Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.464
- Πόντοι
- 11.836
?7 IOYΝΙΟΥ 2021 ΑΝΟΙΓΟΥΝ
?7 IOYΝΙΟΥ 2021 ΑΝΟΙΓΟΥΝ
Μπουρδελονια?Δηλαδή?πορεια μπουρδελονιων
Έτσι που πάμε και ολόσωμη καπότα θα φορέσουμε.Πολυ επικυνδινο να ανοίξουν Ειναι ρίσκο μεγαλο !!!!!
Εγω προσωπικά Αμα παρω κοπελλα πχ σπιτι η hotel θα εχω και self test μαζι
ποσο μπροστα ηταν ο μαστορας αυτος αραγε ?Έτσι που πάμε και ολόσωμη καπότα θα φορέσουμε.
Ανοίγουν και οι οίκοι ανοχής: Με ανοιχτά παράθυρα, ταυτότητα και χρονόμετρο (pic)Αναλυτικά τα μέτρα με τα οποία θα ανοίξουν οι οίκοι ανοχής.
www.gazzetta.gr
|
τιποτα δυσκολο φιλε... ψιψινια και κοκοψαρα απλα.Μπουρδελονια?Δηλαδή?
Σαν τα χελιδονια;23 και σημερα τα μπουρδελονια ισα που ακουγονται πετανε πανω απο τη κεντρικη Αφρική
πορεια μπουρδελονιων
Απ ότι κατάλαβα στρατιές αράπηδων θα ξεκινήσουν απ το Κονγκό στις 14/5 με σηκωμένα καβλιά για δόρατα
??τιποτα δυσκολο φιλε... ψιψινια και κοκοψαρα απλα.
Σαν την πορεια της αφρικανικης σκονης μου μοιαζει.Απ ότι κατάλαβα στρατιές αράπηδων θα ξεκινήσουν απ το Κονγκό στις 14/5 με σηκωμένα καβλιά για δόρατα
Στις 26/5 θα ξεμουνιάζουν Αλγερινούς και Λίβυους και ύστερα θα μπουν σε γαλέρες για να κάνουν απόβαση στην ελλαδίτσα μας να τα γαμήσουν όλα και να φτάσουν Βουλγαρία να φτιάξουν αποικία στις 7/6
Ακριβως αλαν,ετσι μας καταντησαν τα γαμιολια της νδ.Σαν την πορεια της αφρικανικης σκονης μου μοιαζει.
Τη μπουρδελοσυνη μην την κλαις. Να τη πετιεται, θεριευει κι αντριευει.Ακριβως αλαν,ετσι μας καταντησαν τα γαμιολια της νδ.
Κάποιος έχει άγριες διαθέσειςθα της το φορμαρω και στο μουνι μεσα αν θελει..
Kαι ποιος δεν εχει..Κάποιος έχει άγριες διαθέσεις
Εγώ δεν έχω άγριες. Έχω πολύ άγριες διαθέσειςKαι ποιος δεν εχει..