Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Η λύση είναι να εφαρμοσθεί το glory hole, όχι όμως με 20 ευρώ αλλά με 5 ευρω. Ούτε ακουμπας ούτε ξαπλώνει, όλα χωρίς άμεση επαφή και κυρίως δεν βλέπεις τη ξυνισμενη φάτσα της πουτανας
δεν ειναι λύση αυτή.για μενα μασκα και η κοπέλα και ο πελατης και το θεμα εχει λυθεί.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
δεν αντέχει επιχείρηση τόσους μήνες κλειστή.
Εγω πιστεύω οτι τα μπούρδελα αν δεν ανοίξουν μέχρι τις 15 Ιουνίου τοτε μάλλον θα πανε για οριστικο κλείσιμο.
Ακόμα και έτσι να είναι μπορεί να χτιστούν καινουργια μπούρδελα και στούντιο (ιδιαίτερα σε συνοικίες της Αθήνας που έχουν πρόσβαση στο μετρό).
Και να προσληφθούν α-καπέλο τσατσαδες των οποίων τα ριγκακια να κάνουν αντανάκλαση στο φως του ήλιου και από εκεί και πέρα μέσω της κοραλιογενεσης να προκαλείται αύξηση του μήκους του πέους των πελατών.

Κάποιος επενδυτής;
Αφήστε τους μαλακες που λένε ότι από εδώ και πέρα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις πανδημίες. Να σταματήσουν να τρομάζουν τον κόσμο.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
δεν ειναι λύση αυτή.για μενα μασκα και η κοπέλα και ο πελατης και το θεμα εχει λυθεί.

Έχεις δοκιμάσει να περπατήσεις γρήγορα
με μάσκα; να τρέξεις;
φαντασου να γαμας κιόλας.

Δεν βγαίνει γαμήσι έτσι λέμε.

Δεν υπάρχει ευχαρίστηση και τραβιέται
η μάσκα μέσα. Έκανα δοκιμαστικό
και γελαγα μισή ώρα (από τα νεύρα μου).

:2funny:

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Μου είπε ο πατέρας μου ότι είδε μια πολύ ωραία κοπέλα (εγώ για τις νέες κοπελες δεν δίνω φράγκο) να κάνει πιάτσα στην Καλλιφρονα.
Νομίζω ότι αυτά πρέπει να τα δει ο Κουλης και να αρχίζει να συζητάει για την επαναλειτουργία των οίκων ανοχής.

anestis_38

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
17
Like
1.013
Πόντοι
1.616
Δε ξέρω αν θα κλεισουν μπουρδέλα ή στουντιο, πάντως όσο υπάρχουν γυναικες που εκδίδονται θα υπάρχουν και αντιστοιχοι χώροι.
Αν κλεισουν κάποια από τα υπάρχοντα, θα ανοίξουν άλλα.
Το δράμα φέτος θα είναι η καταστροφή στον τουρισμό.
Τόσα χρόνια όσοι δούλευαν στον τουρισμό δεν κατάλαβαν κρίση, τώρα μπαίνουν και αυτοί στο χωρό.
Να δούμε και πόσες καφετέριες θα κλεισουν, άλλος καημος αυτός

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
ξεχάστε τα ντέλα

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Άμα ξέρει κανένας συνάδελφος κανένα κορίτσι από οίκο που λόγω της κατάστασης δεν εργάζεται αλλά πηγαίνει σε σπίτια ας μου στείλει ένα πμ  :rolleyes:
Το ίδιο ισχύει και για μένα. Όποιος γνωρίζει ας μας στείλει πμ με πληροφορίες, όπως τηλέφωνο κοπέλας και αν είναι αδύνατη κοκκαλιάρα ή τσουπωτη και ζουμερή. Προτιμώ τις αφράτες.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Α! Ξέχασα. και να μην είναι κανένα μαυροτσούκαλο. Δεν μου αρέσουν οι μαυριδερές.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Μη σας παίρνει απο κάτω ωρε!!!
Πάλι με χρονια με καιρούς,πάλι δικά μας θα ναι!!!
Τα μπουρδέλα δεν τελειώνουν ποτέ!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Ήδη για την εστίαση συζητούν να ανοίξει νωρίτερα, για τα μπουρδελα ακόμα ούτε αναφορά...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
ουτε σχολεια ανοιγουν ουτε ρδελα μετα τ καλοκαιρι κ βλεπουμε σορυ αλλα θ τ δυτε..οποιος εχει παιδια ασ τ παρει κ ασ παει στ χωριο απο τωρα γιατι στην αθηνα σε λιγο δεν θ παιζει ευρο τσακιστων :headbaning2:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom