Νέα

Που να αφήσω το σκυλάκι μου?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kotsakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 Παντως τα Αφγανια εχουν εναν εξαιρετο σκυλο,πραγματικα θαυμα της φυσης
 Τον Αφγανικο Λαγωνικο,ενα "ταζι" πραγματικα εξαιρετο!!!!

ακριβώς.. afghan hound.. σε εμφάνιση δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αλλά λένε ότι είναι καταπληκτικά

Αντιστοιχα οι Πακιστανοι εχουν εξαιρετους λυκοθηρες και τσοπανοσκυλα

Ετσι για να ξερουμε τι λεμε

έτσι..

βεβαίως είδικά από τα πρώτα δεν γνωρίζω αν ακόμη η φυλή επιβιώνει στο Αφγανιστάν

Συνημμένα

• dog1.jpg
    dog1.jpg
    17,3 KB · Εμφανίσεις: 6

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μου εδωσε ιδεα ο τυπος. Θα ανοιξω πανσιον σκυλων. Θα "φιλοξενω" τα ζωα οποιων δεν μπορουν να τα κρατησουν για οσο διαστημα χρειαστει, με αντιτιμο φυσικα.

δεν είναι άσχημη επιχειρηματική ιδέα φίλε.. ειδικά αν αγαπάς τα σκυλια και έχεις χώρους μπορείς να φτιάξεις μια αξιοπρεπή επιχείρηση.. .

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
αααά... τωρα το είδα , εε  συνηθισμένα πράγματα, αν το ζωακι δεν είναι ράτσας ,τα παρατάνε στο δρόμο με τα γνωστά αποτελέσματα.! :think: :rockon:

Υπάρχει ένα φιλοζωικό σωματείο που τόχει μια Ολλανδέζα στην Κέρκυρα αν θυμάμαι καλά. και μαζεύουν σκυλιά ,τα οποια στην συνέχεια υιοθετούνται στο εξωτερικό. Το αλτσχάιμερ δεν με βοηθάει .......και πολύ. ;)αλλά ίσως το βρείς απο το ιντερνετ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
δεν είναι άσχημη επιχειρηματική ιδέα φίλε.. ειδικά αν αγαπάς τα σκυλια και έχεις χώρους μπορείς να φτιάξεις μια αξιοπρεπή επιχείρηση.. .

Με αγαπη μονο τα λουλουδια ανθιζουν. Πρεπει να γνωριζει 1 εκατομμυριο πραγματα και θεωρητικα αλλα και στην πραξη.

Και να εχει κανα 200αρι χιλιαρικα. Ευρω.

Καλα γαμησια λοιπον, με τον καθε ασχετο.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλημερα παιδες!Θα ηθελα να ρωτησω κατι μηπως και ξερει κανεις απο εσας.Σε 2 βδομαδες φευγω για εξωτερικο μονιμα και θελω να αφησω το σκυλακι μου γιατι εκει που νοικιασα σπιτι δεν δεχονται σκυλια και επιπλεον για να το παρω μαζι μου ειναι 750ευρο το εισητηριο.Εχω επικοινωνησει με καποιες φιλοζωικες αλλα δυστυχως τιποτα......Μηπως εχει κανενας καμια ιδεα που μπορω να αφησω το σκυλι μου??
Tυπε τουφεκι δεν εχεις? :think:

Επισκέπτης
Με αγαπη μονο τα λουλουδια ανθιζουν. Πρεπει να γνωριζει 1 εκατομμυριο πραγματα και θεωρητικα αλλα και στην πραξη.

Και να εχει κανα 200αρι χιλιαρικα. Ευρω.

Καλα γαμησια λοιπον, με τον καθε ασχετο.

Αμα ειχα 200.000 <εξυπνε> δεν θα σκεφτομουν να δουλεψω. Θα τα ετρωγα και θα τα επινα. Επειδη ομως δεν τα εχω για πες εσυ που ξερεις τα πολλα τι πρεπει να γνωριζω.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ακριβώς.. afghan hound.. σε εμφάνιση δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αλλά λένε ότι είναι καταπληκτικά

βεβαίως είδικά από τα πρώτα δεν γνωρίζω αν ακόμη η φυλή επιβιώνει στο Αφγανιστάν

Ναι επιβιωνουν και στο Αφγανισταν,αλλα και στα χερια αφγανων σε αλλες χωρες
 Επισης και πολλοι εκτροφεις σε ολο τον κοσμο και ειδικα Αυστραλια
 Εχουμε και στην Ελλαδα ερασιτεχνες εκτροφεις Αφγανικων σκυλων (που εχουν εισαγει
 γεννητορες μονοι τους)με πραγματικα εξαιρετα δειγματα.Θυμαμαι σε μια πανελληνια
 εκθεση ειχαμε δυο τετοια δειγματα

Και στο Πακισταν επιζουν οι ρατσες τους και μαλιστα ευημερουν λογω τροπου ζωης,ειδικα στην υπαιθρο

Αρα δεν ειναι οτι τα αφγανο-πακια τα εχουν φαει ολα στην πατριδα τους,αρα καλως σε ξεχεσε η Βελβω πουρνο
 πουρνο  :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αμα ειχα 200.000 <εξυπνε> δεν θα σκεφτομουν να δουλεψω. Θα τα ετρωγα και θα τα επινα. Επειδη ομως δεν τα εχω για πες εσυ που ξερεις τα πολλα τι πρεπει να γνωριζω.

Δεν ειπες οτι σκεφτεσαι να δουλεψεις. Ειπες οτι ειναι καλη ιδεα να ανοιξεις μια πανσιον για σκυλους.

Αν εισαι αστοιχειωτος εγω δε σου φταιω. Και τα 200 μη σου πω οτι ειναι και λιγα τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα.

Το τι πρεπει να γνωριζεις δε θα στο πω εγω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 Ναι επιβιωνουν και στο Αφγανισταν,αλλα και στα χερια αφγανων σε αλλες χωρες
 Επισης και πολλοι εκτροφεις σε ολο τον κοσμο και ειδικα Αυστραλια
 Εχουμε και στην Ελλαδα ερασιτεχνες εκτροφεις Αφγανικων σκυλων (που εχουν εισαγει
 γεννητορες μονοι τους)με πραγματικα εξαιρετα δειγματα.Θυμαμαι σε μια πανελληνια
 εκθεση ειχαμε δυο τετοια δειγματα

Και στο Πακισταν επιζουν οι ρατσες τους και μαλιστα ευημερουν λογω τροπου ζωης,ειδικα στην υπαιθρο

Αρα δεν ειναι οτι τα αφγανο-πακια τα εχουν φαει ολα στην πατριδα τους,αρα καλως σε ξεχεσε η Βελβω πουρνο
 πουρνο  :2funny: :2funny: :2funny:

σύ είπας χοντροκέφαλε χαμοθυτζή ότι επιβιώνουν στα χέρια αφγανών σε άλλες χώρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και ότι υπάρχουν πολοί εκτροφείς διεθνώς (δεν ειπες ότι υπάρχουν στο Αφγανιστάν)...

ωραία λοιπόν αν έχουν στην πατρίδα τους να πάνε να φάνε τα δικά τους και να αφήσουνε τα δικά μας στην ησυχία τους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom