Νέα

Πόσους πόντους την έχετε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποσα cm ειναι ο πουτσος μας?

• 11 και κατω

Ψήφοι: 38 5,7%
  • 12

Ψήφοι: 27 4,0%
  • 13

Ψήφοι: 37 5,5%
  • 14

Ψήφοι: 80 11,9%
  • 15

Ψήφοι: 93 13,9%
  • 16

Ψήφοι: 87 13,0%
  • 17

Ψήφοι: 111 16,6%
  • 18

Ψήφοι: 102 15,2%
  • 19 και πανω

Ψήφοι: 95 14,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    670

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Όλοι ξεκινούν να μετρούν άπό μέσα. Από τις ρίζες του καυλιού  τους!!!
Ρε παιδιά, μιλάμε για το "λειτουργικό" μέρος του πουλιού μας,
Εγώ προσωπικά τον έχω κάπου 15cm και κάτι χιλιοστά...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Προσωπικά δεν την έχω μετρήσει, αλλά μια δυο φορές που οδηγούσα και ψιλονύσταζα, θυμάμαι την είχα πετάξει έξω και βάραγα πουτσοσκάμπιλα στη μούρη μου  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Προσωπικά δεν την έχω μετρήσει, αλλά μια δυο φορές που οδηγούσα και ψιλονύσταζα, θυμάμαι την είχα πετάξει έξω και βάραγα πουτσοσκάμπιλα στη μούρη μου  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

να ριχνεις νερο στο προσωπο σου αν σε πιανει νύστα στο τιμονι..  :rockon: :rockon:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16

είναι αυτό που λένε φοράς τρείς κάλτσες....χαχαχαχαχχαχαχααα

OP
OP
P

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
παντως μεσος ορος ασπρων 15 ποντοι μαυροι?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Το κανελώνει το ριζόγαλο ο gayboy....

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
3 ειναι τα 'μεγαλυτερα' κομπλεξ των αντρων.

1ο Ειναι το μεγεθος του μοριου τους.Απιστευτα βασανιστικες σκεψεις και εμμονες ιδεες που κολλανε στα εγκεφαλικα κυτταρα για το αν θα μας πει η γκομενα κατι 'προσβλητικο'.Η εκδιδομενη πουτανα σπανια να πει κατι για το μεγεθος μπροστα στον πελατη γιατι υπαρχει οικονομικη εξαρτηση τουτεστην και αλληλεγγυη  :2funny: Οτι ειναι θα το πει μολις φυγει ο πελατης  :2funny:  :dancing: Το να πει ομως μια κοπελα κατι για το μεγεθος του πεους του αγοριου της πρεπει να ειναι πολυ σκατοψυχη και κενη απο συναισθηματα και τροπους καλης συμπεριφορας. Για να μην τα πολυλογουμε ο μεσος ορος του αντρικου μοριου εν στυση σε ολες τις ΦΥΛΕΣ του κοσμου ειναι 13cm εως 17 cm.Οι περισσοτεροι αντρες κυμαινονται σε αυτα τα επιπεδα.Οσοι παιζετε σε αυτον τον ορο μη σας πιανουν εφιαλτες.Ειστε κανονικοι  :) Οι συγχρονες επιστημονικες μελετες εχουν απορριψει την 'ιδεα' οτι τα αρσενικα της Μαυρης φυλης εχουν 'μεγαλυτερη' πουτσα απο τα αρσενικα της Λευκης φυλης.Η οτι η Κιτρινη φυλη εχει το μικροτερο μεγεθος σε σχεση με τις αλλες δυο μεγαλες φυλετικες ομαδες.Αυτα εχουν λεχθει απο αμορφωτους ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση με τον τομεα της επιστημης.Αρκει να δειτε μια ιατρικη εγκυκλοπαιδεια η να μιλησετε με ουρολογους,αφροδοσιολογους και γενικοτερα με εξειδικευμενους επιστημονες σε αυτα τα ζητηματα.Τωρα αν καποιος θελει να 'μεγαλωσει' το πουλακι του γιατι τον ενοχλει αισθητικα αυτο γινεται μονο με ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!! και φυσικα τα αποτελεσματα μπορει να μην ειναι και θετικα γιατι ακομα ειναι σε αρχικα σταδια αυτες οι επεμβασεις και ενδεχεται να μην πετυχαινουν στον καθενα.Τωρα γι'αυτες τις αντλιες που πουλανε διαφοροι τσαρλατανοι στο εμποριο (sex-shop)για επιμηκυνση πεους ειναι περα απο επικινδυνα για σωματικες βλαβες σε ανθρωπους αφελεις,αμορφωτους και απελπισμενους αλλα και απλως κωμωδια σκετη  :2funny:

2ο Στυτικη Δυσλειτουργια.Ο εφιαλτης αρκετων αντρων.Αυτο εχει αιτια κυριως ψυχολογικους παραγοντες παρα σωματικους.Μπορει καποιος να ποθει τρομερα μια γυναικα και να μην του σηκωθει.Μετα τραβαει φλασιες στο μυαλο του του τυπου 'ειμαι ανικανος?', 'ειμαι πουστης?' ειμαι αυτο? ειμαι εκεινο?. Υπαρχει το συνδρομο της 'πρωτης φορας' δηλαδη απο την πολυ υπερενταση δεν αιματωνεται το μοριο και δεν μπορει να αντεπεξελθει στο καλεσμα της γυναικειας ελξης.Επισης αν καποια γκομενα την καψουρευτουμε πολυ συναισθηματικα ενδεχεται παλι να μην 'κελαηδισει το εργαλειο' γιατι επιδρα μεσα το συναισθηματικο στοιχειο που δεν δινει εντολη στην γλασιερικη υποφυση για την ενεργοποιηση της σεξουαλικης λιμπιντο.Ακομα και αρκετοι που συναναστρεφομαστε σε μπουρδελα δεν γινεται παντα ντουρο το εργαλειο αλλα και ημι-καυλωμενοι γαμαμε.Με τοσες κρεμες μπενθεν που βαζουν στο μουνι τους οι πουτανες παει σφαιρα το εργαλειο.Τωρα αν καποιος εχει προβλημα σε γενικο επιπεδο και δεν του σηκωνεται καθολου καλυτερα να συμβουλευτει εναν ουρολογο παρα καποιον ασχετο και αναρμοδιο απο ιντερνετ η 'φιλο'.

3ο Προωρη εκσπερματωση.Και αυτο εχει κυριως ψυχολογικα αιτια.Με το που τον χαϊδεψει λιγο η γκομενα στο πεος αρχιζει και 'ξερναει' χωρις τη θεληση του.Πολυ στρες,πολυ ενταση και μηδεν αυτεπεποιθηση.Εχω δει σε μπουρδελο να μπαινει μεσα πουτανα και μετα απο 20 δευτερολεπτα να βγαινει εξω και να λεει στην τσατσα 'ε τα εβγαλε ολα με λιγο γλυψιμο'.Γι'αυτο πιστευω πρεπει να τα βρει καπως με τον εαυτο του.Επισης αν ειναι υπομονετικη η κοπελα η επαγγελματιας πουτανα που θα παει ενδεχεται να βοηθηθει στο προβλημα του.Εαν γινεται αυτο σε συνεχη φαση τοτε ισχυει αυτο που ειπαμε και στην κατηγορια 2.Να δεχτει την συμβουλη καποιου αρμοδιου ειδικου.

Τωρα να το πουμε για πολλοστη φορα γιατι σιχαινομαι αφανταστα τις ρατσιστικες αντιληψεις περι Εθνων και πιο 'εξελιγμενων' Φυλων και επειδη το φορουμ κατεχει αρκετα τετοια ατομα να πουμε οτι αυτες οι 3 κατηγοριες που εγραψα ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. Τωρα αν καποιος νομιζει οτι οι Μαυροι τον 'εχουν μεγαλυτερο',οι Ελληνες ειναι οι πιο 'γαμιαδες του κοσμου',οι Γαλλοι ειναι οι πιο 'καυτοι εραστες',οι Ισπανοι 'αντεχουν πιο πολυ',Οι Ασιατες 'τον εχουν 9cm',οι Αγγλοι ειναι 'ολοι πουστηδες' και ολα αυτες τις γελοιοτητες που ακουμε και διαβαζουμε κατα καιρους ειναι αξιος της γελοιοτητας του και για δουλεμα χοντρο.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
922
Πόντοι
96

τυχερος εισαι! Γλύτωνεις και τη σταση για κατούρημα.
κατεβαζεις το παραθυρο τον πετας έξω και χαλαρώνεις!!!!

Εγω στα 15 την ειχα 16-17 πόντους αλλα την εκανα λάστιχο και φτανει μεχρι και 40 σημερα.

Ειναι επικυνδυνο όμως μια μέρα μου επαιρνε πιπα η γυναικα μου και χτυπησε το τηλεφωνο. Σηκωθηκε να το σηκωσει κρατωντας την ακομα, στα μισα του δρομου το πηρε χαμπαρι την αφησε απότομα και μου ηρθε στην μαπα!!!!!

(ΕΕΕ ρε τι μαλακιες λεει ο ανθρωπος οταν εχει αναδουλειες!!!!)

Eatme

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0

Είπα να μη ποστάρω σε τέτοια θέματα, αλλά τέσπα... Νομίζω ότι πολλοί άντρες πέφτουν θύματα της show biz και της εικόνας που πλασάρεται εκεί, όπως το παθαίνουν και πολλές γυναίκες. Επειδή στις τσόντες οι πιο πολλοί την έχουν αλογίσια; -συγγνώμη κιόλας-.

Εγώ είμαι φανατικά υπέρ του χρυσού μέσου όρου για τον απλούστατο λόγο ότι με 25 και 30 πόντους δύσκολο να ευχαριστηθείς κάποια πράγματα ως γυναίκα (στοματικό - βοήθεια πνίγομαι όσο βαθύ και νά'ναι το λαρύγγι -, πρωκτικό, κλπ).

Παρακαλώ σχόλια μόνο πάνω στο θέμα και αυστηρά επί της ουσίας, όχι προσωπικά.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε κοιτα τωρα.......αμα γραψεις μερικες ακομα λεπτομερειες νομιζω οτι θα λαβεις και προσωπικα σχολια οσο κι αν δε θες :P

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κυρίες και Κύριοι εγώ λέω να το φέρω το θέμα στα μέτρα μου.
Τι εννοώ: Πιστεύω ότι στα μάτια των γυναικών το μέγεθος του πέους φαίνεται όπως το μέγεθος του στήθους στα μάτια των ανδρών. Με άλλα λόγια, οι γυναίκες μάλλον εντυπωσιάζονται περισσότερο από τους επιπλέον πόντους χωρίς όμως να "χωράνε" στο νιμού τους, όπως κι εμείς εντυπωσιαζόμαστε περισσότερο από το επιπλέον κρέας ή σιλικόνη χωρίς όμως κι αυτά να χωράνε στο στόμα μας.
Συμπέρασμα: Όση και να την έχουμε καλό θα ήταν να τη μεγαλώσουμε...
Ξέρετε καμία να παράτησε κάποιον γιατί είχε μεγάλη μαλαπέρδα;;;

Επισκέπτης
απο την Δροσια μεχρι την Βρεμη την εχω σημερα..

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
3 ειναι τα 'μεγαλυτερα' κομπλεξ των αντρων.

1ο Ειναι το μεγεθος του μοριου τους.Απιστευτα βασανιστικες σκεψεις και εμμονες ιδεες που κολλανε στα εγκεφαλικα κυτταρα για το αν θα μας πει η γκομενα κατι 'προσβλητικο'.Η εκδιδομενη πουτανα σπανια να πει κατι για το μεγεθος μπροστα στον πελατη γιατι υπαρχει οικονομικη εξαρτηση τουτεστην και αλληλεγγυη  :2funny: Οτι ειναι θα το πει μολις φυγει ο πελατης  :2funny:  :dancing: Το να πει ομως μια κοπελα κατι για το μεγεθος του πεους του αγοριου της πρεπει να ειναι πολυ σκατοψυχη και κενη απο συναισθηματα και τροπους καλης συμπεριφορας. Για να μην τα πολυλογουμε ο μεσος ορος του αντρικου μοριου εν στυση σε ολες τις ΦΥΛΕΣ του κοσμου ειναι 13cm εως 17 cm.Οι περισσοτεροι αντρες κυμαινονται σε αυτα τα επιπεδα.Οσοι παιζετε σε αυτον τον ορο μη σας πιανουν εφιαλτες.Ειστε κανονικοι  :) Οι συγχρονες επιστημονικες μελετες εχουν απορριψει την 'ιδεα' οτι τα αρσενικα της Μαυρης φυλης εχουν 'μεγαλυτερη' πουτσα απο τα αρσενικα της Λευκης φυλης.Η οτι η Κιτρινη φυλη εχει το μικροτερο μεγεθος σε σχεση με τις αλλες δυο μεγαλες φυλετικες ομαδες.Αυτα εχουν λεχθει απο αμορφωτους ανθρωπους που δεν εχουν καμια σχεση με τον τομεα της επιστημης.Αρκει να δειτε μια ιατρικη εγκυκλοπαιδεια η να μιλησετε με ουρολογους,αφροδοσιολογους και γενικοτερα με εξειδικευμενους επιστημονες σε αυτα τα ζητηματα.Τωρα αν καποιος θελει να 'μεγαλωσει' το πουλακι του γιατι τον ενοχλει αισθητικα αυτο γινεται μονο με ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ!!! και φυσικα τα αποτελεσματα μπορει να μην ειναι και θετικα γιατι ακομα ειναι σε αρχικα σταδια αυτες οι επεμβασεις και ενδεχεται να μην πετυχαινουν στον καθενα.Τωρα γι'αυτες τις αντλιες που πουλανε διαφοροι τσαρλατανοι στο εμποριο (sex-shop)για επιμηκυνση πεους ειναι περα απο επικινδυνα για σωματικες βλαβες σε ανθρωπους αφελεις,αμορφωτους και απελπισμενους αλλα και απλως κωμωδια σκετη  :2funny:

2ο Στυτικη Δυσλειτουργια.Ο εφιαλτης αρκετων αντρων.Αυτο εχει αιτια κυριως ψυχολογικους παραγοντες παρα σωματικους.Μπορει καποιος να ποθει τρομερα μια γυναικα και να μην του σηκωθει.Μετα τραβαει φλασιες στο μυαλο του του τυπου 'ειμαι ανικανος?', 'ειμαι πουστης?' ειμαι αυτο? ειμαι εκεινο?. Υπαρχει το συνδρομο της 'πρωτης φορας' δηλαδη απο την πολυ υπερενταση δεν αιματωνεται το μοριο και δεν μπορει να αντεπεξελθει στο καλεσμα της γυναικειας ελξης.Επισης αν καποια γκομενα την καψουρευτουμε πολυ συναισθηματικα ενδεχεται παλι να μην 'κελαηδισει το εργαλειο' γιατι επιδρα μεσα το συναισθηματικο στοιχειο που δεν δινει εντολη στην γλασιερικη υποφυση για την ενεργοποιηση της σεξουαλικης λιμπιντο.Ακομα και αρκετοι που συναναστρεφομαστε σε μπουρδελα δεν γινεται παντα ντουρο το εργαλειο αλλα και ημι-καυλωμενοι γαμαμε.Με τοσες κρεμες μπενθεν που βαζουν στο μουνι τους οι πουτανες παει σφαιρα το εργαλειο.Τωρα αν καποιος εχει προβλημα σε γενικο επιπεδο και δεν του σηκωνεται καθολου καλυτερα να συμβουλευτει εναν ουρολογο παρα καποιον ασχετο και αναρμοδιο απο ιντερνετ η 'φιλο'.

3ο Προωρη εκσπερματωση.Και αυτο εχει κυριως ψυχολογικα αιτια.Με το που τον χαϊδεψει λιγο η γκομενα στο πεος αρχιζει και 'ξερναει' χωρις τη θεληση του.Πολυ στρες,πολυ ενταση και μηδεν αυτεπεποιθηση.Εχω δει σε μπουρδελο να μπαινει μεσα πουτανα και μετα απο 20 δευτερολεπτα να βγαινει εξω και να λεει στην τσατσα 'ε τα εβγαλε ολα με λιγο γλυψιμο'.Γι'αυτο πιστευω πρεπει να τα βρει καπως με τον εαυτο του.Επισης αν ειναι υπομονετικη η κοπελα η επαγγελματιας πουτανα που θα παει ενδεχεται να βοηθηθει στο προβλημα του.Εαν γινεται αυτο σε συνεχη φαση τοτε ισχυει αυτο που ειπαμε και στην κατηγορια 2.Να δεχτει την συμβουλη καποιου αρμοδιου ειδικου.

Τωρα να το πουμε για πολλοστη φορα γιατι σιχαινομαι αφανταστα τις ρατσιστικες αντιληψεις περι Εθνων και πιο 'εξελιγμενων' Φυλων και επειδη το φορουμ κατεχει αρκετα τετοια ατομα να πουμε οτι αυτες οι 3 κατηγοριες που εγραψα ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. Τωρα αν καποιος νομιζει οτι οι Μαυροι τον 'εχουν μεγαλυτερο',οι Ελληνες ειναι οι πιο 'γαμιαδες του κοσμου',οι Γαλλοι ειναι οι πιο 'καυτοι εραστες',οι Ισπανοι 'αντεχουν πιο πολυ',Οι Ασιατες 'τον εχουν 9cm',οι Αγγλοι ειναι 'ολοι πουστηδες' και ολα αυτες τις γελοιοτητες που ακουμε και διαβαζουμε κατα καιρους ειναι αξιος της γελοιοτητας του και για δουλεμα χοντρο.
το πιο σοβαρο ποστ απ'ολες τις μαλακιες που διαβασα εδω μεσα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ανέκδοτο με ηθικό δίδαγμα:

Περπατάει ο ποντικός στη ζούγκλα, και ακούει κλάματα. Κάνει έτσι, και βλέπει τον ελέφαντα στη μεγάλη λακούβα. Είχε πέσει μέσα, και δε μπορόύσε να βγει.
"Βοήθεια, θα πεθάνω εδώ κάτω" φώναζε ο ελέφαντας.
"Σταμάτα φίλε μου, πως κάνεις έτσι? Εγώ είμαι εδώ. Θα σε βγάλω", του λέει ο ποντικός.
"Αχ, σώσε με σε παρακαλώ" κλαψουρίζει ο ελέφαντας.
"Περίμενε, κι έρχομαι να σε βγάλω" λέει ο ποντικός.
Πάει σπίτι του, ανοίγει το γκαράζ, βγάζει την Porsche, μπαίνει μέσα και φτάνει στη λακκούβα.
Δένει ένα σκοινί στον προφυλακτήρα, πετάει την άλλη άκρη κάτω, και λέει στον ελέφαντα: "Δέσε το στη μέση σου να σε τραβήξω".
Δένεται ο ελέφαντας, κανει μιά με πρώτη ο ποντικός, βγάζει τον ελέφαντα έξω.
"Αχ, σ' ευχαριστώ, μου έσωσες τη ζωή, πως να στο ανταποδώσω" κλπ λέει ο ελέφαντας.
"Έλα μωρέ, τι φίλοι είμαστε, δε τρέχει τίποτα", λέει ο ποντικός.
15 μέρες αργότερα, ακούει ο ελέφαντας κλάμματα στο δάσος. Πάει προς τα εκεί, τι να δει: Είχε πέσει ο ποντικός στη λακκούβα και δε μπορούσε να βγεί.
"Βοήθεια, θα πεθάνω εδώ κάτω, σώσε με σε παρακαλώ" φώναζε ο ποντικός.
"Σταμάτα φίλε μου, θα σε αφήσω εγώ εδώ?" λέει ο ελέφαντας.
Κατεβάζει την προβοσκίδα του στο λάκκο, και λέει στον ποντικό:
"Πιάσου πάνω της να σε βγάλω έξω".
Πιάνεται απ τη προβοσκίδα ο ποντικός, και τον τραβάει έξω ο ελέφαντας.

Τελείωσε το ανέκδοτο.

Ηθικόν δίδαγμα:

Άμα την έχεις μεγάλη, δε χρειάζεσαι Porsche.

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ξέρετε καμία να παράτησε κάποιον γιατί είχε μεγάλη μαλαπέρδα;;;

Εμένα..
Μη φανταστείς καμία σχεσάρα με νόημα και προοπτικές, αλλά το σταμάτησα πριν πάθω εντερικά..
Σας μιλάω για μια τεράστια στήλη κρέατος, που σκιάχτηκα που την είδα.

Ο γυναικείος κόλπος άντε σε καμιά ψηλή σαν εμένα να φτάσει τα 19-20 εκατοστά σε βάθος, μετά τέλος. Μήτρα. Πόσο παραπάνω να χρειάζεται κάποια..?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom