Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τι δουλειά έχουν τα μπουρδελα με τα αεροδρόμια?
Τα μπουρδελα έκλεισαν μαζί με τα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής άρα μαζί κανονικά πρέπει να ανοιξουν.
Αν ανοιξουν στο μέλλον τα μπουρδελα θα βαλω ψηφοφορία ποιοι είναι υπέρ στα μπουρδελα στούντιο και ποιοι κατά,γιατί σε ενα σάιτ ειδικο για τα μπουρδελα υπάρχουν άτομα που ειναι κατά αυτών.

Εγώ θέλω να ανοιξουν τα μπουρδέλα πιο πολύ από όλους. Το πρωί πήγα να πάρω έναν καφέ κι έκανα 20 λεπτά να εξυπηρετηθώ με απόσταση ασφαλείας και μαλακίες.
Αν λοιπόν ανοίξουν τα μπουρδέλα
Θα πηγαίνω όπου θέλω ελεύθερα χωρις ουρές και κωλόχαρτα ή sms κι όποιος μου την λέει θα βάζω ασπίδα τα μπουρδέλα
που δεν υπάρχει απόσταση ασφαλείας
και μαλακίες.
Είδατε τι έξυπνος που είμαι; κούκου!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Θέλω να πω ότι το νταραβέρι στις πιάτσες και στα πέριξ πάντα γινόταν
πόσο μάλλον τώρα.
μουτρο δεν κανω τετια εγω ειμαι καλο παιδι !!!!σε καμια 10ετια παλυ ...αν μ σηκωνεται βλεπουμε

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Like
125
Πόντοι
1
θα έχουν ανοίξει κάποια.
Όχι όλα αλλά κάποια θα ανοίξουν
Λογικά μέσα Μάη

αν και επικινδυνοτητα υπαρχει παντου όχι μονο στα μπουρδελα.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
θα έχουν ανοίξει κάποια.
Λογικά μέσα Μάη

εισαι σοβαρος????

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλα σας τα λένε ορισμενοι για την μπαζοκατασταση στα μπουρδελα.
Έχετε φτιάξει ένα παραμύθι για τις παροπλισμενες Ρωσιδες μπουλντόζες και γριες που κουβαλιούνται στην χώρα μας ότι ντε και καλά είναι αστερια. Σιγά τα ωά. Λίγοι γνωρίζουν πως τις υπηρεσίες που θα πάρει κάποιος ως πουτανοπελατης στο πλούσιο πρόγραμμα που παρέχουν (αλλιώς πως θα επιβίωναν με μουναρες στον ανταγωνισμό; ) τα ίδια περιπου θα πάρει κι ως γκόμενος.
Μόνο οι Ρωσίδες είναι έτσι.  :2funny:
Εξαιρούνται όσες δινουν ακάποτα κώλο μουνί κσι πινουν χύσια ή τα αλλειφουν μούρη.
Λίγες είναι αυτές.
Οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα όταν έχει γκόμενο κάνει παππαδες ενώ στον πελάτη λιγότερα. Απλά φαίνονται πολλά
επειδή είναι πλούσιο το πρόγραμμα.
Αρα ποιο το νόημα να υπάρχουν Ρωσιδες;
Θα παίρνω εγώ ότι κι οι άλλοι;
ίσα κι όμοια είμαστε; Έτσι θα σκέφτεστε.
Την παρτη σας. Ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα.

Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή του θρεντ.

:grin:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
Καλα σας τα λένε ορισμενοι για την μπαζοκατασταση στα μπουρδελα.
Έχετε φτιάξει ένα παραμύθι για τις παροπλισμενες Ρωσιδες μπουλντόζες και γριες που κουβαλιούνται στην χώρα μας ότι ντε και καλά είναι αστερια. Σιγά τα ωά. Λίγοι γνωρίζουν πως τις υπηρεσίες που θα πάρει κάποιος ως πουτανοπελατης στο πλούσιο πρόγραμμα που παρέχουν (αλλιώς πως θα επιβίωναν με μουναρες στον ανταγωνισμό; ) τα ίδια περιπου θα πάρει κι ως γκόμενος.
Μόνο οι Ρωσίδες είναι έτσι.  :2funny:
Εξαιρούνται όσες δινουν ακάποτα κώλο μουνί κσι πινουν χύσια ή τα αλλειφουν μούρη.
Λίγες είναι αυτές.
Οποιαδήποτε άλλη εθνικότητα όταν έχει γκόμενο κάνει παππαδες ενώ στον πελάτη λιγότερα. Απλά φαίνονται πολλά
επειδή είναι πλούσιο το πρόγραμμα.
Αρα ποιο το νόημα να υπάρχουν Ρωσιδες;
Θα παίρνω εγώ ότι κι οι άλλοι;
ίσα κι όμοια είμαστε; Έτσι θα σκέφτεστε.
Την παρτη σας. Ήταν ένα κοινωνικό μήνυμα.

Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή του θρεντ.

:grin:
συγχαρητηρια :rockon: :rockon: :rockon:μεγα μπουρδελιαρης

Gkd81

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Έχουμε κάποιο νέο. Πότε θα ανοίξουν; Έχουμε για αυτές τις μέρες κάτι για σπίτι;

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Πεθαινω να διαβάσω την πρώτη κριτική μετά την άρση του lockdown με τίτλο "ερωτική εμπειρία τη χρονιά του κορονοιου".
Διάβασα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι ο κορονοιος μεταδίδεται από μάτια, μύτη, στόμα.
Άρα αν φοράμε μάσκα και δεν αγγίζουμε το πρόσωπο μας, δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα.
Ερώτηση: Πώς μπορεί η πο8τανα να παίρνει πίπες χωρίς να κινδυνεύει; Χμ... οι Ιάπωνες που είναι αιώνες μπροστά ίσως έχουν την απάντηση.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Λοιπόν μίλησα το απόγευμα με κάποια μασατζιδικα τύπου central spa massage... Δημοκρίτου 9..σήκωσαν το τηλέφωνο..και μου είπαν ότι ακόμα είναι κλειστά... και ότι 4 μαϊου ανοίγει..η το central η το Δημοκρίτου δε θυμάμαι γιατί τα είχα πάρει όλα σβαρνα....πάντως ένα nuradiko.. είναι ανοιχτό εκεί στο Χίλτον κοντά... πήρα αλλά δεν είχε ραντεβού σήμερα.Οπότε πιστεύω από 4 Μάη σιγά σιγά να δούμε κάποια ανοιχτά..είδομεν.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
Προσωπικά έχω βολευτεί με μια υπερμουνάρα Ελληνίδα..από το kanesex.com. Εντυπωσιακή μάγκες..αν τη δείτε από κοντά θα σας πέσει το σαγόνι.γυναικάρα.

πόσο πάει αυτή???ευρουλακια???

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
θα έχουν ανοίξει κάποια.
Λογικά μέσα Μάη

Θα δοθούν οδηγίες σχετικά με το ποιές στάσεις θα χρησιμοποιούνται. Θα επιτρέπονται μόνο ορισμένες, όπως reverse cowgirl και doggie.

Κλιμάκιο της Αρχής Διαφάνειας θα βρίσκεται επιτόπου και θα επιβλέπει τη σωστή εφαρμογή των ανωτέρω.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Προσωπικά έχω βολευτεί με μια υπερμουνάρα Ελληνίδα..από το kanesex.com. Εντυπωσιακή μάγκες..αν τη δείτε από κοντά θα σας πέσει το σαγόνι.γυναικάρα.

τύπε τι ποσοστά σου δίνουν για το προμόσιον;;

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
εχει μεγαλη κωλαρα μουτρο για τρελα γαμισια .... τ παρεξιγησες τ κωριτσι ειναι απο σπυτι!!!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στις 29 Ιουνίου ανοίγουν οι επιχειρήσεις διασκέδασης και ψυχαγωγίας όπως μπαρ, κινηματογράφοι, νυχτερινά κέντρα με ειδικούς κανόνες και μέγιστο αριθμό επισκεπτών ανά τετραγωνικό μέτρο.

Άραγε εδώ θα'ναι και τα μπουρδέλα;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom