ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
και συγγνώμη ξεχάστηκα...
καλησπέρα κούκλα μου!!! ;)
καλησπέρα κούκλα μου!!! ;)
Ετσι σου ειπε το Μαριαννακι? Παλι σε δουλεψε χαπατο. Για ζορισε την λιγο να σου πει την αληθεια.Μπα έχεις δει χαρά στα σκέλια σου, βρωμοκαρφάρα;;;;;;;;
Σιγά μην έχεις δει στην πραγματικότητα, στα όνειρά σου μόνο!!!!
βράζει το αίμα...καλα μεχρι και γι αυτο θα τσακωθειτε σε λιγο
Ωχ μαγκες φυλαχτητε τωρα. Πλακωσε το βαρυ πυροβολικο.τι να πει η γυναικα με αυτα που την ρωτατε
και μαλλον αγαπιομασταν καπως.
Καλησπερα χειλαρες μου. :-* :-* :-* :-* :-*καλα μεχρι και γι αυτο θα τσακωθειτε σε λιγο
πρόσεχε τι θα πεις θα τα μαρτυρήσω όλα... ;)Καλησπερα Εβακι.
σε προειδοποίησα!Καλησπερα χειλαρες μου. :-* :-* :-* :-* :-*
Θα σου μεινει κουσουρι με τοσο ξυλο ρε συ. Δωσε και συ καμμια. Ξεκηνα απο την γυναικα για καλο και για κακο γιατι το αφεντικο απολυει κι ολας ξερεις.βράζει το αίμα...
και αμα τις τρώς το πρωί από το αφεντικό και το βράδυ από τη γυναίκα, κάπου πρέπει να ξεσπάσεις!
το πρόβλημα με μένα είναι ότι είμαι αφεντικό και δεν έχω γυναίκα...Θα σου μεινει κουσουρι με τοσο ξυλο ρε συ. Δωσε και συ καμμια. Ξεκηνα απο την γυναικα για καλο και για κακο γιατι το αφεντικο απολυει κι ολας ξερεις.
όχι κορίτσι μου ασ'τον να λέει... light μόνο light...καλησπερα ρε παιδια. γτ ειμαι το βαρυ πυροβολικο;
Λογω πειρας χειλαρες μου. Εδω δεν μας παιρνει. Το πολυ πολυ να χαλαρωσουμε και να το απολαυσουμε.καλησπερα ρε παιδια. γτ ειμαι το βαρυ πυροβολικο;
όχι κορίτσι μου ασ'τον να λέει... light μόνο light...
Λογω πειρας χειλαρες μου. Εδω δεν μας παιρνει. Το πολυ πολυ να χαλαρωσουμε και να το απολαυσουμε.
Ε βαρα τοτε το αφεντικο. Τα θελει ο κωλος του μου φαινεται.το πρόβλημα με μένα είναι ότι είμαι αφεντικό και δεν έχω γυναίκα...
light artillery εννοώ...δεν νομιζω να το ελεγε για τα κιλα μου. αλλωστε δεν ειναι και τοσα πολλα
ιδίως άμα είναι πιστός του καλού κώλου...Ε βαρα τοτε το αφεντικο. Τα θελει ο κωλος του μου φαινεται.
Για τα κιλα σου? Αλοιμονο κοριτσαρα μου! Εσυ εισαι γυναικαρα!δεν νομιζω να το ελεγε για τα κιλα μου. αλλωστε δεν ειναι και τοσα πολλα