Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ποια ηταν φιλε; θυμασαι ονομα την καριολα;Χωρις παρεξηγηση φιλε αλλα αυτες οι ιστοριες με τις καθηγητριες σαν σεναριο τσοντας με MILF δασκαλες μου κανουν.Δεν αμφισβητω αυτο που λες αλλα ακομα και σημερα μου φαινονται περιεργες και σπανιες.Παντως ηταν και το δικο μου απωθημενο μια καθηγητρια που ειχα για γερμανικα ιδιαιτερα.Γυρω στα 28 πανεμορφη και ντυνοταν προκλητικα ακομα θυμαμαι που ερχοταν σπιτι για μαθημα και ο παππους μου την κοιτουσε και αναστατωνοταν ο ανθωρπος.Καθε φορα αφου εφευγε βαρουσα μαλακια τον ειχα κανει σφεντονα για παρτυ της.Τελικα γερμανικα δεν εμαθα ποτε καλα και τα σταματησα.Το μονο που μου απεμεινε ηταν απειρη ποσοτητα υγρου που αρμεξα για παρτυ της και κατι ψιλα γερμανικα για να μου φανουν χρησιμα ελπιζω με την μαντυ την γερμανιδα.Θυμαμαι μια φορα με ειχε ρωτησει κιολας ποιες κοπελες σου αρεσουν.Τι τις λες τωρα που να ηξερε τι ελεγα μεσα μου κατι πουταναρες σαν εσενα μου αρεσουν να τις χυνω ολημερις! .
Πρωτη φορα γυρω στα 15 βαρδαρη σε μπουρδελο.Μαλακια φαση δεν ειχα ιδεα τι παιζοταν οταν μπηκε η τανα στο δωματιο εγω ημουν ακομα με τα ρουχα!!! Καταλαβε και αυτη την δουλεια και ειπε να το εκμεταλλευτει να τελειωνει σε 2 λεπτα το μονο που θυμαμαι ειναι μεχρι να καταλαβω τι γινεται να μου λεει τελειωνε τελειωνε και εφυγε.Για πολλα μαπιδια το πορνιδιο αλλα τι να κανεις ημουν πιτσιρικας και το εκμεταλλευτηκε.Δεν το βαλα κατω πηγα ξανα σε κανα μισο χρονο εχυσα το γουσταρα και απο τοτε αρχισα ολο και πιο συχνα να πηγαινω.Ειχα φιλαρακια μου ειχαν παει απο 13 χρονων βαρδαρη.Παντως οι πρωτες τσαρκες ηταν και γαμω ο φοβος που ειχαμε για κατι απαγορευμενο η ιδεα οτι θα μας τσακωσουν τιποτα μπατσοι ειχε γινει και ενα σκηνικο με καποιον πουστογερο λογικα να μας ακολουθει με ενα αμαξι και εγω να εχω παρει μια πετρα να του πεταξω και μετα να κρυβομαστε παρακατω σε ενα στενο.Αδρεναλινη στο φουλ.
Τι μου θύμησες τώρα. :S :S :SΠραγματικη ιστορια, και αφου ειναι το πρωτο μυνημα μου ειπα να ξεπαρθενιαστω στο αντιστοιχο θεμα..
Ροδος, εκδρομη εγω και 2 φιλαρακια μου, μεναμε στο ιδιο δωματιο, οποτε σε μια δοση εγω επειδη ειχα ξαναπαει την προηγουμενη χρονια (Ειχα γνωρισει μια Ουκρανη τουριστρια, οχι σε μαγαζι, αλλα ο μλκς σεβαστηκα οτι ηταν παρθενα και μου το πε), πεφτω σε σκανδιναβικο μπαρ. Μπαινω μεσα μπανιζω μια τυπισσα, η οποια δεν εδειχνε ενδιαφερον ,αλλα ελα ντε που εδειχνε η κολλητη της...Τελος παντων γνωριστηκαμε με τη μια, ειπαμε να τα ξαναπουμε την αλλη μερα, χορος κακο, οποτε λεει το ΑΜΙΜΗΤΟ στα φιλαρακια μου που περιμεναν.. ΤΙ θα γινει με το φιλο σας γνωριζομαστε 2 μερες και ακομα δε καναμε σεξ.. Με τα πολλα παμε σπιτι, οι φιλοι μου να περιμενουν κατω απο το σπιτι να τελειωσουμε. Η τυπισσα φωτια να με ρωταει τι θελω να κανει , απιστευτα σκηνικα, οτι ειχα δει σε τσοντες μεχρι τοτε , τα εκανε με προθυμια. Με το που τελειωνω με τα χιλια ζορια γιατι ειμασταν ΓΚΟΛ και οι 2 , της λεω και οτι ημουν παρθενος και εμεινε καγκελο . Κι αυτο γιατι ετυχε το στριγκακι της να πεσει μεσα στο σακ βουαγιαζ μου και αυτη να νομιζει οτι κανω συλλογη απο εσωρουχα... Τελος παντων θελαμε να το ξανακανουμε, αλλα με παιρναν καθε 3 και λιγο τηλεφωνο οι φιλοι μου που περιμεναν απο κατω... Αλλαξαμε τηλεφωνα αλλα ειμασταν τοσο ΧΑΛΙΑ απο τα ποτα που προφανως δωσαμε αλλα αντ αλλων κινητα και χαθηκαμε. H Janiche...
Μια λεπτομερεια, τη γκομενα που γουσταρα παραπανω, τη φιλη της την καβατζωσε Τζαμαικανος αραπακλας που υποτιθεται ηταν στη Ροδο για ..ΜΠΙΖΝΕΣ...
Απο τοτε η Νορβηγια εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου !
αλλά μετά από αυτή την πρώτη εμπειρία έπεσαν ακόμη παρακάτω.
εσυ φταις που δεν πήγες με ιερόδουλη
πες & για τα τσιμπουκια που εκανες οταν ησουν αλκιμος μωρη λουγκρα..Και πιο πριν θεωρούσα τις γυναίκες ηλίθια ζώα , αλλά μετά από αυτή την πρώτη εμπειρία έπεσαν ακόμη παρακάτω.
πες & για τα τσιμπουκια που εκανες οταν ησουν αλκιμος μωρη λουγκρα..
καααααααααργα..
Τον παίρνει και γέρνει ο βλακολάκης;;;
Τον παίρνει και γέρνει ο βλακολάκης;;;
Αν ενδιαφέρεσαι , στέλνεις τη γυναίκα σου και το τσεκάρει.
Αν αιμοραγεί από τον κώλο 3 μήνες , εσύ θα καταλάβεις.
Αλλά μη ζηλέψεις , γιατί δεν γαμάω πούστηδες.
(Το ότι τα πουσταριά των Εξαρχείων δεν έχουν γυναίκες , μόνο τους Πακιστανούς που τα γαμάνε από τον κώλο για τους οποίους κλαίνε αν απαχθούν , είναι άλλο θέμα , όχι του παρόντος!)
μα γι'αυτο ακριβως τον εχει σαν ινδαλμα η παλιοπουσταρα ο λαλακης..Σου έχουν πει ότι ο Joseph McCarthy ήταν gay ;
Σου έχουν πει ότι ο Joseph McCarthy ήταν gay ;
την ιδια εντυπωση εχω.. εγω ξερω το '' καλα μουνια στην πουτσα μας!!!Ρε παιδια αυτο το "χαρα στα σκελια" το λενε για γκομενες συνηθως