Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
Συντεχνοι.... τόσο καιρό νομίζω ότι όλοι ψιλό η χοντρό συνηθίσαμε την πεοπαλληδρομηση....βουρ με το κοντάρι στο χέρι λοιπόν...ε...όσοι έχετε γυναίκα...σβήστε την λυγνια και αδειαστε...όσοι έχετε γυναίκα που ξέρει να γαμιεται...πόσος σας απασχολεί τι έγραψα ..καλά να περνάμε υπό όλες τις συνθήκες... υγεία

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Μη σας παίρνει απο κάτω ωρε!!!
Πάλι με χρονια με καιρούς,πάλι δικά μας θα ναι!!!
Τα μπουρδέλα δεν τελειώνουν ποτέ!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αν περασουν χρονια και καιροι την κατσαμε τυπε.
τι σκατα υπηρχε σωματειο δεν παει να απαιτησει τα δικαιώματα του?

PatrasmanX

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2020
Κριτικές
3
Like
252
Πόντοι
1
Προφανως και δε μπορουν να τα συζητησουν στις ειδησεις ρε 'σεις, τι περιμενετε αναφορα για ρδελα;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
για μενα πρεπει να ανοιξουν στη ζουλα.
μην ξεχναμε ότι τα εκλεισαν μαζι με τα κομμωτήρια και κεντρα αισθητικης.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Το ξερω οτι δεν θα σας αρεσει αλλα σιγουρα μολις βρεθει το εμβολιο θα ξανα γυρισουμε στις παλιες καλες εποχες. Μεχρι τοτε, πρεπει ολοι να κανουν υπομονη για το γενικο καλο.

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Το ξερω οτι δεν θα σας αρεσει αλλα σιγουρα μολις βρεθει το εμβολιο θα ξανα γυρισουμε στις παλιες καλες εποχες. Μεχρι τοτε, πρεπει ολοι να κανουν υπομονη για το γενικο καλο.
το εμβόλιο θα αργήσει δεν ξέρω η θεραπεία... αλλά αν κάποιος είναι γενικά υγειής και να το κολησει δεν θα του δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα το πολύ πιθανότερο, άσε που το φαινόμενο θα παρουσιάσει ύφεση κάαποια στιγμή σύντομα ειδικά στη χώρα μας.. δε νομίζω ότι είναι τόσο φοβερό.. χωρίς βέβαια να το υποτιμούμε.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
δεν γινεται αυτό,θα περιμενουν οι κοπελες και οι ιδιοκτητες άλλο ένα χρονο το λιγοτερο για να βγει εμβολιο?
αν μια επιχειρηση κλεισει ανω του τριμηνου κατά 85% μπαινει λουκετο δεν αντεχει,το λεει οικονομικη θεωρια,εκτος και αν μπει σε ειδικο καθεστως εποχικότητας με ειδικες διαταξεις.
μετα τις 15 ιουνιου τα τσαρδια θα αρχισουν να την ακουν και σε πολλα θα πεσει λουκετο και οσο πιο μακρια στο χρονο τα ανοιξουν τοσο λιγοτερα θα είναι..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Η πραγματικα μοναδικη μας ελπιδα για πριν το εμβολιο, ειναι να πεθαινει με την αυξηση της θερμοκρασιας .

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
λιγο καιρος λιγο οτι κρουσματα αν μεχρι τελος μαιου δεν γινει κατι συγλονιστικο ισως ιουνιο ανοιξουν τα ντελα

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Η πραγματικα μοναδικη μας ελπιδα για πριν το εμβολιο, ειναι να πεθαινει με την αυξηση της θερμοκρασιας .

:grin:

filing_images_a412b12c58dd-1.jpg

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
ο σαρς τον ιουλιο εξαφανιστηκε δια μαγειας και ο κοβιντ η αλλιως σαρς 2 εχει πολλα κοινα στη δομη με τον σαρς.
οποτε τον ιουλιο περιμενουμε εξαφανιση γιατι αν συνεχισει και τον σεπτεμβρη μετα θα μπουμε σε 2 φαση κυματος του ιου μιας και οι καιρικες συνθηκες θα τον ευνοουν.

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
ουτε σχολεια ανοιγουν ουτε ρδελα μετα τ καλοκαιρι κ βλεπουμε σορυ αλλα θ τ δυτε..οποιος εχει παιδια ασ τ παρει κ ασ παει στ χωριο απο τωρα γιατι στην αθηνα σε λιγο δεν θ παιζει ευρο τσακιστων :headbaning2:

Θα ανοίξει το Κρανίδι ρε μούτρο

ΓΙΑΝΝΗΣ DR

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2014
Like
11
Πόντοι
1
Γυριζοντας από παραλιακή βολτα πριν απο λίγο. Πέτυχα 2 τεμαχια (αρκετα καλά μπορω να πω) στο ύψος καλαμακίου. Δε σταματησα να μιλησω.

