Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Βλέπω ότι γίνεται μεγάλη σπέκουλα για το πότε θα ανοίξουν οι αγαπημένοι μας οίκοι. Σίγουρα οι στενόμυαλοι και συντηρητηκούρες κυβερνώντες θα σχεδιάζουν να τους ανοίξουν τελευταίους των τελευταίων. Αλλά το θέμα δεν είναι πότε αλλά με τι μέτρα θα γίνεται πλέον η επίσκεψη σε αυτούς. Επίσης οι περισσότερες αλλοδαπές ιερόδουλες (γιατί έχω να πάω με ελληνίδα ιερόδουλο από το δεκαετία του 90) μάλλον θα ευρίσκονται στις πατρίδες τους και καθόσον τα σύνορα είναι κλειστά και θα ανοίγουν σε κάποιες χώρες και σε άλλες όχι και άλλοι θα μπαίνουν καραντίνα και άλλοι όχι και άλλες μαλακίες κουραφέξαλα... Συμπέρασματικά, για νόμιμο άνοιγμα με νέους κανόνες συνεύρεσης και άφιξη των στάνταρακίων μας από το εξωτερικό το βλέπω να αργεί το πράγμα. Καλός Σεπτέμβρης και δεν πιστεύω να συμπέσει με το δεύτερο κύμα που μας προετοιμάζουν ότι έρχεται (λές να το ξέρουν τα γατόνια οι επιστημονάρες μας).

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Στη προσπάθεια σου να μας πείσεις για το πόσο καλός μουνο-πλάνος είσαι και πόσο κακοί στο παιχνίδι με τις έξω γκόμενες είμασε όλοι οι υπόλοιποι εδώ, σου έχει διαφύγει ότι και μας έχεις ζαλίσει τις μπάλες και ότι έμμεσα παίζεις με τον πόνο μας (ότι τα πηδηχτήρια παραμένουν κλειστά εννοώ ως πόνο μας). Δεν θα έμπαινα στο κόπο να σου απαντήσω ἀλλὰ προσωπικά με έφερες στο «νῦν καὶ ἀεὶ» με τις επαναλαμβανόμενες κλαπαρχιδιές σου. Σου εξήγησαν με όποιο τρόπο μπορούσαν αρκετοί συναγωνιστές εἶτε ότι:
● θεωρούν υποδεέστερο το γαμήσι με τις έξω, γιατί οι εργάτριες είναι επαγγελματίες και οι άλλες, ως επί το πλείστον, σεξουαλικά αγράμματες
● το πυρφοριλίκι εκτός από κατάντια είναι και χάσιμο χρόνου (έσκασες και κάτι παραμύθια για να το αποκρούσεις αυτό ότι ωραίες-άσχημες τις καταφέρνεις σε ένα τριήμερο)
● καμμιά εξ’ αυτών δεν δείχνει αληθινή αγάπη και αφοσίωση παραμόνον κοιτούν το βραχυ-, μακρο- πρόθεσμο όφελος τους
● τους τονώνεις τον εγωϊσμό και την αυτοπεποίθηση τους με την ανεξέλεγκτη πλην έμμεση μουνοζητιανιά σου (έφτασες να πεις ότι τρως χυλόπιτες για προπόνηση)
● ότι το μπουρδελάρισμα είναι πολύ πιο οικονομικό από τον πυρφορισμό

και παρόλαυτα εξακολουθείς να λες τα δικά σου σε άσχετο νήμα. Τελείωνε Αδερφέ!!!
Ρε μύστη έχεις τρία μηνύματα στο σάιτ και μπήκες στον κόπο να γράψεις λιβελογράφημα εναντίον κάποιου που αν μη τι άλλο ενημερώνει για οίκους ανοχής και ιερόδουλες για να μας πεις εν ολίγοις ότι είσαι και εσύ ιδεολόγος του αγοραίου; "Νυν και αεί" δεν κολλάει σε αυτά που γράφεις μάλλον στο "αμήν" ήθελες να πεις. Ρε τι τραβάμε ρε με τον κάθε "μορφωμένο"

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Ρε μύστη έχεις τρία μηνύματα στο σάιτ και μπήκες στον κόπο να γράψεις λιβελογράφημα εναντίον κάποιου που αν μη τι άλλο ενημερώνει για οίκους ανοχής και ιερόδουλες για να μας πεις εν ολίγοις ότι είσαι και εσύ ιδεολόγος του αγοραίου; "Νυν και αεί" δεν κολλάει σε αυτά που γράφεις μάλλον στο "αμήν" ήθελες να πεις. Ρε τι τραβάμε ρε με τον κάθε "μορφωμένο"

Το ότι έχω 3 μηνύματα θα έπρεπε να με αποτρέψει από το να του πω με όσο πιο ωραίο τρόπο μπορώ, ότι κούρασε και ότι είναι καιρός να σταματήσει τις παπάτζες σε νήμα στο οποίο προσπαθούμε να καταλάβουμε πως θα πάει η κατάσταση με τα πηδηχτήρια από δω και στο εξής; Έπειτα δεν αμφισβήτησα την υπόλοιπη συνεισφορά του στην ενημέρωση.
Υ.Γ. Το ότι το δεύτερο μισό της απάντησης σου εστίασε στη φράση που χρησιμοποίησα για να διατυπώσω αγανάκτισης μου το προσπερνώ απλά. Θα μπορούσες να κάνεις μια διαδικτυακή αναζήτηση για το αν υφίσταται ως ρήση, αλλά λογικά προείχε το να μου τη πεις με κάποιο τρόπο.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Το ότι έχω 3 μηνύματα θα έπρεπε να με αποτρέψει από το να του πω με όσο πιο ωραίο τρόπο μπορώ, ότι κούρασε και ότι είναι καιρός να σταματήσει τις παπάτζες σε νήμα στο οποίο προσπαθούμε να καταλάβουμε πως θα πάει η κατάσταση με τα πηδηχτήρια από δω και στο εξής; Έπειτα δεν αμφισβήτησα την υπόλοιπη συνεισφορά του στην ενημέρωση.
Υ.Γ. Το ότι το δεύτερο μισό της απάντησης σου εστίασε στη φράση που χρησιμοποίησα για να διατυπώσω αγανάκτισης μου το προσπερνώ απλά. Θα μπορούσες να κάνεις μια διαδικτυακή αναζήτηση για το αν υφίσταται ως ρήση, αλλά λογικά προείχε το να μου τη πεις με κάποιο τρόπο.
Για το νυν και αεί αποσύρω την επίπληξη καθώς χρησιμοποιείται και με την έννοια που το χρησιμοποίησες. Οπότε ζητάω συγγνώμη για το ύφος. Όσον αφορά στα υπόλοιπα επιμένω ότι ο χαρακτήρας του κειμένου ήταν απρεπής και εριστικός, στο κάτω κάτω ότι για κάποιον είναι βουνό για κάποιον άλλο είναι πεδιάδα, η ελληνική ιδιαιτερότητα συνίσταται σε αυτό ακριβώς, στη μη αποδοχή της μοναδικότητας του καθενός και της ικανότητας του να κάνει πράγματα που για κάποιους άλλους φαντάζουν σχεδόν αδύνατα αυτή λοιπόν δεν γίνεται δεκτή κατά κανένα τρόπο. Το ελληνικό μότο είναι "αν δεν μπορώ εγώ δεν μπορεί κανένας" κάτι που είναι φαιδρό και ανόητο

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
ρε παιδια ηρεμηστε ν πουμε ο καθενας εχει τη γνωμη του.βλεπω συνεχως ν λετε γκομενα πουτανα γκομενα..νταξει ολα στο προγραμμα ειναι εμενα πρωσοπικα μαρεσει ν πιγενω με πουτανες τ κανω απο μικρος εχω κ τη σχεσουλα μου κανω τη βολτουλα μ βλεπω κν κωλο κ πιγενω.απλος εμενα δε μαρεσει ν παρακαλαω τη γκομενα.ενας μυστης εδω μ πε γ ενα βιβλιο τ παιχνιδι του νειλ στραους θα τ τσεκαρω γτ οχι εαν επροκειτο ν τσ γαμαω τν εγκεφαλο κ μετα αλιως γτ οχι

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στη προσπάθεια σου να μας πείσεις για το πόσο καλός μουνο-πλάνος είσαι και πόσο κακοί στο παιχνίδι με τις έξω γκόμενες είμασε όλοι οι υπόλοιποι εδώ, σου έχει διαφύγει ότι και μας έχεις ζαλίσει τις μπάλες και ότι έμμεσα παίζεις με τον πόνο μας (ότι τα πηδηχτήρια παραμένουν κλειστά εννοώ ως πόνο μας). Δεν θα έμπαινα στο κόπο να σου απαντήσω ἀλλὰ προσωπικά με έφερες στο «νῦν καὶ ἀεὶ» με τις επαναλαμβανόμενες κλαπαρχιδιές σου. Σου εξήγησαν με όποιο τρόπο μπορούσαν αρκετοί συναγωνιστές εἶτε ότι:
● θεωρούν υποδεέστερο το γαμήσι με τις έξω, γιατί οι εργάτριες είναι επαγγελματίες και οι άλλες, ως επί το πλείστον, σεξουαλικά αγράμματες
● το πυρφοριλίκι εκτός από κατάντια είναι και χάσιμο χρόνου (έσκασες και κάτι παραμύθια για να το αποκρούσεις αυτό ότι ωραίες-άσχημες τις καταφέρνεις σε ένα τριήμερο)
● καμμιά εξ’ αυτών δεν δείχνει αληθινή αγάπη και αφοσίωση παραμόνον κοιτούν το βραχυ-, μακρο- πρόθεσμο όφελος τους
● τους τονώνεις τον εγωϊσμό και την αυτοπεποίθηση τους με την ανεξέλεγκτη πλην έμμεση μουνοζητιανιά σου (έφτασες να πεις ότι τρως χυλόπιτες για προπόνηση)
● ότι το μπουρδελάρισμα είναι πολύ πιο οικονομικό από τον πυρφορισμό

και παρόλαυτα εξακολουθείς να λες τα δικά σου σε άσχετο νήμα. Τελείωνε Αδερφέ!!!

Φίλε μου, όταν θα μιλάς με εμένα θα τα λες όπως είναι γιατί πολλοί προσπάθησαν να τα πουν αλλιώς (αλλά δεν)
και δεν εννοώ στο θρεντ. Δεν κάνω προσπάθεια να πείσω κανέναν. Έχω κάποιες επιτυχίες και πολλές αποτυχίες
αλλά σε αυτό το παιχνίδι η επιτυχία είναι μεγατόνων.  :o Μπήκα για να γράψω πληροφορίες σε ένα θρεντ
που δεν επιβεβαιώνεται τίποτα εδώ και καιρό.  :2funny: Υπήρξαν κι άλλα μέλη που ανέφεραν ότι ήρθε η ώρα να βρείτε γκόμενα.
Με το που άκουσαν ορισμένοι την λέξη γκόμενα, τους βγήκε μια ακατέργαστη μαλακία και τρελλάθηκαν.
Διέκρινα μια συνεχή επίθεση με επιχειρήματα της πλάκας τα οποία έπεσαν όλα σαν τραπουλόχαρτα και στα γρήγορα.
Ότι και να γράψετε γίνεστε ρόμπα ξεκούμπωτη ή ρόμπα ντι κάπα  :2funny: για τον απλούστατο λόγο ότι οι γκόμενες
είναι απλά πολύ ανώτερες των πουτανών. Εσείς να λέτε ότι θέλετε όμως. Δικαίωμά σας να χαρίζετε γέλιο.  :2funny:
Κι αυτά που έγραψες της πλάκας είναι και φανερώνουν ότι δεν έχεις ιδέα. Εδώ φοβάστε μην φάτε χυλόπιτες
και κατηγορείτε όλες τις γκόμενες στον πλανήτη.  :2funny: Για να μην πω ότι τεχνηέντως γυρνάτε το γκομενιλίκι
κατευθείαν σε σχέση για να έχετε να λέτε.  :2funny: Τι να λέμε τώρα;
Σας ενοχλεί πολύ που ακούτε ότι ακούτε, από άνθρωπο που πήγαινε στα μπουρδέλα και μπορεί να ξαναπάει όποτε το θελήσει.
Αυτό είναι που σας ενοχλεί. Η ισχυρή άποψη ενός από εσάς ο οποίος μάλιστα είχε, έχει και σίγουρα θα έχει
προτεραιότητα τις γκόμενες. Αυτό είναι που (σας) πονάει.  :respect:
Το ότι εσύ ή κάνα δυο άλλοι, λέτε ότι γαμάτε μετά από κάνα μήνα κτλ μετά την γνωριμία, δείχνει πολλά.
Το ότι αρνείστε ότι το φυσιολογικό είναι βία τρεις μερούλες, δείχνει πολύ περισσότερα.
Προσωπικά δεν σας επιτίθεμαι γιατί είστε ετοιμοθάνατοι στο χόμπυ σας με την γλώσσα έξω στραβή σαν των αρνιών
αλλά εσείς συνεχίζετε την κόντρα και πέφτει γέλιο.  :2funny:
Εσείς (μην το πάρεις προσωπικά αν και με τρία μηνύματα κατευθείαν εδώ, καρφώνεσαι)
το ξεκινήσατε, εσείς θα το σταματήσετε. Οπότε τα παράπονά σου αλλού.

