Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Μάγκες, ξέρει κανένας Σαλονικιός αν είναι κανένα μπουρδελάκι στην συμπρωτεύουσα ανοιχτό στην ζούλα? Αν ξέρει κάποιος κάτι ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
θα συγκρινω τα δυο μοντελα αντρων,μπουρδελιαριδων και αγαπουληδων.

αγαπουληδες.
βγαινει με μια παρεα 2 αγοριων και τριων κοριτσιων για καφε.
τα κορίτσια τα 2 ελευθερα η μια δεσμευμενη τα αγορια τα δυο ελευθερα,πρωτογνωριζονται στο σημειο και αρχιζει η γνωριμια βαση συνέντευξης ονομα ηλικια σπουδες χομπι κλπ κλπ περνανε 2 ωρες πανε και σε ένα μπαρακι πινουν το ποτο τους μπουρου μπουρου και η μερα περναει.
την επομενη αιτήματα στ φβ από τα αγορια στα κορίτσια και κανονιζουν δευτερη συναντηση.
παλι για καφε αυτή τη φορα τα αγορια κερνανε μπουρου μπουρου τα κορίτσια εντωμεταξι εχουν καταλαβει ότι τα αγορια γουσταρουν και αρχιζουν να τα τεσταρουν με διαφορα τεχνάσματα,αυτοι σε κατασταση αναμονης με 120 παλμους το λεπτο ενώ οι γκομενες χαλαρες το διασκεδαζουν.
αμεσως μετα πανε για φαγητο τα αγορια ξαναπληρωνουν μπουρου μπουρου ανταλαζουν και νουμερα και περναει η δευτερη μερα.
ο ενας τρωει χυλοπιτα από την μια μιας και ο γαμιας που της τη πεφτει στο γυμναστηριο είναι πιο ωραιος λεφτάς γαμια κλπ το αγορι αυτό που τρωει τη χειλοπιτα σπαταλησε περιπου 2 εως 4 μερες χαλασε κανα 60 χοντρικα και στο τελος ουτε χερι δεν αγγιξε συν ότι η ταχυπαλμια η ελπιδα και το στρες του πηδηξαν τη ψυχολογια και θελει μια εως 2 βδομάδες να στανιαρει.
ο άλλος που το κοριτσι το παιζει δυσκολη το συνεχιζει πεμπτη εκτη ογδοη μερα το καλο σεναριο στη 10η εχει τσιμπησει ένα φιλι και στην 11 η 12η επισημοποιείται η σχεση.
εφόσον εγινε σχεση αρχιζει και γνωριζει φιλικο περιβαλλον κλπ αλλα ακομα μουνι δεν του δινει για να μην τη περασει ευκολη ασχέτως αν στο παρελθον ειχε 15 σχεσεις.
οι μερες περνανε αρχιζουν τα δωρακια και στο καλο σεναριο την 20η μερα εως την 30η του το δινει το μουνι στο χερι.δεν θελω να αναφερθώ για τη συνεχεια αλλα μεχρι να του δωσει το μουνι.
λοιπον μεσα σε 25 μερες μεσο ορο εχουμε και κοστολογούμε 40 ευρω τη μερα να χαλαγε σε κερασματα κλπ παμε 1000 ευρω συνολικα 25 μερες αναμονη και 120 παλμους σε συνδιασμο αγχους στρες ξενυχτι και σπαταλης μεγαλου μερους ενεργειας.
ο ενας με τι χυλοπιτα χαλασε 60 εως 100 ευρω με 2 εως 6 μερες σπαταλης ενεργειας και το πουλι στο χερι ενώ ο άλλος 25μερες 1000 ευρω σπαταλης περισσοτερης ενεργειας και στο τελος θα πηδησει.

μπουρδελιαρης

με 1000 ευρω στη τσεπη και χρονο απλετο και με μηδεν σπαταλης ενεργειας εχουμε
100 φορες να πηδαει στο μεταξουργειο 50 φορες να πηδαει στη φυλης 20 φορες να πηδαει στα στουντιο και να πηδαει 7 ωρες συνολικα με 7 διαφορετικα κολ γκιρλ
ιδιαιτερα μεταξουργειο για να σπαταλησει ολο το ποσο πρεπει να πηδαει 3 φορες τη μερα κάθε μερα για ένα μηνα.
ο άλλος που εμεινε αγαμητος θα μπορουσε να πηδαγε μεταξι 6 εως 10 φορες φυλης 5 φορες στουντιο μια η δυο.

αυτή είναι η διαφορα μας
ονΈχεις δίκιο φίλε με τις πουτανες έχεις επιλογές,μπορεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές χωρίς να ρισκάρεις χρόνο και χρήμα και αν σου κάτσει. Φτάνει οι πουτανες να κάνουν τίμιο γαμησι και να μην είναι φόλες.

propper79

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
379
Πόντοι
21
Τα μασατζιδικα επισημα ανοιγουν την δευτερα,οπως και τα τατουαζ.Αυτο ειπαν στις ειδησεις των 9.Καμια ενημερωση για τους οικους.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Οι οίκοι θα ανοίξουν όταν εκδοθεί η υπουργική απόφαση για την άρση της καραντίνας στη συγκεκριμένη καδ. Όλα τα άλλα που γράφονται είναι χωρίς σημασία, την επόμενη εβδομάδα θα παραμείνουν κλειστά και βλέπουμε

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.754
Πόντοι
7.195

αγαπουληδες.
τα κορίτσια τα 2 ελευθερα η μια δεσμευμενη τα αγορια τα δυο ελευθερα,πρωτογνωριζονται στο σημειο και αρχιζει η γνωριμια βαση συνέντευξης ονομα ηλικια σπουδες χομπι κλπ κλπ περνανε 2 ωρες πανε και σε ένα μπαρακι πινουν το ποτο τους μπουρου μπουρου και η μερα περναει.
την επομενη αιτήματα στ φβ από τα αγορια στα κορίτσια και κανονιζουν δευτερη συναντηση.
παλι για καφε αυτή τη φορα τα αγορια κερνανε μπουρου μπουρου τα κορίτσια εντωμεταξι εχουν καταλαβει ότι τα αγορια γουσταρουν και αρχιζουν να τα τεσταρουν με διαφορα τεχνάσματα,αυτοι σε κατασταση αναμονης με 120 παλμους το λεπτο ενώ οι γκομενες χαλαρες το διασκεδαζουν.
αμεσως μετα πανε για φαγητο τα αγορια ξαναπληρωνουν μπουρου μπουρου ανταλαζουν και νουμερα και περναει η δευτερη μερα.
ο ενας τρωει χυλοπιτα από την μια μιας και ο γαμιας που της τη πεφτει στο γυμναστηριο είναι πιο ωραιος λεφτάς γαμια κλπ το αγορι αυτό που τρωει τη χειλοπιτα σπαταλησε περιπου 2 εως 4 μερες χαλασε κανα 60 χοντρικα και στο τελος ουτε χερι δεν αγγιξε συν ότι η ταχυπαλμια η ελπιδα και το στρες του πηδηξαν τη ψυχολογια και θελει μια εως 2 βδομάδες να στανιαρει.
ο άλλος που το κοριτσι το παιζει δυσκολη το συνεχιζει πεμπτη εκτη ογδοη μερα το καλο σεναριο στη 10η εχει τσιμπησει ένα φιλι και στην 11 η 12η επισημοποιείται η σχεση.
εφόσον εγινε σχεση αρχιζει και γνωριζει φιλικο περιβαλλον κλπ αλλα ακομα μουνι δεν του δινει για να μην τη περασει ευκολη ασχέτως αν στο παρελθον ειχε 15 σχεσεις.
οι μερες περνανε αρχιζουν τα δωρακια και στο καλο σεναριο την 20η μερα εως την 30η του το δινει το μουνι στο χερι.δεν θελω να αναφερθώ για τη συνεχεια αλλα μεχρι να του δωσει το μουνι.
λοιπον μεσα σε 25 μερες μεσο ορο εχουμε και κοστολογούμε 40 ευρω τη μερα να χαλαγε σε κερασματα κλπ παμε 1000 ευρω συνολικα 25 μερες αναμονη και 120 παλμους σε συνδιασμο αγχους στρες ξενυχτι και σπαταλης μεγαλου μερους ενεργειας.
ο ενας με τι χυλοπιτα χαλασε 60 εως 100 ευρω με 2 εως 6 μερες σπαταλης ενεργειας και το πουλι στο χερι ενώ ο άλλος 25μερες 1000 ευρω σπαταλης περισσοτερης ενεργειας και στο τελος θα πηδησει.

φίλε μου δεν υπάρχουν τέτοια σενάρια, δεν υπήρχαν ούτε στην επαρχία πριν 40 χρόνια.
Τα βγάζεις απ τη φαντασία σου αλλά γίνεται παραπληροφόρηση..
Λοιπόν επειδή μας διαβάζουν και πιτσιρικάδες,
Πρώτη επαφή παίρνουμε τηλέφωνο (ποτέ μόνο ΦΒ)
δεύτερη συνάντηση μετά από μερικές μέρες μόνοι χωρίς φίλους/ες
τρίτη συνάντηση οπωσδήποτε φιλί και χάδια
τέταρτη ή το πολύ πέμπτη κανονίζουμε κατάλληλες συνθήκες και.. γαμήσι
Πριν πέσει το γαμήσι δεν την παρουσιάζουμε σε κανένα φίλο μας ούτε τη συνοδεύουμε σε δικές της παρέες.
Αν κάτι δεν πάει καλά στα παραπάνω, μπάι και πάμε γι άλλα..       

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.690
Πόντοι
1.446

αγαπουληδες.

μπουρδελιαρης

με 1000 ευρω στη τσεπη και χρονο απλετο και με μηδεν σπαταλης ενεργειας εχουμε
100 φορες να πηδαει στο μεταξουργειο 50 φορες να πηδαει στη φυλης 20 φορες να πηδαει στα στουντιο και να πηδαει 7 ωρες συνολικα με 7 διαφορετικα κολ γκιρλ
ιδιαιτερα μεταξουργειο για να σπαταλησει ολο το ποσο πρεπει να πηδαει 3 φορες τη μερα κάθε μερα για ένα μηνα.
ο άλλος που εμεινε αγαμητος θα μπορουσε να πηδαγε μεταξι 6 εως 10 φορες φυλης 5 φορες στουντιο μια η δυο.

αυτή είναι η διαφορα μας

Και γαμω τις αναλυσεις ...

υποσυνηδητα την εχω κανει και εγω ... απλα τωρα καταλαβα γιατι εγινα μπουρδελιαρης   :erection:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Πρέπει να έχεις κάψει φλάτζα εσύ ε? :grin:
Πόσο? Κάνα 2μηνο???
αστο βανα μπαρμπα τη φλαντζα την εχετε καψει εσεις τα δεξια τσιρακια.
δεν φτανει που εισαι δεξιος εισαι και αγαπουλης παναθεμα σε.
δεν ταιριζουν τα χνωτα μας μπαρμπα εσυ εισαι η αρρωστια και εγω η θεραπεια.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Οι οίκοι θα ανοίξουν όταν εκδοθεί η υπουργική απόφαση για την άρση της καραντίνας στη συγκεκριμένη καδ. Όλα τα άλλα που γράφονται είναι χωρίς σημασία, την επόμενη εβδομάδα θα παραμείνουν κλειστά και βλέπουμε

Πάντως Μεταξουργείο ειναι σχεδόν όλα ανοιχτά

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
χαχαχαχαχ αυριο παω τσαρκετο μεταξι σιτι.
κατσε εσυ περιμενε τις υπουργικες αποφασεις

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
φίλε μου δεν υπάρχουν τέτοια σενάρια, δεν υπήρχαν ούτε στην επαρχία πριν 40 χρόνια.
Τα βγάζεις απ τη φαντασία σου αλλά γίνεται παραπληροφόρηση..
Λοιπόν επειδή μας διαβάζουν και πιτσιρικάδες,
Πρώτη επαφή παίρνουμε τηλέφωνο (ποτέ μόνο ΦΒ)
δεύτερη συνάντηση μετά από μερικές μέρες μόνοι χωρίς φίλους/ες
τρίτη συνάντηση οπωσδήποτε φιλί και χάδια
τέταρτη ή το πολύ πέμπτη κανονίζουμε κατάλληλες συνθήκες και.. γαμήσι
Πριν πέσει το γαμήσι δεν την παρουσιάζουμε σε κανένα φίλο μας ούτε τη συνοδεύουμε σε δικές της παρέες.
Αν κάτι δεν πάει καλά στα παραπάνω, μπάι και πάμε γι άλλα..       
ανοιξε θεμα ρε ντιγκερ και πες οι σωστοι τροποι να την πεφτετε στις γκομενες.
εδώ που κολλαει αυτό που ειπες με το ποτε θα ανοιξουν τα μπουρδελα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λοιπον μεσα σε 25 μερες μεσο ορο εχουμε και κοστολογούμε 40 ευρω τη μερα να χαλαγε σε κερασματα κλπ παμε 1000 ευρω συνολικα 25 μερες αναμονη και 120 παλμους σε συνδιασμο αγχους
το μεγαλυτερο περιμενε που μου εχει τυχει και τα περισσοτερα εξοδα πριν το γαμησι για γκομενα
ειναι 21 μερες και 200 ευρω.
τις μισες μου γκομενες τις πηδηξα πριν ξοδεψω λεφτα για αυτες.
λες να ειμαι η εξαιρεση ή μηπως υπερβαλεις?
και εγω παω και με πουτανες αλλα για αλλαγη , για ποικιλια, γιατι με καυλωσε καποια στις τσαρκες που κανω.

με πουτανες στην θεσσαλονικη (30ευρω) το κοστος να πηδας καθε μερα ειναι 900 τον μηνα.
με γκομενα στις περισσοτερες δεν μου βγηκε πανω απο 300 τον μηνα για γαμησι καθε μερα.(καφες ή ταβερνα οχι καθε μερα και καποιες πληρωναν τα δικα τους ή πληρωναν καποιες φορες, το συνηθεστερο ηταν μια ταβερνα 30 ευρω την εβδομαδα και 5 καφεδες αλλα 30 ευρω την εβδομαδα, δηλαδη με 60 ευρω την εβδομαδα πηδαγα 7-8 φορες(αυτα ειναι τα μεγιστα νουμερα, συνηθως ηταν 3 καφεδες την εβδομαδα τον χειμωνα και χωρις ταβερνες μετα την κριση, αρα μιλαμε για 15 ευρω), με πουτανα αυτα θα αρκουσαν για 2 φορες μονο(60), τετραπλασιο κοστος, στα πλην ο περιορισμος χρονου και αλλων εξτρα που δεν κανεις με επαγγελματια)

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
χαχαχαχαχ αυριο παω τσαρκετο μεταξι σιτι.
κατσε εσυ περιμενε τις υπουργικες αποφασεις
Καλύτερα να πας στον Πειραιά να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες γιατί αν πας Μεταξουργείο θα τα βρεις κλειστά, όσο για τα άλλα που γράφεις αποδεικνύουν το μέγεθος του κάλου που έχεις στον εγκέφαλο και το γιατί δεν μπορείς να σταυρώσεις ούτε θηλυκή γάτα, αλήθεια οι πουτάνες σου κάθονται εύκολα όταν πληρώνεις ή αρχίζεις και εκεί τις διαπραγματεύσεις που μας περιγράφεις στο πόνημα σου; Κρίμα ρε βαν Νταμ το νικ, Μάρκος Σεφερλής θα σου ταίριαζε καλύτερα. Όσο για τα σπίτια παρακάλα να ανοίξουν όλα νόμιμα όσο το δυνατό συντομότερα γιατί σε βλέπω εσένα και τα τσιράκια σου ή να μεταναστεύετε ή να γαμάτε τις μπαζόλες παρέα με το αφαν γκατέ της ασιατικής ηπείρου στα 4-5 που λειτουργούν στη ζούλα.
Άντε γεια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.990
Πόντοι
3.656
Παιδια τωρα που μαθατε στην αποχη μολις ανοιξουν ενα μηνα μην πατε φυλης μεχρι μα ριξουν τις τιμες
:spam: :happy: :happy:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Καλύτερα να πας στον Πειραιά να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες γιατί αν πας Μεταξουργείο θα τα βρεις κλειστά, όσο για τα άλλα που γράφεις αποδεικνύουν το μέγεθος του κάλου που έχεις στον εγκέφαλο και το γιατί δεν μπορείς να σταυρώσεις ούτε θηλυκή γάτα, αλήθεια οι πουτάνες σου κάθονται εύκολα όταν πληρώνεις ή αρχίζεις και εκεί τις διαπραγματεύσεις που μας περιγράφεις στο πόνημα σου; Κρίμα ρε βαν Νταμ το νικ. Όσο για τα σπίτια παρακάλα να ανοίξουν όλα νόμιμα όσο το δυνατό συντομότερα γιατί σε βλέπω εσένα και τα τσιράκια σου ή να μεταναστεύετε ή να γαμάτε τις μπαζόλες παρέα με το αφαν γκατέ της ασιατικής ηπείρου στα 4-5 που λειτουργούν στη ζούλα.
Άντε γεια
κα'λο στο μυαλο εχουν οσοι θελουν να πηδανε μονο ιεροδουλες?εγω το λεω σεξουαλικη προτιμηση
γιατι πρεπει με το ζορι να γινουμε ολοι αγαπουληδες σαν και εσας?
δεν μπορειτε να παραδεχτητε ότι υπαρχει μια ομαδα αντρων που πηδαει πολλες περισσοτερες γκομενες από εσας?
εμεις οι μπουρδελιαριδες διαλέγουμε τις γκομενες που θα πηδήσουμε ενώ εσας σας διαλεγουν οι γκομενες για να πηδηθουν.
εμεις δεν σπαταλάμε χρονο και ενεργεια για να πηδήσουμε μονο χρημα χαλαμε ενώ εσεις χαλατε και τα τρια.
εμεις στην κοινωνια δεν βγαινουμε σεξουλικα πεινασμένοι γι αυτό και απαξιώνουμε τις εξω γκομενες.
το μουνι για εμας εχει αξια από 10 ευρω εως 50 ενώ για εσας η αξια του είναι ανεκτιμιτη.
βλεπω παληκαρια να κάθονται και να τρεχουν ξωπισω από κάθε κακομαθημενη γυναικα και να προσπαθουν να την ρηξουν με διαφορα τεχνάσματα λες και αν την ρηξει θα του δωσει το κυπελλο.
δεν χρειαζετε να σπαταλησει κανενας αντρας ενεργεια χρονο αλλα και χρημα πολύ για να ασχοληθεί με μια γκομενα.
αν ολοι οι αντρες τις απαξιωναν τοτε οι γκομενες θα ερχονταν μονες του παρακαλετα να τις πηδήσουμε.
υπαρχουν ασχημες που δεν τους τη πεφτει κανεις και αφηνιαζουν αφου πολλες φορες τη πεφτουν μονες τους η μετατρέπονται οι ιδιες σε πουτανακια των νυχτερινων κλαμπ.
η φραση που λενε μερικες δεν μας τη πεφτουν οι αντρες δηλωνει απογοητευση.
φανταστητε βραδι οι γκομενες να σημαιοστολίζονται να πηγαινουν στα μπαρ και να μην τους τη πεφτει κανεις να γυριζουν αλλοπρόσαλλες πισω και να κοιταγονται στον καθρεπτη αν είναι αρεστες.
ηδη εχει σπασει το σχημα τους και τα στανταρ τους πεφτουν.
επειδή όμως το μεγαλυτερο μερος των αντρων είναι λιγουρια οι γκομενες βρισκουν πατημα και κανουν ακριβως το αντιστροφως αναλογο που κανουμε εμεις οι μπουρδελιαρηδες στη τσαρκα,εμεις κανουμε τσαρκα για να δουμε ποια θα πηδήσουμε να επιλεξουμε,ετσι και οι γκομενες στο μπαρ κανουν ουσιαστικα τσαρκα σε τοσα ληγουρια που θα τις γυροφερουν.
προσφορα αντρων μεγαλη.
εμεις οι μπουρδελιαριδες δεν ασχολούμαστε καν,εμεις κανουμε τη τσαρκα μας και πηδαμε οποια μας αρεσει με γεματες τις μπαταριες ενεργεια απλετο χρονο για άλλες ασχολίες,ενταξει χαλαμε χρημα αλλα παντα πιανει τοπο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
  Όσο για τα σπίτια παρακάλα να ανοίξουν όλα νόμιμα όσο το δυνατό συντομότερα γιατί σε βλέπω εσένα και τα τσιράκια σου ή να μεταναστεύετε ή να γαμάτε τις μπαζόλες παρέα με το αφαν γκατέ της ασιατικής ηπείρου στα 4-5 που λειτουργούν στη ζούλα.
Άντε γεια
εγω θα πηγαινω σ αυτά που λειτουργουν στη ζουλα,και θα τσεπωνω και από πιατσες καμια.
τα κολ γκιρλ είναι ακριβα δεν αξιζει το κοπο.
δεν το χω σε τιποτα καλοκαιρι να παω γερμανια μονο και μονο για τα μπουρδελα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ρε το γαμησι σε μπουρδελο δεν κόβεται..σε όλες τις σχέσεις που είχα, γαμαγα την κοπέλα μου έπειτα πήγαινα και σε μπουρδελο, έτσι επειδή μου την βιδωσε στο μυαλό, επειδή το γαμησι σε μπουρδελο είναι θρησκεία, πας γαμας την άλλη μετά δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις ..σε κάθε νέα σχέση που έχω μπει στη ζωή μου από την ηλικία των 16 και μετά, το πρωτο πράγμα που έκανα ήταν να "απατησω" την κοπέλα μου πηγαίνοντας σε μπουρδελο , μου χαρίζει ευχαρίστηση αυτό το πράγμα, να περιμένω γυμνός την πουτανα στο δωμάτιο και να στέλνω μήνυμα στην κοπέλα μου ότι την αγαπώ και αυτή να το χαβει, η απόλυτη ηδονή,  να κάνω σεξ με την σχέση μου, να την αφήνω σπίτι της με το αμάξι, έπειτα καπάκι στην φυλής κάνοντας παθιασμένο σεξ με πόρνη ενώ η κοπέλα μου ήδη να βλέπει το τρίτο όνειρο στον ύπνο της..ακόμα και καραμουναρος να είναι η σχέση μου εγώ θα πάω σε μπουρδελο να γαμησω μια πουτανα που  να είναι εμφανισιακά κατώτερη από την δικιά μου, έτσι επειδή με εξιτάρει όλο αυτό

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω δε βλεπω νοημα στις αντιπαραθεσεις.αφου ολοι οσοι ειναι εδω μεσα ειναι αρρωστακια με τις πουτανες,δηλαδη το γρηγορο και ευκολο γαμησι προς τι η φαγωμαρα.για να γραφουμε εδω τον εχουμε τον κάλο στον εγκεφαλο

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
εγω δε βλεπω νοημα στις αντιπαραθεσεις.αφου ολοι οσοι ειναι εδω μεσα ειναι αρρωστακια με τις πουτανες,δηλαδη το γρηγορο και ευκολο γαμησι προς τι η φαγωμαρα.για να γραφουμε εδω τον εχουμε τον κάλο στον εγκεφαλο
Εχουν φτασει τα χοντρα στον εγκεφαλο ,αν δεν ανοιξουν γρηγορα να εκτονωθουν οι χυστες θ αρχισουν τα μαχαιρωματα!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom