Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
το μονο που θα με ξενερωσει ειναι μη δω τις ιδιες και τις ιδιες...Εγώ δεν έχω άγριες. Έχω πολύ άγριες διαθέσεις
το μονο που θα με ξενερωσει ειναι μη δω τις ιδιες και τις ιδιες...Εγώ δεν έχω άγριες. Έχω πολύ άγριες διαθέσεις
δηλαδη εσυ περιμενεις νεες αφιξεις ?το μονο που θα με ξενερωσει ειναι μη δω τις ιδιες και τις ιδιες...
κοιτα η λιοσιων 73 Α-Β γενικως εχει τασεις ανανεωσης.Περα απο το οτι εχω μια αδυναμια στις λατινιαρες,καποιες φορες ξανα πεταγομαι στα γνωστα λιμερια εκει στη φυλης μπας και δω τιποτα νεο αλλα μπα. Τα γνωστα σκατομουτρα βλεπω που με βλεπουν και αυτες και πλεον με ξερουν ολες και ξερομαστε τελως παντων.δηλαδη εσυ περιμενεις νεες αφιξεις ?
πιο σωστο θα ηταν να εγραφες να μην εχουν γινει ελεφαντινες, μετα απο μισο χρονο καναπε και μασα.
φιλε μου οι ιδιες θα ειναι απλα και ωραια.κοιτα η λιοσιων 73 Α-Β γενικως εχει τασεις ανανεωσης.Περα απο το οτι εχω μια αδυναμια στις λατινιαρες,καποιες φορες ξανα πεταγομαι στα γνωστα λιμερια εκει στη φυλης μπας και δω τιποτα νεο αλλα μπα. Τα γνωστα σκατομουτρα βλεπω που με βλεπουν και αυτες και πλεον με ξερουν ολες και ξερομαστε τελως παντων.
Το καλο ειναι οτι τις ξερω ολες πλεον με τα ονοματα τους και δε καθομαι να τις περιμενω στο σαλονι. ρωταω κατευθειαν και αντε γεια
οχι δεν τον ξερωφιλε μου οι ιδιες θα ειναι απλα και ωραια.
αντε καμια ανανεωση ψιλη, που θα ειναι απο κανα μεταξουργειο η' καμια ξεχασμενη-πεινασμενη cg ανεξαρτητη... ακομα και γραφειου.
εισαι φιλος με σπιρτουλη μηπως ?
ειχε κολλημα με τα λιοσιων γι'αυτοοχι δεν τον ξερω
ρε μπαγλαμα το να λες μαλακιες ειναι δικαιωμα σου. αλλα το συγκεκριμενο θεμα με τον κορονοιο ειναι πολυ σοβαρο για να πετας μια μαλακια και να το παιζεις ειδημονας....συμφωνούμε απόλυτα. ΔΕΝ αποτρέπουν την μετάδοση.
απλώς θα μεταδώσουν πιθανότατα πολύ μικρότερο ιικό φορτίο, κάτι πολύ σημαντικό
Ε ρε φάπες που θες... Ευτυχώς που υπάρχει το πληκτρολόγιο αλλιώς αν τα λεγες πουθενά αλλού θα σε σβερκωνανεαντιπαρέρχομαι εύκολα τους χαρακτηρισμούς καθώς από αρχίδια αρχίδια θα ακούσεις...
συνεπώς άμαθε, κάτσε να ξεστραβωθείς, εφόσον δεν μπορείς (σίγουρο) ρώτα κανέναν που να γνωρίζει, και άσε τις παπαριές γιατί γίνεσαι πολύ μαλάκας ενώ μπορείς να παραμείνεις αυτό που απλά είσαι. σκέτος μαλάκας....
αν δεν μπορείς να αντιληφθείς την έννοια του μικρότερου ιικού φορτίου και τι αυτό σημαίνει για τον φέροντα αλλά και τους γύρω του, δεν φταίει κάτι άλλο παρά η αγραμματοσύνη σου και η έλλειψη iq....
Ποιος κουλης ρε μου τσαμπουνας,ο κουλης δεν ξερει οτι η χωρα εχει μπουρδελα.ναι ρε ζαν, όλα τα καταλαβαίνεις...
θα σας σκίσουμε ρε, και το πρωτο είναι τα μπουρδέλα. δεν θα γαμήσετε ούτε σε ένα μήνα, νομίζεις δεν ξέρουμε ότι βασικά εσείς οι αριστεροί πάτε?
σας έσκισε ο κυριάκος ζαν !!! όλα έχουν το σκοπό τους ρεεεεεεεεεεεε
πως σας γάμησε έτσι ο κυριάκος?
άμα θες ξαναπές τον κούλη....ούτε τον αύγουστο δεν θα δεις μπουρδέλο
Ανετα τον εχεις 1.68 μπουλης ειναι αγυμναστος.Ε ρε φάπες που θες... Ευτυχώς που υπάρχει το πληκτρολόγιο αλλιώς αν τα λεγες πουθενά αλλού θα σε σβερκωνανε
120 και η αλλη τσαμπα.2χ150 ευρω...
ρε πάλι μαλάκα σε πιάσανε...
Πηγα ταμειο...κληρωσε για 7 Ιουνιου...το ειχα ψηφισει εδω και καιρο
...μεσα επεσα!Αρχιζουμε επιλογη στοχων!
Ακριβώς!Με τον τουρισμό ανοίγουν και τα μαγαζιά, ίσως με λίγη καθυστέρηση αλλά η οικονομία έχει διαλυθεί από όλες τις πλευρές και ο τουρισμός είναι το μεγάλο στοιχημα για να πάρει μπρος, κάνεις δεν θα ασχολείται με κρούσματα μετά τους εμβολιασμούς και θα πέσουν οι αριθμοί και οι θάνατοι όπως έγινε και αλλού που προχώρησαν οι εμβολιασμοί.
Σίγουρα! Έτοιμοι για Ολυμπιακό ρεκόρ!Να έκοβαν απόδειξη να τα άνοιγε νωρίτερα
Τουλάχιστον θα πάμε γυμνασμένοι .