Φίλτατοι συνάδελφοι, να σας πω μην πανικοβάλεστε. Και να κλείσουν τα μπουρδέλα δεν έγινε και τίποτα γιατι δεν υπολογίζεται δύο πράγματα :
1.)Το φαινόμενο θα είναι αυστηρά τοπικό σε Αθήνα και μάλλον μόνο εδώ
και
2.)Τώρα που ανοίξαν μαγαζία, θα ανοίξουν μασαντζίδικα και στούντιο, οι κοπέλες δεν θα χαθούν. Ίσα ίσα, όπως και οι τσατσάδες, μάλλον θα πάνε στα νησία που έχουν κανά δύο οίκους καβάντζα να κάνουν δουλειά εκεί. Από εμπειρία το λέω, το να αλάζει το σπιτακί σε ένα νησί κοπέλα κάθε βδομάδα είναι απόλυτα συνιθησμένο και συνήθως γυρνάει και στα σπιτάκια εδωπέρα, το ίδιο και η τσατσά, αν και μπορεί να λείπει για κανά δίμηνο αυτή. Παρ'ότι δεν είμαι στο νησί αυτήν την στιγμή, σας εγκυώμαι ότι το σπιτάκι που πηγαίνω θα έχει ανοίξει. Αν όχι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι ανοιχτό.
Και για διευκρίνηση, έχεται υπ'όψη σας ότι τα σπιτάκια σε αρκετά από τα νησία είναι τώρα πια πιο κοντά σε φθηνά στούντιο, με 30 ευρώ την ώρα την κοπέλα σε πολύ καλό χώρο. Υποπτεύομαι ότι και τα ανακαινισμένα ή τουλάχιστον τα πιο καινούργια σπιτάκια εδώ θα ανοίξουν και αυτά πρώτα, πριν ακολουθήσαν τα ερείπια που αρκετοί συνάγωνιστές έχουν μοιραστεί αρκετές κωμικοτραγικές ιστορίες.
Αν τώρα παραμείνουν κλειστά τα κόκκινα σπιτάκια, ας σφίξουμε το ζωνάρι γιατί τα στούντιο και οι άλλες υπηρεσίες θα είναι ανοιχτές αλλά ακριβές και για λίγο καιρό, το πορτοφόλι μπορεί να πονέσει λιγάκι. Για τους συνάδελφους της τσάρκας και της καλτίλας της όλης υπόθεσεις...λίγο υπομονή. Ακόμα και αν ανοίξουν μερικά σπιτάκια παράνομα, με την ευχή μου πηγέντε, αλλά να προσέχεται γιατί οι μπάτσοι θα κάνουν κύκλους αυτές τις πρώτες μέρες όπως εξακριβώσαν και οι συνάδελφοι προηγούμενως.
Στο κάτω κάτω, δείτε το και σαν μια νέα ευκαιρία : οι τσατσάδες που έχουν την καβάντζα στα νησία θα γυρίσουν, πιθανώς να φέρουν και νέο αίμα στην πιάτσα για να αντικαταστήσουν αυτούς που εγκαταλείψαν τα πόστα τους και να γίνει και ένα μικρό shuffling για κάποιες από τις κοπέλες, να πάνε σε κάποια άλλα σπιτάκια από αυτά που συνηθίζουν. Μια μικρή ανακαίνηση που μάλλον την χρειαζόμασταν κιόλας.
Καλό κουράγιο και καλή υπομονή. Φτάσαμε μέχρι εδώ χωρίς παρατράγουδα και δεν νομίζω να χρειάζεται να το τραβήξουμε το συγκεκριμένο πανηγύρι παραπάνω από αυτή την βδομάδα για την σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα.
το εμβόλιο θα αργήσει δεν ξέρω η θεραπεία... αλλά αν κάποιος είναι γενικά υγειής και να το κολησει δεν θα του δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα το πολύ πιθανότερο, άσε που το φαινόμενο θα παρουσιάσει ύφεση κάαποια στιγμή σύντομα ειδικά στη χώρα μας.. δε νομίζω ότι είναι τόσο φοβερό.. χωρίς βέβαια να το υποτιμούμε.
Φίλε συναγωνιστή το θέμα δεν είναι ότι φοβούνται να κολήσει κάποιος και να μην τον θεραπεύσουν, φοβούνται μην διαδωθεί σαν τρελός. Και εσύ να τον έχεις περάσει λόγου χάρην αλλά επειδή ήσουν σε χώρο με πολλούς ανθρώπους που κάποιος από αυτούς τον έχει, θα αιωρήται στα ρούχα σου, πάνω σου κλπ και μέχρι να πεθάνει θα πάει και σε άλλους αν βρεθείς σε κλειτό χώρο χωρίς φώτα κλπ. Ο ιός αργεί να πεθάνει χωρίς υψηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία, κάτι που είναι πιο συχνό στα νησιά μας αλλά όχι και τόσο στην Αθήνα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαιράκι. Και αυτό είναι που φοβούνται και οι γιατροί, μην εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσουμε νούμερα Ιταλίας.
Απλά θα προσέχουμε λίγο παραπάνω στις μεγαλουπόλεις μέχρι να βγεί το εμβόλιο. Με ηρεμία και υπομονή.