batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
τ θες ν πεις μουτρο????Φαντάζομαι στα μέρη που κυκλοφορείς δεν σε έχει πλησιάσει ποτέ κανένας.
τ θες ν πεις μουτρο????Φαντάζομαι στα μέρη που κυκλοφορείς δεν σε έχει πλησιάσει ποτέ κανένας.
Θέλω να πω ότι το νταραβέρι στις πιάτσες και στα πέριξ πάντα γινόταντ θες ν πεις μουτρο????
τι δουλειά έχουν τα μπουρδελα με τα αεροδρόμια?
Τα μπουρδελα έκλεισαν μαζί με τα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής άρα μαζί κανονικά πρέπει να ανοιξουν.
Αν ανοιξουν στο μέλλον τα μπουρδελα θα βαλω ψηφοφορία ποιοι είναι υπέρ στα μπουρδελα στούντιο και ποιοι κατά,γιατί σε ενα σάιτ ειδικο για τα μπουρδελα υπάρχουν άτομα που ειναι κατά αυτών.
μουτρο δεν κανω τετια εγω ειμαι καλο παιδι !!!!σε καμια 10ετια παλυ ...αν μ σηκωνεται βλεπουμεΘέλω να πω ότι το νταραβέρι στις πιάτσες και στα πέριξ πάντα γινόταν
πόσο μάλλον τώρα.
εισαι σοβαρος????θα έχουν ανοίξει κάποια.
Όχι όλα αλλά κάποια θα ανοίξουν
Λογικά μέσα Μάη
αν και επικινδυνοτητα υπαρχει παντου όχι μονο στα μπουρδελα.
συγχαρητηρια μεγα μπουρδελιαρηςΚαλα σας τα λένε ορισμενοι για την μπαζοκατασταση στα μπουρδελα.
Έχετε φτιάξει ένα παραμύθι για τις παροπλισμενες Ρωσιδες μπουλντόζες και γριες που κουβαλιούνται στην χώρα μας ότι ντε και καλά είναι αστερια. Σιγά τα ωά. Λίγοι γνωρίζουν πως τις υπηρεσίες που θα πάρει κάποιος ως πουτανοπελατης στο πλούσιο πρόγραμμα που παρέχουν (αλλιώς πως θα επιβίωναν με μουναρες στον ανταγωνισμό; ) τα ίδια περιπου θα πάρει κι ως γκόμενος.
Μόνο οι Ρωσίδες είναι έτσι.
Εξαιρούνται όσες δινουν ακάποτα κώλο μουνί κσι πινουν χύσια ή τα αλλειφουν μούρη.
Λίγες είναι αυτές.
Οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα όταν έχει γκόμενο κάνει παππαδες ενώ στον πελάτη λιγότερα. Απλά φαίνονται πολλά
επειδή είναι πλούσιο το πρόγραμμα.
Αρα ποιο το νόημα να υπάρχουν Ρωσιδες;
Θα παίρνω εγώ ότι κι οι άλλοι;
ίσα κι όμοια είμαστε; Έτσι θα σκέφτεστε.
Την παρτη σας. Ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα.
Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή του θρεντ.
πόσο πάει αυτή???ευρουλακια???Προσωπικά έχω βολευτεί με μια υπερμουνάρα Ελληνίδα..από το kanesex.com. Εντυπωσιακή μάγκες..αν τη δείτε από κοντά θα σας πέσει το σαγόνι.γυναικάρα.
πόσο πάει αυτή???ευρουλακια???
ρε μουτρο τ στεφανια την ξερουν κ οι πετρες....νταρντανοκολαρα για πολλα γαμισια .....
θα έχουν ανοίξει κάποια.
Όχι όλα αλλά κάποια θα ανοίξουν
Λογικά μέσα Μάη
αν και επικινδυνοτητα υπαρχει παντου όχι μονο στα μπουρδελα.
τύπε τι ποσοστά σου δίνουν για το προμόσιον;;Προσωπικά έχω βολευτεί με μια υπερμουνάρα Ελληνίδα..από το kanesex.com. Εντυπωσιακή μάγκες..αν τη δείτε από κοντά θα σας πέσει το σαγόνι.γυναικάρα.
τύπε τι ποσοστά σου δίνουν για το προμόσιον;;