Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
παιδια πιγε μηπως φυλης κανενας;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πώς μπορείτε και πάτε και γαμάτε σε τέτοιους χώρους... δε θα το καταλάβω ποτέ. Μες την ιδρωτίλα και την κλεισούρα, έχει πάει το πακιό, ο Αλβανός, ο παππούς, την έχουν αλειψει με τη μπόχα τους, πάτε μετά και σεις. Ε, σε πιάνει μια αηδία...

Υπάρχουν κι όμορφοι περιποιημενοι χώροι με ορθοπεδικα στρώματα που απλα εξέχουν σούστες. Τα ρουθούνια μας εισπνέουν μεθυστικές μυρωδιές ενώ τα τελευταία χρονια σφουγγαριζουν και τα πατώματα.
Γίναμε μυστες, χυστες και καραμπουζουκληδες. Εύχομαι μαζί με τις μάσκες και τα γάντια των νέων μέτρων να υπάρχουν και κεράσματα σε φοντανιερα κατά την είσοδο των αθλητών.
Ανιδιοτέλεια συζητησεων στο σαλόνι μεταξύ τσατσαδων, πελατών και εμπόρων στριγκ
που καταμαρτυρούν το υπέροχο κλίμα αυτης της μυσταγωγιας.
Ζηλευτες στιγμές νέων που τεντωνουν στερνο κατά την παραμονή τους στον προθάλαμο ενώ οι γέροι καραδοκουν αγχωμενοι να δουν πρώτοι την πουτανα
στο σαλόνι. Η πρέφα στο καφενείο
δεν μπορεί να καθυστερήσει. Λίγο βυζί, λίγο χουφτωμα και τα ζάρια τους.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ευκαιρία λοιπόν να ανανεωθεί το ρόστερ με νέο αίμα ύστερα από χρόνια!
Ίσως τελικά να επιφέρει και το "μοναδικό" καλό η όλη κατάσταση των τελευταίων μηνών!

Κοιτούν πως θα φύγουν κι αυτές που έμειναν. Έχω πετύχει λιγες φορες πουτανες που πάνε για δουλειά ενα η δύο βράδυα.
Σε όλους μας έχει τυχει αυτο. Όσο πιο εντυπωσιακές είναι τόσο
πιο γρήγορα φεύγουν για άλλη κατηγορία.
Είτε μόνες είτε με προτροπή.
Φαντασου ότι ξέρω μετριες με καλές υπηρεσιες που σηκώθηκαν κι έφυγαν ως ανεξαρτητες. Σου λένε 4 ραντεβού να κάνω καθαρισα. Παλιά ήξεραν ότι θα σαλοναρουν και θα υπάρχει ανταπόδοση.
Στα εύκολα.
Τώρα αν τα βάλεις κάτω, πολλες σαλοναρουν γύρω στις 500 φορές (τυχαίο νούμερο)
ανά βάρδια. Αυτό είναι σπάσιμο νεύρων.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
13 και σήμερα ως η αργότερη ημερομηνία να ανοίξουν.
Ελπίζουμε όλοι για 8/6
81 μέρες πως αντέχουμε ακόμη που είναι κλειστά.

Καλημέρα. Όταν λες ως η αργότερα ημερομηνία τι ακριβώς εννοείς;
αφού δεν υπάρχει εγγύηση από πουθενά.

sly.

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2020
Like
37
Πόντοι
1
πολλες σαλοναρουν γύρω στις 500 φορές (τυχαίο νούμερο)
ανά βάρδια. Αυτό είναι σπάσιμο νεύρων.
Αν είναι σπάσιμο ας το κάνουν βιτρίνα όπως στην ολλανδία, να στέκονται εκεί σαν τα καναρίνια όλη την ημέρα.
Βέβαια μπορεί να την πατήσουμε εμείς εκεί, γιατί ενώ απο μπροστά μπορεί να είναι καλή, το πίσω της μέρος όταν μας οδηγεί προς το δωμάτιο να μην βλέπεται

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
ειδικα η σονια απορω πως δε κανει δουλειες μονη

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Πριν λίγο ανακοινώθηκε επίσημα στη σελίδα του υπουργείου ότι ο καδ που αφορά στις υπηρεσίες ιερόδουλων ανοίγει στις 15/6, οπότε είναι πλέον γεγονός και ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του

Th3W4s73d

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2019
Κριτικές
9
Like
247
Πόντοι
280
Πριν λίγο ανακοινώθηκε επίσημα στη σελίδα του υπουργείου ότι ο καδ που αφορά στις υπηρεσίες ιερόδουλων ανοίγει στις 15/6, οπότε είναι πλέον γεγονός και ο καθένας ας κάνει τα κουμάντα του
Σωστός. Πηγή: www.mindev.gov.gr/παρουσίαση-του-υφυπουργού-ανάπτυξης-amp/]http://www.mindev.gov.gr/παρουσίαση-του-υφυπουργού-ανάπτυξης-amp/[/url]

/end_thread  :heavymetalbig:

Συνημμένα

• bou.jpg
    bou.jpg
    240,7 KB · Εμφανίσεις: 57

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
να ανοιξει και τις πτησεις ο Κουλης και ολα κομπλέ :rockon: :rockon:

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Καιρός να κλειδώσει το θέμα κι ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί να ξανανοίξει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Ωραία... θα γαμήσω πουτάνα μετά το 15Αύγουστο... που θα είναι παχιές οι μύγες!!! :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Εδω παρακαλανε οι αλλοι να ανοιξουν, κι εσυ θα κανεις δυο μηνες ακομα αποχη! :o

Εσύ δηλαδή θα πας να γαμήσεις μαζί με όλο αυτό τον συρφετό που θα ξεχειλήσει τα μπουρδελόσπιτα τον πρώτο καιρό? Roll the dice and take your chances!!! :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.938
Πόντοι
3.346
Εσύ δηλαδή θα πας να γαμήσεις μαζί με όλο αυτό τον συρφετό που θα ξεχειλήσει τα μπουρδελόσπιτα τον πρώτο καιρό? Roll the dice and take your chances!!! :grin:
Ουτε αμα με πλερωνουν!  :grin: δεν το εχω αναγκη τωρα γιατι εχω κοπελα..απλα πεθυμησα λιγο μια πιτσιρικα και μπορει κι εγω αργοτερα κατα το σεπτεμβριο να παω να την δω.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Εκτός του μπούγιου και του χαμού που θα γίνει τις πρώτες ημέρες πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πολλές ιερόδουλες είναι αποκλεισμένες στις χώρες προέλευσης τους, κατά συνέπεια μπουρδέλα θα υπάρχουν, επαρκής αριθμός πορνών θα υπάρχει;

OP
OP
Fuckeros

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Έπεσα μέσα οι πηγές μου τελικά ηταν αξιοπιστες.
12 και σήμερα.
Ο χρόνος φαίνεται πολυ μακρύς.
288 ώρες.
Ζαν κλωντ ετοιμάσου για τσάρκα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ουτε αμα με πλερωνουν!  :grin: δεν το εχω αναγκη τωρα γιατι εχω κοπελα..απλα πεθυμησα λιγο μια πιτσιρικα και μπορει κι εγω αργοτερα κατα το σεπτεμβριο να παω να την δω.

E, ακριβώς γι΄αυτό το λόγο κι εγώ. Που είμαι και διατεθειμένος να πληρώσω κιόλας!!! :grin:

Θα περιμένω σίγουρα 1-2 μήνες ρε φίλε... κάτι έχω και ψιλογαμάω κι εγώ, όχι με την συχνότητα που ήθελα αλλά ΟΚ... βγαίνει το δίμηνο όπως βγήκε κι η καραντίνα με τον ίδιο τρόπο. Άσε μην βάλουμε κάνα μπελά στο κεφάλι μας στα καλά καθούμενα... έχουμε μαμάδες, γιαγιάδες, μπαμπάδες....!!!

Όσο για το άλλο... μια 40άρα γαμάω... λες να μην σκέφτομαι τις πιτσιρίκες και τα κωλαράκια τους?  :erection:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom