τι να αλλαξει??
εδω πας για εγραφη στο πανεπηστημιο κ πριν καν μπεις να γραφτεις στην εχουν πεσει η πασκε κ η δαμκε...
να γραφτεις πρωτα στο κομα..
---
παιδια στο γυμνασιο βγαζαν λεφτα απο τις εκδρομες 5ημερη κτλ..
απο τα 16 στην καφριλα...
τι λεμε τωρα..
---
εναν συνοικιακο bar οταν το πιασουν για 1,2,3 αποδειξεισ θα το σκισουν...
ενα πριβε μεγαλο ποτε..
εδω οσα καφε ειναι μεσα στις εφοριες δεν χτυπανε ταμειακη τι λεμε τωρα..
χρονια πολλα..
και σε ολλα αυτα τι φταιει ? η γαμημενη η νοοτροπια!! π.χ.μπες αγορι μου στο δημοσιο , μηνας μπει μηνας βγει το 1000αρικο θα πεφτει να μπορεις να βαλεις μια δοσουλα! αυτα μας φαγανε! τα ρουσφετια και αλλα πολλα!
ολλοι αυτοι που κλεψανε τα λιγα! για να ζησουν καλυτερα,με το σκεπτικο οτι οι αλλοι τα φαγανε σαν γαϊδπυρια, πως να τους καταλογισεις ευθυνες? αφου ετσι παει το συστημα ;) ?????
το κανεις εσυ , το κανω και γω!!
και για να μην ξεφυγω πολυ με τα πανεπιστημια....πριν λιγα χρονακια φωναζα για το ασυλο (π.χ. βαπορακια κλπ) για τις παραταξεις και συγκρινα πανεπιστημια του εξωτερικου! πολλοι πεσαν να με φανε! τη σημερον ημερα! πολλοι μου ειπαν μακαρι να φευγα εξωτερικο να σπουδαζα και ΝΑ ΑΝΟΙΓΑΝ και τα μυαλα μου! θες παραταξη? ΟΚ εκτος σχολης! κυβερναει η ΔΑΠ παιρνεις πτυχιο αλλου η ΠΑΣΠ παιρνεις πτυχιο!
ετσι μας ΜΑΘΑΝΕ απο μικρους ΤΑ ΠΑΝΤΑ με το ρουσφετι και με την γνωτιμια!!
και ενω ελεγα τα παραπανω που πολλοι λενε.....μου λεει καποιος...θα χες το βαζο με το μελι και θα βουταγες το δαχτυλο μονο μια φορα? ή οπως και στο στρατο....αυοτι που δεν ειχαν βυσμα κατηγορουσαν τα βυσματα ενω οι ιδιοι θα καναν τα χειροτερα!!
ΟΛΛΑ αυτα ειναι ΛΑΘΟ΅νοοτροπια και ΠΑΙΔΕΙΑ η οποια ΠΟΤΕ δεν υπηρξε στην ΕΛΛΑΔΑ!
οταν ειπα πριν 3-4 χρονια για ιδιοτικοποιησεις επισης καποιοι πεσαν να με φανε!! τωρα ομως που χεις επιλογες εκτος απο ΟΤΕ π.χ. να πας φορθνετ vodafone wind cosmote και οπου στον πουτσο θελεις το ιδιο και με την ΔΕΗ και με αλλα...!! καποιοι ειναι κατα! εγω προσωπικα ειμαι υπερ!!
τεσπα!