Ίσως θα επρεπε το ποστ να γραφτει σε αλλο θρεντ, απλα το εγραψα εδω γιατι εδω γινεται ντορος με τους οικους.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μου φαινεται αρχιζουν τις πιατσες εξω.μερα με τη μερα το φαινομενο λογικα πρεπει να αυξηθεί.ειδωμεν

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
249
Πόντοι
21
Τυποι να ενημερωσω πως επειδη υπαρχουν κ σοβαρα κρατη στον πλανητη οσον αφορα την αγαπη μας το αγοραιο σεξ :heavymetalbig: :heavymetalbig:η κυβερνηση της Αυστριας ανακοινωσε επισημα οτι ολη η πορνεια της χωρας θα ανοιξει την 1η ιουλιου..Μολις το ειδα στο international sex guide το οποιο ειναι εγκυροτατο κ εχει ενημερωση κ κριτικες σαν τις δικες μας εδω απο ολη την υφηλιο...Η Αυστρια εχει 606 θανατους κ 16000 κρουσματα...

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Εχθες πειρα τηλ μιας Εμμανουελας ηταν πρωινα στην Φωκαιας  και της ειπα να βρεθουμε μεχρι να ξαναπιασει δουλεια . και μου ειπε οτι θα ειναι πιο ακριβα απο οτι ηταν στη Φωκαιας με μια ωρα  και στο ερωτημα ποσο ? μου ειπε ακουσον ακουσον 300 ευρω !! και την ξαξα ερωτω και μου ξανα λεει 300ε και εγω της ειπα οτι με 300ε περνω απο γραφειο 2 γκομεναρες με φουλ προγραμμα , η απαντηση ηταν να πας να περεις .πια η  πουτανα των 20 ε που δεν εδεινε και κωλο , τι αλλο θα ακουσουμε ακομα .

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Τυποι να ενημερωσω πως επειδη υπαρχουν κ σοβαρα κρατη στον πλανητη οσον αφορα την αγαπη μας το αγοραιο σεξ :heavymetalbig: :heavymetalbig:η κυβερνηση της Αυστριας ανακοινωσε επισημα οτι ολη η πορνεια της χωρας θα ανοιξει την 1η ιουλιου..Μολις το ειδα στο international sex guide το οποιο ειναι εγκυροτατο κ εχει ενημερωση κ κριτικες σαν τις δικες μας εδω απο ολη την υφηλιο...Η Αυστρια εχει 606 θανατους κ 16000 κρουσματα...

Οπότε βάση των μέχρι τώρα δεδομένων στην Ελλάδα διόλου απίθανο να επαναλειτουργήσουν 1/6 !

Εχθες πειρα τηλ μιας Εμμανουελας ηταν πρωινα στην Φωκαιας  και της ειπα να βρεθουμε μεχρι να ξαναπιασει δουλεια . και μου ειπε οτι θα ειναι πιο ακριβα απο οτι ηταν στη Φωκαιας με μια ωρα  και στο ερωτημα ποσο ? μου ειπε ακουσον ακουσον 300 ευρω !! και την ξαξα ερωτω και μου ξανα λεει 300ε και εγω της ειπα οτι με 300ε περνω απο γραφειο 2 γκομεναρες με φουλ προγραμμα , η απαντηση ηταν να πας να περεις .πια η  πουτανα των 20 ε που δεν εδεινε και κωλο , τι αλλο θα ακουσουμε ακομα .

Πες της να ψάξει αλλού για μαλάκες!
ΔΕΝ θα πάρουμε.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Φίλτατοι συνάδελφοι, να σας πω μην πανικοβάλεστε. Και να κλείσουν τα μπουρδέλα δεν έγινε και τίποτα γιατι δεν υπολογίζεται δύο πράγματα :

1.)Το φαινόμενο θα είναι αυστηρά τοπικό σε Αθήνα και μάλλον μόνο εδώ

και

2.)Τώρα που ανοίξαν μαγαζία, θα ανοίξουν μασαντζίδικα και στούντιο, οι κοπέλες δεν θα χαθούν. Ίσα ίσα, όπως και οι τσατσάδες, μάλλον θα πάνε στα νησία που έχουν κανά δύο οίκους καβάντζα να κάνουν δουλειά εκεί. Από εμπειρία το λέω, το να αλάζει το σπιτακί σε ένα νησί κοπέλα κάθε βδομάδα είναι απόλυτα συνιθησμένο και συνήθως γυρνάει και στα σπιτάκια εδωπέρα, το ίδιο και η τσατσά, αν και μπορεί να λείπει για κανά δίμηνο αυτή. Παρ'ότι δεν είμαι στο νησί αυτήν την στιγμή, σας εγκυώμαι ότι το σπιτάκι που πηγαίνω θα έχει ανοίξει. Αν όχι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι ανοιχτό.

Και για διευκρίνηση, έχεται υπ'όψη σας ότι τα σπιτάκια σε αρκετά από τα νησία είναι τώρα πια πιο κοντά σε φθηνά στούντιο, με 30 ευρώ την ώρα την κοπέλα σε πολύ καλό χώρο. Υποπτεύομαι ότι και τα ανακαινισμένα ή τουλάχιστον τα πιο καινούργια σπιτάκια εδώ θα ανοίξουν και αυτά πρώτα, πριν ακολουθήσαν τα ερείπια που αρκετοί συνάγωνιστές έχουν μοιραστεί αρκετές κωμικοτραγικές ιστορίες. :grin:

Αν τώρα παραμείνουν κλειστά τα κόκκινα σπιτάκια, ας σφίξουμε το ζωνάρι γιατί τα στούντιο και οι άλλες υπηρεσίες θα είναι ανοιχτές αλλά ακριβές και για λίγο καιρό, το πορτοφόλι μπορεί να πονέσει λιγάκι. Για τους συνάδελφους της τσάρκας και της καλτίλας της όλης υπόθεσεις...λίγο υπομονή. Ακόμα και αν ανοίξουν μερικά σπιτάκια παράνομα, με την ευχή μου πηγέντε, αλλά να προσέχεται γιατί οι μπάτσοι θα κάνουν κύκλους αυτές τις  πρώτες μέρες όπως εξακριβώσαν και οι συνάδελφοι προηγούμενως.

Στο κάτω κάτω, δείτε το και σαν μια νέα ευκαιρία : οι τσατσάδες που έχουν την καβάντζα στα νησία θα γυρίσουν, πιθανώς να φέρουν και νέο αίμα στην πιάτσα για να αντικαταστήσουν αυτούς που εγκαταλείψαν τα πόστα τους και να γίνει και ένα μικρό shuffling για κάποιες από τις κοπέλες, να πάνε σε κάποια άλλα σπιτάκια από αυτά που συνηθίζουν. Μια μικρή ανακαίνηση που μάλλον την χρειαζόμασταν κιόλας.

Καλό κουράγιο και καλή υπομονή. Φτάσαμε μέχρι εδώ χωρίς παρατράγουδα και δεν νομίζω να χρειάζεται να το τραβήξουμε το συγκεκριμένο πανηγύρι παραπάνω από αυτή την βδομάδα για την σταδιακή επαναφορά στην κανονικότητα.

το εμβόλιο θα αργήσει δεν ξέρω η θεραπεία... αλλά αν κάποιος είναι γενικά υγειής και να το κολησει δεν θα του δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα το πολύ πιθανότερο, άσε που το φαινόμενο θα παρουσιάσει ύφεση κάαποια στιγμή σύντομα ειδικά στη χώρα μας.. δε νομίζω ότι είναι τόσο φοβερό.. χωρίς βέβαια να το υποτιμούμε.

Φίλε συναγωνιστή το θέμα δεν είναι ότι φοβούνται να κολήσει κάποιος και να μην τον θεραπεύσουν, φοβούνται μην διαδωθεί σαν τρελός. Και εσύ να τον έχεις περάσει λόγου χάρην αλλά επειδή ήσουν σε χώρο με πολλούς ανθρώπους που κάποιος από αυτούς τον έχει, θα αιωρήται στα ρούχα σου, πάνω σου κλπ και μέχρι να πεθάνει θα πάει και σε άλλους αν βρεθείς σε κλειτό χώρο χωρίς φώτα κλπ. Ο ιός αργεί να πεθάνει χωρίς υψηλή θερμοκρασία και υψηλή υγρασία, κάτι που είναι πιο συχνό στα νησιά μας αλλά όχι και τόσο στην Αθήνα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαιράκι. Και αυτό είναι που φοβούνται και οι γιατροί, μην εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσουμε νούμερα Ιταλίας.

Απλά θα προσέχουμε λίγο παραπάνω στις μεγαλουπόλεις μέχρι να βγεί το εμβόλιο. Με ηρεμία και υπομονή.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Οι οίκοι ανοχής θα επαναλειτουργήσουν όταν τα Μ.Μ.Ε θα είναι αναγκασμένα να ασχοληθούν με θέματα που αφορούν την τσέπη των Ελλήνων διότι ο κοροναϊός δεν μπορεί να σκοτώσει περισσότερο από το 0.1% των Ελλήνων (10.000 Έλληνες) ενώ η πείνα λόγω της οικονομικής καταστροφής που προκάλεσε η καραντίνα θα στείλει με διάφορους τρόπους (αυτοκτονίες, καρκίνοι, ναρκωτικά κ.λ.π) στον άλλο κόσμο πάνω από 100.000 Έλληνες!

Το AIDS ακόμα σκοτώνει κάθε χρόνο πάνω από 500.000 ανθρώπους αλλά τα μπουρδέλα δεν κλείνουν ούτε έκλεισαν ποτέ λόγω AIDS!

Ακόμα κι αν κολλήσεις κοροναϊό αν είσαι κάτω των 60 ετών η πιθανότητα να αρρωστήσεις και να πεθάνεις δεν ξεπερνά το 1%!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom