Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21

Αυτά τα οποία λες περί των σχέσεων είναι ένας καλομαγειρεμένος χυλός από δημοφιλείς κλισεδιές. Ύστερα, το να «κορδώνεσαι» για τις επιτυχίες σου με τις γυναίκες σε ένα σάιτ με κεντρική θεματολογία τη πορνοενημέρωση, όχι απλώς δεν ενδιαφέρει κανέναν, αλλά εγείρει και ζητήματα σχετικά με το κατά πόσο πιστεύεις αυτά που λες, ειδικά τη στιγμή που ισχυρίζεσαι ότι είσαι και εσύ ενεργός μπουρδελιάρης. Και στο τέλος, αν ήθελα να καταπιαστώ με το πέσιμο σε γκόμενες δεν θα έμπαινα εδώ, θα ρώταγα εσένα ή τους συναδέλφους σου τους μουνοδιαφωτιστές.
ΩΣΤΟΣΟ:
Ακόμα και σε αυτό το σάιτ έχουν κατά καιρούς δημιουργηθεί νήματα για τέτοια θέματα, οπότε μπορείς ελεύθερα να πας να αναπτύξεις αυτά τα χρήσιμα για εσένα (ίσως και μερικούς άλλους) ΕΚΕΙ και όχι να γεμίζεις με τέτοιου είδους ασυναρτησίες το παρόν νήμα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
οι γκομενες γαμιουνται καργα γιατι υπαρχουν πολλοι σαν και σενα διαθεσιμοι,αν δεν υπηρχαν δεν θα γαμιουντουσαν καργα οποτε θα σε παρακαλουσαν να τις πηδήσεις.

Μάλιστα.

Αφού η αγελάδα κάνει "μουουουου" άρα και το "μουουουου" κάνει αγελάδα.

:respect:

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Μακάρι όχι αλλά εσένα δεν σε είχα για μπουρδελόβιο eitherway

Σου είπα, μακάρι να διαψευστώ και τα λόγια που μου είπανε να ήταν εκτιμήσεις της στιγμής. Όσο για το ότι δε με είχες για μπουρδελόβιο δε φταις εσύ αλλά τα success story που κυκλοφορούν γύρω μας. Αυτά είναι που σε επηρεάζουν και σε κάνουν να λαμβάνεις την κανονικότητα ως εξαίρεση και τανάπαλιν.
Εγώ μπουρδελιόβιος γεννήθηκα και μπουρδελιόβιος  θα πεθάνω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αυτά τα οποία λες περί των σχέσεων είναι ένας καλομαγειρεμένος χυλός από δημοφιλείς κλισεδιές. Ύστερα, το να «κορδώνεσαι» για τις επιτυχίες σου με τις γυναίκες σε ένα σάιτ με κεντρική θεματολογία τη πορνοενημέρωση, όχι απλώς δεν ενδιαφέρει κανέναν, αλλά εγείρει και ζητήματα σχετικά με το κατά πόσο πιστεύεις αυτά που λες, ειδικά τη στιγμή που ισχυρίζεσαι ότι είσαι και εσύ ενεργός μπουρδελιάρης. Και στο τέλος, αν ήθελα να καταπιαστώ με το πέσιμο σε γκόμενες δεν θα έμπαινα εδώ, θα ρώταγα εσένα ή τους συναδέλφους σου τους μουνοδιαφωτιστές.
ΩΣΤΟΣΟ:
Ακόμα και σε αυτό το σάιτ έχουν κατά καιρούς δημιουργηθεί νήματα για τέτοια θέματα, οπότε μπορείς ελεύθερα να πας να αναπτύξεις αυτά τα χρήσιμα για εσένα (ίσως και μερικούς άλλους) ΕΚΕΙ και όχι να γεμίζεις με τέτοιου είδους ασυναρτησίες το παρόν νήμα.

Καλημέρα θαυμαστή μου. Ούτε για σχέσεις είπα τίποτα, ούτε κορδωθηκα, ούτε με νοιάζει αν εγειρω ζητήματα, ουτε αν με πιστεύετε, ούτε ενεργός μπουρδελιαρης είναι αφού σε κλειστα παρακαλώντας δεν καταδεχομαι να πάω. Αυτά ολα κι άλλα τόσα ειναι η προσπάθεια σας να με βγαλετε στην σέντρα. Όπως σου είπα εσείς ξεκινησατε, εσείς και θα το ραψετε.
Αν πάλι δεν σας αρέσει η συμπεριφορά μου και δεν θέλετε να υποχωρησετε ομορφα
κι ωραια για να σας μείνει το τουπε, τραβατε μία μαζική αναφορά
και λύθηκε το πρόβλημα σας. Λύσεις υπάρχουν όπως βλέπεις. Στα αλλά θέματα δεν πάω γιατί θεωρώ εντελώς ξευτιλα
να μιλάω με τυπους που βρίζουν τις γκόμενες από τότε που ιδρύθηκε το σάιτ
με μόνο σκοπό την απαξίωση. Εγώ την απαξίωση την ξέρω με μηδέν παθητικό
κι όχι με γκρινια. Άρα έχουν απωθημένα.
Τους απαξιωσα κι εγώ.

Στα είπα ωραια, στα είπα καλά.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Όταν ιδρυσετε το κίνημα απαξίωσης γυναικών (Κ.Α.Γ) επιτρέψτε μου μία ταπεινή συμβουλή.
Πηγαίνετε να γιορτασετε την ίδρυση με ποτά σε κάποιο ωραιο κλαμπάκι.
Για να δείξτε πόσο μάγκες είστε, διαλεξτε
ένα με π.χ 20 μουνιά διαφόρων κατηγοριών.
Καθηστε ένα σενιο δυωρο και παρατηρήστε απλά τους εαυτούς σας πόσες καυλες θα έχετε στο δυωρο. Ήδη δηλαδή το κίνημα θα αποκτήσει μινι προβλημα λειτουργίας από την εκκίνηση. Φανταστείτε τι έχετε να τραβήξετε μέχρι να πετυχετε την συστρατευση. Έπειτα φύγετε από το κλάμπ αλλά όσοι ήρθατε, έτσι; Μην φύγει κανείς
με καμία γκομενα ή αρχίσει τα τηλέφωνα.
Να ξηγουμαστε. Στην συνέχεια μένοντας στερημένοι επί σειρά ετών ( νομιζετε θα μαζευτειτε σε μία μερα; )
και καπου λίγο πριν γερασετε θα έχετε γίνει μερικοι. Aρκετοί, πολλοί ή όλοι
δεν θα γίνετε ποτέ όπως καταλαβαίνετε.
Εεε, μετά περιμένετε λίγο καιρό προβαροντας μασελες λόγω ηλικιας
μήπως κι έρθουν οι γκόμενες να σας παρακαλάνε.
Μήπως...που δεν πρόκειται γιατι πάντα
θα υπάρχουν αυτοί που θα θέλουν να τις γαμανε χωρίς να υπολογίζουν εσας.
Και ειναι άπειροι. Συν ότι έτσι κι αλλιώς για να φτάσουν να σας παρακαλάνε θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να ξεφύγουν από τα ελληνικα στερεότυπα.
Πολυ ρομαντικους σας βρισκω αν πιστεύετε ότι νοιάζεται κανείς για το τι αντιμετωπιζετε. Σε αυτα τα θεματα
δεν υπάρχει ομαδικότητα.
Θα αφήσουμε το μέλι της γκομενας
να πιούμε ζαχαρονερο της πουτανας;

και τώρα σαν ώριμοι άνδρες, πείτε για το θέμα. Αυτό το πράγμα τελοσπαντων που δεν έχει βγει ούτε μία ημερομηνία αληθινη.
Αυτά!

:hi:

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
ρε παιδια ν ροτησω μια ρωσιδα στο μεταξι μιλφαρα μ 10ρικο τ πετυχε κανεις;παιδια κανει καλο τσιμπουκ

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
Σωστός !  :rockon:
Εντόπισες είδηση που μας ενδιαφέρει.
Με βάση το πιο πάνω λινκ, μέχρι τις 7 Ιουνίου   2020
θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΥ.
Άρα , μάλλον 8 Ιουνίου 2020, θα ανοίξουν τα μπου.
Να ετοιμαστείτε για γιορτή !

Celebration-1024x576.jpg

:rockon: :rockon:
Άντε να κάνει ξαστεριά να ξεχυθούμε στα στενά

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Με όσες ιερόδουλες και τσατσάδες έχω μιλήσει για το πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι γνωρίζουν ότι γνωρίζουμε και εμείς και το πηγαίνουν βδομάδα τη βδομάδα. Στην πραγματικότητα το ζήτημα θα λυθεί με την ανακοίνωση του υπουργείου για την επαναλειτουργία της συγκεκριμένης καδ, μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει

Nuoro12

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Like
4
Πόντοι
0
ΩΣΤΟΣΟ:
  Σωστότατος. Οιαναλύσεις αυτές είναι κουραστικές, είναι φλυαρία που αρέσει ιδιαίτερα στο γυναικείο φύλλο και μας κουραζει.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Καλημέρα θαυμαστή μου. Ούτε για σχέσεις είπα τίποτα, ούτε κορδωθηκα, ούτε με νοιάζει αν εγειρω ζητήματα, ουτε αν με πιστεύετε, ούτε ενεργός μπουρδελιαρης είναι αφού σε κλειστα παρακαλώντας δεν καταδεχομαι να πάω. Αυτά ολα κι άλλα τόσα ειναι η προσπάθεια σας να με βγαλετε στην σέντρα. Όπως σου είπα εσείς ξεκινησατε, εσείς και θα το ραψετε.
Αν πάλι δεν σας αρέσει η συμπεριφορά μου και δεν θέλετε να υποχωρησετε ομορφα
κι ωραια για να σας μείνει το τουπε, τραβατε μία μαζική αναφορά
και λύθηκε το πρόβλημα σας. Λύσεις υπάρχουν όπως βλέπεις. Στα αλλά θέματα δεν πάω γιατί θεωρώ εντελώς ξευτιλα
να μιλάω με τυπους που βρίζουν τις γκόμενες από τότε που ιδρύθηκε το σάιτ
με μόνο σκοπό την απαξίωση. Εγώ την απαξίωση την ξέρω με μηδέν παθητικό
κι όχι με γκρινια. Άρα έχουν απωθημένα.
Τους απαξιωσα κι εγώ.

Στα είπα ωραια, στα είπα καλά.

:hi: Σωστά!! στα άλλα νήματα βρίζουν τις γκόμενες, ενώ εδώ τις εγκωμιάζουμε...
Επίσης περιμένεις αναφορές για να σταματήσεις· πράγμα επίσης αστείο για ενήλικα άτομα (τουλάχιστον από μεριάς μου) και με μόνη αιτιολογία το ότι λες ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ αρλούμπες.
Για να καταλήξω στο ότι επειδή ακούγεσαι εντελώς σαλεμένος σου προτείνω να απαξιώσεις και εμάς σε αυτό το νήμα.
Αυτά από εμένα for good με τη περίπτωση σου.

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Με όσες ιερόδουλες και τσατσάδες έχω μιλήσει για το πότε θα ανοίξουν τα μαγαζιά το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι γνωρίζουν ότι γνωρίζουμε και εμείς και το πηγαίνουν βδομάδα τη βδομάδα. Στην πραγματικότητα το ζήτημα θα λυθεί με την ανακοίνωση του υπουργείου για την επαναλειτουργία της συγκεκριμένης καδ, μέχρι τότε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει

Εάν υποθέσουμε ότι ανοίγει ο ΚΑΔ εκτιμάς ότι υπάρχει περίπτωση επιβολής μέτρων ασφαλείας πάνω κάτω όπως προτάθηκαν σε Ελβετία και Ολλανδία;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Οι περισσότερες όσων εχω πετυχει διακατέχονται από μία ανυπέρβλητη σιγουριά. Λένε, λένε, λένε με βασιλικο στυλ και τις κοιτάζω έτοιμος να λυθω στα γέλια. Μόλις τελειώσουν το ποίημα τους λεω ότι έμαθα έτσι κι έτσι και γουρλωνουν τα μάτια γεμάτες απορια.
Κατα τα άλλα γνωρίζουν ακριβής ημερομηνία. Ότι μαλακία τους πουν
τα αφεντικά την καταπίνουν αμασητη.
Ίσα να νιωθουν δηλαδή την ελπίδα
μην τυχόν και τα βροντηξουν.

:2funny:

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Εντάξει, δεν είναι και τόσο σωστό να λέει ο καθένας ό,τι θέλει γιατί υπάρχουν μέλη που επηρεάζονται και διενεργούν αυθημερόν καταδρομικές στο μετάξι για να επιβεβαιώσουν ή να απορρίψουν τα λεγόμενα του "καθένα".

Χαλινάρι στη γλώσσα είν' αυτό που χρειάζεται. Γιατί εδώ μέσα αν ανοίξει κανένας το στόμα του ξεχνάει να το κλείσει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
ρε παιδια ν ροτησω μια ρωσιδα στο μεταξι μιλφαρα μ 10ρικο τ πετυχε κανεις;παιδια κανει καλο τσιμπουκ

Δεν υπάρχουν αυθεντικες Ρωσιδες
στα μπουρδέλα. Είναι μουφα των διαφημιστων που κοπτονται
για το καλό μας. Στις δύσκολες εποχές των μπουρδελων πάντα υπηρχε ο από μηχανής θεός. Αν διαβάσεις το θρεντ με το aids
έλεγαν και ξαναλεγαν ορισμενοι ότι εκείνες οι κακομοίρες δούλευαν πιατσα κι οχι μπουρδέλα.
Λες και δεν το καταλαβαμε.

Που την είχες πετύχει μύστη μου;

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
Δεν υπάρχουν αυθεντικες Ρωσιδες
στα μπουρδέλα. Είναι μουφα των διαφημιστων που κοπτονται
για το καλό μας. Στις δύσκολες εποχές των μπουρδελων πάντα υπηρχε ο από μηχανής θεός. Αν διαβάσεις το θρεντ με το aids
έλεγαν και ξαναλεγαν ορισμενοι ότι εκείνες οι κακομοίρες δούλευαν πιατσα κι οχι μπουρδέλα.
Λες και δεν το καταλαβαμε.

Που την είχες πετύχει μύστη μου;
σε ενα μπουρδελο στην ιασονος αυτη πρεπει ν ταν αδερφε γτ ηταν κ λιγο μμεγαλη σ ηλικια  ειχε απιστευτο πρωσοπο ομως μαρεσε γτ μ δαγκωνει το πουλι μου εκανε κ ρουφοδαγκωμα αρχιδιων

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
σε ενα μπουρδελο στην ιασονος αυτη πρεπει ν ταν αδερφε γτ ηταν κ λιγο μμεγαλη σ ηλικια  ειχε απιστευτο πρωσοπο ομως μαρεσε γτ μ δαγκωνει το πουλι μου εκανε κ ρουφοδαγκωμα αρχιδιων

Μήπως λες μία μελαχρινή χοντρή στο 36;
Την Τατιανα; έκφυλη.
Δεν περνάει μύγα από τις συμπληγάδες (της). Μόνο απλό πρόγραμμα.
Έχω να πάω καιρό. Ηρθαν καινούργιες;

:2funny:

kostaslakias

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους , ξέρει κανεις τίποτα για Άννούλα αδύνατη Κολωνού 15 τέρμα μέσα δεξιά ?? Η αδύνατη με μαύρισμα στα δόντια ..

Ευχαριστώωω

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Άντε και να ανοίξουν αν κι όταν ανοίξουν.
Με ποιες θα δουλέψουν στις τρεις περιοχές; δεν έχει μεινει τίποτα.

Άντε να ναι 20 οριακα ικανές
και στις 3 περιοχές.
Βλέπω εκείνη την Λιοσιων με μία Μπαρμπορα τοσα χρονια και μια Αλεξια στο ισόγειο του 76 ως μουνι αξιολογο με λίγα παρελκόμενα που εχει τζασει εδώ κσι χρονια. Μετά για να βρεις αξια
πρέπει να ανατρεξεις εποχη δραχμής.

:S

Πάω να ρίξω κάνα χεσιμο. Καλή συνέχεια.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom