rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ενδιαφέρον ;)καλά να πάθουν.
προσωπικά δε θα έκανα ούτε τζάμπα σχέση μαζί της.
όχι γιατί δεν είναι ομορφη.
απλά η φάτσα της μου βγάζει πολλή ελληνική κατινιά και ξενερώνω αφάνταστα με αυτό.
ας πούμε έβαλε αυτή τη φωτό.
μια χαρά νορμάλ γκόμενα εμφανισιακά. Μωρή καριόλα πας παραλία με μαγιό του 50; Γιατί; για να κρύψεις ότι είσαι πουτανα;
Εάνα αυτό δεν είναι νεοελληνική κατινιά δε μπορώ να διαννοηθώ τι είναι.
Γουστάρω τις γυναίκες να είναι ντόμπρες.
Είμαι καριόλα και το ξέρω και αμα γουστάρεις μάγκα. όχι δηθενιές καθωσπρεπισμούς και αηδίες.
έχεις δίκιο πάντως σ'αυτό ,
ομολογώ δεν το χα παρατηρήσει αυτό με το μαγιό...εξάλλου υπάρχει και το τραγούδι του Ξυδούς που λέει "δε μ'αρέσουν οι πουτάνες που παρθένες ντύνονται και ανάβουν άλλα φώτα που ποτέ δε σβήνουνε" , ...πολύ σοφός στίχος.
Επ'ευκαιρία, πρόσφατα αναρτήθηκε εδώ, και μια κριτική για ένα μπουρδέλο στο μετάξι , που ο πελάτης έλεγε: "γαμιέσαι για τα λεφτά άρα είσαι πουτάνα καλή μου" και εκείνη του απάντησε "δεν είμαι πουτάνα απλά εργάζομαι εδώ , όπως όλοι δουλεύουν , έτσι και γώ"
Τελοσπάντων πιστεύω ότι η Ντάρια είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη πουτάνα , την θυμάμαι όταν πρωτοήρθε ,πόσο τακτική και επιμελής ήταν , με τα γυαλάκια της , με τη δουλίτσα της , σαν τις κλασσικές αριστούχες μαθήτριες...όμως σ'άλλο "σχολείο" ;)
Πάντως η Ντάρια έχει κάψει πολλές καρδιές ξελυγωμένων πιρφόρων που τις είχαν στάξει περιουσίες ολόκληρες, παρακαλώντας τη για "σχέση" , όμως αυτή σαν απόλυτα αφοσιωμένη επαγγελματίας τους τα μάσαγε και τους έδινε υλικό για... "σκέψη" ( )