You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 261K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Πώς μπορείτε και πάτε και γαμάτε σε τέτοιους χώρους... δε θα το καταλάβω ποτέ. Μες την ιδρωτίλα και την κλεισούρα, έχει πάει το πακιό, ο Αλβανός, ο παππούς, την έχουν αλειψει με τη μπόχα τους, πάτε μετά και σεις. Ε, σε πιάνει μια αηδία...
Υπάρχουν κι όμορφοι περιποιημενοι χώροι με ορθοπεδικα στρώματα που απλα εξέχουν σούστες. Τα ρουθούνια μας εισπνέουν μεθυστικές μυρωδιές ενώ τα τελευταία χρονια σφουγγαριζουν και τα πατώματα.
Γίναμε μυστες, χυστες και καραμπουζουκληδες. Εύχομαι μαζί με τις μάσκες και τα γάντια των νέων μέτρων να υπάρχουν και κεράσματα σε φοντανιερα κατά την είσοδο των αθλητών.
Ανιδιοτέλεια συζητησεων στο σαλόνι μεταξύ τσατσαδων, πελατών και εμπόρων στριγκ
που καταμαρτυρούν το υπέροχο κλίμα αυτης της μυσταγωγιας.
Ζηλευτες στιγμές νέων που τεντωνουν στερνο κατά την παραμονή τους στον προθάλαμο ενώ οι γέροι καραδοκουν αγχωμενοι να δουν πρώτοι την πουτανα
στο σαλόνι. Η πρέφα στο καφενείο
δεν μπορεί να καθυστερήσει. Λίγο βυζί, λίγο χουφτωμα και τα ζάρια τους.
Nuoro12
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2020
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Περνάω καθε μέρα λογω δουλειάς. Όλα κλειστά.παιδια πιγε μηπως φυλης κανενας;
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Ευκαιρία λοιπόν να ανανεωθεί το ρόστερ με νέο αίμα ύστερα από χρόνια!
Ίσως τελικά να επιφέρει και το "μοναδικό" καλό η όλη κατάσταση των τελευταίων μηνών!
Κοιτούν πως θα φύγουν κι αυτές που έμειναν. Έχω πετύχει λιγες φορες πουτανες που πάνε για δουλειά ενα η δύο βράδυα.
Σε όλους μας έχει τυχει αυτο. Όσο πιο εντυπωσιακές είναι τόσο
πιο γρήγορα φεύγουν για άλλη κατηγορία.
Είτε μόνες είτε με προτροπή.
Φαντασου ότι ξέρω μετριες με καλές υπηρεσιες που σηκώθηκαν κι έφυγαν ως ανεξαρτητες. Σου λένε 4 ραντεβού να κάνω καθαρισα. Παλιά ήξεραν ότι θα σαλοναρουν και θα υπάρχει ανταπόδοση.
Στα εύκολα.
Τώρα αν τα βάλεις κάτω, πολλες σαλοναρουν γύρω στις 500 φορές (τυχαίο νούμερο)
ανά βάρδια. Αυτό είναι σπάσιμο νεύρων.
tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
13 και σήμερα ως η αργότερη ημερομηνία να ανοίξουν.
Ελπίζουμε όλοι για 8/6
81 μέρες πως αντέχουμε ακόμη που είναι κλειστά.
Καλημέρα. Όταν λες ως η αργότερα ημερομηνία τι ακριβώς εννοείς;
αφού δεν υπάρχει εγγύηση από πουθενά.
sly.
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2020
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Αν είναι σπάσιμο ας το κάνουν βιτρίνα όπως στην ολλανδία, να στέκονται εκεί σαν τα καναρίνια όλη την ημέρα.πολλες σαλοναρουν γύρω στις 500 φορές (τυχαίο νούμερο)
ανά βάρδια. Αυτό είναι σπάσιμο νεύρων.
Βέβαια μπορεί να την πατήσουμε εμείς εκεί, γιατί ενώ απο μπροστά μπορεί να είναι καλή, το πίσω της μέρος όταν μας οδηγεί προς το δωμάτιο να μην βλέπεται
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Πριν λίγο ανακοινώθηκε επίσημα στη σελίδα του υπουργείου ότι ο καδ που αφορά στις υπηρεσίες ιερόδουλων ανοίγει στις 15/6, οπότε είναι πλέον γεγονός και ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του
Σωστός. Πηγή: www.mindev.gov.gr/παρουσίαση-του-υφυπουργού-ανάπτυξης-amp/]http://www.mindev.gov.gr/παρουσίαση-του-υφυπουργού-ανάπτυξης-amp/[/url]Πριν λίγο ανακοινώθηκε επίσημα στη σελίδα του υπουργείου ότι ο καδ που αφορά στις υπηρεσίες ιερόδουλων ανοίγει στις 15/6, οπότε είναι πλέον γεγονός και ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του
/end_thread
Συνημμένα
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Πριν λίγο ανακοινώθηκε επίσημα στη σελίδα του υπουργείου ότι ο καδ που αφορά στις υπηρεσίες ιερόδουλων ανοίγει στις 15/6, οπότε είναι πλέον γεγονός και ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του
Ωραία... θα γαμήσω πουτάνα μετά το 15Αύγουστο... που θα είναι παχιές οι μύγες!!!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.938
- Πόντοι
- 3.346
Εδω παρακαλανε οι αλλοι να ανοιξουν, κι εσυ θα κανεις δυο μηνες ακομα αποχη! :oΩραία... θα γαμήσω πουτάνα μετά το 15Αύγουστο... που θα είναι παχιές οι μύγες!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Εδω παρακαλανε οι αλλοι να ανοιξουν, κι εσυ θα κανεις δυο μηνες ακομα αποχη! :o
Εσύ δηλαδή θα πας να γαμήσεις μαζί με όλο αυτό τον συρφετό που θα ξεχειλήσει τα μπουρδελόσπιτα τον πρώτο καιρό? Roll the dice and take your chances!!!
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.938
- Πόντοι
- 3.346
Ουτε αμα με πλερωνουν! δεν το εχω αναγκη τωρα γιατι εχω κοπελα..απλα πεθυμησα λιγο μια πιτσιρικα και μπορει κι εγω αργοτερα κατα το σεπτεμβριο να παω να την δω.Εσύ δηλαδή θα πας να γαμήσεις μαζί με όλο αυτό τον συρφετό που θα ξεχειλήσει τα μπουρδελόσπιτα τον πρώτο καιρό? Roll the dice and take your chances!!!
citizen(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2008
- Like
- 1.954
- Πόντοι
- 206
Εκτός του μπούγιου και του χαμού που θα γίνει τις πρώτες ημέρες πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πολλές ιερόδουλες είναι αποκλεισμένες στις χώρες προέλευσης τους, κατά συνέπεια μπουρδέλα θα υπάρχουν, επαρκής αριθμός πορνών θα υπάρχει;Εσύ δηλαδή θα πας να γαμήσεις μαζί με όλο αυτό τον συρφετό που θα ξεχειλήσει τα μπουρδελόσπιτα τον πρώτο καιρό? Roll the dice and take your chances!!!
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.403
- Πόντοι
- 2.786
Ουτε αμα με πλερωνουν! δεν το εχω αναγκη τωρα γιατι εχω κοπελα..απλα πεθυμησα λιγο μια πιτσιρικα και μπορει κι εγω αργοτερα κατα το σεπτεμβριο να παω να την δω.
E, ακριβώς γι΄αυτό το λόγο κι εγώ. Που είμαι και διατεθειμένος να πληρώσω κιόλας!!!
Θα περιμένω σίγουρα 1-2 μήνες ρε φίλε... κάτι έχω και ψιλογαμάω κι εγώ, όχι με την συχνότητα που ήθελα αλλά ΟΚ... βγαίνει το δίμηνο όπως βγήκε κι η καραντίνα με τον ίδιο τρόπο. Άσε μην βάλουμε κάνα μπελά στο κεφάλι μας στα καλά καθούμενα... έχουμε μαμάδες, γιαγιάδες, μπαμπάδες....!!!
Όσο για το άλλο... μια 40άρα γαμάω... λες να μην σκέφτομαι τις πιτσιρίκες και τα κωλαράκια τους?
Διαγραμμένο μέλος 192529
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 82
- Πόντοι
- 1
ωραιες πηγες εχειςΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ;
Οι πηγές μου λένε ότι η κανονικότητα θα επανέλθει (αν όλα πάνε καλά) από Σεπτέμβρη.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις