και επιβολη κυριαρχικων τασεων απο τον σκυλο προς εσενα, και αν δει οτι κερδιζει την προσοχη σου ετσι, θα κλαιει κατα το δοκουν ( η θα κανει το οτιδηποτε τον εκανε να κερδισει την προσοχη σου ) ωστε να του δινεις σημασια κλπ.

Οι σκυλοι αν το καλοσκεφτεις οχι μονο ειναι πιο υπουλοι απο τις γατες, αλλα και πολυ πιο απροβλεπτοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom