Επισκέπτης
Για σου Πανο αρχοντα και εγω σαν κωλος ειμαι γιατι τα επινα με μια Μαρινα χτες.Χτές στο Mercedes είχε κόσμο αρκετό Jules Jordan. Αλλά δε στο συνιστώ να ξενυχτίσεις γιατί εγώ είμαι με ένα κεφάλι σαν μου βάλανε δυναμίτη.
Για σου Πανο αρχοντα και εγω σαν κωλος ειμαι γιατι τα επινα με μια Μαρινα χτες.Χτές στο Mercedes είχε κόσμο αρκετό Jules Jordan. Αλλά δε στο συνιστώ να ξενυχτίσεις γιατί εγώ είμαι με ένα κεφάλι σαν μου βάλανε δυναμίτη.
Για σου Πανο αρχοντα και εγω σαν κωλος ειμαι γιατι τα επινα με μια Μαρινα χτες.
Yπάρχει ακόμα το Mercedes? πήγαινα στο καλοκαιρινό Prime που μετά μετονομάστηκε Destijl, τρελά μουνιά κάθε βράδι, πήγαινα Τετάρτη-Πέμπτη........
Για αυτο τον λογο εγω παω μονο σε διαχρονικα μαγαζια που παντα εχουν το ιδιο ονομα για να μην μπερδευομαι.ο πανος ειναι της παλιας σχολης.
οποιο ονομα πηρε πρωτο το μαγαζι, αυτο του μεναι στο μυαλο..
ο παλιογερος.. χιχι
Μπα αφησαμε τις ΦΑΣΟΛΑΔΕΣ και πιασαμε τα γιαουρτλου.καλα ρε τι ειστε εσεις?
ολοι πατε και μπεκρουλιάζετε με τις γκόμενες?
μονο εγω ειμαι κυριος που ειχα παει χθες για σαλατουλα με ροκα και κοτοπουλο με σως γιαουρτιου?
Πανο αμα θες παντως απο εστιατορια-φαγαδικα-μαγειρια στειλε πμ ή παρε τηλ γιατι ταχω γυρισει το τελευταιο μηνα ΟΛΑ
Τι να κανω το πολυ sex μου ανοιγει την ορεξη
εχεις δηλωσει οτι δεν βγαινεις μαζι μας !!Μη σου πω εξαδα
Σοφιστικέ......και της πάνε της άτιμης.......συγνωμη αλλα η νταρια φοραει γυαλια μυωπιας?
εγω οταν την ειδα με γυαλια με ξενερωσε μου θυμισε γκομενα φοιτητρια φιλολογιας / θεολογιας.Σοφιστικέ......και της πάνε της άτιμης.......
Μία φορά έχω πάει μαζί της....δεν την έχω ξαναπετύχει....δεν είμαι και από τους πολύ τακτικούς πελάτες σε μπουρδέλα εξάλλου....είναι τέλειο μωρό....και καλό πρόγραμμα και όμορφο...κάποιος είπε ότι Σεπτ θα παντρευτεί....γι' αυτό....ΤΡΕΞΕΕΕΕΕΕ................εγω οταν την ειδα με γυαλια με ξενερωσε μου θυμισε γκομενα φοιτητρια φιλολογιας / θεολογιας.
(τα γνωστα στερεοτυπα).
τελοσπαντων ειναι καλη ξερεις?