ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
συνεταιρικό τον έχετε??? ;)Μικρούλα όχι πολλά πολλά με τον κόλο της vicky, pleaseeeeeeeeeeeee
συνεταιρικό τον έχετε??? ;)Μικρούλα όχι πολλά πολλά με τον κόλο της vicky, pleaseeeeeeeeeeeee
Μικρούλα όχι πολλά πολλά με τον κόλο της vicky, pleaseeeeeeeeeeeee
και γιατί να μην πείς???δεν ειπα κατι για τον κωλο της απλα σχολιασα την διαφορα τακτικης
και γιατί να μην πείς???
αυτή τον έβγαλε στη φόρα...
Χειλαρες μου κανε μου μια χαρη. Βαλε το προηγουμενο αβαταρ που ειναι πιο ωραιο. Σε αυτο με χαλαει το σκουλαρικι πολυ.δεν ειπα κατι για τον κωλο της απλα σχολιασα την διαφορα τακτικης
τελικά παντού υπάρχει ένας μύθος!...εγω διατηρω τον μυθο μου και ειμαι και υπερανο
μήπως θες τα δικά μου????Χειλαρες μου κανε μου μια χαρη. Βαλε το προηγουμενο αβαταρ που ειναι πιο ωραιο. Σε αυτο με χαλαει το σκουλαρικι πολυ.
τελικά παντού υπάρχει ένας μύθος!...
ωχ τον έχυσα...
Χειλαρες μου κανε μου μια χαρη. Βαλε το προηγουμενο αβαταρ που ειναι πιο ωραιο. Σε αυτο με χαλαει το σκουλαρικι πολυ.
Δεν μου εχεις αφησει αντερο ρε συ σημερα απο τα γελια. Νασαι καλα. Θα κατουρηθω στο τελος. Περναει ο κοσμος εξω απο το μαγαζι και με βλεπει να γελαω μονος μου και θα με περναει για τρελο!
λεω να βαλω κατι σε real thing τι λες;
how real??? ;)
Πρόσεξε αρχιΚαρφάρα μην την πατήσεις σαν εμένα σήμερα το μεσημέρι μεσα στο εστιατώριο!!!
Γελούσα μονος μου και οι διπλανοί μου έριχναν κλεφτές ματιές και κουνουσαν το κεφάλι τους!!!!
χείλια, χείλια....τι προτιμας ποδια με γοβες η κοντινο σε χειλη;
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί τα 19 χρόνια θεωρούνται "αργά" στο να γίνει κάποιος ενεργός σεξουαλικά :S
γιατί είναι ήδη ενεργός από τα 13!!! ;)
Ακριβως γιατι ειναι ΠΑΙΔΙ ακομη,ακουσαμε και προχθες που 13χρονος θα γινη πατερας και ο πατερας του και η μανα του θα εχουν και αλλο παιδι να μεγαλωσουν??????Μπορεί να είναι ενεργός σεξουαλικά κάποιος από τα 13, αλλά πόσο ώριμος κάποιος/α είναι για να μπορέσει να διαχειριστεί το βάρος μιάς σωματικής και ταυτόχρονα ψυχικής δέσμευσης?
Αυτα ειναι.Πραγματικη ιστορια, και αφου ειναι το πρωτο μυνημα μου ειπα να ξεπαρθενιαστω στο αντιστοιχο θεμα..
Ροδος, εκδρομη εγω και 2 φιλαρακια μου, μεναμε στο ιδιο δωματιο, οποτε σε μια δοση εγω επειδη ειχα ξαναπαει την προηγουμενη χρονια (Ειχα γνωρισει μια Ουκρανη τουριστρια, οχι σε μαγαζι, αλλα ο μλκς σεβαστηκα οτι ηταν παρθενα και μου το πε), πεφτω σε σκανδιναβικο μπαρ. Μπαινω μεσα μπανιζω μια τυπισσα, η οποια δεν εδειχνε ενδιαφερον ,αλλα ελα ντε που εδειχνε η κολλητη της...Τελος παντων γνωριστηκαμε με τη μια, ειπαμε να τα ξαναπουμε την αλλη μερα, χορος κακο, οποτε λεει το ΑΜΙΜΗΤΟ στα φιλαρακια μου που περιμεναν.. ΤΙ θα γινει με το φιλο σας γνωριζομαστε 2 μερες και ακομα δε καναμε σεξ.. Με τα πολλα παμε σπιτι, οι φιλοι μου να περιμενουν κατω απο το σπιτι να τελειωσουμε. Η τυπισσα φωτια να με ρωταει τι θελω να κανει , απιστευτα σκηνικα, οτι ειχα δει σε τσοντες μεχρι τοτε , τα εκανε με προθυμια. Με το που τελειωνω με τα χιλια ζορια γιατι ειμασταν ΓΚΟΛ και οι 2 , της λεω και οτι ημουν παρθενος και εμεινε καγκελο . Κι αυτο γιατι ετυχε το στριγκακι της να πεσει μεσα στο σακ βουαγιαζ μου και αυτη να νομιζει οτι κανω συλλογη απο εσωρουχα... Τελος παντων θελαμε να το ξανακανουμε, αλλα με παιρναν καθε 3 και λιγο τηλεφωνο οι φιλοι μου που περιμεναν απο κατω... Αλλαξαμε τηλεφωνα αλλα ειμασταν τοσο ΧΑΛΙΑ απο τα ποτα που προφανως δωσαμε αλλα αντ αλλων κινητα και χαθηκαμε. H Janiche...
Μια λεπτομερεια, τη γκομενα που γουσταρα παραπανω, τη φιλη της την καβατζωσε Τζαμαικανος αραπακλας που υποτιθεται ηταν στη Ροδο για ..ΜΠΙΖΝΕΣ...
Απο τοτε η Νορβηγια εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου !