Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Θα στο πω απλα. Το σεξ είναι αυστηρα σωματική ικανοποίηση που σε κάνει να νιώθεις ομορφα και δυναμικα.
Βασίζεται στην ελξη και είναι εξαιρετικό ως πράξη. Ο έρωτας είναι πράξη που εμπεριέχει συναίσθημα. Εκφράζεσαι με το σώμα σου, τα μάτια, τα λόγια κτλ και αποτελεί ανωτερη πραξη. Συνήθως κάνουμε σεξ, ο έρωτας είναι άλλη δραστηριοτητα κι υπό την προϋπόθεση
ότι γνωρίζουμε-νιωθουμε την διαφορά
με το σεξ.
Ο φορμετ ήθελε να κάνει έρωτα αλλά δεν ένιωσε τίποτα γιατί είναι μπερδεμένος.
Ο φορμετ φοβαται και δεν το λέω για να τον μειωσω. Φοβάται την δέσμευση και την απελευθέρωση εκεί εξω.
Δεν τον εξιτάρουν τα τακούνια στα μπουρδελα κι όλα αυτά που λέει αλλά ότι έχει την ισχύ της εξουσίας επειδη πληρώνει εκεί μέσα.
Πιστεύει ότι στα μπουρδέλα είναι άρχοντας και διοικεί την πουτανα ενώ συμβαίνει το αντιθετο. Η πουτανα διοικει τον φορμετ διότι του βάζει μέτρα και σταθμά. Ο φορμετ μεσω της πληρωμής, δημιουργεί οχυρωμα ασφαλείας στα εσωψυχα του και από αυτό το σημείο εκκίνησης παίζει κλεφτοπολεμο.
Μπαμ κανει ο τύπος με αυτά που λέει.
Πιστεύει ότι πληρώνοντας δίνει ευκαιρία στην πουτανα να του εκφραστεί. Αυτό ποθεί.
Αυτος δεν θα κάνει ποτέ την ουσιαστική κινηση. Θέλει να του την πέσει η πουτανα.
Ο φορμετ αγοράζει τον χρόνο του κι όχι τον χρόνο της πουτανας.
Στέκεται στο δωμάτιο δίνοντας εξετάσεις.
Αν ή πουτανα πει ξαφνικά στον φορμετ ότι τον γουσταρει και τέλος ολα, ο φορμετ θα διαλυθεί.
Θέλει να κάνει κάτι ουσιαστικό με μία πουτανα αλλά μέσα στο μπουρδέλο. Μονο εκεί μέσα νιώθει διεκδικητής γιατί αν βγει έξω μαζί της, θα τον καθαρίσει σαν αυγό.
Δεν θα μπορέσει να οδηγήσει την κούρσα.
Δεν θα υπάρχει πια το οχυρωμα ασφαλείας.
Ο φορμετ είναι δυστυχισμένος.

:hi:
ρε τντ μιλάς σαν γκομενα.
Δεν το λεω να σε προσβάλω αλλά τι έρωτα λες κλπ.
Τροφή στο βανταμ δίνεις να σε τρολαρει.
Ο φορμετ δεν είναι δυστυχισμένος όπως λες αλλα είναι θύμα του κατεστημενου.
Μεγάλωσε με πρότυπα.οτι πρέπει να βρει μια κοπέλα ωραία να παντρευτεί.αυτα τα πρότυπα τον μπερδεψαν.εφοσον δεν μπορεί να βρει μια κοπέλα ωραία και να βιώσει τον έρωτα στράφηκε στον αγοραιαο ως λύση ανάγκης και αυτο είχε σαν αποτέλεσμα να αισθάνεται τύψεις και ενοχές.
Ο βανταμ λέει οτι παμε στα μπούρδελα για να κανουμε σεξ να βιώσουμε εμπειρίες και το χαίρετε αυτο που κάνει δίχως αναστολές και ντροπές.
Ο ενας θέλει να βρει αποκούμπι ο αλλος το κάνει γιατί του αρέσει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ρε τντ μιλάς σαν γκομενα.
Δεν το λεω να σε προσβάλω αλλά τι έρωτα λες κλπ.
Τροφή στο βανταμ δίνεις να σε τρολαρει.
Ο φορμετ δεν είναι δυστυχισμένος όπως λες αλλα είναι θύμα του κατεστημενου.
Μεγάλωσε με πρότυπα.οτι πρέπει να βρει μια κοπέλα ωραία να παντρευτεί.αυτα τα πρότυπα τον μπερδεψαν.εφοσον δεν μπορεί να βρει μια κοπέλα ωραία και να βιώσει τον έρωτα στράφηκε στον αγοραιαο ως λύση ανάγκης και αυτο είχε σαν αποτέλεσμα να αισθάνεται τύψεις και ενοχές.
Ο βανταμ λέει οτι παμε στα μπούρδελα για να κανουμε σεξ να βιώσουμε εμπειρίες και το χαίρετε αυτο που κάνει δίχως αναστολές και ντροπές.
Ο ενας θέλει να βρει αποκούμπι ο αλλος το κάνει γιατί του αρέσει.

Δεν τίθεται θέμα προσβολής. Δίνω ορισμούς των λέξεων. Αυτή είναι η κατάσταση.
Ο Βαν Νταμ τρολλαρει ετσι κι αλλιώς.
Δεν χρειάζεται εμένα σαν αντίπαλο.
Δεν είμαι καν αντιπαλος.
Στέκομαι ανάμεσα στις δύο πλευρές
γιατί έτσι μου αρέσει και γέρνω
όπου έχω ροπή.
Είναι αδύνατον να πιστεύει ολα αυτά
που γράφει ο Βαν Νταμ.
Το ότι του αρέσει μπορώ να το δεχθω
(κάπως) κι είναι το μονο επιχείρημα
απο οτι έχει γράψει που του δίνει μία αβάντα. Όλα τα άλλα που εχει πει ειτε έπεσαν σαν τραπουλόχαρτα είτε είναι ακραία με κλειδώματα κι ανασφάλειες.
Εδώ έγραψε ότι θέλει ένα μήνα για να του το δωσει γκομενα. Τρολινγκ καραμπινατο.
Αν τα πιστευει όλα αυτά, πηγαίνει γραμμή για να γίνει φορμετ. Έχει το 60%.
Με λιγη προσπάθεια θα μαζέψει
και το υπόλοιπο 40%. Τα λέμε.

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ;

Οι πηγές μου λένε ότι η κανονικότητα θα επανέλθει (αν όλα πάνε καλά) από Σεπτέμβρη.

Ως τότε κάποια ελάχιστα που διαθέτουν την απαραίτητη άδεια ενδέχεται να λειτουργήσουν ενώ τα υπόλοιπα θα λειτουργούν κρυφά.

Ο κόσμος βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη κι είναι έτοιμος να προβεί σε θυσίες, οπότε προσέχουμε να μην εκβιάζουμε καταστάσεις. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Τα λέμε...

Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Κριτικές
9
Like
179
Πόντοι
280
Υπαρχει καποιος συναγωνιστης που να εχει περασει απο ιασωνος τωρα τελευταια??????πηγα μια βολτα σαββατο βραδυ,γυρω στις 10,μηπως λαμψει το τυχερο αστερι και δω κανενα φωτακι αναμμενο.αλλα τιποτα τετοιο δεν συνεβη.ομως για καποιο λογο ειδα αρκετο κοσμο,ολοι ξενοι,κοντα στο καφενειο ιασωνος και μεγαλου αλεξανδρου,αν το θυμαμαι σωστα.εκει διπλα ειναι και το καινουριο κτιριο που εχει 6-7 μπουρδελα μεσα οπως μπαινεις στην αυλη.σε καποια φαση ειδα που ανοιξαν την πορτα αυτη και μπηκε μεσα κοσμος,οπως ειδα και φωτα μεσα σα να λειτουργουσαν κανονικα αλλα με προσοχη.η αληθεια ειναι οτι δεν εμεινα και πολυ  για να μαθω απ ολους οσους ειδα εκει τριγυρω ο καλυτερος σκοτωσε τη μανα του,οποτε δεν επιχειρησα κατι παραπανω.γι αυτο το λογω ρωταω αν εχει παει καποιος τελευταια μηπως κ εχει παρει κατι παραπανω το ματι του η ακομα καλυτερα το αυτι του.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Θα στο πω απλα. Το σεξ είναι αυστηρα σωματική ικανοποίηση που σε κάνει να νιώθεις ομορφα και δυναμικα.
Βασίζεται στην ελξη και είναι εξαιρετικό ως πράξη. Ο έρωτας είναι πράξη που εμπεριέχει συναίσθημα. Εκφράζεσαι με το σώμα σου, τα μάτια, τα λόγια κτλ και αποτελεί ανωτερη πραξη. Συνήθως κάνουμε σεξ, ο έρωτας είναι άλλη δραστηριοτητα κι υπό την προϋπόθεση
ότι γνωρίζουμε-νιωθουμε την διαφορά
με το σεξ.
Ο φορμετ ήθελε να κάνει έρωτα αλλά δεν ένιωσε τίποτα γιατί είναι μπερδεμένος.
Ο φορμετ φοβαται και δεν το λέω για να τον μειωσω. Φοβάται την δέσμευση και την απελευθέρωση εκεί εξω.
Δεν τον εξιτάρουν τα τακούνια στα μπουρδελα κι όλα αυτά που λέει αλλά ότι έχει την ισχύ της εξουσίας επειδη πληρώνει εκεί μέσα.
Πιστεύει ότι στα μπουρδέλα είναι άρχοντας και διοικεί την πουτανα ενώ συμβαίνει το αντιθετο. Η πουτανα διοικει τον φορμετ διότι του βάζει μέτρα και σταθμά. Ο φορμετ μεσω της πληρωμής, δημιουργεί οχυρωμα ασφαλείας στα εσωψυχα του και από αυτό το σημείο εκκίνησης παίζει κλεφτοπολεμο.
Μπαμ κανει ο τύπος με αυτά που λέει.
Πιστεύει ότι πληρώνοντας δίνει ευκαιρία στην πουτανα να του εκφραστεί. Αυτό ποθεί.
Αυτος δεν θα κάνει ποτέ την ουσιαστική κινηση. Θέλει να του την πέσει η πουτανα.
Ο φορμετ αγοράζει τον χρόνο του κι όχι τον χρόνο της πουτανας.
Στέκεται στο δωμάτιο δίνοντας εξετάσεις.
Αν ή πουτανα πει ξαφνικά στον φορμετ ότι τον γουσταρει και τέλος ολα, ο φορμετ θα διαλυθεί.
Θέλει να κάνει κάτι ουσιαστικό με μία πουτανα αλλά μέσα στο μπουρδέλο. Μονο εκεί μέσα νιώθει διεκδικητής γιατί αν βγει έξω μαζί της, θα τον καθαρίσει σαν αυγό.
Δεν θα μπορέσει να οδηγήσει την κούρσα.
Δεν θα υπάρχει πια το οχυρωμα ασφαλείας.
Ο φορμετ είναι δυστυχισμένος.

Φυσικά και αγοράζω τον χρόνο μου ....... φυσικά και αν μου πει πως με γουσταρη έχω διαλυθεί ...( έχει γίνει στο παρελθόν και βγήκα και εκτός ....οίκου ..) Ξέρεις όμως το γιατί ; Γιατί μέσα εκεί νιωθο διεκδικητής ενώ εκτός οίκου χαμένος από χέρι ;.....  Εδώ συνδέεται το παζλ με αυτό που είπε στις παρακάτω σελιδες κάποιος άλλος ...... Εννοώ πως  ψάχνω αποκούμπι ...... Οσες όμορφες βρήκα με κατέστρεψαν ....... ( οικονομικά αλλά και ψυχολογικά .....) οσες μέτριες βρήκα μου τα έδωσαν όλα όλα όμως ......αλλά δεν βίωνα την πραγματική ηδονή ...............!! Πέρα από όλα αυτά οι οίκοι ...πλέον μου έχουν γίνει εθισμός με τα χρόνια ..........πλέον δεν είναι θέμα για αποκούμπι αλλά λειτουργό πλέον έτσι ....... Τέλος θα πω πως ακόμα και οι όμορφες που ζήσαμε μαζί ..... όταν μου έκαναν πίπα και εχυνα ..... μετά της έλεγα ενο αυτή χαμογελούσε και έκανε ζουζουνιες ...οκ πήγαινε πλύσου τώρα και εγώ νευρικός κάπνιζα χωρίς να θέλω να μειλαω ούτε καν να την βλέπω ...... έτσι λειτουργό δεν θέλω πολλά πολλά ...... Αυτό δεν μπορείς να το κανείς με ένα κολ γκιρλ είναι αγένεια έτσι πιέζομε ....ενο στο μπουρδελο είναι αλλιώς γαμαω όπως εγώ θέλω .....και μολης χύσω σηκώνομαι ντύνομε και τέλος εκεί .......τσαο ...!!!!!  Οσες και στο παρόν .....μου δίνονται πραγματικα ακολουθούν τους δικούς μου όρους .....Ειναι κάτι μεταξύ ναρκισσισμού και τάση αφέντη .....είναι κάτι μεταξύ φόβου και πάλης .....είναι κάτι μεταξύ απέχθειας και ηδονής ...... όπως και να έχει η τρέχουσα κατάσταση με έχει ηρεμηση ...... όταν ανοίξουν ξανά οι οίκοι τότε θα ξυπνηση ξανά το άγριο θηρίο μέσα μου με αποτέλεσμα τα 20 αρικα να φεύγουν βροχή .....μαζί με αυτά και οι κόποι μου τα όνειρα μου οι θυσίες μου και στόχοι που έχω βάλει .............Όσο αναφαίρετο το δυστηχησμενος με απόλυτη ειλικρίνεια θα σου πως ...... οι εμπειρίες μου και όλα όσα βίωσα παρακαλαγα βαθειά μέσα μου να τα βιωσο όταν ειμουν στο 0...... αλλά τα απέφευγα και σαν το διάολο το λιβάνι ......μέχρι που κάποια στιγμή κάποια αδύναμη στιγμή μου έκανα το λάθος και ενέδωσα και τότε ξεκίνησε η αρχή του κακού ........Στο σήμερα είμαι ήρεμος και ακόμα ψαχνό να βρω τον εαυτό μου ..........

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Δεν τίθεται θέμα προσβολής. Δίνω ορισμούς των λέξεων. Αυτή είναι η κατάσταση.
Ο Βαν Νταμ τρολλαρει ετσι κι αλλιώς.
Δεν χρειάζεται εμένα σαν αντίπαλο.
Δεν είμαι καν αντιπαλος.
Στέκομαι ανάμεσα στις δύο πλευρές
γιατί έτσι μου αρέσει και γέρνω
όπου έχω ροπή.
Είναι αδύνατον να πιστεύει ολα αυτά
που γράφει ο Βαν Νταμ.
Το ότι του αρέσει μπορώ να το δεχθω
(κάπως) κι είναι το μονο επιχείρημα
απο οτι έχει γράψει που του δίνει μία αβάντα. Όλα τα άλλα που εχει πει ειτε έπεσαν σαν τραπουλόχαρτα είτε είναι ακραία με κλειδώματα κι ανασφάλειες.
Εδώ έγραψε ότι θέλει ένα μήνα για να του το δωσει γκομενα. Τρολινγκ καραμπινατο.
Αν τα πιστευει όλα αυτά, πηγαίνει γραμμή για να γίνει φορμετ. Έχει το 60%.
Με λιγη προσπάθεια θα μαζέψει
και το υπόλοιπο 40%. Τα λέμε.

εγω στηριζω ιδεολογία βανταμ και δνε νομίζω να τρολαρει γιατί μιλάει πολυ λογικά.
Γιατί ρε τυπε δεν μπορείς να αποδεχτείς ότι υπάρχουν άντρες που απαξιώνουν τις γκομενες.
Αυτοί εχουν βρει αποκούμπι στον αγοραιο έρωτα και τις γκομενες τις γράφουν.
Γιατί στη σήμερον εποχή το απόλυτο αρσενικό να πρέπει να γίνει σκυλος να το πω κυνηγοσκυλο για να ριξει μια γκόμενα.
Ο βανταμ ειπε μεσα σε 20 μερες να στο δώσει η γκόμενά και εσυ τρολαρεις,εσένα ρε τυπε ποτέ στο δίνουν οι γκομενες την δευτερη μέρα γιατί εγω απο τις σχέσεις που ειχα κάνει μου το έδιναν απο μηνα εως και 3 μήνες και ένας φίλος έριξε μια την 13η μέρα ως ρεκόρ.

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26

Οι πηγές μου λένε ότι η κανονικότητα θα επανέλθει (αν όλα πάνε καλά) από Σεπτέμβρη.

Ως τότε κάποια ελάχιστα που διαθέτουν την απαραίτητη άδεια ενδέχεται να λειτουργήσουν ενώ τα υπόλοιπα θα λειτουργούν κρυφά.

Ο κόσμος βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη κι είναι έτοιμος να προβεί σε θυσίες, οπότε προσέχουμε να μην εκβιάζουμε καταστάσεις. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Τα λέμε...
Δεν γίνεται αυτό που λες.
Να τα κλείσουν τότε οριστικά.
Εγώ αν ειχα οίκο και περίμενα 7 μήνες να λειτουργήσει θα τον έκλεινα οριστικά.
Είναι ήδη οριακά τα σπιτακια μέχρι και τις 15 του μηνα,αν δεν ανοίξουν μέχρι τότε θα ανοίξω θέμα για οριστικό κλείσιμο των μπουρδελων στη χώρα.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
ρε παιδια πηγε κανεις ακομα κλειστα ειναι;

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
ρε παιδια πηγε κανεις ακομα κλειστα ειναι;
τα ίδια οπως τη περασμένη βδομάδα πέρασα με το μηχανάκι ούτε που σταμάτησα,κωλονου πέρασα και εστριψα αχιλλεως να δω εκεινα στη Μαραθώνος τίποτα

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446

Τα λέμε...

Ρε τρελιάρη που τα έμαθες εσύ αυτά για τα μπουρδέλα από τον Ραπίδη

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Ρε τρελιάρη που τα έμαθες εσύ αυτά για τα μπουρδέλα από τον Ραπίδη

Κοίτα, οι πηγές μου δεν μπορεί παρά να είναι περιορισμένες στον αριθμό και ελέγξιμες σχετικά με την αντικειμενικότητά τους.

Αυτά ακριβώς πληροφορήθηκα όμως, κι αυτά κοινοποίησα. Και το έκανα γιατί πείστηκα πως έχουν μια κάποια ισχύ.

Μακάρι να διαψευστώ.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786

Τα λέμε...

τι ανάγκη έχεις εσύ;
αλληλέγγυες, σκανδιναυές από ΜΚΟ, μαυρούλες, κούρδισες αντόρτισσες, σομαλές κομμένες,
όλες δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους εμπράκτως,
και μισθός και μουνί,
την καλλίτερη δουλειά κάνεις

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Τώρα που θα γραφτώ και στον Ρουβίκωνα θα 'χω κι άλλες απολαβές.

Ωστόσο το ζήτημα παραμένει: πάμε για κανονικότητα από Σεπτέμβρη ή όχι;

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
Τώρα που θα γραφτώ και στον Ρουβίκωνα θα 'χω κι άλλες απολαβές.

Ωστόσο το ζήτημα παραμένει: πάμε για κανονικότητα από Σεπτέμβρη ή όχι;

Μακάρι όχι αλλά εσένα δεν σε είχα για μπουρδελόβιο eitherway

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.311
Πόντοι
1.446
τι ανάγκη έχεις εσύ;
αλληλέγγυες, σκανδιναυές από ΜΚΟ, μαυρούλες, κούρδισες αντόρτισσες, σομαλές κομμένες,
όλες δείχνουν την ευγνωμοσύνη τους εμπράκτως,
και μισθός και μουνί,
την καλλίτερη δουλειά κάνεις

Κούρδισες αντάρτισσες έδινα και εγώ,κάποιες είναι γερά κομμάτια αλλά δεν πρόκειται να βρεθούν στην Ελλάδα πολεμάνε για την πατρίδα τους και μπράβο τους

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οσες όμορφες βρήκα με κατέστρεψαν ....... ( οικονομικά αλλά και ψυχολογικά .....) οσες μέτριες βρήκα μου τα έδωσαν όλα όλα όμως ......αλλά δεν βίωνα την πραγματική ηδονή ...............!!

Ποια είναι για σένα η πραγματική ηδονη;
τι ακριβως θες από μία γκομενα
για να νιωσεις άνετα;
πιστεύεις ότι έχεις πέραση στις πουτανες;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom