Νέα

Που ειναι ο λακης33;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που χάθηκε ο Λακης;

• Του κόψανε το νετ

Ψήφοι: 5 5,7%
  • Πήγε πορνοδιακοπές;

Ψήφοι: 6 6,8%
  • Εφαγε παντόφλα απο την υποτιθέμενη συζυγο;

Ψήφοι: 12 13,6%
  • Εμπλεξε με υπερμουναρα και γαμει ολη μερα;

Ψήφοι: 10 11,4%
  • Βαρεθηκε ο αντισθενης να κάνει τον λακη33 ;

Ψήφοι: 15 17,0%
  • Τον βαλαν φυλακη γιατι κατουρησε εξω απο το μεγκα;

Ψήφοι: 17 19,3%
  • Τα έφτιαξε με τον κασιδιάρη και δεν τον αφηνει να μπαινει στο μπου

Ψήφοι: 23 26,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    88

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και τα σηματα δεν ερχονται με φάξ. Άσχετος τελειως εισαι θες να με ψαρωσεις κιολας.  :P

Τα σηματα ειναι ηλεκτρονικα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Και τα σηματα δεν ερχονται με φάξ. Άσχετος τελειως εισαι θες να με ψαρωσεις κιολας.  :P

Τα σηματα ειναι ηλεκτρονικα.

Πού 'σαι ρε Μπολντ, βαράς προσοχές και στο πολιτικό προσωπικό, ψάρακα; :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν βαραμε προσοχη εκει που ειμαι... απο Ταγματαρχη(στον αντιστοιχο βαθμο για τον στρατο ξηρας) και πανω στο βαθμο χαιρετας απλα.

Ετσι μου ερχεται να πω την υπηρεσια μου να τελειωνουμε  :P

Προσοχη τι εννοεις? την σουστα? ουτε καν

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Πολιτικό προσωπικό έχετε; Δεν πιστεύω να σε ψαρώνουν και να σε στέλνουν να τους πάρεις τοστ; :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Δεν βαραμε προσοχη εκει που ειμαι... απο Ταγματαρχη(στον αντιστοιχο βαθμο για τον στρατο ξηρας) και πανω στο βαθμο χαιρετας απλα.

Ετσι μου ερχεται να πω την υπηρεσια μου να τελειωνουμε  :P

Προσοχη τι εννοεις? την σουστα? ουτε καν
...καντηλανάφτης στο Λυκαββυτό  :rolleyes: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πολιτικό προσωπικό έχετε; Δεν πιστεύω να σε ψαρώνουν και να σε στέλνουν να τους πάρεις τοστ; :2funny:

Οχι. Δεν υπαρχει πολιτικο προσωπικο εκει που ειμαι. Γενικα μεσα στο στρατιωτικο χωρο υπαρχει πολιτικο προσωπικο αλλα εκει που ειμαι εγω συγκεκριμενα δεν εχει.
Πηγαινω να παρω φαγωσιμα αμα προκειται να παρω και εγω ... με ρωτανε θα πας προς τα εκει?  :P
με εχουν κερασει κιολας αλλα επειδη συνηθως τρωω προαριστο παραγγελνουν οτι θελουν απεξω.... φιλε νομιζω πως ισως δεν ειμαι αντικειμενικος να μιλησω για το στρατο
απο την μια λογω θεσης που ουτως η αλλως ειμαι σαλονατος και κυριλε και αφετερου επειδη εχω αντιμετωπισει αψογη αντιμετωπιση. Δεν εχω κανενα παραπονο πραγματικα αυτη η θητεια ηταν λαχειο

μακαρι οι περισσοτεροι να ειχαν και να εχουν τετοια αντιμετωπιση στο μελλον.
Ειναι τελικα αληθεια οτι ισως να μην ειμαι και πολυ καταλληλος σε καθαρα στρατιωτικες συζητησεις  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να μην ξεχναμε βεβαια για οσους διαβαζουν το παραπανω ποστ και λενε

"Ε την μοδιστρα..." που θα υπαρχουν αρκετοι και τους ξερω κιολας μερικους

οτι ειμαι Ι1 . Απο το κεντρο καταταξης μεχρι και σημερα. Και επισης κανω χρονια πολεμικες τεχνες
δεν περιμενα το στρατο δηλαδη για να γινω αντρας και σκληρος. Στα 10 μου ειχα κατεβει σε αγωνες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ειναι τελικα αληθεια οτι ισως να μην ειμαι και πολυ καταλληλος σε καθαρα στρατιωτικες συζητησεις  :P

Έτσι, αγορίνα μου. Επικεντρώσου στα πολιτικά και τα γκομενικά που τετραγωνίζεις κύκλο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Να μην ξεχναμε βεβαια για οσους διαβαζουν το παραπανω ποστ και λενε

"Ε την μοδιστρα..." που θα υπαρχουν αρκετοι και τους ξερω κιολας μερικους

οτι ειμαι Ι1 . Απο το κεντρο καταταξης μεχρι και σημερα. Και επισης κανω χρονια πολεμικες τεχνες
δεν περιμενα το στρατο δηλαδη για να γινω αντρας και σκληρος. Στα 10 μου ειχα κατεβει σε αγωνες
Το γαμησες τωρα ρε.Μεχρι πριν λιγο εγραφες λολ και αν δεν σε εκραζα θα το εγραφες ακομη.τι σκληρος και ιστοριες μου λες;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το γαμησες τωρα ρε.Μεχρι πριν λιγο εγραφες λολ και αν δεν σε εκραζα θα το εγραφες ακομη.τι σκληρος και ιστοριες μου λες;

Το λολ τι σημαινει για το οποιο με κραζεις ξερεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έτσι, αγορίνα μου. Επικεντρώσου στα πολιτικά και τα γκομενικά που τετραγωνίζεις κύκλο.

Στα πολιτικα οτι εχω πει ισχυει. Δημοσιογραφος δεν ειμαι αλλα τουλαχιστον μπορω να κρινω
τι παιζει ως εναν βαθμο.

Στα γκομενικα οχι και τετραγωνισμος του κυκλου το να χεις παρεουλες με γυναικες και μια αξιοπρεπη γκομενα. Δεν ειναι καθολου τετραγωνισμος του κυκλου αυτο επειδη καποιοι ειναι μαλακες και δεν μπορουν να διεκδικησουν ουτε τα στοιχειωδη.

Τα χουμε ξαναπει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μια μαλακια που γραφουν τα 15χρονα.καποια αμερικανια τωρα τι ακριβως ειναι θα σε γελασω.

Αρα δεν ξερεις τι ειναι... και θες να με κραξεις.
Πως γινεται αυτο?

Το lol δεν ειναι μονο απο τα 15χρονα εχει επικρατησει απο παλια στα chat rooms δηλαδη ειναι κοινο στοιχειο της ιντερνετικης διαλεκτου...

Haig[1] singles out LOL as one of the three most popular initialisms in Internet slang, alongside BFN ("bye for now") and IMHO ("in my honest/humble opinion"). He describes the various initialisms of Internet slang as convenient ....

μαθε πρωτα και με κραζεις μετα  :P

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πως τετραγωνιζει ενας κυκλος οεο ?