tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.845
- Πόντοι
- 606
εσυ μου θυμιζεις εναν αλλο παλιο παπα εδω μεσαδακρυσα
εσυ μου θυμιζεις εναν αλλο παλιο παπα εδω μεσαδακρυσα
λοιπον τριτη πρωι σου εχω κλεισει ραντεβού στο δαφνι.
Περίμενε να βγει εμβόλιο πρώτα,μαν.Επειδή εχω χάσει επεισόδια από το πρωί Τελικά τι αποφασίσατε?
Θα τα ανοίξουμε τα μπουρδελα να ρίξουμε κανα πουτσο ή όχι ?
εσυ μου θυμιζεις εναν αλλο παλιο παπα εδω μεσα
Θα χρησιμοποιησω μια εκφραση σου"Ρε μουτρο μας πεθανες!"εχω τις πληροφορίες οτυ μπουρδελα τέλος για τ δυο επομενα χρονια ...δεν μπορω ν δοσω ινφο αλλα τ σιγουρο ειναι οτι αλλαζουν πολα στ οικους μ την επανοδο τους..
1 φορολογία
2 νομιμες εργαζόμενες
3 ταμιακες
4 ο θεος μαζί μας καλη ανασταση!!!!
μουτρο εγω οι μαλακες οι ιαπωνεςΘα χρησιμοποιησω μια εκφραση σου"Ρε μουτρο μας πεθανες!"
Να σαι καλα ρε κουαξ,καλη Ανασταση και συνεχισε να γαμας οτι σε καβλωνει!μουτρο εγω οι μαλακες οι ιαπωνες
. κινείσαι κι εσύ στις παρυφές της κυβέρνησης τύπε και έχεις απόρρητες πληροφορίες από μυστικούς πράκτορες της CIA?εχω τις πληροφορίες οτυ μπουρδελα τέλος για τ δυο επομενα χρονια ...δεν μπορω ν δοσω ινφο αλλα τ σιγουρο ειναι οτι αλλαζουν πολα στ οικους μ την επανοδο τους..
1 φορολογία
2 νομιμες εργαζόμενες
3 ταμιακες
4 ο θεος μαζί μας καλη ανασταση!!!!
Τα μπουρδέλα, ανοίξουν η όχι, μικρή σημασία έχει.
Εταίρες υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, όσο υπάρχουν άνθρωποι
To πιο σημαντικό.. Τι υπηρεσίες/τιμές θα έχουν? Εδώ μια ζωή μπαίνανε με μούτρα μέχρι το πάτωμα, προφυλακτικό κατευθείαν, κάθονται πάντα ανάμεσα στα πόδια σου (για να μην πιάνεις τίποτα), και φυσικά μερικές ΔΕΝ βγάζουν σουτιέν! Επιστροφή χρημάτων ΠΟΤΕ εγώ προσωπικά ΔΕΝ έχω δει...
Αυτό το ξεχνάς.ελπιζω με την πεινα που επεσε τωρα να εβαλαν μυαλο
ελπιζω με την πεινα που επεσε τωρα να εβαλαν μυαλο
Που θεωρείς οτι έχει πέσει πιο πολύ ""πείνα""?Στις πουτανες η στους αγαπουληδες-μπουρδελιαρηδες ?ελπιζω με την πεινα που επεσε τωρα να εβαλαν μυαλο
Είσαι σίγουρος ότι δεν δουλεύουν? Παράνομα με πολύ περισσότερα χρήματα?Οι μπουρδελιαρηδες δεν έχουν πρόβλημα κάθονται αλλά το δημόσιο πλερωνει ανελλιπώς
Αυτές έχουν να πληρωθο ανύν 2 μήνες και ετοιμάζονται οι σπιτονοικοκύρηδες να τις πετάξουν στο δρόμο μόλις ανοίξουν τα δικαστήρια