Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 505
- Πόντοι
- 21
Παπαριες λες εσυ.Πηγαινε σε εναν αφροδοσιολογο η σε εναν ουρολογο να σου τα πει τετ α τετ.Και ασε αυτο το υφακι γιατι δεν γνωριζομαστε και απο χτες.Γκε-γκε? Εγω δεν σου μιλησα με τετοιο στυλ. Αυτα δεν σου τα τσαμπουναω εγω απλα το μονο που θα κανεις ειναι να μιλησεις οχι με εναν γιατρο αλλα με αρκετους γιατρους.Εσυ μας τσαμπουνας τις αοριστολογιες σου και θελεις να τις ασπαστουμε.Δεν εισαι ουτε γιατρος ουτε εξειδικευμενος σε τιποτα.Απλως μιλας εκ του προσωπικου βιου και ‘εμπειρικα’. Εγω προσωπικα βαζω τα γελια με κατι τετοια.Αν τα πιστευεις κρατατα για τον εαυτο σου. Μερικες προχειρες πηγες παλιες και νεες για να τσεκαρεις .
Ιατρικη Εγκυκλοπαιδεια εκδ.Φαρος 1978- κατηγορια σεξουαλικα προβληματα- στο θεμα του μεγεθους αντρικου μοριου γινονται σχετικες αναφορες. Μετα δες και αυτα τα Link που μου ηρθαν προχειρα στο μυαλο.
Δεν υπαρχει πουθενα αναφορα για μικροπεϊσμο σε συγκεκριμενες φυλες ακομα και να γινονται σε θεωρητικο επιπεδο καποιες απο αυτες ειναι με ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ και από μεμονομενους ερευνητες.Ακομα και σε καμια κλινικη μεταμοσχευσεων μεγενθυσης επιμυκηνσης πεους δεν υπαρχει αναφορα από επιστημονες του στυλ ‘ οι Λευκοι την εχουν τοσο’ οι ‘Μαυροι την εχουν τοσο’. Παρε και ένα Link Τουρκικο οπου μιλανε μονο με γενικο προβλημα και όχι περι φυλων-πεους Σε μια συνεντευξη του Φουστανου στο Βημα της Κυριακης τον ρωταει ο δημοσιογραφος Λαλας αν στο μεγεθος του αντρικου μοριου παιζει ρολο η καταγωγη καποιου.Αυτος απανταει ότι η συγχρονη ιατρικη εχει απορριψει τετοιες θεωριες και αυτά περι καταγωγης είναι πλεων μυθευματα. Αυτά είναι ελαχιστα που σου παραθετω.Και εσυ μας λες που εβλεπες τα πουλια των Κινεζων στα μπανια.
Το ότι εισαι παλιο μελος στο σαϊτ και στο φορουμ και μαλιστα αναφερεις ότι εισαι από το παλιο φορουμ μελος γιατι μου το λες? Για να σε φοβηθω και να πεσω να παιρνω καμψεις? Στα αρχιδια μου τι εισαι!!! Σου ειπα εγω τι ειμαι σε προσωπικο επιπεδο? Ξερεις εγω τι εχω πηδηξει από πουτανες η τι εχω κανει στις σχεσεις μου με κοπελες?Εσυ ταξιδεψες όλα σου τα χρονια σε διαφορες χωρες φυσικα σαν σεξοτουριστας.Εγω εζησα σχεδον 5 χρονια από την ζωη μου στην Μοσχα.2 στο Παρισι και εχω ταξιδεψει σε ολες τις χωρες της Μεσογειου.Το ωραιο με μενα είναι ότι δεν πληρωνα για να γαμησω συνεχως κατι που κανεις εσυ συνεχεια.Και μην υποτιμας τις μπουρδελογνωσεις μου επειδη ειμαι νέο μελος.Νεο μελος στο σαϊτ αλλα παλιος στην γυρα.Εισαι ο δευτερος που με υποτιμαει στις πουτανες επειδη ειμαι νεος.Ο πρωτος καταλαβε ότι ειμαι δυνατος γνωστης παρολο που δεν γραφω με πολλες λεπτομερειες.Αν ανοιξουμε συζητηση και γι’αυτές μπορει να μαθεις αρκετα από μενα που δεν ηξερες και ας εισαι ‘παλιος’.
+100000000000