:hi:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Φίλε μου, όταν θα μιλάς με εμένα θα τα λες όπως είναι γιατί πολλοί προσπάθησαν να τα πουν αλλιώς (αλλά δεν)
και δεν εννοώ στο θρεντ. Δεν κάνω προσπάθεια να πείσω κανέναν. Έχω κάποιες επιτυχίες και πολλές αποτυχίες
αλλά σε αυτό το παιχνίδι η επιτυχία είναι μεγατόνων.  :o Μπήκα για να γράψω πληροφορίες σε ένα θρεντ
που δεν επιβεβαιώνεται τίποτα εδώ και καιρό.  :2funny: Υπήρξαν κι άλλα μέλη που ανέφεραν ότι ήρθε η ώρα να βρείτε γκόμενα.
Με το που άκουσαν ορισμένοι την λέξη γκόμενα, τους βγήκε μια ακατέργαστη μαλακία και τρελλάθηκαν.
Διέκρινα μια συνεχή επίθεση με επιχειρήματα της πλάκας τα οποία έπεσαν όλα σαν τραπουλόχαρτα και στα γρήγορα.
Ότι και να γράψετε γίνεστε ρόμπα ξεκούμπωτη ή ρόμπα ντι κάπα  :2funny: για τον απλούστατο λόγο ότι οι γκόμενες
είναι απλά πολύ ανώτερες των πουτανών. Εσείς να λέτε ότι θέλετε όμως. Δικαίωμά σας να χαρίζετε γέλιο.  :2funny:
Κι αυτά που έγραψες της πλάκας είναι και φανερώνουν ότι δεν έχεις ιδέα. Εδώ φοβάστε μην φάτε χυλόπιτες
και κατηγορείτε όλες τις γκόμενες στον πλανήτη.  :2funny: Για να μην πω ότι τεχνηέντως γυρνάτε το γκομενιλίκι
Σας ενοχλεί πολύ που ακούτε ότι ακούτε, από άνθρωπο που πήγαινε στα μπουρδέλα και μπορεί να ξαναπάει όποτε το θελήσει.
Αυτό είναι που σας ενοχλεί. Η ισχυρή άποψη ενός από εσάς ο οποίος μάλιστα είχε, έχει και σίγουρα θα έχει
Το ότι εσύ ή κάνα δυο άλλοι, λέτε ότι γαμάτε μετά από κάνα μήνα κτλ μετά την γνωριμία, δείχνει πολλά.
Το ότι αρνείστε ότι το φυσιολογικό είναι βία τρεις μερούλες, δείχνει πολύ περισσότερα.
Προσωπικά δεν σας επιτίθεμαι γιατί είστε ετοιμοθάνατοι στο χόμπυ σας με την γλώσσα έξω στραβή σαν των αρνιών
Εσείς (μην το πάρεις προσωπικά αν και με τρία μηνύματα κατευθείαν εδώ, καρφώνεσαι)

:hi:
ρε φιλε αφου ανηκεις σε φεμιναζι φορουμ γιατι σπαταλας το συγγραφικο σου οιστρο εδω και τα ιδεωδη σου.εμεις ειμαστε φτωχαδακια που γουσταρουμε τα μπουρδελα.τραβα εσυ στο χιλτον με τις γκομεναρες σου και τη φεραρι σου και ασε μας εμας να περιμενουμε να ανοιξουνε τα μπουρδελακια να περναει η ωρα μας

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εκτος του οτι μαλλον εισαι γυναικα και τρολαρεις.η τραβελι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ρε βαν Νταμ παραδέξου ότι δεν το έχεις με τις γυναίκες και άσε τις παραδοξολογίες και τις θεωρίες συνωμοσίας. Δεν είναι κακό να είσαι άμπαλος με τα μουνιά, δεν είναι όλα για όλους, ξέρω πολλούς άντρες που δεν είναι καλοί στο φλερτ και την αποπλάνηση και θέλουν το μουνί στο πιάτο. Αυτη είναι μια από τις κύριες διαφορές μεταξύ των αρσενικών, άλλοι έχουν γεννηθεί κυνηγοί και άλλοι καταναλωτές- πελάτες οι δεύτεροι ανέχονται να τους ανέχονται, οι πρώτοι δύσκολα και υπό πολλές προϋποθέσεις. Καλά μπουρδελγαμήσια εύχομαι αφού είναι η μόνη δραστηριότητα που αφορά γυναίκες και σεξ και στην οποία μπορείς να ανταπεξέλθεις
σιτι εχω κανει σχεσεις όπως εχω πει και εχω ρηξει μουνια,τωρα αν εσυ θες να πιστευεις ότι είμαι αμπαλος και δεν το εχω με τις γυναικες πιστευε το δεν με νοιαζει ουτε το θεωρω προσβλητικο.
προσβλητικο θεωρω να βλεπω παλικαρια να γινονται χαλακια στα ποδια της κάθε μετριας γκόμενας,να σπαταλάνε χρονο ενεργεια κ χρημα για να την ρηξουν όχι τοσο γιατι τους αρεσει αλλα για να πηδηξουν και να ενισχυσουν τον εαυτο τους στη κοινωνια.
ενας παλικαρι 25 ετων στη σημερον εποχη αν πει ότι δεν εχει γκομενα κατακρινεται από την κοινωνια,αλλοι θα τον πουν μαλακα,αλλοι γκει αλλοι χαζο και παει λεγοντας.
κοινωνικα αυτος ο νεος πιεζεται από φιλους οικογενεια κλπ με αποτέλεσμα αν δεν εχει γκομενα θεωρει τον εαυτο του αποτυχημενο.
κανεις από αυτους όμως δεν θα τον βοηθησει που τον κατακρινουν,ουσιαστικα ολοι τον πατανε ριχνοντας περισσοτερο το ηθικο του.
τωρα αυτό το παληκαρι με πεσμενο ηθικο όταν θα βρει γκομενα διαθεσιμη να την ρηξει θα κανει τα παντα για να καταφερει να αλλαξει την εικονα του,θα γινει χαλακι θα κανει τα παντα για να του κατσει.
και πες ότι τα καταφερε και του εκατσε η ιδεα να μην επιστρεψει στην πρωτητερη κατασταση τον φοβιζει περισσοτερο με αποτέλεσμα να γαντζωθεί από τη σχεση να υποβαθμισει τα εγω του και τα θελω του και να μετεξελιχθεί σε μουνοδουλος.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
:2funny: :2funny: :2funny:

Όχι, δεν τρολλαρει μάγκες!
Απλώς μας προτρέπει στο ψέμα
ο κατά τα άλλα ρεαλιστής φίλος μας.
Εκτός αν εννοεί να παίζουμε θέατρο
στο μπουρδέλο μπας και παρουμε καλυτερες υπηρεσίες.

-------------------

Φίλε μου, δεν βαρεθηκες μόλις ακούς την λέξη γκομενα, να φαντάζεσαι σχέσεις, έρωτες, αγάπες, λουλούδια, γάμους και σύρσιμο
από την μύτη; όλα γίνονται στην ζωή και έρωτες κι αγάπες υπάρχουν άλλα εσενα στο δικό σου το μυαλό μόλις ακούς την λέξη γκομενα, φαντάζεσαι την ισοπέδωση του ανδρα.
Τι μανία είναι αυτη δηλαδή;
σωνει και καλά οποια γνωρίζουμε πρέπει να μας πηγαίνει γαμιώντας επειδή το λες εσύ;

:S
τντ εσυ μας ελεγες ότι θες ερωτα και όχι σεξ.
όταν εννοεις ερωτα όπως το λες περιλαμβάνονται δωρακια λουλούδια και διαφορα αγαπουλιστικα.
ριξτε γκομενες δεν λεω όχι αλλα με ορους.
εντως 5 λεπτων να σου κατσει,να μην ζηταει δωρα ταξίδια εκδρομες κλπ να μην εχει απαιτησεις,να σ αφηνει να κανεις αυτό που θες και γενικα να είναι γκομενα που να μην σου υποβαθμιζει τον αντρικο σου ρολο.
τωρα αν υπαρχει μια τετοια και εσυ θες να την παντρευτείς γουστο σου και καμαρι σου.
αυτή τη γυναικα που αναφερα αντιστοιχει στο 1% των γυναικων που κυκλοφορουν εξω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Τι λέει ο άνθρωπος! Έχασε την γκομενα
για να κάνει τον νταη.
Αν λες αληθεια Ζαν Κλωντ (τι να πω; )
ντρέπομαι για σένα. Ειλικρινά!
Τι κερδισες τωρα; ήδη βρηκε άλλη ψωλη.
Δεν παίζουμε καουμπόηδες και Ινδιάνους.
Φίλε μου, οι γκόμενες σήμερα γαμιουνται κάργα. Το θέμα δεν είναι να τις γαμησεις αλλά πως θα τις δαμασεις αν σου αρέσουν.
Εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα.
Εκει κολλάμε όλοι κι αυτό οφείλουμε
να ξεπερνάμε. Εκεί φαίνεται ο άνδρας.
Όσο μπορούμε κι όταν μπορούμε.
Απλο αλλα και σύνθετο.
ναι ρε τυπε για ποιο λογο να πω ψεματα.
την ειχα προειδοποιησει ότι εγω δεν είμαι σαν τα τσουτσέκια που ειχε.
της ειπα ότι το πολύ ομιλιτο το βαριέμαι να παρει λεωφορειο να ερθει της εθεσα χρονικο οριο γιατι της ειπα ότι ηδη μεσω σοσιαλ εχω σπαταλησει χρονο και ενεργεια και βαριέμαι,μα μου μου λεγε και της λεω γκειμ οβερ,βρες αλλου αν ηταν ηδη ανοιχτα τα μπουρδελα θα την ειχα τελιωσει νωρίτερα,10 μερες ομιλιτο μεσω σοσιαλ ειδα τον εαυτο μου να μετεξελισεται σε καταντια και πατησα φρενο,η γκομενα εμεινε μαλακω δεν το περιμενε.
ας βρει αλλον ρε τντ κλαιν,εγω εψαχνα κολ γκιρλ εκεινη τη μερα αλλα ουτε εκει βρηκα κατι

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
σιτι εχω κανει σχεσεις όπως εχω πει και εχω ρηξει μουνια,τωρα αν εσυ θες να πιστευεις ότι είμαι αμπαλος και δεν το εχω με τις γυναικες πιστευε το δεν με νοιαζει ουτε το θεωρω προσβλητικο.
προσβλητικο θεωρω να βλεπω παλικαρια να γινονται χαλακια στα ποδια της κάθε μετριας γκόμενας,να σπαταλάνε χρονο ενεργεια κ χρημα για να την ρηξουν όχι τοσο γιατι τους αρεσει αλλα για να πηδηξουν και να ενισχυσουν τον εαυτο τους στη κοινωνια.
ενας παλικαρι 25 ετων στη σημερον εποχη αν πει ότι δεν εχει γκομενα κατακρινεται από την κοινωνια,αλλοι θα τον πουν μαλακα,αλλοι γκει αλλοι χαζο και παει λεγοντας.
κοινωνικα αυτος ο νεος πιεζεται από φιλους οικογενεια κλπ με αποτέλεσμα αν δεν εχει γκομενα θεωρει τον εαυτο του αποτυχημενο.
κανεις από αυτους όμως δεν θα τον βοηθησει που τον κατακρινουν,ουσιαστικα ολοι τον πατανε ριχνοντας περισσοτερο το ηθικο του.
τωρα αυτό το παληκαρι με πεσμενο ηθικο όταν θα βρει γκομενα διαθεσιμη να την ρηξει θα κανει τα παντα για να καταφερει να αλλαξει την εικονα του,θα γινει χαλακι θα κανει τα παντα για να του κατσει.
και πες ότι τα καταφερε και του εκατσε η ιδεα να μην επιστρεψει στην πρωτητερη κατασταση τον φοβιζει περισσοτερο με αποτέλεσμα να γαντζωθεί από τη σχεση να υποβαθμισει τα εγω του και τα θελω του και να μετεξελιχθεί σε μουνοδουλος.
Φίλε βαν Νταμ το ότι δηλώνεις κάτι σαν Ρομπέν των αναξιοπαθούντων νέων είναι συγκινητικό αλλά και τελείως αδιάφορο, όποιος άντρας δεν μπορεί να προσαρμοστεί στα κοινωνικά δεδομένα της εποχής είναι δικό του πρόβλημα. Άλλωστε για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ο δρόμος του αγοραίου κατ' αποκλειστικότητα. Οι γυναίκες και το πως θα καταφέρεις να τις γαμήσεις χωρίς να γαμηθείς ήταν πάντα ένα παιχνίδι για δυνατούς παίκτες, οι υπόλοιποι ας ασχοληθούν με τις ιερόδουλες για τις οποίες το μόνο που χρειάζεται είναι να πληρώσεις την ταρίφα και να περάσεις στο δωμάτιο. Τέλος επειδή κάποιοι έχουν μπερδέψει τα πάντα και έχει δημιουργηθεί μια γενική σύγχυση για το τι αντιπροσωπεύει ο καθένας εδώ μέσα θα πω όσο πιο απλά μπορώ ότι πήγαινα, πηγαίνω και θα πηγαίνω στα μπουρδέλα όπως πάω να πιω ένα καφέ ή να φάω ένα σουβλάκι, για εμένα είναι κάτι τόσο επουσιώδες που δεν έχει σχεδόν καμία σημασία, ούτε το ιδεολογικοποιώ, ούτε το αποθεώνω ως την υπέρτατη ενασχόληση ούτε το περιτυλίγω με γελοίες και ανεδαφικές θεωρίες κοινωνικοπολιτικής φύσεως. Ο καθένας άλλωστε κρίνεται από την υπόσταση και το νόημα που δίνει σε πράγματα και καταστάσεις που βρίσκονται στο περιθώριο των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων. Αυτό είναι το τελευταίο μου μήνυμα όσον αφορά σε αυτό το θέμα και εύχομαι πραγματικά και από καρδιάς στον καθένα ότι κάνει να το κάνει γνήσια και αυθεντικά

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
!
Τι κερδισες τωρα; ήδη βρηκε άλλη ψωλη.
Δεν παίζουμε καουμπόηδες και Ινδιάνους.
Φίλε μου, οι γκόμενες σήμερα γαμιουνται κάργα. Το θέμα δεν είναι να τις γαμησεις αλλά πως θα τις δαμασεις αν σου αρέσουν.
σ αυτή τη φραση είναι η διαφορα μας.
εσυ ζεις με το φοβο μην η συγκεκριμενη βρει άλλη ψωλη και σε παρατησει ενώ εγω ψαχνω μουνι μεσω αγοραιου ερωτα αδιαφοροντας το τι θα κανει αυτή.
δεν το παιζεις καουμπόης?αναιρεις την ανδρικη επιθετικη σου ιδιοτητα και παλι για να μην τη χασεις,ενω εγω που το παιζω καουμπόης δεν αναιρω τιποτα και ας την χασω.
οι γκομενες γαμιουνται καργα γιατι υπαρχουν πολλοι σαν και σενα διαθεσιμοι,αν δεν υπηρχαν δεν θα γαμιουντουσαν καργα οποτε θα σε παρακαλουσαν να τις πηδήσεις.
πιστευεις ρε τντ ότι μπορεις να δαμασεις μια γυναικα?δεν δαμάζονται οι γυναικες οσο και να το προσπαθεις.
εσενα θα δαμασουν νομιζοντας εσυ ότι της δαμάζεις,οι γυναικες θελουν απαξιωση και ταυτόχρονα ο αντρικος σου ρολος να μην υποβαθμιστει./

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ρε φιλε αφου ανηκεις σε φεμιναζι φορουμ γιατι σπαταλας το συγγραφικο σου οιστρο εδω και τα ιδεωδη σου.εμεις ειμαστε φτωχαδακια που γουσταρουμε τα μπουρδελα.τραβα εσυ στο χιλτον με τις γκομεναρες σου και τη φεραρι σου και ασε μας εμας να περιμενουμε να ανοιξουνε τα μπουρδελακια να περναει η ωρα μας

Τύπε δεν είμαι ο Σαββίδης. Κι εγώ απατεωνάκι είμαι και συμφεροντολόγος.  :2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
εκτος του οτι μαλλον εισαι γυναικα και τρολαρεις.η τραβελι

Σε άλλο φόρουμ πέρσι είχα καμιά πενηνταριά γαμπρούς να σφάζονται για την όμορφη χαίτη μου.

Μέχρι που γύρισα και κρέμασαν πηγούνια...  ;) μόνο η μοντ με κατάλαβε. Αυτή ήταν η έξυπνη.

(οι άνδρες έχουν πολύ ωραιότερα μακριά μαλλιά από τις γυναίκες)

:rockon:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Σωστός !  :rockon:

Εντόπισες είδηση που μας ενδιαφέρει.

Με βάση το πιο πάνω λινκ, μέχρι τις 7 Ιουνίου   2020
θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΥ.

Άρα , μάλλον 8 Ιουνίου 2020, θα ανοίξουν τα μπου.

Να ετοιμαστείτε για γιορτή !

Celebration-1024x576.jpg

:rockon: :rockon:
Γεια χαρά αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό σου αλλα δεν είμαι το ίδιο ενθουσιασμένος για γιορτή εννοείτε ότι και εγώ θέλω να ανοίξουν τα μαγαζιά όμως με την κατάσταση που διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια στην πιάτσα οι προσδοκίες είναι χαμηλές και οι επιλογές κάποιες λίγες.
Θα δούμε τις επόμενες ημέρες ποια μαγαζιά θα ανοίξουν και με ποιες κοπέλες αφού αρκετές ίσως έχουν εγκαταλείψει.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21

Αυτά τα οποία λες περί των σχέσεων είναι ένας καλομαγειρεμένος χυλός από δημοφιλείς κλισεδιές. Ύστερα, το να «κορδώνεσαι» για τις επιτυχίες σου με τις γυναίκες σε ένα σάιτ με κεντρική θεματολογία τη πορνοενημέρωση, όχι απλώς δεν ενδιαφέρει κανέναν, αλλά εγείρει και ζητήματα σχετικά με το κατά πόσο πιστεύεις αυτά που λες, ειδικά τη στιγμή που ισχυρίζεσαι ότι είσαι και εσύ ενεργός μπουρδελιάρης. Και στο τέλος, αν ήθελα να καταπιαστώ με το πέσιμο σε γκόμενες δεν θα έμπαινα εδώ, θα ρώταγα εσένα ή τους συναδέλφους σου τους μουνοδιαφωτιστές.
ΩΣΤΟΣΟ:
Ακόμα και σε αυτό το σάιτ έχουν κατά καιρούς δημιουργηθεί νήματα για τέτοια θέματα, οπότε μπορείς ελεύθερα να πας να αναπτύξεις αυτά τα χρήσιμα για εσένα (ίσως και μερικούς άλλους) ΕΚΕΙ και όχι να γεμίζεις με τέτοιου είδους ασυναρτησίες το παρόν νήμα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
10 μερες ομιλιτο μεσω σοσιαλ ειδα τον εαυτο μου να μετεξελισεται σε καταντια και πατησα φρενο

Ααα, με πλήκτρα ρίχνεσαι εσύ; έτσι εξηγείται το χρονοβόρο.
Βαριέσαι έτσι;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom