Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 223K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 5,7%
  • 12

Ψήφοι: 26 3,9%
  • 13

Ψήφοι: 37 5,6%
  • 14

Ψήφοι: 79 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 92 13,9%
  • 16

Ψήφοι: 87 13,1%
  • 17

Ψήφοι: 107 16,2%
  • 18

Ψήφοι: 102 15,4%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 94 14,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    662

paulnet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
16
Πόντοι
10
Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας πάντως όσες φορές έχει πάρει το αυτί μου γυναίκες να συζητούν μεταξύ τους για σεξ αυτό στο οποίο (...λένε ότι...) δίνουν μεγαλύτερη σημασία είναι το ΤΙ και ΠΩΣ τους το κάνει ο εκάστοτε σύντροφός τους και όχι τι εργαλείο ... χρησιμοποιεί.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
αν εχεισ ματζαφλαρι τι να το  κανεισ το φεραρι!!!!!!!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας πάντως όσες φορές έχει πάρει το αυτί μου γυναίκες να συζητούν μεταξύ τους για σεξ αυτό στο οποίο (...λένε ότι...) δίνουν μεγαλύτερη σημασία είναι το ΤΙ και ΠΩΣ τους το κάνει ο εκάστοτε σύντροφός τους και όχι τι εργαλείο ... χρησιμοποιεί.

Ναι. Γι' αυτό ο μικρότερος δονητής είναι 25cm.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
3 ειναι τα 'μεγαλυτερα' κομπλεξ των αντρων.

1ο Ειναι το μεγεθος του μοριου τους.Απιστευτα βασανιστικες σκεψεις και εμμονες ιδεες που κολλανε στα εγκεφαλικα κυτταρα για το αν θα μας πει η γκομενα κατι 'προσβλητικο'.Η εκδιδομενη πουτανα σπανια να πει κατι για το μεγεθος μπροστα στον πελατη γιατι υπαρχει οικονομικη εξαρτηση τουτεστην και αλληλεγγυη  :2funny: Οτι ειναι θα το πει μολις φυγει ο πελατης  :2funny:  :dancing: Το να πει ομως μια κοπελα κατι για το μεγεθος του πεους του αγοριου της πρεπει να ειναι πολυ σκατοψυχη και κενη απο συναισθηματα και τροπους καλης συμπεριφορας. Για να μην τα πολυλογουμε ο μεσος ορος του αντρικου μοριου εν στυση σε ολες τις ΦΥΛΕΣ του κοσμου ειναι 13cm εως 17 cm.Οι περισσοτεροι αντρες κυμαινονται σε αυτα τα επιπεδα.Οσοι παιζετε σε αυτον τον ορο μη σας πιανουν εφιαλτες.Ειστε κανονικοι  :) Οι συγχρονες επιστημονικες μελετες εχουν απορριψει την 'ιδεα' οτι τα αρσενικα της Μαυρης φυλης εχουν 'μεγαλυτερη' πουτσα απο τα αρσενικα της Λευκης φυλης.Η οτι η Κιτρινη φυλη εχει το μικροτερο μεγεθος σε σχεση με τις αλλες δυο μεγαλες φυλετικες ομαδες.Αυτα εχουν λεχθει απο αμορφωτους ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση με τον τομεα της επιστημης.Αρκει να δειτε μια ιατρικη εγκυκλοπαιδεια η να μιλησετε με ουρολογους,αφροδοσιολογους και γενικοτερα με εξειδικευμενους επιστημονες σε αυτα τα ζητηματα.

Oπα - Οπα ενσταση-ενστανση-εστανση.

Σχετικα με το μεγεθος μεταξυ των φυλων εχεις απολυτο ... αδικο. Δεν ξερω για τους Μαυρους αλλα οι Ασιατες (και λεγοντας Ασιάτες εννοω την Κιτρινη φυλη), την εχουν τουλαχιστον 2-4 ποντους ποιο κοντη απο τους Καυκάσιους και αρκετα πιο λεπτη. Εχω παρει παρτουζα γκομενες  με Ιαπωνα και και Κινεζο (Ξεχωριστα) και εχω δει.  Στα δε λουτρα εχω δει αρκετες ψωλες κινεζικες (Δειτε προηγουμενο μου ποστ στο China-Tianjin). Μονο να δειτε πως κανουν και με τι εκπληξη κοιταζουν το πουλι μου  τυχον Ασιάτισσες που δεν εχουν ξαναπηδηχτεί μα Κακαυσιο. Καταλαβαινω ποτε μια γκομενα εχει εκπλαγει και ποτε το κανει ετσι για να εντυπωσιάσει τον πελατη. (Θυμαμαι κατι Λατινες ποιο παλια που με το που εβλεπαν το πουλι μου αναφωνουσαν Graaaande.- Το εκαναν για να με εντυπωσιασουν μπας και παρουν κανα δωρακι παραπανω) Αφορμη το ποστ και ...τη ξαναμετρησα σημερα. 15,5 ποντους ειναι που σημαινει οτι ειμαι στο μεσο ορο του Καυκασιου. Ουτε πουτσαρας ουτε μικροτσουτσουνος.
Οσοι εχουν παει με Ασιατισσες θα διαπιστωσαν οτι ειναι "στενομουνες". Δεν ειναι στενομουνες!!!  Στενομουνες ειναι για μας, γιατι το μουνι τους ειναι προσαρμοσμενο για Ασιατικες ψωλες.
Μη αρχισει κανεις παρακαλω να μου κανει τον ειδημονα. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε γραφω απο Κινα, (οποιος μπορει ας μου κανει Trace για να δει αν λεω αληθεια) οποτε μπορω να μιλαω εκ του ασφαλους.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Οσο αναφορα τους μαυρους το παρακατω το ακουσα πριν ενα χρονο απο την ΕΡΤ (ραδιοφωνο)

Δυο μαυροι σταματανε σε μια γεφυρα για κατουρημα
- Κρυο το νερο σημερα, λεει ο ενας.
- Και η παλοιρια εχει κατεβει πολυ,συμπληρωνει ο αλλος.
:think: :think: :think:

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Τα απόδεκτά όρια για το φυσιολογικό είναι 13-17 με μια απόκλιση +/- 1 , δηλαδή 12-18. Όταν ξεφεύγεις από αυτά τα όρια υπάρχει πρόβλημα και στις δυο περιπτώσεις.
Αν ο "Λάκης" μας είναι <12cm, τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα (ειδικά κάτω των 9 ή 8) γιατί τότε δεν μπορεί να ευχαριστηθεί η γυναίκα , και δεν ευνοείται και το "σφυροκόπημα" καθώς θα υπάρχουν συνεχείς έξοδοι από τον στόχο...
Αν ο "Λάκης" μας τώρα είναι >18cm και ειδικά πάνω από 22-23cm τότε υπάρχει πρόβλημα στην αιμάτωσή του σε πολλές περιπτώσεις και επακολουθεί πρόβλημα στύσης. Υπάρχει επίσης πρόβλημα κατά την διείσδηση στον κόλπο διότι προκαλεί πόνο στην γυναίκα και μπορεί να επιφέρει και τραυματισμούς (από πολύ μικρούς έως και πτώση της μήτρας, σάλπιγγας κλπ.)

Κατά τη γνώμη μου ένα πέος περίπου στους 16 πόντους είναι το ιδανικό για μια γυναίκα. Προσωπικά είμαι στο 15 και κάτι ψιλά και δεν θα με χαλούσε κανένας πόντος ακόμα.

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Oπα - Οπα ενσταση-ενστανση-εστανση.

Σχετικα με το μεγεθος μεταξυ των φυλων εχεις απολυτο ... αδικο. Δεν ξερω για τους Μαυρους αλλα οι Ασιατες (και λεγοντας Ασιάτες εννοω την Κιτρινη φυλη), την εχουν τουλαχιστον 2-4 ποντους ποιο κοντη απο τους Καυκάσιους και αρκετα πιο λεπτη. Εχω παρει παρτουζα γκομενες  με Ιαπωνα και και Κινεζο (Ξεχωριστα) και εχω δει.  Στα δε λουτρα εχω δει αρκετες ψωλες κινεζικες (Δειτε προηγουμενο μου ποστ στο China-Tianjin). Μονο να δειτε πως κανουν και με τι εκπληξη κοιταζουν το πουλι μου  τυχον Ασιάτισσες που δεν εχουν ξαναπηδηχτεί μα Κακαυσιο. Καταλαβαινω ποτε μια γκομενα εχει εκπλαγει και ποτε το κανει ετσι για να εντυπωσιάσει τον πελατη. (Θυμαμαι κατι Λατινες ποιο παλια που με το που εβλεπαν το πουλι μου αναφωνουσαν Graaaande.- Το εκαναν για να με εντυπωσιασουν μπας και παρουν κανα δωρακι παραπανω) Αφορμη το ποστ και ...τη ξαναμετρησα σημερα. 15,5 ποντους ειναι που σημαινει οτι ειμαι στο μεσο ορο του Καυκασιου. Ουτε πουτσαρας ουτε μικροτσουτσουνος.
Οσοι εχουν παει με Ασιατισσες θα διαπιστωσαν οτι ειναι "στενομουνες". Δεν ειναι στενομουνες!!!  Στενομουνες ειναι για μας, γιατι το μουνι τους ειναι προσαρμοσμενο για Ασιατικες ψωλες.
Μη αρχισει κανεις παρακαλω να μου κανει τον ειδημονα. Αυτη τη στιγμη που μιλαμε γραφω απο Κινα, (οποιος μπορει ας μου κανει Trace για να δει αν λεω αληθεια) οποτε μπορω να μιλαω εκ του ασφαλους.
Την αποψη αυτη δεν την εβγαλα εγω αλλα ΟΛΕΣ οι επιστημονικες μελετες που εχουν πραγματοποιηθει (και πραγματοποιουνται) στο συγκεκριμενο ζητημα.Εγω απλως τις αποψεις αυτες τις ασπαζομαι.Εχω μαθει να ασπαζομαι παντα την επισημη επιστημονικη αποψη και οχι αμπελο-θεωριες που βγαζει ο καθενας 'εμπειρικα'.Η Κινα που αναφερεις εχει πλυθησμο που ξεπερναει το 1 δις.Τα εθνη που αποτελουνε την Κινα ειναι πανω απο 50.Δεν μου λεει κατι αν πηγες σε λουτρα και ειδες καποιους ανθρωπους να την εχουν 'μικρη' οπως αναφερεις.Εδω στο ανθρωπινο υψος υπηρχε ο μυθος οτι η 'κιτρινη' Μογγολοειδης φυλη ειναι η πιο 'κοντη' σε σχεση με τους αλλους.Οι πιο ψηλοι ανθρωποι του κοσμου ομως ηταν και ειναι απο την Κινα και την Μογγολια.Τωρα για το μεγεθος του πιο μεγαλου πεους που γινεται και η κουβεντα το 'ρεκορ' το εχουν παλι 2 Κινεζοι.Εν στυση ειναι στα 30cm.Δεν θα πει αυτο επειδη σε εναν λαο που ξεπερναει το 1 δις και εχει πανω απο 50 εθνολογικες ομαδες οτι ειναι 'πουτσαραδες' επειδη υπαρχουν καποιοι με 20 εως 30cm,αλλα ουτε και'μικροτσουτσουνοι' επειδη ειδες εσυ προσωπικα στα λουτρα καποιους με 'κοντα εργαλεια'.Και μια αλλοδαπη πουτανα που δουλευει σε μπουρδελο στην ελλαδα μπορει να πει οτι οι Ελληνες ειναι 'μεγαλοπουτσοι' και καποια αλλη συμπατριωτισσα της να πει οτι οι Ελληνες ειναι 'μικροτσουτσουνοι'.Τις εμπειρικες αποψεις του καθενος που γινονται αυστηρως με υποκειμενικα κριτηρια εγω προσωπικα ουτε που της λαμβανω προσωπικα υποψη.Δεχομαι ΜΟΝΟ ιατρικες επιστημονικες μελετες σε τετοια ζητηματα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Την αποψη αυτη δεν την εβγαλα εγω αλλα ΟΛΕΣ οι επιστημονικες μελετες που εχουν πραγματοποιηθει (και πραγματοποιουνται) στο συγκεκριμενο ζητημα.Εγω απλως τις αποψεις αυτες τις ασπαζομαι.Εχω μαθει να ασπαζομαι παντα την επισημη επιστημονικη αποψη και οχι αμπελο-θεωριες που βγαζει ο καθενας 'εμπειρικα'.Η Κινα που αναφερεις εχει πλυθησμο που ξεπερναει το 1 δις.Τα εθνη που αποτελουνε την Κινα ειναι πανω απο 50.Δεν μου λεει κατι αν πηγες σε λουτρα και ειδες καποιους ανθρωπους να την εχουν 'μικρη' οπως αναφερεις.Εδω στο ανθρωπινο υψος υπηρχε ο μυθος οτι η 'κιτρινη' Μογγολοειδης φυλη ειναι η πιο 'κοντη' σε σχεση με τους αλλους.Οι πιο ψηλοι ανθρωποι του κοσμου ομως ηταν και ειναι απο την Κινα και την Μογγολια.Τωρα για το μεγεθος του πιο μεγαλου πεους που γινεται και η κουβεντα το 'ρεκορ' το εχουν παλι 2 Κινεζοι.Εν στυση ειναι στα 30cm.Δεν θα πει αυτο επειδη σε εναν λαο που ξεπερναει το 1 δις και εχει πανω απο 50 εθνολογικες ομαδες οτι ειναι 'πουτσαραδες' επειδη υπαρχουν καποιοι με 20 εως 30cm,αλλα ουτε και'μικροτσουτσουνοι' επειδη ειδες εσυ προσωπικα στα λουτρα καποιους με 'κοντα εργαλεια'.Και μια αλλοδαπη πουτανα που δουλευει σε μπουρδελο στην ελλαδα μπορει να πει οτι οι Ελληνες ειναι 'μεγαλοπουτσοι' και καποια αλλη συμπατριωτισσα της να πει οτι οι Ελληνες ειναι 'μικροτσουτσουνοι'.Τις εμπειρικες αποψεις του καθενος που γινονται αυστηρως με υποκειμενικα κριτηρια εγω προσωπικα ουτε που της λαμβανω προσωπικα υποψη.Δεχομαι ΜΟΝΟ ιατρικες επιστημονικες μελετες σε τετοια ζητηματα.
Αγαπητε Latex. Με συγχωρειs παρα πολυ, αλλα λες παπαριες με ολη τη σημασια της λεξης. Για πες μας να μαθουμε και εμεις ποιος εξεφρασε τις επιστημονικες αποψεις που μας τσαμπουνας και που εχουν δημοσιευτει αυτε οι αποψεις/μελετες?
Γιατι εγω 8α σου φερω αλλες τοσες που να λενε: Average penis size Black= 175 mm, Asian: 135 mm, Caucasian: 158 mm, Hispanic: 156 mm, Nativ American: 144 mm.
Ακου και μενα που περναω πανω απο 5 μηνες το χρονο εκτος Ελλαδος. Εχω επισκευτει πανω απο 60 χωρες και εχω πηδηξει γκομενες απ'ολες τις λατσιονες που κυκλοφορανε στη γη. Δεν συνηθιζω να ποσταρω, παροτι ειμαι απο τους πιο παλιους του Φορουμ, και ας εχω μονο 33 ποστ (αντε και καμια 30 αρια στο παλιο φορουμ). Tλπ. Αυτα και τελος. //// .-

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ μαγκες την εχω 16,8 και 2,5 δατυλα πάχος μια χαρα γαμάω μια χαρα χυνουν και τα μουνακια με το εργαλειο μου προβλημα δεν εχω προφανως, δεν εχω κολλημα να την είχα πιο μεγάλη αλλα εχω φαει κολλημα στη δεξια γωνια που κάνει περιπου 10 μοιρες θα γουσταρα στον καθρεφτη ο ΧΟΣΕ μου να ήταν πιο ευθυτενής.

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητε Latex. Με συγχωρειs παρα πολυ, αλλα λες παπαριες με ολη τη σημασια της λεξης. Για πες μας να μαθουμε και εμεις ποιος εξεφρασε τις επιστημονικες αποψεις που μας τσαμπουνας και που εχουν δημοσιευτει αυτε οι αποψεις/μελετες?
Γιατι εγω 8α σου φερω αλλες τοσες που να λενε: Average penis size Black= 175 mm, Asian: 135 mm, Caucasian: 158 mm, Hispanic: 156 mm, Nativ American: 144 mm.
Ακου και μενα που περναω πανω απο 5 μηνες το χρονο εκτος Ελλαδος. Εχω επισκευτει πανω απο 60 χωρες και εχω πηδηξει γκομενες απ'ολες τις λατσιονες που κυκλοφορανε στη γη. Δεν συνηθιζω να ποσταρω, παροτι ειμαι απο τους πιο παλιους του Φορουμ, και ας εχω μονο 33 ποστ (αντε και καμια 30 αρια στο παλιο φορουμ). Tλπ. Αυτα και τελος. //// .-
Παπαριες λες εσυ.Πηγαινε σε εναν αφροδοσιολογο η σε εναν ουρολογο να σου τα πει τετ α τετ.Και ασε αυτο το υφακι γιατι δεν γνωριζομαστε και απο χτες.Γκε-γκε? Εγω δεν σου μιλησα με τετοιο στυλ. Αυτα δεν σου τα τσαμπουναω εγω απλα το μονο που θα κανεις ειναι να μιλησεις οχι με εναν γιατρο αλλα με αρκετους γιατρους.Εσυ μας τσαμπουνας τις αοριστολογιες σου και θελεις να τις ασπαστουμε.Δεν εισαι ουτε γιατρος ουτε εξειδικευμενος σε τιποτα.Απλως μιλας εκ του προσωπικου βιου και ‘εμπειρικα’. Εγω προσωπικα βαζω τα γελια με κατι τετοια.Αν τα πιστευεις κρατατα για τον εαυτο σου. Μερικες προχειρες πηγες παλιες και νεες για να τσεκαρεις .
Ιατρικη Εγκυκλοπαιδεια εκδ.Φαρος 1978- κατηγορια σεξουαλικα προβληματα- στο θεμα του μεγεθους αντρικου μοριου γινονται σχετικες αναφορες. Μετα δες και αυτα τα Link που μου ηρθαν προχειρα στο μυαλο.
Δεν υπαρχει πουθενα αναφορα για μικροπεϊσμο σε συγκεκριμενες φυλες ακομα και να γινονται σε θεωρητικο επιπεδο καποιες απο αυτες ειναι με ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ και από μεμονομενους ερευνητες.Ακομα και σε καμια κλινικη μεταμοσχευσεων μεγενθυσης επιμυκηνσης πεους δεν υπαρχει αναφορα από επιστημονες του στυλ ‘ οι Λευκοι την εχουν τοσο’ οι ‘Μαυροι την εχουν τοσο’. Παρε και ένα Link Τουρκικο οπου μιλανε μονο με γενικο προβλημα και όχι περι φυλων-πεους Σε μια συνεντευξη του Φουστανου στο Βημα της Κυριακης τον ρωταει ο δημοσιογραφος Λαλας αν στο μεγεθος του αντρικου μοριου παιζει ρολο η καταγωγη καποιου.Αυτος απανταει ότι η συγχρονη ιατρικη εχει απορριψει τετοιες θεωριες και αυτά περι καταγωγης είναι πλεων μυθευματα. Αυτά είναι ελαχιστα που σου παραθετω.Και εσυ μας λες που εβλεπες τα πουλια των Κινεζων στα μπανια.
Το ότι εισαι παλιο μελος στο σαϊτ και στο φορουμ και μαλιστα αναφερεις ότι εισαι από το παλιο φορουμ μελος γιατι μου το λες? Για να σε φοβηθω και να πεσω να παιρνω καμψεις? Στα αρχιδια μου τι εισαι!!! Σου ειπα εγω τι ειμαι σε προσωπικο επιπεδο? Ξερεις εγω τι εχω πηδηξει από πουτανες η τι εχω κανει στις σχεσεις μου με κοπελες?Εσυ ταξιδεψες όλα σου τα χρονια σε διαφορες χωρες φυσικα σαν σεξοτουριστας.Εγω εζησα σχεδον 5 χρονια από την ζωη μου στην Μοσχα.2 στο Παρισι και εχω ταξιδεψει σε ολες τις χωρες  της Μεσογειου.Το ωραιο με μενα είναι ότι δεν πληρωνα για να γαμησω συνεχως κατι που κανεις εσυ συνεχεια.Και μην υποτιμας τις μπουρδελογνωσεις μου επειδη ειμαι νέο μελος.Νεο μελος στο σαϊτ αλλα παλιος στην γυρα.Εισαι ο δευτερος που με υποτιμαει στις πουτανες επειδη ειμαι νεος.Ο πρωτος καταλαβε ότι ειμαι δυνατος γνωστης παρολο που δεν γραφω με πολλες λεπτομερειες.Αν ανοιξουμε συζητηση και γι’αυτές μπορει να μαθεις αρκετα από μενα που δεν ηξερες και ας εισαι ‘παλιος’.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Εγώ μαγκες την εχω 16,8 και 2,5 δατυλα πάχος μια χαρα γαμάω μια χαρα χυνουν και τα μουνακια με το εργαλειο μου προβλημα δεν εχω προφανως, δεν εχω κολλημα να την είχα πιο μεγάλη αλλα εχω φαει κολλημα στη δεξια γωνια που κάνει περιπου 10 μοιρες θα γουσταρα στον καθρεφτη ο ΧΟΣΕ μου να ήταν πιο ευθυτενής. [/size]

Aleko,

Αυτο σου συμβαίνει επειδή όταν την παίζεις (ή την έπαιζες όταν ήσουν μικρός) την παίζεις μόνο με το δεξί.
Δε σου κάνω πλάκα.
Εγώ που την έπαιζα με το αριστερό μου στρέφει αριστερά.

Δε ξέρω πόσω χρόνων είσαι, αλλά αν την παίζεις ακόμα, άλλαξε χέρι, και θα δεις διαφορά.

Εγώ (δυστυχώς) λόγω ηλικίας δε την παίζω πια, οπότε δεν έχω περιθώρια διόρθωσης. Με αριστερή κλίση θα πεθάνω.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αυτο σου συμβαίνει επειδή όταν την παίζεις (ή την έπαιζες όταν ήσουν μικρός) την παίζεις μόνο με το δεξί.
Δε σου κάνω πλάκα.
Εγώ που την έπαιζα με το αριστερό μου στρέφει αριστερά.
εγω που την παίζω με το δεξί γιατί πάλι γέρνει αριστερά? να το ψάξω?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Εγώ θέλω να μου εξηγήσει κάποιος το εξής:

Η βιομηχανία συστημάτων “penis enlargement” ανθεί και προοδεύει.
Το τι spam mail μου έρχεται κάθε μέρα με χαπάκια, μπουκαλάκια, vacuum pumps, κρεμαστάρια με βαρίδια, σκόνες, βότανα και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς για να μεγαλώσει ο πούτσος μου, είναι απίστευτο.

Προφανώς, για να υπάρχουν όλοι αυτοί τόσα χρόνια, βλέπουν προκοπή. Πουλάνε απ τις διαφημίσεις.

ΠΟΙΟΣ αγοράζει όλα αυτά τα συστήματα? Είναι προφανές ότι υπάρχει κοινό, και ότι το κοινό “τσιμπάει”. ΑΝ δε τσίμπαγε, δε θα υπήρχαν όλες αυτές οι διαφημίσεις.

Τελικά όσοι τσιμπάνε πιστεύουν ότι είναι μικροτσούτσουνοι?

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Βρε όποιος έχει πρόβλημα με το σραβοψωλιασμα ..να την βάλει στην μέγγενη για να ισιώσει… :rockon: :rockon:

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
13 πόντους μήκος μεν, 3 εκ πάχος δε...

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ θέλω να μου εξηγήσει κάποιος το εξής:

Η βιομηχανία συστημάτων “penis enlargement” ανθεί και προοδεύει.
Το τι spam mail μου έρχεται κάθε μέρα με χαπάκια, μπουκαλάκια, vacuum pumps, κρεμαστάρια με βαρίδια, σκόνες, βότανα και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς για να μεγαλώσει ο πούτσος μου, είναι απίστευτο.

Προφανώς, για να υπάρχουν όλοι αυτοί τόσα χρόνια, βλέπουν προκοπή. Πουλάνε απ τις διαφημίσεις.

ΠΟΙΟΣ αγοράζει όλα αυτά τα συστήματα? Είναι προφανές ότι υπάρχει κοινό, και ότι το κοινό “τσιμπάει”. ΑΝ δε τσίμπαγε, δε θα υπήρχαν όλες αυτές οι διαφημίσεις.

Τελικά όσοι τσιμπάνε πιστεύουν ότι είναι μικροτσούτσουνοι?

Εξαρτάτε τη μαλακία έχουν στο κεφάλι τους  :jerking: :jerking:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
στατιστικά δεν έχω αλλά η λογική πως όταν βλέπεις πολλές διαφημίσεις το προιον δεν περπατάει!
εκεί ίσως ισχύει το αντίστροφο! το mail θεωρείται και η πιο ξεφτίλα μορφή διαφήμισης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom