batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.240
- Πόντοι
- 606
κάποια μασατζιδικα ίσως.Για "όλα" δεν νομίζω...Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς στις 4 Μαΐου αναμένεται να ανοίξουν:
Μικρά εμπορικά καταστήματα
Κομμωτήρια
Κέντρα αισθητικής (εδώ λέτε να μπουν και τα μασατζιδικα;)
Κέντρα αισθητικής (εδώ λέτε να μπουν και τα μασατζιδικα;)
Προφανώς έχει να κάνει και με την άδεια λειτουργίας του κάθε μαγαζιούΚέντρα αισθητικής (εδώ λέτε να μπουν και τα μασατζιδικα;)
τι δουλειά έχουν τα μπουρδελα με τα αεροδρόμια?Μόλις ανοίξουν και τα αεροδρόμια λογικά θ ανοίξουν δειλά δειλά και τα μπουρδέλα
Φανταζεσαι να ανοιξουν καποια μασατζιδικα και να στην παιζουν με γαντι.κάποια μασατζιδικα ίσως.Για "όλα" δεν νομίζω...
Συγκρίνεις τα νυχατζίδικα και τα μπαρμπερικα με την επαφή που έχεις με το γαμήσι;; Μακάρι να βγώ ψεύτης και ν ανοιξουν με τα μπαρμπέρικα, αλλα το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο. Σου λέω για αεροδρόμια γιατι αυτά θ ανοίξουν τελευταία.τι δουλειά έχουν τα μπουρδελα με τα αεροδρόμια?
Τα μπουρδελα έκλεισαν μαζί με τα κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής άρα μαζί κανονικά πρέπει να ανοιξουν.
Αν ανοιξουν στο μέλλον τα μπουρδελα θα βαλω ψηφοφορία ποιοι είναι υπέρ στα μπουρδελα στούντιο και ποιοι κατά,γιατί σε ενα σάιτ ειδικο για τα μπουρδελα υπάρχουν άτομα που ειναι κατά αυτών.
Εισαι υπερβολικός νομίζω φιλε μ..Απο ρον αλλο μηνα θα ανοίξουν πιλοτικά και βλεπουμετο καλοκαιρι αποκλειεται,απο σεπτεμβριο θα εχουμε νεο κυμα ιου,και απο τον νεο χρονο το εμβολιο,οποτε θα ανοιξουν του χρονου το καλοκαιρι.
μακαρι!ειδομενΕισαι υπερβολικός νομίζω φιλε μ..Απο ρον αλλο μηνα θα ανοίξουν πιλοτικά και βλεπουμε
Εγω εχω περάσει τελευταία απο φυλης και τα σπίτια ενω ειναι κλειστα εχουν φως μεσα,οποτε παιζει να ισχύει αυτό που λεςΜόλις αρθεί το λοκ άουτ θα είναι οι νταβάδες στις γωνίες και θα σε πηγαίνουν πακέτο
δεν θα χρειάζονται φωτάκια,ακούγεται ότι γίνετε ήδη.
Φαντάζομαι στα μέρη που κυκλοφορείς δεν σε έχει πλησιάσει ποτέ κανένας.ε ρε φαντασια που οργιαζει!!!!!