Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Αν δεν ανοίξουν τα μπούρδελα μέχρι τις 15/07, καλώ την Τρίτη 21 Ιουλίου ώρα 12:00 να μαζευτουμε στα Προπύλαια, να οργανώσουμε πορεία προς τη Βουλή με κλεισιμο των δρόμων και διανομη ενημερωτικων φυλλαδίων στους περαστικούς.
Συμμετεχοντες στην πορεια:
1. Οι ιερόδουλες που δούλευαν σε μπουρδελα και στούντιο μέχρι τις 13/03 και τώρα δυσκολεύονται να πληρώσουν το ενοίκιο τους.
2.Οι τσατσαδες των οίκων αυτών, οι οποίες αναγκάζονται να κάνουν αυτή τη δουλειά λόγω πενιχρων συνταξεων.
3. Τα μέλη του μπου που αγαπάμε τα στέκια του αγοραίου έρωτα και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη μπουρδελοτσαρκα μας.
4. Φυσικά ο Πορνομεταναστης ο αρχηγός μας.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν δεν ανοίξουν τα μπούρδελα μέχρι τις 15/07, καλώ την Τρίτη 21 Ιουλίου ώρα 12:00 να μαζευτουμε στα Προπύλαια, να οργανώσουμε πορεία προς τη Βουλή με κλεισιμο των δρόμων και διανομη ενημερωτικων φυλλαδίων στους περαστικούς.
Συμμετεχοντες στην πορεια:
1. Οι ιερόδουλες που δούλευαν σε μπουρδελα και στούντιο μέχρι τις 13/03 και τώρα δυσκολεύονται να πληρώσουν το ενοίκιο τους.
2.Οι τσατσαδες των οίκων αυτών, οι οποίες αναγκάζονται να κάνουν αυτή τη δουλειά λόγω πενιχρων συνταξεων.
3. Τα μέλη του μπου που αγαπάμε τα στέκια του αγοραίου έρωτα και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη μπουρδελοτσαρκα μας.
4. Φυσικά ο Πορνομεταναστης ο αρχηγός μας.

Το πολύ 10 ατομα θα μαζευτειτε.
Θα γίνετε πολλοί όταν θα σταματήσετε
να ντρεπεστε. Μέχρι τότε θα είστε στις σκιές. Το ξέρετε καλά αυτό.
Καλημέρα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Διαφωνώ με την λογική σου περί γκομενας καθότι αν προσεξεις τα βήματα που περιγραφεις, τα θεωρείς δεδομένα.
Δεν πάει έτσι. Δεν ακολουθείς πιστά και δεν ακολουθεί πιστά. Είναι ποιος θα σκίσει την γάτα παρόλο την οποια κατασταση. Δεν σημαίνει τίποτα ομως αυτό.
Το θέμα είναι να περνάς κομπλέ σε όλα
ή σε όσα περισσότερα. Αλλιώς αν δεν πάει διαλύεται. Επίσης γιατί να έχεις μία κι όχι δύο αν σου κάτσει λίγο ο τροχός;
Όπως και να έχει εγώ ως μπουρδελιαρης με διαλείμματα (και που δεν με καλύπτουν εκτός όταν παίρνω σκαλπ πουτανών) σε καταλαβαίνω σε νιώθω, αλλά πες κι ότι είμαστε ή πιο μαλακισμενη κατηγορία όπως έχουμε καταντήσει.
Συνηθως στην ξεπέτα είμαστε και περιμενουνε από (λίγες) εξαιρέσεις.

:hi:
εγω θα συμφωνησω με τα λεγομενα του φακερου.
εγω εχω κανει σχεσεις και επεσα σε περιοδο παράλληλης σχεσης το θεμα δεν ηταν σεξουαλικο αλλα ποσοτικο.
εγω περα ότι δεν μπορω να αγαπησω γυναικα ειδικα σχεση μου δεν στεριωνω με σχεσεις.
εξαλλου μετα από το 2 πηδημα τις βαριέμαι και δεν τις θελω σεξουαλικα άλλο,εχω παει σε ψυχιατρους και συμπερασμα δεν εχουν βγαλει ουτε και μενα πια με ενδιαφερει να βγαλω,εγω στα 31 μου εχω κατασταλαξει στον φθηνο αγοραιο ερωτα.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
εγω εχω κανει σχεσεις και επεσα σε περιοδο παράλληλης σχεσης το θεμα δεν ηταν σεξουαλικο αλλα ποσοτικο.
εγω περα ότι δεν μπορω να αγαπησω γυναικα ειδικα σχεση μου δεν στεριωνω με σχεσεις.
εξαλλου μετα από το 2 πηδημα τις βαριέμαι και δεν τις θελω σεξουαλικα άλλο,εχω παει σε ψυχιατρους και συμπερασμα δεν εχουν βγαλει ουτε και μενα πια με ενδιαφερει να βγαλω,εγω στα 31 μου εχω κατασταλαξει στον φθηνο αγοραιο ερωτα.
Η δήλωση σου ότι έχεις αδυναμία στο να βιώσεις συναισθήματα στις ερωτικές σου σχέσεις (συναισθηματική απάθεια ή αλεξιθυμία) αυτόματα σε κατατάσσει σε μια ειδική κατηγορία, για εμένα είναι απλή η διαφορά της σχέσης από το αγοραίο σεξ. Η πρώτη είναι ένα καλομαγειρεμένο φαγητό που θέλει κόπο και προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει τον καλό μάγειρα ενώ το δεύτερο είναι φαστ φουντ, εύκολο να το βρεις φτηνό στο κόστος και απλά γεμίζει το στομάχι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις γεύσης και ποιότητας (αναφέρομαι ως επί το πλείστον στους οίκους ανοχής του 10ρικου-20ρικου)

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Νομίζω στην ψηφοφορια το 1 Μάιου πρέπει να αλλάξει και να γίνει 4 Μάιου (στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς δεν θα κινείται τίποτα).

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Νομίζω στην ψηφοφορια το 1 Μάιου πρέπει να αλλάξει και να γίνει 4 Μάιου (στο τριήμερο της Πρωτομαγιάς δεν θα κινείται τίποτα).
[/quote
Γιατί θα ανοίξει κάποιο μπουρδέλο η στουντιο αν δεν ομαλοποιηθεί η κατάσταση;Δε νόμιζω να ανοίξουν σπίτια αρχές Μαϊου

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Η δήλωση σου ότι έχεις αδυναμία στο να βιώσεις συναισθήματα στις ερωτικές σου σχέσεις (συναισθηματική απάθεια ή αλεξιθυμία) αυτόματα σε κατατάσσει σε μια ειδική κατηγορία, για εμένα είναι απλή η διαφορά της σχέσης από το αγοραίο σεξ. Η πρώτη είναι ένα καλομαγειρεμένο φαγητό που θέλει κόπο και προσπάθεια αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει τον καλό μάγειρα ενώ το δεύτερο είναι φαστ φουντ, εύκολο να το βρεις φτηνό στο κόστος και απλά γεμίζει το στομάχι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις γεύσης και ποιότητας (αναφέρομαι ως επί το πλείστον στους οίκους ανοχής του 10ρικου-20ρικου)
ρε τυπε αυτό που λες ότι στη σχεση το αποτέλεσμα σε δικαιωνει τι εννοεις?
εγω να σου πω παράδειγμα εψηνα γκομενα να μου κατσει και μολις δεχτηκε αλλαξα γνωμη και την αφησα μαλακο και ο λογος ηταν ότι ξενερωσα η δεν γουσταρα άλλο πια,θα γουσταρα τη πρωτη μερα να μου κατσει.
επισης ακυρωσα ραντεβού με γκομενα για να κανω τη τσαρκα μου στους οικους και να παω με ιεροδουλη.
αυτό μου το ειχε πει μια ψυχίατρος για συναισθηματικη απαθεια αλλα ενας άλλος το ακυρωσε γιατι τους γονεις μου και ατομα του περιβάλλοντος μου εχω συναισθηματα όπως και ένα ζωο που ειχα χασει ειχα πεσει ψυχολογικα οποτε ο δευτερος μου ειπε δεν ισχυει.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πέρασα σήμερα από φυλής και λοιπά στενά και είδα αυτό το χαρτί στη πόρτα της οδού  Διδύμου 8, από ότι φαίνεται δεν θα ανοίξει ούτε μετά την καραντίνα. 

Συνημμένα

• Screenshot_20200425-135202_Gallery.jpg
    Screenshot_20200425-135202_Gallery.jpg
    1.009,3 KB · Εμφανίσεις: 60

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Πέρασα σήμερα από φυλής και λοιπά στενά και είδα αυτό το χαρτί στη πόρτα της οδού  Διδύμου 8, από ότι φαίνεται δεν θα ανοίξει ούτε μετά την καραντίνα. 
Και πολλά άλλα δεν θα ανοίξουν

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
καλησπερας μουτρα παμε για του χρονου????????? :grin: :think: :s&m_1:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Να διευκρινίσω ότι δεν μίλησα για σχέσεις ή αγάπες και λουλούδια. Μίλησα για γκομενες. Πιστεύω ότι όλοι οι άνδρες έλκονται από γκομενες για κάποιο λόγο.
Αυτό είναι εκ γενετής γνωστό.
Στην αρχή θέλουν να τις γαμησουν ακαποτα γιατί καυλωνουν και τις γουσταρουν πολύ. Εγώ ας πούμε αν μου πει η άλλη να φορεσω καποτα το σέβομαι αλλά δεν παίζει συνέχεια γιατι πάω να τα πάρω όλα μαζί με την ψυχή της και να γδαρω και τον σκελετό (μεταφορικά μιλάω). Αυτό λεγεται πάθος.
Αυτό λεγεται ρεαλισμός.
Δεν μπορώ τα δηθενιλίκια.
Κι αυτές το ίδιο θέλουν πολλές φορες ασχέτως αν φανταζουν πιο κυριλε λόγω φυσης. Στην πορεια κι αν τύχει έρχονται τα συναισθήματα συνήθως ερωτικής φύσης που στο dna μας ειναι τυπωμένο ως έρωτας.
Αν συμβεί, συνέβη.
Η αγάπη είναι πιο μετά και συνήθως ονομάζεται σχέση. Αν συμβεί, συνεβη.
Εν ολίγοις δεν ξεστομισα βρείτε γυναίκα
να παντρευτείτε και τέτοιες βλαχικες μαλακιες αλλά κάντε παιχνίδι.
Τα μεταγενεστερα και βαθυτερα δεν ελέγχονται διότι πολύ απλά ανήκουν στο αγνωστο. Μπορει να μην γίνει τίποτα ή να σβήσουν ολα. Mπορει να φτάσετε σε έκσταση ή μπορεί να καρπαζωνεστε και καπάκι να τρελαινεστε από καυλα. Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν χρειαζόταν καν να το πω
αλλά είναι αυτονόητο. Δεν είπα λοιπόν κοψτε τα μπουρδέλα ή ξεχάστε τα άλλα δεν μπορώ να βλέπω ολόκληρα γαιδούρια να μυξοκλαινε ποτε θα ανοίξουν τα ξεπετάδικα. Γουσταρω να βλέπω θετικό κλίμα. Δηλαδή θα πεθάνετε αν δεν ανοίξουν; πραγματικά δηλαδή μου έρχεται να σκισω την μουρη μου όταν βλέπω τέτοια καταδίκη.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βατραχομουρη δεν ξέρω αν είσαι τελειως σωστός αλλά το απόγευμα κι η νύχτα
ξέρουν ήδη αυτό που το πρωινό
απλά υποπτευεται.
Σίγουρα έχουν παρθει αποφάσεις από ψηλά αλλά δεν ανακοινώνονται.
Δεν θα ανακοινωθούν ποτέ.
Τότε με το ειτζ έγινε ντόρος γιατί αφορούσε συγκεκριμενα τα μπουρδέλα
το περιστατικό με την Τατιανα στο Φωκαιας 22 (παλιότερα γραφείο τελετών).
Δεν ήταν θέμα ιού που γυροφερνει όπου να'ναι. Δεν ασχολείται κανείς επίσημα
υπέρ των μπουρδέλων ή το αγοραιο σεξ.
Γιατί αν το κάνει, θα στιγματιστεί
και θα χάσει ψήφους.
Ποιος θα τολμήσει να πει ανοιξτε τα;
μόνο εδώ το λένε στο φορουμ.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προσωπικά αν δεν ανοίξουν όπως τα ξέραμε
ακόμα κι η μικρή (άσχημη) πιθανότητα
να επιστρέψω καποτε (που δεν το θέλω καθόλου) θα χαθεί.
Δεν μπορώ να υποστηριξω καμία άλλη κατηγορία στα θέλω μου κι όπως έπαιζα την μπάλα μου, οπότε το έχω πάρει αποφαση
ότι τέρμα. Ενας λιγότερος δηλαδή.
Και δεν νομίζω ένας...

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
κυτα μουτρο εγω τ λεω τοσες μερες και καποιοι απο εδω κ μονο εχουν αρχισει και βαραν ..οκ τ παιδια δεν μ γνωριζου ουτε εγω αυτους. αυτα που λεω ειναι για να τ πειράξω και μονο ..εδω ομως τ πραγματα ειναι σοβαρα και πολυ μαλιστα δεν ξερουν πως θα κανουν αρση τ μετρων και πως θα κρατηθουν οι αποστασεις υπαρχει κ σεναριο να ξανα μπουμε σε καραντηνα αν τ πραγματα δεν παν καλα ειναι ωρα εδω μεσα εμεις να κανουμε κουβεντα για τ τσαρδια !!!!μονο να τ διασκεδασουμε μπορουμε ...στη τελικη οποιος εχει καβλες τα σιτε δουλευουν ασ παει να γαμισει υπαρχουν πολες !!!!!!!!!

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
. Τυπε άνετα θα ξανά λειτουργήσει πάλι αν διάβασες το χαρτί από το 2010 το έχουν σφραγίσει πεντε φορές η έκτη θα τους χαλάσει!!

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.240
Πόντοι
606
. Τυπε άνετα θα ξανά λειτουργήσει πάλι αν διάβασες το χαρτί από το 2010 το έχουν σφραγίσει πεντε φορές η έκτη θα τους χαλάσει!!
αμα πεσουν τ πρωτα πρόστιμα θα δουμε !!!!!ειναι διεθνες τ θεμα μουτρο οχι εθνικο !!

pactos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
172
Πόντοι
280
Κ τι ακριβως θα γινει δλδ?
Απ την αρχαιοτητα τα μπουρδελα ηταν το βαρομετρο της οικονομιας...
Δεν γινεται να μην ανοιξουν τα μπουρδελα ή τα γραφεια συνοδων..
Θα παλαβωσει ο κοσμος τελειως....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom