Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

rigass

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2020
Like
558
Πόντοι
96
Ναι, αλλά σχεδόν κανείς δεν θα πάει.

Ποιός σοβαρός άνθρωπος είναι διατεθειμένος να δώσει το πλήρες ονοματεπώνυμο, την διεύθυνση και την ημερομηνία γέννησης σε πορνείο;

Το κανουμε καθε φορα που παραγγελνουμε με το τηλεφωνο
Αφου μου περασουν οι καβλες συνειδητοποιω πως εχω και την φατσα μου στο whats app

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
15 και σήμερα ως η πιο μακρινή ημερομηνία να ανοίξουν.
Υπομονή παιδιά φαγαμε 80 μέρες κλειστά που ειναι θα αντέξουμε άλλες 15.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
6 ιουνιου ανοίγουν τα μπούρδελα στην Ελβετία με κανονες.
Στην Γερμανία έχουν ανοίξει τα μικρά μπουρδελα εως 10 κοριτσιών και τα μεγαλύτερα μεσα του μήνα.
Τελευταίοι μείναμε και σ αυτον τον τομέα ξεφτίλα σκέτη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τντ εσυ οπως ειπες το χεις χομπυ αυτο.μονο π υπαρχουν καποιοι ανδρες που ειναι λιγο υπερηφανοι κ με εμφανιση π ξεπερναει τον ελληνικο μεσο ορο οπως εγω.ε δε μπορω ρε φιλε μου να δεχτω τις χυλοπιτες απο τη στιγη π ειμαι κυριος κ πειγεβω μονο οταν μ δωσει το οκ.κ επισης απεχθανομαι τα παιχνιδια γτ ειμαι τυπος π ανοιγω τα χαρτια μ.

Η περηφάνεια του ανδρα είναι η τέχνη του να χώνεται όπου γουστάρει και να οδηγεί την κούρσα.
Στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περηφάνεια από την στιγμή που οι πουτάνες οριοθετούν το πρόγραμμα
που κάνουν. Εγώ δεν γεννήθηκα για να ακολουθώ.
Εμφάνιση έχω κι εγώ όπως κι αλλα μέλη. Δεν φτάνει μόνο αυτό στην ζωή όπως καταλαβαίνεις.
Αν εσύ έχεις εμφάνιση κτλ και πηγαίνεις (μόνο) στα μπουρδέλα, τα πράγματα είναι χειρότερα
από ότι φανταζόμουν.

:hi:

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.417
Πόντοι
736
Καλησπέρα συναγωνιστές, έχουμε καμία πληροφορία εάν είναι κανα σπίτι ανοιχτό ή πότε θα ανοίξουν?? ευχαριστώ

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τυπε ο βανταμ σου λέει ότι δεν τον νοιάζουν οι εξω γκομενες.
Στόχος του είναι να τις πηδάει και να φευγει .αν τώρα μια εξωτερική του κάτσει σε 5 λεπτά χωρις να σπαταλήσει χρόνο και ενέργεια καλώς.
Ο βανταμ δεν θέλει να σπαταλάει χρόνο ενέργεια και χρήμα για να πηδήξει μια γκόμενα τη στιγμή που αν πάει Μεταξουργείο με 10 ευρω έχει κάνει τη δουλειά του.
Επίσης λες ότι οι εξω γκομενες είναι πιο σεξουλιαρες από τις ιερόδουλες ειναι τελιως γραφικό.
Εγώ τα καλύτερα γαμησια τα έχω κάνει μόνο με ιερόδουλες.
Βανταμ μαζι σου ορμα να ρίξουμε το κατεστημένο.

Καταλαβαίνω πολύ καλά την κατάσταση που έχετε περιέλθει ορισμένοι με τα μέτρα της κυβέρνησης.
Μια διασκέδαση είχατε και σας την τσεκούρωσε.
Θα μου πεις...δεκάλεπτο στημένο με όρους και προυποθέσεις;
μα μόνο αυτό θέλετε και μόνο αυτό παινεύετε.
Είστε εγκλωβισμένοι σαν άνδρες στις ορέξεις μιας κυβέρνησης. Λυπάμαι που χρησιμοποιώ το "σαν".
Μιρλιάζετε αδίκως για λίγη προσοχή. Κανείς όμως δεν ακούει την θλίψη σας.
Οφείλετε να σηκώσετε ανάστημα τούτη την δύσκολη ώρα...αλλά με τι προσόντα;
Αν παραδεχτείτε ξερά αυτά που λέω, καταστραφήκατε τελείως ως παράταξη.
Αν παραδεχτείτε ότι υπάρχουν οι λύσεις που λέω, γίνεστε σαν εμένα.
Και τελικά τι κάνετε; μένετε στο λαγούμι σας, περιμένοντας επιστροφή στην προυπάρχουσα κατάσταση.
Σας αντιμετωπίζω στωικά τώρα γιατί πονάτε και δείχνω αδιαφορία στα αστεία επιχειρήματα
που χρησιμοποιείτε για να κάνετε την νύχτα μέρα.
Εύχομαι απλώς καλή λευτεριά.

Υ.Γ Εσείς συνεχίζετε την κόντρα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα συναγωνιστές, έχουμε καμία πληροφορία εάν είναι κανα σπίτι ανοιχτό ή πότε θα ανοίξουν?? ευχαριστώ

Λύση για μπουρδελιάρηδες: κάνεις βόλτα στα "μέρη διέλευσης" και χαμογελάς ηλιθίως σε όσες ξέρεις
και ξέμειναν εδώ. Όταν σε προσεγγίσουν (ευκολάκι) ζητάς τηλέφωνο και πας σπίτι τους.
Πιθανότητες καλές.
Δεν θες να το κάνεις; θες να ανοίξουν επίσημα; θες να σου πουν εδώ μέσα που να πας;
κάτσε καλύτερα και περίμενε την κυβέρνηση.  

:S

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Η περηφάνεια του ανδρα είναι η τέχνη του να χώνεται όπου γουστάρει και να οδηγεί την κούρσα.
Στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περηφάνεια από την στιγμή που οι πουτάνες οριοθετούν το πρόγραμμα
που κάνουν. Εγώ δεν γεννήθηκα για να ακολουθώ.
Εμφάνιση έχω κι εγώ όπως κι αλλα μέλη. Δεν φτάνει μόνο αυτό στην ζωή όπως καταλαβαίνεις.
Αν εσύ έχεις εμφάνιση κτλ και πηγαίνεις (μόνο) στα μπουρδέλα, τα πράγματα είναι χειρότερα
από ότι φανταζόμουν.

απλως λεω οτι δεν μαρεσουν τα παιχνιδια.ειμαι 30χρονων οχι 20τοτε ναι οκ μπορουσα ν ανεχθω καπιες συμπεριφορες δε ξερω αν γινομαι κανοητος

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
απλως λεω οτι δεν μαρεσουν τα παιχνιδια.ειμαι 30χρονων οχι 20τοτε ναι οκ μπορουσα ν ανεχθω καπιες συμπεριφορες δε ξερω αν γινομαι κανοητος

Όσο μεγαλώνεις θα γίνεσαι πιο δυνατός, πιο ελαστικός και πιο παιχνιδιάρης.

Και θα αποκτήσεις (ΓΛΥΚΟ) ΚΕΝΤΡΙ!  ;)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
το μεγαλυτερο περιμενε που μου εχει τυχει και τα περισσοτερα εξοδα πριν το γαμησι για γκομενα
ειναι 21 μερες και 200 ευρω.
τις μισες μου γκομενες τις πηδηξα πριν ξοδεψω λεφτα για αυτες.
λες να ειμαι η εξαιρεση ή μηπως υπερβαλεις?
και εγω παω και με πουτανες αλλα για αλλαγη , για ποικιλια, γιατι με καυλωσε καποια στις τσαρκες που κανω.

με πουτανες στην θεσσαλονικη (30ευρω) το κοστος να πηδας καθε μερα ειναι 900 τον μηνα.
με γκομενα στις περισσοτερες δεν μου βγηκε πανω απο 300 τον μηνα για γαμησι καθε μερα.(καφες ή ταβερνα οχι καθε μερα και καποιες πληρωναν τα δικα τους ή πληρωναν καποιες φορες, το συνηθεστερο ηταν μια ταβερνα 30 ευρω την εβδομαδα και 5 καφεδες αλλα 30 ευρω την εβδομαδα, δηλαδη με 60 ευρω την εβδομαδα πηδαγα 7-8 φορες(αυτα ειναι τα μεγιστα νουμερα, συνηθως ηταν 3 καφεδες την εβδομαδα τον χειμωνα και χωρις ταβερνες μετα την κριση, αρα μιλαμε για 15 ευρω), με πουτανα αυτα θα αρκουσαν για 2 φορες μονο(60), τετραπλασιο κοστος, στα πλην ο περιορισμος χρονου και αλλων εξτρα που δεν κανεις με επαγγελματια)

Νικόλα, τα (αληθινά κατά προσέγγιση) νούμερα που γράφεις είναι για γκόμενες vs πουτάνες
περί μπουρδέλων. Στο επιβεβαιώνω εγώ ασχέτως αν δεν είναι πρέπον να μετράς μόνο με λεφτά τις γκόμενες
αλλά σε συνάρτηση με την ποιότητα κτλ...γιατί εκεί κι αν θα τσούξει τους φίλους μας.  :grin:
Δεκτή η ποικιλία ως επιχείρημα. Σε αυτό συμφωνώ.  
Μην γράψεις όμως Νικόλα, μην γράψεις αυτές τις δύσκολες ώρες, νούμερα για γκόμενες vs πουτάνες περί στούντιο
μασάζ, cg ή ct, γιατί θα έχουμε αυτοκτονίες.

;)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το θεμα ειναι οτι τα καταστηματα πρεπει να μπορουν να υποκεινται σε ελεγχο της αστυνομιας για την τηρηση των κανονων.
Αυτο πως θα γινεται στα μπουρδελα;

Θα δημιουργησει η ΕΛ.ΑΣ. τμημα Μπανιστιρτζηδων που θα μπουκαρουν στα δωματια η θα κοιτανε απο τρυπες στους τοιχους;

Η κυβέρνηση οφείλει να βάζει κανόνες γνωρίζοντας ότι δεν θα τηρηθούν ποτέ.
Για μαλάκες τους έχεις; οι πουτάνες γελάνε με όλα αυτά.
Οι πελάτες ακόμα περισσότερο.

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα,είναι ανάλογα πως τη βλέπει ο καθένας,σίγουρα μια σχέση είναι καλύτερα από μια ιερόδουλη,από πολλές απόψεις(χρόνου,δε περιμένεις στην ούρα,κάνεις περισσότερα απ΄ότι με μια ιερόδουλη και το πιο βασικό για μένα είναι ότι η κοπέλα σου το κάνει επειδή το θέλει σε επιλέγει και αυτή και όχι μόνο εσύ όπως με τις ιερόδουλες και πολλά άλλα)Υπάρχουν όμως ανθρώποι οι οποίοι έχουν σχέση και πηγαίνουν άλλοι πάνε επειδή δε μπορούν να βρουν κοπέλα άλλοι όντως γουστάρουν αυτη τη φάση,είναι πολλά και το πως σκέφτεται ο καθένας είναι σεβαστό.Για μένα πιστεύω ότι εκτός ότι είναι φουλ εθιστικό το να πηγαίνεις με ιερόδουλες είναι και μια εύκολη λύση.

Πριν φτάσουμε στην σχέση ελέγχουμε το γαμήσι, το πάθος κτλ.
Αργότερα η σχέση. Μην προτρέχουμε και μας πουν πάλι ότι κάνουμε σχέσεις σε 30 sec.  :2funny:
Aπό'κει και πέρα, ο καθένας όπως την βρίσκει σε συνδυασμό καταστάσεων ή μη.
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καταλαβαίνω πολύ καλά την κατάσταση που έχετε περιέλθει ορισμένοι με τα μέτρα της κυβέρνησης.
Μια διασκέδαση είχατε και σας την τσεκούρωσε.
Θα μου πεις...δεκάλεπτο στημένο με όρους και προυποθέσεις;
μα μόνο αυτό θέλετε και μόνο αυτό παινεύετε.
Είστε εγκλωβισμένοι σαν άνδρες στις ορέξεις μιας κυβέρνησης. Λυπάμαι που χρησιμοποιώ το "σαν".
Μιρλιάζετε αδίκως για λίγη προσοχή. Κανείς όμως δεν ακούει την θλίψη σας.
Οφείλετε να σηκώσετε ανάστημα τούτη την δύσκολη ώρα...αλλά με τι προσόντα;
Αν παραδεχτείτε ξερά αυτά που λέω, καταστραφήκατε τελείως ως παράταξη.
Αν παραδεχτείτε ότι υπάρχουν οι λύσεις που λέω, γίνεστε σαν εμένα.
Και τελικά τι κάνετε; μένετε στο λαγούμι σας, περιμένοντας επιστροφή στην προυπάρχουσα κατάσταση.
Σας αντιμετωπίζω στωικά τώρα γιατί πονάτε και δείχνω αδιαφορία στα αστεία επιχειρήματα
που χρησιμοποιείτε για να κάνετε την νύχτα μέρα.
Εύχομαι απλώς καλή λευτεριά.

Υ.Γ Εσείς συνεχίζετε την κόντρα.

εγω ως υπέρμαχος συριζαιος ηξερα καλα τι καπνο φουμαρουν οι νδ.
περυσι ελεγα μην τους ψηφίζετε θα μας διαλυσουν και οντως αυτό το εκαναν.
δεν θελω να μεινω στα πολιτικα ζητήματα εδώ περα περι κυβερνησης.
εγκλωβισμένοι δεν ειμαστε καθολου τυπε,υπαρχουν οι πιατσες τα κολ γκιρλ απλα δεν μας καλυπτουν.
τα κολ γκιρλ είναι ακριβα συν ότι εγω ξενερώνω μιας και μου θυμιζει φαση με γκομενα σχεση και ξενερώνω.
τωρα οι πιατσες εκει το επιπεδο είναι πεσμενο μιας και θα πετυχεις η τραβελι η πρεζονι και θα πρεπει να τσεκαρεις τι είναι.
σαφως τα μπουρδελα και τα στουντιο είναι η τοπ επιλογή στον αγοραιο ερωτα για μενα προσωπικα.
εγω αν δω ότι η κυβερνηση δεν λεει να τα ανοιξει θα παω να μεινω μονιμα γερμανια μιας και εκει είναι η χαρα του μπουρδελου.
πολυοροφα κτιρια με μεγαλο αριθμο κοριτσιων αφου όταν πηγα στο μοναχο αφηνιασα τετοια ποικιλια δεν την περιμενα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τέλος θα πω πως έκανα έρωτα 5-6 φορές με κοπέλα που δεν ήταν ιερόδουλη και δεν ένιωσα τίποτα ......

Άρα είτε είσαι ποτισμένος σώμα και ψυχή μπουρδελέ, είτε δεν έκανες έρωτα.
Έκανες σεξ. Γάμησες. Ωραίο πράγμα το γαμήσι. Γουστάρω.
Έρωτα όμως δεν έκανες. Νομίζεις ότι έκανες. Στην ουσία, γάμησες.
Ξέρω, ξέρω, θα πείτε πάλι ότι είμαστε κάποιοι σχεσάκηδες εδώ μέσα κτλ μαλακίες.
Ότι δεν ξέρουμε και μας πιάνουν κότσους και τρέχουμε με χαλκάδες στην μύτη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πριν φτάσουμε στην σχέση ελέγχουμε το γαμήσι, το πάθος κτλ.
Αργότερα η σχέση. Μην προτρέχουμε και μας πουν πάλι ότι κάνουμε σχέσεις σε 30 sec.  :2funny:
Aπό'κει και πέρα, ο καθένας όπως την βρίσκει σε συνδυασμό καταστάσεων ή μη.
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα.

ποια σχεση ρε τντ οι περισσοτερες στο δινουν στον μηνα ,εγω μεσα σε ένα μηνα εχω πηδησει στα τσαρδια σχεδόν 15 κοπελες τη στιγμη που εσυ πηδας μια.
και τι αυτή η μια θα είναι καλυτερη από τις 15 κοπελες?
όταν στα τσαρδια βρίσκεις μεσα ουκρανες και ρωσιδες.
αν εχεις παει με ρωσιδα πιστευω να καταλαβαίνεις με τι επιπεδο γκομενα εχεις να κανεις.
μεχρι και οι ρουμανες είναι καλυτερες από τις ελληνιδες.
εσυ σπαταλάς χρονο χρημα ενεργεια για να πηδήσεις μια γκομενα της σειρας ενώ εγω σπαταλαω μονο χρημα για να πηδησω 15 γκομενες διαφορετρικες αναμεσα τους ρωσιδες ουκρανες και ρουμανες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Άρα είτε είσαι ποτισμένος σώμα και ψυχή μπουρδελέ, είτε δεν έκανες έρωτα.
Έκανες σεξ. Γάμησες. Ωραίο πράγμα το γαμήσι. Γουστάρω.
Έρωτα όμως δεν έκανες. Νομίζεις ότι έκανες. Στην ουσία, γάμησες.
Ξέρω, ξέρω, θα πείτε πάλι ότι είμαστε κάποιοι σχεσάκηδες εδώ μέσα κτλ μαλακίες.
Ότι δεν ξέρουμε και μας πιάνουν κότσους και τρέχουμε με χαλκάδες στην μύτη.

ποια η διαφορα τντ ερωτα με σεξ αναλυσε το μας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εγω ως υπέρμαχος συριζαιος ηξερα καλα τι καπνο φουμαρουν οι νδ.
περυσι ελεγα μην τους ψηφίζετε θα μας διαλυσουν και οντως αυτό το εκαναν.
δεν θελω να μεινω στα πολιτικα ζητήματα εδώ περα περι κυβερνησης.
εγκλωβισμένοι δεν ειμαστε καθολου τυπε,υπαρχουν οι πιατσες τα κολ γκιρλ απλα δεν μας καλυπτουν.
τα κολ γκιρλ είναι ακριβα συν ότι εγω ξενερώνω μιας και μου θυμιζει φαση με γκομενα σχεση και ξενερώνω.
τωρα οι πιατσες εκει το επιπεδο είναι πεσμενο μιας και θα πετυχεις η τραβελι η πρεζονι και θα πρεπει να τσεκαρεις τι είναι.
σαφως τα μπουρδελα και τα στουντιο είναι η τοπ επιλογή στον αγοραιο ερωτα για μενα προσωπικα.
εγω αν δω ότι η κυβερνηση δεν λεει να τα ανοιξει θα παω να μεινω μονιμα γερμανια μιας και εκει είναι η χαρα του μπουρδελου.
πολυοροφα κτιρια με μεγαλο αριθμο κοριτσιων αφου όταν πηγα στο μοναχο αφηνιασα τετοια ποικιλια δεν την περιμενα.

Με αυτό το ουδέτερο ποστ, δηλώνεις ότι σταματάμε την κόντρα.
Δεκτό.

:respect:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom