Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
εχω τις πληροφορίες οτυ μπουρδελα τέλος για τ δυο επομενα χρονια ...δεν μπορω ν δοσω ινφο αλλα τ σιγουρο ειναι οτι αλλαζουν πολα στ οικους μ την επανοδο τους..
1 φορολογία
2 νομιμες εργαζόμενες
3 ταμιακες
4 ο θεος μαζί μας καλη ανασταση!!!!
Αν γινει αυτο , με τη μια το εικοσαρικο γινεται τρανταρι, που οι επιτηδιοι θα μας το πλασαρουν για 35αρι. Θα παρουν τ αρχιδια μου βεβαια και θα ξανατεινει στο εικοσαρικο.
Ζω για τη μερα που θα με κυνηγαει η τσατσα στο δρομο και θα μου λεει
"Ξεχασες την αποδειξη!!!"

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αν γινει αυτο , με τη μια το εικοσαρικο γινεται τρανταρι, που οι επιτηδιοι θα μας το πλασαρουν για 35αρι. Θα παρουν τ αρχιδια μου βεβαια και θα ξανατεινει στο εικοσαρικο.
Ζω για τη μερα που θα με κυνηγαει η τσατσα στο δρομο και θα μου λεει
"Ξεχασες την αποδειξη!!!"
Αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα !!! Κάτι άλλο θα γίνει πιστεύω που δεν γνωρίζω τι ακριβός !!! Όσο αναφορά τον φίλο πιο πάνω που έχει και στάνταρ πληροφορίες όπως λέει ας μας πει τις πηγές του !!!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
εχω τις πληροφορίες οτυ μπουρδελα τέλος για τ δυο επομενα χρονια ...δεν μπορω ν δοσω ινφο αλλα τ σιγουρο ειναι οτι αλλαζουν πολα στ οικους μ την επανοδο τους..
1 φορολογία
2 νομιμες εργαζόμενες
3 ταμιακες
Μεγαλε καταφερες και εσπασες τα κρατικα μυστικα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
εχω τις πληροφορίες οτυ μπουρδελα τέλος για τ δυο επομενα χρονια ...
Τα μπουρδελα θα ανοίξουν όταν ανοίξουν τα ξενοδοχεία και τα γυμναστήρια απλά τα πράγματα..επιπλεον δεν θα αλλάξει τίποτα..ίσα ίσα κάτι μου λέει ότι θα έρθουν καυλωμένες κορασίδες εκ του ανατολικού μπλοκ με αυξημένη όρεξη για δυνατά σφυροκοπήματα, θα τελειώσει βλέπεις η 3μηνη βίζα της προηγούμενης παρτίδας και θα ερθουν άλλες.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω ότι εξαρτάται από την ποσότητα της αδρεναλίνης στον εγκέφαλο:
1. Του νταβατζή.
2. Της τσατσάς.
3. Της πο8τανας.
Συνεπώς μπορεί από τα 300 μπούρδελα/στουντιο της Αθήνας:
Τα 120 να ανοίξουν όταν βγει το εμβόλιο.
Τα 30 να ανοίξουν μαζί με τις καφετέριες και να λειτουργούν ακριβώς όπως πριν (π.χ. η πο8τανα να προσφέρει τη στάση 69, το ελεύθερο στοματικό, κτλ).
Τα υπόλοιπα 90 να ανοίξουν μαζι με τις καφετέριες παίρνοντας κάποιες προφυλάξεις (π.χ. η τσατσά και η πο8τανα να φοράνε μάσκα, ο πελάτης μόλις μπαίνει να πλένει τα χέρια του με αντισηπτικό, κτλ).

Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο καλάθι.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Και υστερα ηλθαν οι μελισσες.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
θα μ κανετε να σας τ πω ολα οπως πατέ
εταιριες θ γυνουν ... θα τ παρει ολα ενα δυο τρια ατομα που ειναι στ χωρο και θα γυνουν νομημα οι τιμές θα φτασουν στ υψοι και οι υπειρεσεις θα πλουτινουν για ολες τις σκεψεις κ ανομαλιες θ υπαρχουν κοντες ψιλες γριες νεες σε εναι οικο 10 γυνεκαις μπορει να δουμε και κανα κροσακι ποτε δεν ξερεις αλλα πανω απ ολα μουτρα θα υπαρχουν κανονες υγηνεις και καμερες στ δοματια γ ν μας ελενχουν μην πιασουμε κανα μπουτι χωρις γαντι ....

Mr_Robot

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Like
260
Πόντοι
1
θα μ κανετε να σας τ πω ολα οπως πατέ
εταιριες θ γυνουν ... θα τ παρει ολα ενα δυο τρια ατομα που ειναι στ χωρο και θα γυνουν νομημα οι τιμές θα φτασουν στ υψοι και οι υπειρεσεις θα πλουτινουν για ολες τις σκεψεις κ ανομαλιες θ υπαρχουν κοντες ψιλες γριες νεες σε εναι οικο 10 γυνεκαις μπορει να δουμε και κανα κροσακι ποτε δεν ξερεις αλλα πανω απ ολα μουτρα θα υπαρχουν κανονες υγηνεις και καμερες στ δοματια γ ν μας ελενχουν μην πιασουμε κανα μπουτι χωρις γαντι ....
Γράφε ελληνικά ρε μούτρο,να καταλάβουμε.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.015
Πόντοι
3.346
1 φορολογία
2 νομιμες εργαζόμενες
3 ταμιακες
Καλο ειναι αυτο.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.015
Πόντοι
3.346
Λογικά μέσα Μάη θα έχουν ανοίξει κάποια.
Όχι όλα αλλά κάποια θα ανοίξουν.
Οταν αρχισουν να ανοιγουν τα αλλα μαγαζια,σιγα σιγα θα ανοιξουν και τα μπουρδελα.
ασε τωρα τι λενε μερικοι.

Farinos

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Θα επιτραπεί να ανοίξουν μόνο όσα θα εχουν στην είσοδο θερμικές κάμερες (όπως στα αεροδρόμια).
Άρα το πότε και ποια θα ανοίξουν, θα εξαρτηθεί από τους ιδιοκτήτες τους.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Θα επιτραπεί να ανοίξουν μόνο όσα θα εχουν στην είσοδο θερμικές κάμερες (όπως στα αεροδρόμια).
Άρα το πότε και ποια θα ανοίξουν, θα εξαρτηθεί από τους ιδιοκτήτες τους.
συγα μην μηραζουν κ τεστ στις πορτες

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Ένας φίλος λέει μόνο ονλιγκρικάδικο όταν ανοίξουνε, γιατί δεν ξέρουμε τι διασπορά έχει ο ιός στον πληθυσμό των μεταναστών, αφού οι περισσότεροι είναι νέοι και μπορεί να την περνάνε στο πόδι την ίωση.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom